X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepa to normalne jak się czegoś chce a nie wychodzi to człowiek jest zły na cały świat
    ja mam co jakiś czas takie jazdy
    mam wkurwa na cały świat..
    głowa do góry
    dziewczyny na forum są wstanie wiele "wysłuchać" więc wal śmiało ;-)

caffe, Lucky, pepapig, bliska77, Iwone, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppo ściskam wspierająco, moze jednak to jakieś wahania ciśnienia lub hormonów... Będzie lepiej, przetrwaj trudny okres

ja też wspominam z radością i rozczuleniem czas ciąży, jak szczęśliwa byłam i nawet hemoroidy czy ciągłe skurcze nie były w stanie odebrać mi przyjemności noszenia własnego wyczekanego dziecka w brzuszku,ehhhhh, czekam na drugi raz! i nie odpuszczam, właśnie dlatego że tak było cudownie, chcę więcej, bo to czego chcę jest dobre i piękne. Przecież nie marze o naćpaniu się czy alkoholowej balandze, więc proszę wszystkie moce tego świata o pomoc i wsparcie. Czasem też mi trudno :( ale wiem, że smucenie się donikąd nie prowadzi

pepapig, caffe, bliska77, Iwone, Andzia33, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oho ten tydzień będzie tygodniem modlitw
    dobrze dobrze.. nie załamujemy się działamy :-)

Lucky, pepapig, caffe, bliska77, Andzia33, anek42 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wykres azi https://ovufriend.pl/wykres,4313307b72c5507ade464cc28e329b53.html

jakie spadki temp

caffe, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bardzo dziękuję...każdej z Was <3 jestem zła fakt.... Czuję się ciotowo...raczej tak bardzo chciałabym wierzyć... W kościele znalazłam karteczkę ktoś modlił sie do Judy Tadeusza więc zabrałam do domu, trzeba modlić sie 6 razy dziennie co zajmuje 5 minut przez 9 dni podobno nie było takiego przypadku zeby nie pomógł.... Ogólnie mało sie modlę...ledwo raz dziennie jak nie zapomne za to mój mąż za co podziwiam klęka co wieczór i nie zaśnie bez modlitwy....za co wstyd przed nim..bo ja taka bardziej "grzesznica" hehe zbereźnica

caffe, bliska77, Iwone, Mango, Andzia33, anek42 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wykres azi https://ovufriend.pl/wykres,4313307b72c5507ade464cc28e329b53.html

jakie spadki temp
    Nie otwiers mi sie....

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepapigg wrote:
    Nie otwiers mi sie....
    Bo może za malo lub za dużo skopiowałaś z tego linku

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewuszki.....
    Brzuch mnie tak naparza, że latam co 5 minut do klopa. Niech juz ta @ przyjdzie...Ile dni po odstawieniu dupka przychodzi?

Pepa..każdy ma takie okresy - nie obwiniaj się, to minie, a Twój M pewnie CIę już zna i znosi takie okresy...

Reni - wspomniałaś o modlitwie...no Natanek będzie z CIebie dumny !!

Lucky - ja też zamierzam wrócić do aktywności sportowej...bo obrastam masakrycznie - i ciągłe zwalanie na to, że się nie odchudzam, bo a nóż ciąża do niczego nie prowadzi...

Wszystkim miłego dnia - Caffe oszczędzaj się..:)

bliska77, Iwone, caffe, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to wpisz w azi w wyszukiwarce w wykresach
    pepapigg wrote:
    Nie otwiers mi sie....

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia w ciągu 2 dni jakoś tak

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni w 14 dc masz info, że ciałka brak - to oznacza, że byłaś tuż po owulce? Bo rozumiem, że teraz jak pójdziesz do gina - to się okaże, czy wytworzyło się ciałko - dobrze rozumiem?

Reni, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak właśnie
    dlatego muszę iść niestety jeszcze raz bo w poniedziałek był pęcherzyk pęknięty ale nie było ciałka

pytam się typa po czym poznaje, że pęcherzyk pękł i tu i tu czarna plama
    powiedział, że ma ostre kształty i faktycznie z jednej strony był kanciasty jakby poszarpany

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 10:30

bliska77, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też to pokazała ginka, własnie 2 tygodnie temu , jak miałam te dwa pęcherzyki - jeden był okrągły z tym wzgórkiem, a drugi, który właśnie pękł - był poszarpany...i to było widać....

bliska77, Iwone, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja musiałam się go zapytać i miał mi pokazać palcem :-) gdzie to widać, bo dla mnie usg to same mazy ;-)

ale tym razem jak nigdy było widać :-)

bliska77, Iwone, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewuszki :)

CAFFEE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!normalnie hymn narodowy odspiewam :) w koncu sie cos ruszylo na tym naszym portal 35+ Teraz nastepne laseczki dawac

BOZIA I AGA wy tasm zaraz o tej ciocie nie marzcie ani tez nie myslcie bo wcale moze jej nie bedzie :)Aga wspieram duchowo w ciezkich chwilach (odnosnie taty)

RENI super ze udaje ci chlopa wybzykac nawet po klotni ;0

I calej reszcie dziwuszek zycze jak najmniej PMS tylko fajnych brzucholi :)

bliska77, Reni, Iwone, Lucky, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaisk ja mam teraz już brzuchol fajny...mogłabym spokojnie 4-5 miesiąc udawać...;)

Fajnie, że się objawiłas - co u CIebie - szykujesz się do jakiegoś działania?

bliska77, Reni, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja musiałam się go zapytać i miał mi pokazać palcem :-) gdzie to widać, bo dla mnie usg to same mazy ;-)

ale tym razem jak nigdy było widać :-)
    Reni, ale jak widzisz - nie ma się co cieszyć pięknymi poszarpanymi pęcherzykami... - lepiej jak caffe psioczyć, że sflaczały - a potem latać po mleko 3,5 % do sklepu... ;)

bliska77, Lucky, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak kochana jutro lece do PL :) do Katowic zobacze co mi tam powiedza

PS mojego chlopa plemniory troche sie juz poprawiaja :)

Bozia3 wrote:
    Kaisk ja mam teraz już brzuchol fajny...mogłabym spokojnie 4-5 miesiąc udawać...;)

Fajnie, że się objawiłas - co u CIebie - szykujesz się do jakiegoś działania?

Reni, Lucky, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, nie miałam internetu,
    Pepa, chyba każda z nas wcześniej czy później przez coś takiego przechodzi, za kilka dni będzie lepiej i pamiętaj, jeśli masz taką potrzebę wyżalaj sie ile wlezie
    Bozia, kurcze, w dziwnej sytuacji jesteśmy...Kasik pisz co u Ciebie

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam się jaram tylko dlatego, że pierwszy raz wyszły mi testy owu i pierwszy raz widziałam pęknięty pęcherzyk
    wystarczy, że mam niedrożny jajowód i dupa
    chodzi o sam fakt, że w końcu widzę różnicę :-)
    a to daje nadzieję
    Bozia3 wrote:
    Reni, ale jak widzisz - nie ma się co cieszyć pięknymi poszarpanymi pęcherzykami... - lepiej jak caffe psioczyć, że sflaczały - a potem latać po mleko 3,5 % do sklepu... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 10:57

bliska77, Iwone, Lucky, caffe, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 1396 1397 1398 1399 1400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ