35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasik3033 wrote:Tak kochana jutro lece do PL
do Katowic zobacze co mi tam powiedza
PS mojego chlopa plemniory troche sie juz poprawiaja
Z tego co pamiętam myślicie o in vitro - tak? Czy pomyliłam z inseminacją?Reni, Lucky, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja tam się jaram tylko dlatego, że pierwszy raz wyszły mi testy owu i pierwszy raz widziałam pęknięty pęcherzyk
wystarczy, że mam niedrożne jajowód i dupa
chodzi o sam fakt, że w końcu widzę różnicę
a to daje nadziejęReni, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ha! czyli jest szansa na poprawę
mówiłam NIE TRAĆMY NADZIEI
daj znaka co tam wyszło
Kasik3033 wrote:Tak kochana jutro lece do PLdo Katowic zobacze co mi tam powiedza
PS mojego chlopa plemniory troche sie juz poprawiajabliska77, Lucky, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cos tam sie poprawia, powoli ale idzie
zreszta faszeruje go od 2 miesiecy konska dawka lekow
Aha no i bzykamy sie caly czas, wiec kto wie moze wpadne :)kurde jak za mlodych lat wpadka
Reni wrote:ha! czyli jest szansa na poprawęmówiłam NIE TRAĆMY NADZIEI
daj znaka co tam wyszłobliska77, Reni, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni ty masz niedrozny jajowod???? a skad wiesz??? bylas juz na HSG badaniu?
Reni wrote:ja tam się jaram tylko dlatego, że pierwszy raz wyszły mi testy owu i pierwszy raz widziałam pęknięty pęcherzyk
wystarczy, że mam niedrożny jajowód i dupa
chodzi o sam fakt, że w końcu widzę różnicę
a to daje nadzieję -
gdybam tylko
bo co z tego, że wszystko pięknie się robi jak może się okazać, że np drożność nawaliła
Kasik3033 wrote:Reni ty masz niedrozny jajowod???? a skad wiesz??? bylas juz na HSG badaniu?bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Wy juz testujecie a ja dopiero bede serduszkowac za 25 dni. Mam pod gorke ale taki jak pisalam nie bede sie nakrecac. Ciagle w duchu sobie powtarzam- tylko spokojnie, a w odpowiedzi slysze - czy nie bedzie za pozno. Ale co zrobic, pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc. Moj przylatuje w 11 dc,ale za to owl bedzie ze zdrowego jajnika. I znow przeliczam, kurcze w moim zegarku niedlugo padna baterie. W listopadzie koncze 43 lata a dalam sobie czas do 45 .
bliska77, Lucky, Skuterek, Mango, gosia7122, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnypromyk wrote:Wy juz testujecie a ja dopiero bede serduszkowac za 25 dni. Mam pod gorke ale taki jak pisalam nie bede sie nakrecac. Ciagle w duchu sobie powtarzam- tylko spokojnie, a w odpowiedzi slysze - czy nie bedzie za pozno. Ale co zrobic, pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc. Moj przylatuje w 11 dc,ale za to owl bedzie ze zdrowego jajnika. I znow przeliczam, kurcze w moim zegarku niedlugo padna baterie. W listopadzie koncze 43 lata a dalam sobie czas do 45 .
promyk, Lucky lubią tę wiadomość
-
Kurde a juz myslalam ze pod moja nieobecnosc zaszalas z tym badaniem HSG
I ty lepiej wilka z lasu nie wywoluj !!!!! bo lanie na gola dupe zrobie
Reni wrote:gdybam tylko
bo co z tego, że wszystko pięknie się robi jak może się okazać, że np drożność nawaliłabliska77, Reni lubią tę wiadomość
-
Broni nie odkladam!!!!!!!!!! Jesli nie teraz zrobie staremu nalot na obczyznie i go zblanszuje w czerwcu. Ja jestem baaaaardzo uparta i predzej jemu narzedzie opadnie niz ja sie poddam. Zwlaszcza ze jestem pod znaku skorpiona i bardzo pasuje do mojego charakteru ten zoodiak. Tylko wkurza mnie to ze nie ma mojego obok mnie, i tyle cykli zmarnowanych nie wspominajac juz o bliskosci. Kurcze kazdy ma swoje potrzeby....a tu czarna dupa bo w ciagu trzech lat byl "az"3 razy.
bliska77, Reni, Lucky, Mango, Andzia33, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
Promyk dawaj przylatuj to razem na tych wyspach jakas imprezke zrobimy
promyk wrote:Broni nie odkladam!!!!!!!!!! Jesli nie teraz zrobie staremu nalot na obczyznie i go zblanszuje w czerwcu. Ja jestem baaaaardzo uparta i predzej jemu narzedzie opadnie niz ja sie poddam. Zwlaszcza ze jestem pod znaku skorpiona i bardzo pasuje do mojego charakteru ten zoodiak. Tylko wkurza mnie to ze nie ma mojego obok mnie, i tyle cykli zmarnowanych nie wspominajac juz o bliskosci. Kurcze kazdy ma swoje potrzeby....a tu czarna dupa bo w ciagu trzech lat byl "az"3 razy.promyk lubi tę wiadomość
-
promyk wrote:Broni nie odkladam!!!!!!!!!! Jesli nie teraz zrobie staremu nalot na obczyznie i go zblanszuje w czerwcu. Ja jestem baaaaardzo uparta i predzej jemu narzedzie opadnie niz ja sie poddam. Zwlaszcza ze jestem pod znaku skorpiona i bardzo pasuje do mojego charakteru ten zoodiak. Tylko wkurza mnie to ze nie ma mojego obok mnie, i tyle cykli zmarnowanych nie wspominajac juz o bliskosci. Kurcze kazdy ma swoje potrzeby....a tu czarna dupa bo w ciagu trzech lat byl "az"3 razy.bliska77, promyk lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Broni nie odkladam!!!!!!!!!! Jesli nie teraz zrobie staremu nalot na obczyznie i go zblanszuje w czerwcu. Ja jestem baaaaardzo uparta i predzej jemu narzedzie opadnie niz ja sie poddam. Zwlaszcza ze jestem pod znaku skorpiona i bardzo pasuje do mojego charakteru ten zoodiak. Tylko wkurza mnie to ze nie ma mojego obok mnie, i tyle cykli zmarnowanych nie wspominajac juz o bliskosci. Kurcze kazdy ma swoje potrzeby....a tu czarna dupa bo w ciagu trzech lat byl "az"3 razy.bliska77, promyk lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Broni nie odkladam!!!!!!!!!! Jesli nie teraz zrobie staremu nalot na obczyznie i go zblanszuje w czerwcu. Ja jestem baaaaardzo uparta i predzej jemu narzedzie opadnie niz ja sie poddam. Zwlaszcza ze jestem pod znaku skorpiona i bardzo pasuje do mojego charakteru ten zoodiak. Tylko wkurza mnie to ze nie ma mojego obok mnie, i tyle cykli zmarnowanych nie wspominajac juz o bliskosci. Kurcze kazdy ma swoje potrzeby....a tu czarna dupa bo w ciagu trzech lat byl "az"3 razy.Skuterek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam pomysł, może na papier przelejemy nasze perypetie, teraz wydawanie książek jest przecież bardzo modne
, będzie w niej wszystko, miłość do dzieci, do facetów, zboczenia, smutek i radość, będzie miała branie
Reni, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość