X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Ja bede bzykac od 2.11 w zaduszki- bedzie sex na zniczach a co....tylko zebym sobie tylka nie opalila :-) :-) :-)

Chyba ta dynia będzie lepsza :) niż te znicze.

promyk, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzdyganek - świetna nazwa ;)

Lucky, bliska77, Kasik3033, Reni, Mango lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo lepsze pire z dyni niz knot w tylku :-) :-) :-) :-)

bliska77, Reni, Mango lubią tę wiadomość

Promyk
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik witaj, może wrzucisz te zioła do wątku o wspomagaczach, bo tym to chyba jeszcze nie było...

Slash, super że jesteś! nawet jeśli często nie masz ochoty/siły się odezwać. Trzymam mocno za Ciebie i Twojego Maluszka!

Aga, a jak Ty się czujesz, bo temp widzę super. Miewam tak samo, ale jestem ciekawa Twoich odczuć, bo może jednak ta nadzieja jest większa niż się boisz pomyśleć?

bliska77, Reni, Kasik3033, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dynia mi się kojarzy z ciastem dyniowym a to mi się kojarzy z ciastem z american pie więc może daruj sobie dynię ;-) zawsze możecie się uwalić w kwiatach paproci nie wiem czemu ale paprocie kojarzą mi się z grobami

bliska77, Lucky, promyk, caffe, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Kasik witaj, może wrzucisz te zioła do wątku o wspomagaczach, bo tym to chyba jeszcze nie było...

Slash, super że jesteś! nawet jeśli często nie masz ochoty/siły się odezwać. Trzymam mocno za Ciebie i Twojego Maluszka!

Aga, a jak Ty się czujesz, bo temp widzę super. Miewam tak samo, ale jestem ciekawa Twoich odczuć, bo może jednak ta nadzieja jest większa niż się boisz pomyśleć?
    Lucky dzięki, czuję nadchodzącą @ dlatego też porzuciłam myśl o ciąży i jakoś mi to nie ciąży ;-) (martwię się aktualnie o mojego Tatę a inne tematy jakoś uleciały) ;-)

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałabym widzieć jak mój zaparza sobie ziółka siada w fotelu i je popija..hahaa1.gif
    on tylko piwko i gazowane do herbaty nie mogę go namówić..

Lucky, promyk, caffe, marynka, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Lucky za miłe słowa.

Reni mój tez herbaty nie pije :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 12:15

bliska77, Lucky, Reni, Mango lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ale moj nawet herbaty nie zaparzy a co dopiero ziolka !!!

Ale te ziolka ja kupilam u nas w tabletkach I on nawet nie co to jest, ma brac I koniec, mowie mu ze to najnowoczesniejsze witaminy :) poki co nie marudzi, bo wie ze jest u niego nie najlepiej
    Reni wrote:
    chciałabym widzieć jak mój zaparza sobie ziółka siada w fotelu i je popija..hahaa1.gif
    on tylko piwko i gazowane do herbaty nie mogę go namówić..

bliska77, Lucky, Reni, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przestałam kupować cole i inne napoje gazowane do domu (raczej myślalam o sobie, że za dużo coli piję)
    i jak wraca do domu to pyta nie ma nic do picia? a ja na to herbata w dzbanku z cytrynką... taaaadaaaaa divers2343.gif
    slash wrote:
    Dziękuje Lucky za miłe słowa.

Reni mój tez herbaty nie pije :)

Lucky, Kasik3033, bliska77, promyk, caffe, Mango, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa jak tak to spoko ..byłabym w stanie mu je wepchnąć ;-)
    od razu przypomina mi się dzień świra jak koleś łykał tabletki
    hahah
    "Pół tussicodinu – na kaszel po fajkach. Z krzyżykiem na ból głowy, też po papierosach. I pół lerivonu – przeciwko czarnym myślom przed snem i depresji i ułatwia zaśnięcie. I pół imovane – na sen pierwszy. I do tego pół stilnoksu – aby ten sen podtrzymać. I aspirynę – profilaktycznie.
    Prozac – na chęć życia. Geriavit – na się niestarzenie. Nootropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu. Enkopirynę – profilaktycznie. "
    Kasik3033 wrote:
    Reni ale moj nawet herbaty nie zaparzy a co dopiero ziolka !!!
    Ale te ziolka ja kupilam u nas w tabletkach I on nawet nie co to jest, ma brac I koniec, mowie mu ze to najnowoczesniejsze witaminy :) poki co nie marudzi, bo wie ze jest u niego nie najlepiej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 12:25

Kasik3033, bliska77, caffe, Mango, grosza, polarmiś, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ok, już nie wnikam :)

Cafe, ja tam sobie myślę, że może po części się udało, bo odpuściłaś ten cykl, nawkurzałaś się na swój organizm i przestałaś wyłapywać wszystkie możliwe objawy, tylko czekałaś na @ Może brak stresu wspomógł zagnieżdżanie ;) tak czy inaczej bardzo się cieszę

Panda nadal w buszu????? strasznie długo nie pisze, wydawało mi się że jedzie na miesiąc-dwa a chyba minęło więcej. Nie macie od niej wieści?

bliska77, caffe, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda chyba na półtora miesiąca miała jechać czy dwa
    jakoś na początku września

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda buszuje to już prawdziwa z niej buszmenka a Jolka????????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 12:45

caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni nasi mezowie maja duzo wspolnego, z pod jakiego znaku jest twoja polowka? - jesli z blizniat to sie zastrzele...:-) :-) :-)
    Wspominacie jole,pande a bursztyn ?

caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strzelec :-)

bursztyn niedługo się pojawi :-)

no i Iza znowu się zmyła
    promyk wrote:
    Reni nasi mezowie maja duzo wspolnego, z pod jakiego znaku jest twoja polowka? - jesli z blizniat to sie zastrzele...:-) :-) :-)
    Wspominacie jole,pande a bursztyn ?

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - kiedy Ty odstawiasz luteinę?

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aga - kiedy Ty odstawiasz luteinę?
    dziś, zalecenie było takie że jutro test i jeśli negatyw mam pobrać jeszcze dwa dni i powtórzyć test ale już mi się nie chce, dziś odstawiam i czekam na szanowną @ ;-), zaczyna mnie tak naper... kręgosłup i "krzyż", że głowa mała a to u mnie zwiastun @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 14:10

Mango, Lucky, caffe, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja doszłam do wniosku, że ja zwariowałam, moje ciało zwariowało i wszyscy wkoło też zwariowali. Drugi dzień plamienia, brzuch boli tak, że @ na pewno się do wieczora rozpędzi. A tu dla jaj zrobiłam sobie test i wyszedł cień cienia. Czy istnieją felerne testy?

bliska77, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marynka wrote:
    A ja doszłam do wniosku, że ja zwariowałam, moje ciało zwariowało i wszyscy wkoło też zwariowali. Drugi dzień plamienia, brzuch boli tak, że @ na pewno się do wieczora rozpędzi. A tu dla jaj zrobiłam sobie test i wyszedł cień cienia. Czy istnieją felerne testy?
    A jakie tam felerne..:) Śmigaj po kolejne do apteki - może wysyp będziesz kontynuować Ty po caffe
    Jako pierwsza gratuluje :)

Lucky, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1399 1400 1401 1402 1403 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ