35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasik witaj, może wrzucisz te zioła do wątku o wspomagaczach, bo tym to chyba jeszcze nie było...
Slash, super że jesteś! nawet jeśli często nie masz ochoty/siły się odezwać. Trzymam mocno za Ciebie i Twojego Maluszka!
Aga, a jak Ty się czujesz, bo temp widzę super. Miewam tak samo, ale jestem ciekawa Twoich odczuć, bo może jednak ta nadzieja jest większa niż się boisz pomyśleć?bliska77, Reni, Kasik3033, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dynia mi się kojarzy z ciastem dyniowym a to mi się kojarzy z ciastem z american pie więc może daruj sobie dynię
zawsze możecie się uwalić w kwiatach paproci nie wiem czemu ale paprocie kojarzą mi się z grobami
bliska77, Lucky, promyk, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Kasik witaj, może wrzucisz te zioła do wątku o wspomagaczach, bo tym to chyba jeszcze nie było...
Slash, super że jesteś! nawet jeśli często nie masz ochoty/siły się odezwać. Trzymam mocno za Ciebie i Twojego Maluszka!
Aga, a jak Ty się czujesz, bo temp widzę super. Miewam tak samo, ale jestem ciekawa Twoich odczuć, bo może jednak ta nadzieja jest większa niż się boisz pomyśleć?(martwię się aktualnie o mojego Tatę a inne tematy jakoś uleciały)
Lucky, caffe lubią tę wiadomość
-
chciałabym widzieć jak mój zaparza sobie ziółka siada w fotelu i je popija..
on tylko piwko i gazowane do herbaty nie mogę go namówić..Lucky, promyk, caffe, marynka, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni ale moj nawet herbaty nie zaparzy a co dopiero ziolka !!!
Ale te ziolka ja kupilam u nas w tabletkach I on nawet nie co to jest, ma brac I koniec, mowie mu ze to najnowoczesniejsze witaminypoki co nie marudzi, bo wie ze jest u niego nie najlepiej
Reni wrote:chciałabym widzieć jak mój zaparza sobie ziółka siada w fotelu i je popija..
on tylko piwko i gazowane do herbaty nie mogę go namówić..bliska77, Lucky, Reni, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
przestałam kupować cole i inne napoje gazowane do domu (raczej myślalam o sobie, że za dużo coli piję)
i jak wraca do domu to pyta nie ma nic do picia? a ja na to herbata w dzbanku z cytrynką... taaaadaaaaaslash wrote:Dziękuje Lucky za miłe słowa.
Reni mój tez herbaty nie pijeLucky, Kasik3033, bliska77, promyk, caffe, Mango, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
aaaa jak tak to spoko ..byłabym w stanie mu je wepchnąć
od razu przypomina mi się dzień świra jak koleś łykał tabletki
hahah
"Pół tussicodinu – na kaszel po fajkach. Z krzyżykiem na ból głowy, też po papierosach. I pół lerivonu – przeciwko czarnym myślom przed snem i depresji i ułatwia zaśnięcie. I pół imovane – na sen pierwszy. I do tego pół stilnoksu – aby ten sen podtrzymać. I aspirynę – profilaktycznie.
Prozac – na chęć życia. Geriavit – na się niestarzenie. Nootropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu. Enkopirynę – profilaktycznie. "
Kasik3033 wrote:Reni ale moj nawet herbaty nie zaparzy a co dopiero ziolka !!!
Ale te ziolka ja kupilam u nas w tabletkach I on nawet nie co to jest, ma brac I koniec, mowie mu ze to najnowoczesniejsze witaminypoki co nie marudzi, bo wie ze jest u niego nie najlepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 12:25
Kasik3033, bliska77, caffe, Mango, grosza, polarmiś, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aga ok, już nie wnikam
Cafe, ja tam sobie myślę, że może po części się udało, bo odpuściłaś ten cykl, nawkurzałaś się na swój organizm i przestałaś wyłapywać wszystkie możliwe objawy, tylko czekałaś na @ Może brak stresu wspomógł zagnieżdżanietak czy inaczej bardzo się cieszę
Panda nadal w buszu????? strasznie długo nie pisze, wydawało mi się że jedzie na miesiąc-dwa a chyba minęło więcej. Nie macie od niej wieści?bliska77, caffe, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
strzelec
bursztyn niedługo się pojawi
no i Iza znowu się zmyłapromyk wrote:Reni nasi mezowie maja duzo wspolnego, z pod jakiego znaku jest twoja polowka? - jesli z blizniat to sie zastrzele...
Wspominacie jole,pande a bursztyn ?bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga - kiedy Ty odstawiasz luteinę?
, zaczyna mnie tak naper... kręgosłup i "krzyż", że głowa mała a to u mnie zwiastun @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 14:10
Mango, Lucky, caffe, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja doszłam do wniosku, że ja zwariowałam, moje ciało zwariowało i wszyscy wkoło też zwariowali. Drugi dzień plamienia, brzuch boli tak, że @ na pewno się do wieczora rozpędzi. A tu dla jaj zrobiłam sobie test i wyszedł cień cienia. Czy istnieją felerne testy?
bliska77, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
marynka wrote:A ja doszłam do wniosku, że ja zwariowałam, moje ciało zwariowało i wszyscy wkoło też zwariowali. Drugi dzień plamienia, brzuch boli tak, że @ na pewno się do wieczora rozpędzi. A tu dla jaj zrobiłam sobie test i wyszedł cień cienia. Czy istnieją felerne testy?
Śmigaj po kolejne do apteki - może wysyp będziesz kontynuować Ty po caffe
Jako pierwsza gratulujeLucky, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość