35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
trodde wrote:Dziewczyny wpadłam na chwilkę, żeby powiedzieć że znów się udało.
Znów jestem w ciąży Dziś pierwszy raz w życiu zobaczyłam bijące serduszko mojego Malucha.
Ogromnie wierzę, że do trzech razy sztuka. Tym razem musi się udać!AMH X 2018 - 0,75
AMH IV 2019 - 0,43
MTHFR A1298C - u.hetero.
PAI-1 - u.homo.
obniżone białka c i s
antykoagulant toczniowy +
ANA1 +
V 2019 ciąża naturalna - poronienie zatrzymane w 8 tc
XI 2019 lametta+pregnyl -
Misiabella wrote:Kapturnica, a co u Was?
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Kurcze, ale Twoj „starszak” jest odpowiedzialny. Ma 18 lat, juz pracuje i chce wynajac mieszkanie. Musisz byc z niego dumna. I maluch jak sobie radzi z czytaniem. Ja mialam urwanie glowy, ale tez w koncu chce mojego pieciolatka poduczyc w koncu czytac i skorzystam z Twoich rad, odnosnie czytanek z tej metody. Tylko z niemowlakiem na karku ciagle czasu brak.
-
Misiabella wrote:Kurcze, ale Twoj „starszak” jest odpowiedzialny. Ma 18 lat, juz pracuje i chce wynajac mieszkanie. Musisz byc z niego dumna. I maluch jak sobie radzi z czytaniem. Ja mialam urwanie glowy, ale tez w koncu chce mojego pieciolatka poduczyc w koncu czytac i skorzystam z Twoich rad, odnosnie czytanek z tej metody. Tylko z niemowlakiem na karku ciagle czasu brak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2019, 06:02
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Dla mnie to taki maluch jest dosyc bezproblemowy, za to moj pieciolatek, Panie zmiłuj, nie chce jesc, buntuje sie, nie sposob go okielznac, no chyba ze terrorem, ale ten mu raczej serwowac nie chcemy, choc czasem terroryzujemy go poprzez szantaz, jak juz cierpliwosc wisi na wlosku. Jeszcze jakis czas temu zadlawil cukierkami typu tik taki. Udalo mi sie wszystkie z niego wysypac, ale od tamtej pory mial lek przed polykaniem, dlugo dlugo mieli jedzenie zanim polknie. Normalnie 2 godziny obiad czasami je. Spac sie nie chce klasc. Broi, robi mi psikusy ;)Taki niemowlak jest prostszy w obsludze
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Mi niestety znów się nie udało
Tym razem dotrwałam do 11 tyg. i serduszko przestało bić.
Czekamy na wyniki badań Malucha, ale pewnie pójdziemy w kierunku badania genetyki. Tylko tego do tej pory nie zbadaliśmy.
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
trodde wrote:Mi niestety znów się nie udało
Tym razem dotrwałam do 11 tyg. i serduszko przestało bić.
Czekamy na wyniki badań Malucha, ale pewnie pójdziemy w kierunku badania genetyki. Tylko tego do tej pory nie zbadaliśmy.
Współczuje Ci ogromnie
-
kurcze a tak trzymałam kciuki
bardzo mi przykro Trodde
ale jak mówi stare przysłowie pszczół..póki nie ma menopy, póty jest nadzieja
tak więc nie poddawaj się
może badania genetyczne coś rozjaśniąMisiabella lubi tę wiadomość
-
Kapta przypomnij mi proszę w jaki sposób nauczyłaś małego mówić i czytać
ja kompletnie nie wiem jak to ugryźć
czytanie ksiązek go na razie nie interesuje
idzie dalej albo zabiera mi książkę, rzuca nią i idzie po piłkę
i jak wcześniej były różne sylaby tak teraz jest tylko eeeeeeee, eeee, eeeeeeee, ee, eeeeeeeeMisiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Kapta przypomnij mi proszę w jaki sposób nauczyłaś małego mówić i czytać
ja kompletnie nie wiem jak to ugryźć
czytanie ksiązek go na razie nie interesuje
idzie dalej albo zabiera mi książkę, rzuca nią i idzie po piłkę
i jak wcześniej były różne sylaby tak teraz jest tylko eeeeeeee, eeee, eeeeeeee, ee, eeeeeeee
-
Hej dziewczyny. Podczytuje sobie u was. Jestem po 3 stratach. Staram się o mojego maluszka od jakiegoś czasu i nie wychodzi.
W związku ze stratami jestem na acardzie.11.2018 😇23tydz
06.2019 😇
07.2019 😇
16.11 - mamy ♥️ 6+2
5-8.12 szpital, krwiak
14.12-wizyta 10+2, CRL 4,33
30.12 prenatalne CRL 7,6cm, 💜
11.01 mała księżniczka 😍
4.02-22.02 Szpital 😓 szew ratunkowy -szyjka 7 mm
28.02 połówkowe- 440g 💜💜 21+2
09.03-szewek trzyma, leżing cd.
29.03 bez zmian
07.04 diabetolog -> cukrzyca 🍬 narazie próbujemy z dietą
12.04 szyjka 9 mm, rozwarcie wewn 🥺
18.04 -16.05 szpital -> 1340g niuni 💓 28+2 sterydy-> 1700g niuni 💓 30+2 -> 2340g niuni 💓32+2.
24.05 - szyjka 19-20mm 💪💪, podejrzenie cholestazy 😓
27.05 - cholestaza, wdrożone leczenie
1.06- cholestaza pełną parą, b.złe kwasy żółciowe
2.06- 19.06 kierunek szpital 2200g niuni 34+5💓
15.06- moja księżniczka już z nami 2870 💓💜💓 - 36+4