35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarynka wrote:A ja doszłam do wniosku, że ja zwariowałam, moje ciało zwariowało i wszyscy wkoło też zwariowali. Drugi dzień plamienia, brzuch boli tak, że @ na pewno się do wieczora rozpędzi. A tu dla jaj zrobiłam sobie test i wyszedł cień cienia. Czy istnieją felerne testy?
Lucky, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga a nie możesz do końca wykonać zaleceń lekarza?
nie chcę Cię broń Boże nakręcać ale nigdy nic nie wiadomo ..skoro kazał? to może faktycznie nie zawsze testy wychodzą od razu
nie zbawią Cię dwa dni! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiissagafbh wrote:dziś, zalecenie było takie że jutro test i jeśli negatyw mam pobrać jeszcze dwa dni i powtórzyć test ale już mi się nie chce, dziś odstawiam i czekam na szanowną @, zaczyna mnie tak naper... kręgosłup i "krzyż", że głowa mała a to u mnie zwiastun @
Lucky, bliska77, caffe, grosza, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dawaj inny testmarynka wrote:A ja doszłam do wniosku, że ja zwariowałam, moje ciało zwariowało i wszyscy wkoło też zwariowali. Drugi dzień plamienia, brzuch boli tak, że @ na pewno się do wieczora rozpędzi. A tu dla jaj zrobiłam sobie test i wyszedł cień cienia. Czy istnieją felerne testy?
Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Aga a nie możesz do końca wykonać zaleceń lekarza?
nie chcę Cię broń Boże nakręcać ale nigdy nic nie wiadomo ..skoro kazał? to może faktycznie nie zawsze testy wychodzą od razu
nie zbawią Cię dwa dni! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiisschociaż cycki juz miękkie się robią jak zawsze ok dwa dni przed @ z napompowanych balonów robia sie flaczki i tak do końca @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 14:43
caffe lubi tę wiadomość
-
marynka wrote:A ja doszłam do wniosku, że ja zwariowałam, moje ciało zwariowało i wszyscy wkoło też zwariowali. Drugi dzień plamienia, brzuch boli tak, że @ na pewno się do wieczora rozpędzi. A tu dla jaj zrobiłam sobie test i wyszedł cień cienia. Czy istnieją felerne testy?
Jakby co to gratulujebliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
O rany Julek ale sie tu dzieje....niezle sie wybzykalyscie ostatnio
same ciezarowy beda...teraz tylko w kolejce Aga, Bozia, Renia, kurde zreszta wszystkie maja fajne te wykresy
Dobra dobra ja tez nie bede gorsza I niedlugo do was dolaczeReni, bliska77, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasik3033 wrote:O rany Julek ale sie tu dzieje....niezle sie wybzykalyscie ostatnio
same ciezarowy beda...teraz tylko w kolejce Aga, Bozia, Renia, kurde zreszta wszystkie maja fajne te wykresy
Dobra dobra ja tez nie bede gorsza I niedlugo do was dolacze -
szczęśliwa 2 wrote:Caffe nie przejmuj sie tym progesteronem , wydaje mi się ze dobry ja miałam w 33 dc beta 1983 a progesteron 52,97
wiec u Ciebie jest ok
to tak Ci pisze tylko dla przykładu a każdy organizm innybliska77, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość