35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pepa to normalne jak się czegoś chce a nie wychodzi to człowiek jest zły na cały świat
ja mam co jakiś czas takie jazdy
mam wkurwa na cały świat..
głowa do góry
dziewczyny na forum są wstanie wiele "wysłuchać" więc wal śmiałocaffe, Lucky, pepapig, bliska77, Iwone, Mango lubią tę wiadomość
-
Peppo ściskam wspierająco, moze jednak to jakieś wahania ciśnienia lub hormonów... Będzie lepiej, przetrwaj trudny okres
ja też wspominam z radością i rozczuleniem czas ciąży, jak szczęśliwa byłam i nawet hemoroidy czy ciągłe skurcze nie były w stanie odebrać mi przyjemności noszenia własnego wyczekanego dziecka w brzuszku,ehhhhh, czekam na drugi raz! i nie odpuszczam, właśnie dlatego że tak było cudownie, chcę więcej, bo to czego chcę jest dobre i piękne. Przecież nie marze o naćpaniu się czy alkoholowej balandze, więc proszę wszystkie moce tego świata o pomoc i wsparcie. Czasem też mi trudnoale wiem, że smucenie się donikąd nie prowadzi
pepapig, caffe, bliska77, Iwone, Andzia33, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBardzo bardzo dziękuję...każdej z Was
jestem zła fakt.... Czuję się ciotowo...raczej tak bardzo chciałabym wierzyć... W kościele znalazłam karteczkę ktoś modlił sie do Judy Tadeusza więc zabrałam do domu, trzeba modlić sie 6 razy dziennie co zajmuje 5 minut przez 9 dni podobno nie było takiego przypadku zeby nie pomógł.... Ogólnie mało sie modlę...ledwo raz dziennie jak nie zapomne za to mój mąż za co podziwiam klęka co wieczór i nie zaśnie bez modlitwy....za co wstyd przed nim..bo ja taka bardziej "grzesznica" hehe zbereźnica
caffe, bliska77, Iwone, Mango, Andzia33, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewuszki.....
Brzuch mnie tak naparza, że latam co 5 minut do klopa. Niech juz ta @ przyjdzie...Ile dni po odstawieniu dupka przychodzi?
Pepa..każdy ma takie okresy - nie obwiniaj się, to minie, a Twój M pewnie CIę już zna i znosi takie okresy...
Reni - wspomniałaś o modlitwie...no Natanek będzie z CIebie dumny !!
Lucky - ja też zamierzam wrócić do aktywności sportowej...bo obrastam masakrycznie - i ciągłe zwalanie na to, że się nie odchudzam, bo a nóż ciąża do niczego nie prowadzi...
Wszystkim miłego dnia - Caffe oszczędzaj się..bliska77, Iwone, caffe, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
tak właśnie
dlatego muszę iść niestety jeszcze raz bo w poniedziałek był pęcherzyk pęknięty ale nie było ciałka
pytam się typa po czym poznaje, że pęcherzyk pękł i tu i tu czarna plama
powiedział, że ma ostre kształty i faktycznie z jednej strony był kanciasty jakby poszarpanyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 10:30
bliska77, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mnie też to pokazała ginka, własnie 2 tygodnie temu , jak miałam te dwa pęcherzyki - jeden był okrągły z tym wzgórkiem, a drugi, który właśnie pękł - był poszarpany...i to było widać....
bliska77, Iwone, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewuszki
CAFFEE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!normalnie hymn narodowy odspiewamw koncu sie cos ruszylo na tym naszym portal 35+ Teraz nastepne laseczki dawac
BOZIA I AGA wy tasm zaraz o tej ciocie nie marzcie ani tez nie myslcie bo wcale moze jej nie bedzie :)Aga wspieram duchowo w ciezkich chwilach (odnosnie taty)
RENI super ze udaje ci chlopa wybzykac nawet po klotni ;0
I calej reszcie dziwuszek zycze jak najmniej PMS tylko fajnych brzucholi
bliska77, Reni, Iwone, Lucky, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja musiałam się go zapytać i miał mi pokazać palcem
gdzie to widać, bo dla mnie usg to same mazy
ale tym razem jak nigdy było widaćbliska77, Lucky, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak kochana jutro lece do PL
do Katowic zobacze co mi tam powiedza
PS mojego chlopa plemniory troche sie juz poprawiaja
Bozia3 wrote:Kaisk ja mam teraz już brzuchol fajny...mogłabym spokojnie 4-5 miesiąc udawać...
Fajnie, że się objawiłas - co u CIebie - szykujesz się do jakiegoś działania?Reni, Lucky, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, nie miałam internetu,
Pepa, chyba każda z nas wcześniej czy później przez coś takiego przechodzi, za kilka dni będzie lepiej i pamiętaj, jeśli masz taką potrzebę wyżalaj sie ile wlezie
Bozia, kurcze, w dziwnej sytuacji jesteśmy...Kasik pisz co u CiebieLucky, caffe lubią tę wiadomość
-
ja tam się jaram tylko dlatego, że pierwszy raz wyszły mi testy owu i pierwszy raz widziałam pęknięty pęcherzyk
wystarczy, że mam niedrożny jajowód i dupa
chodzi o sam fakt, że w końcu widzę różnicę
a to daje nadziejęBozia3 wrote:Reni, ale jak widzisz - nie ma się co cieszyć pięknymi poszarpanymi pęcherzykami... - lepiej jak caffe psioczyć, że sflaczały - a potem latać po mleko 3,5 % do sklepu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 10:57
bliska77, Iwone, Lucky, caffe, Mango lubią tę wiadomość