X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co dla panikar jest dobrym wyjściem, bo nie nakręcają się dodatkowo niepotrzebnie detektorem ciąży i % wynikiem testu
    polarmiś wrote:
    nie liczy Ci punktow do prawdopodobiensywa zajscia w ciaze. Takie tam niepotrzebne funkcje Ci wygasna. Da sie z tym zyc!

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, wyluzujmy, naprawdę
    Kasik, dziecko to dziecko, obawy są normalną rzeczą ale dzieciątko to dzieciątko, ja np nie mam możliwości finansowych na in vitro :-) dlatego tez zdecydowaliśmy się na IUI, która w sumie (sama IUI plus leki i wizyty) to koszy ok 1400-1500zł ale uważałam, że warto spróbować i chociaż sie nie udało to nie żałuję, potem w brodę bym sobie pluła, ze nie spróbowaliśmy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 12:09

Reni, Kasik3033, Lucky, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak pogrubiacie?

Lucky lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co dla panikar jest dobrym wyjściem, bo nie nakręcają się dodatkowo niepotrzebnie detektorem ciąży i % wynikiem testu
    Ja ostatnio, dzien przed testem ciążowym (+) miałam 35% szans na ciążę, z tym, że ja nie zaznaczałam objawów, które sa punktowane. A w poprzednim cyklu miałam chyba 95% szans i była dupa.

Mam tyle pracy dzisiaj i nie nadążam za Wami :P

Reni, Lucky, Andzia33, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe Ty już się nie udzielaj na ten temat ;-) za chwile okaże się, że niepokalane poczęcie było. Ciąża bez owulacji. No koniec świata.
    caffe wrote:
    Ja ostatnio, dzien przed testem ciążowym (+) miałam 35% szans na ciążę, z tym, że ja nie zaznaczałam objawów, które sa punktowane. A w poprzednim cyklu miałam chyba 95% szans i była dupa.

Mam tyle pracy dzisiaj i nie nadążam za Wami :P

caffe, bliska77, Lucky, polarmiś, Andzia33, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe Ty już się nie udzielaj na ten temat ;-) za chwile okaże się, że niepokalane poczęcie było. Ciąża bez owulacji. No koniec świata.
    Małpa :P

Lucky, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    batailleoreillersdz6.gif
    caffe wrote:
    Małpa :P

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w rzeczy samej, Caffe spotkał prawdziwy cud ;-)

caffe, Reni, Lucky, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    batailleoreillersdz6.gif
    543735ehvlz7xadn.gif :P

Reni, Lucky, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    105083mi92g46n0m.gif
    caffe wrote:
    543735ehvlz7xadn.gif :P

caffe, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    hehehe 2064147zobfwp0uxt.gif

Reni, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    105083mi92g46n0m.gif
    202202zabxbyl2qk.gif

Reni, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Fajne filmiki wklejacie!!! :)

Reni, Lucky, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe to niby taka zadziorna, czasami ostra a tu proszę normalnie Natanek miałby pociechę pop.gif
    agafbh wrote:

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam szanowne panie :)
    Cafe czy dostałaś w pracy to co chciałaś?

Boziu, jak Ci?

Peppo, no fajny masz ten wykres i ta obiecująca torbiel nie torbiel... Trzymam kciuki

pozdrawiam nowe koleżanki

Reni, bliska77, caffe, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dobrze mowi Ta Pani, podzielam w 100%! , moge polac?

Reni, bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszszszsz!winiaknm1.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 12:41

bliska77, polarmiś, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe to niby taka zadziorna, czasami ostra a tu proszę normalnie Natanek miałby pociechę pop.gif
    i to jaką, wiadomo, pozory mylić - tylko sie potwierdziło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 12:44

caffe, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lucky za pamięć i innym za wsparcie..:) Jest mi jak jest - każda zna ten stan...łapię się na tym, że chyba gorzej mi od tych huśtawek niż z powodu braku ciąży..Nie cierpiętakiego stanu - jak mam mieć @ to niech będzie jak człowiek w terminie...a nie robić kobietom wodę z mózgu..Aguś przynajmniej masz już @ i teraz odpoczywaj do marca. Myślę, że powinnas odpocząć od hormonów i kasowo też trochę odetchniesz...a ja na Twoim miejscu pomyślałbym jednak za jakiś czas o in vitro- przecieć Ty się możesz starać o dofinansowanie....będzie łatwiej...

Ja też dziś miałam sen idiotyczny - stałam z jakimiś dwoma kolegami przy parapecie - a na nas napierało tysiące ludzi - miał być jakiś koncert i chcieliśmy zająć miejsca..., ale nie było szans bo nas tłum wypierał...nagle znalazłam się w szkole - może w jakiejśc 4 klasie? siedziałam w ławce i nie miałam ani zeszytów, ani książek, nikogo nie znałam z klasy...i pytałam siebie co ja tu robię? Przecież to nie moje mniejsce.....no jakieś takie durnowacizny mi sie śniły....:)

Jeśli chodzi o Wasze sny - to Reni - dla mnie Twój sen jest oczywisty.....zamiast myśleć o bzykosercach i zauważać oczywiste znaki - jakim był napis dziecko - to Ty niczego nie zauważasz...i się zajmujesz żarciem (np. lepisz pierogi). Na dodatek jeszcze podgryzasz te buły....;)

Polarmisiu..no cóż....a Tobie wciąż młodociani w głowie---na dodatek w kontekście czysto seksualnym zbereźnico jedna,,,:)

bliska77, caffe, Reni, Skuterek, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dzięki Lucky za pamięć i innym za wsparcie..:) Jest mi jak jest - każda zna ten stan...łapię się na tym, że chyba gorzej mi od tych huśtawek niż z powodu braku ciąży..Nie cierpiętakiego stanu - jak mam mieć @ to niech będzie jak człowiek w terminie...a nie robić kobietom wodę z mózgu..Aguś przynajmniej masz już @ i teraz odpoczywaj do marca. Myślę, że powinnas odpocząć od hormonów i kasowo też trochę odetchniesz...a ja na Twoim miejscu pomyślałbym jednak za jakiś czas o in vitro- przecieć Ty się możesz starać o dofinansowanie....będzie łatwiej...

Ja też dziś miałam sen idiotyczny - stałam z jakimiś dwoma kolegami przy parapecie - a na nas napierało tysiące ludzi - miał być jakiś koncert i chcieliśmy zająć miejsca..., ale nie było szans bo nas tłum wypierał...nagle znalazłam się w szkole - może w jakiejśc 4 klasie? siedziałam w ławce i nie miałam ani zeszytów, ani książek, nikogo nie znałam z klasy...i pytałam siebie co ja tu robię? Przecież to nie moje mniejsce.....no jakieś takie durnowacizny mi sie śniły....:)

Jeśli chodzi o Wasze sny - to Reni - dla mnie Twój sen jest oczywisty.....zamiast myśleć o bzykosercach i zauważać oczywiste znaki - jakim był napis dziecko - to Ty niczego nie zauważasz...i się zajmujesz żarciem (np. lepisz pierogi). Na dodatek jeszcze podgryzasz te buły....;)

Polarmisiu..no cóż....a Tobie wciąż młodociani w głowie---na dodatek w kontekście czysto seksualnym zbereźnico jedna,,,:)
    Dzięki Boziu, wiem co czujesz, bo chyba czujemy dokładnie to samo :-), ja odpocznę na pewno od tego wszystkiego, na in vitro nie uzbieram niestety funduszy, nawet z dofinansowaniem to koszt ok 5tysków plus wizyty itp, dobrze że mam córcie :-)
    Bozia ja nie wiem, ten Twój sen też nasuwa zbereźne skojarzenia, przynajmniej mi ale głodnemu chleb na myśli, , wiesz ja miałam dwa tygodnie post ;-)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1419 1420 1421 1422 1423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ