35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
promyk wrote:Wy juz testujecie a ja dopiero bede serduszkowac za 25 dni. Mam pod gorke ale taki jak pisalam nie bede sie nakrecac. Ciagle w duchu sobie powtarzam- tylko spokojnie, a w odpowiedzi slysze - czy nie bedzie za pozno. Ale co zrobic, pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc. Moj przylatuje w 11 dc,ale za to owl bedzie ze zdrowego jajnika. I znow przeliczam, kurcze w moim zegarku niedlugo padna baterie. W listopadzie koncze 43 lata a dalam sobie czas do 45 .
caffe, Mango, bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:dziś była u mnie pani w przychodni na badaniach z maluszkiem rocznik 69 więc jest jeszcze dla nas jakaś nadzieja.
Chyba czas iść do domu bo zmęczenie daje znać o sobie
gosia7122, Mango, bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ten rocznik
skądś mi znany
, a więc jest nadzieja.
gosia7122 wrote:dziś była u mnie pani w przychodni na badaniach z maluszkiem rocznik 69 więc jest jeszcze dla nas jakaś nadzieja.caffe, bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
witajcie Dziewczeta
odniedzieli w UK jestem ale przyjechala do mnnie przyjaciolka wiec nawet neta nie otwieralam, ponadrabialam troche zaleglosci na Ovu ale tylko z ostatnich 2 dni z braku czasu i czuje ze troche wypadlam z obiegi.
CAFFE GRATULUJE!!!wiedzialam juz wczesniej od Bozi ale nie mialam jak napisac.
Agus, bardzo wspolczuje i wspieram myslami
Przedwczoraj wypilam z przyjaciolke ponad butelke wina na glowe i po raz pierwszy w zyciu nie mialam kaca, oczywiscie nie ma sie czym chwalic ale bardzo mnie to zadziwilo
A poza tym, coz....powrot do szarej (UK) rzeczywistosci jest bolesny i to za kazdym razem uswiadamia mi jak bardzo tesknie z Krakowem.
No i jeszcze: ciesze sie bardzo ze WAS widze DziewczynkiMango, bliska77, grosza, gosia7122, pepapig, Reni, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tylko na sekundke... Strasznie boli mnie brzuch dkładnie oba jajniki i cały dół...dosłownie masakra...co to ma być? Boję się normalnie...do małpy tydzieñ prawie...nie pamiętam takiego ścisku....
szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny