Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co dla panikar jest dobrym wyjściem, bo nie nakręcają się dodatkowo niepotrzebnie detektorem ciąży i % wynikiem testu
    polarmiś wrote:
    nie liczy Ci punktow do prawdopodobiensywa zajscia w ciaze. Takie tam niepotrzebne funkcje Ci wygasna. Da sie z tym zyc!

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, wyluzujmy, naprawdę
    Kasik, dziecko to dziecko, obawy są normalną rzeczą ale dzieciątko to dzieciątko, ja np nie mam możliwości finansowych na in vitro :-) dlatego tez zdecydowaliśmy się na IUI, która w sumie (sama IUI plus leki i wizyty) to koszy ok 1400-1500zł ale uważałam, że warto spróbować i chociaż sie nie udało to nie żałuję, potem w brodę bym sobie pluła, ze nie spróbowaliśmy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 12:09

Reni, Kasik3033, Lucky, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak pogrubiacie?

Lucky lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co dla panikar jest dobrym wyjściem, bo nie nakręcają się dodatkowo niepotrzebnie detektorem ciąży i % wynikiem testu
    Ja ostatnio, dzien przed testem ciążowym (+) miałam 35% szans na ciążę, z tym, że ja nie zaznaczałam objawów, które sa punktowane. A w poprzednim cyklu miałam chyba 95% szans i była dupa.

Mam tyle pracy dzisiaj i nie nadążam za Wami :P

Reni, Lucky, Andzia33, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe Ty już się nie udzielaj na ten temat ;-) za chwile okaże się, że niepokalane poczęcie było. Ciąża bez owulacji. No koniec świata.
    caffe wrote:
    Ja ostatnio, dzien przed testem ciążowym (+) miałam 35% szans na ciążę, z tym, że ja nie zaznaczałam objawów, które sa punktowane. A w poprzednim cyklu miałam chyba 95% szans i była dupa.

Mam tyle pracy dzisiaj i nie nadążam za Wami :P

caffe, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, Andzia33, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe Ty już się nie udzielaj na ten temat ;-) za chwile okaże się, że niepokalane poczęcie było. Ciąża bez owulacji. No koniec świata.
    Małpa :P

Lucky, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    batailleoreillersdz6.gif
    caffe wrote:
    Małpa :P

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w rzeczy samej, Caffe spotkał prawdziwy cud ;-)

caffe, Reni, Lucky, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    batailleoreillersdz6.gif
    543735ehvlz7xadn.gif :P

Reni, Lucky, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    105083mi92g46n0m.gif
    caffe wrote:
    543735ehvlz7xadn.gif :P

caffe, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    hehehe 2064147zobfwp0uxt.gif

Reni, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    105083mi92g46n0m.gif
    202202zabxbyl2qk.gif

Reni, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Fajne filmiki wklejacie!!! :)

Reni, Lucky, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe to niby taka zadziorna, czasami ostra a tu proszę normalnie Natanek miałby pociechę pop.gif
    agafbh wrote:

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam szanowne panie :)
    Cafe czy dostałaś w pracy to co chciałaś?

Boziu, jak Ci?

Peppo, no fajny masz ten wykres i ta obiecująca torbiel nie torbiel... Trzymam kciuki

pozdrawiam nowe koleżanki

Reni, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dobrze mowi Ta Pani, podzielam w 100%! , moge polac?

Reni, nick nieaktualny, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszszszsz!winiaknm1.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 12:41

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe to niby taka zadziorna, czasami ostra a tu proszę normalnie Natanek miałby pociechę pop.gif
    i to jaką, wiadomo, pozory mylić - tylko sie potwierdziło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 12:44

caffe, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lucky za pamięć i innym za wsparcie..:) Jest mi jak jest - każda zna ten stan...łapię się na tym, że chyba gorzej mi od tych huśtawek niż z powodu braku ciąży..Nie cierpiętakiego stanu - jak mam mieć @ to niech będzie jak człowiek w terminie...a nie robić kobietom wodę z mózgu..Aguś przynajmniej masz już @ i teraz odpoczywaj do marca. Myślę, że powinnas odpocząć od hormonów i kasowo też trochę odetchniesz...a ja na Twoim miejscu pomyślałbym jednak za jakiś czas o in vitro- przecieć Ty się możesz starać o dofinansowanie....będzie łatwiej...

Ja też dziś miałam sen idiotyczny - stałam z jakimiś dwoma kolegami przy parapecie - a na nas napierało tysiące ludzi - miał być jakiś koncert i chcieliśmy zająć miejsca..., ale nie było szans bo nas tłum wypierał...nagle znalazłam się w szkole - może w jakiejśc 4 klasie? siedziałam w ławce i nie miałam ani zeszytów, ani książek, nikogo nie znałam z klasy...i pytałam siebie co ja tu robię? Przecież to nie moje mniejsce.....no jakieś takie durnowacizny mi sie śniły....:)

Jeśli chodzi o Wasze sny - to Reni - dla mnie Twój sen jest oczywisty.....zamiast myśleć o bzykosercach i zauważać oczywiste znaki - jakim był napis dziecko - to Ty niczego nie zauważasz...i się zajmujesz żarciem (np. lepisz pierogi). Na dodatek jeszcze podgryzasz te buły....;)

Polarmisiu..no cóż....a Tobie wciąż młodociani w głowie---na dodatek w kontekście czysto seksualnym zbereźnico jedna,,,:)

nick nieaktualny, caffe, Reni, Skuterek, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dzięki Lucky za pamięć i innym za wsparcie..:) Jest mi jak jest - każda zna ten stan...łapię się na tym, że chyba gorzej mi od tych huśtawek niż z powodu braku ciąży..Nie cierpiętakiego stanu - jak mam mieć @ to niech będzie jak człowiek w terminie...a nie robić kobietom wodę z mózgu..Aguś przynajmniej masz już @ i teraz odpoczywaj do marca. Myślę, że powinnas odpocząć od hormonów i kasowo też trochę odetchniesz...a ja na Twoim miejscu pomyślałbym jednak za jakiś czas o in vitro- przecieć Ty się możesz starać o dofinansowanie....będzie łatwiej...

Ja też dziś miałam sen idiotyczny - stałam z jakimiś dwoma kolegami przy parapecie - a na nas napierało tysiące ludzi - miał być jakiś koncert i chcieliśmy zająć miejsca..., ale nie było szans bo nas tłum wypierał...nagle znalazłam się w szkole - może w jakiejśc 4 klasie? siedziałam w ławce i nie miałam ani zeszytów, ani książek, nikogo nie znałam z klasy...i pytałam siebie co ja tu robię? Przecież to nie moje mniejsce.....no jakieś takie durnowacizny mi sie śniły....:)

Jeśli chodzi o Wasze sny - to Reni - dla mnie Twój sen jest oczywisty.....zamiast myśleć o bzykosercach i zauważać oczywiste znaki - jakim był napis dziecko - to Ty niczego nie zauważasz...i się zajmujesz żarciem (np. lepisz pierogi). Na dodatek jeszcze podgryzasz te buły....;)

Polarmisiu..no cóż....a Tobie wciąż młodociani w głowie---na dodatek w kontekście czysto seksualnym zbereźnico jedna,,,:)
    Dzięki Boziu, wiem co czujesz, bo chyba czujemy dokładnie to samo :-), ja odpocznę na pewno od tego wszystkiego, na in vitro nie uzbieram niestety funduszy, nawet z dofinansowaniem to koszt ok 5tysków plus wizyty itp, dobrze że mam córcie :-)
    Bozia ja nie wiem, ten Twój sen też nasuwa zbereźne skojarzenia, przynajmniej mi ale głodnemu chleb na myśli, , wiesz ja miałam dwa tygodnie post ;-)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1419 1420 1421 1422 1423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ