35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
co dla panikar jest dobrym wyjściem, bo nie nakręcają się dodatkowo niepotrzebnie detektorem ciąży i % wynikiem testupolarmiś wrote:nie liczy Ci punktow do prawdopodobiensywa zajscia w ciaze. Takie tam niepotrzebne funkcje Ci wygasna. Da sie z tym zyc!
caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, wyluzujmy, naprawdę
Kasik, dziecko to dziecko, obawy są normalną rzeczą ale dzieciątko to dzieciątko, ja np nie mam możliwości finansowych na in vitrodlatego tez zdecydowaliśmy się na IUI, która w sumie (sama IUI plus leki i wizyty) to koszy ok 1400-1500zł ale uważałam, że warto spróbować i chociaż sie nie udało to nie żałuję, potem w brodę bym sobie pluła, ze nie spróbowaliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 12:09
Reni, Kasik3033, Lucky, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co dla panikar jest dobrym wyjściem, bo nie nakręcają się dodatkowo niepotrzebnie detektorem ciąży i % wynikiem testu
Mam tyle pracy dzisiaj i nie nadążam za WamiReni, Lucky, Andzia33, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
Caffe Ty już się nie udzielaj na ten temat
za chwile okaże się, że niepokalane poczęcie było. Ciąża bez owulacji. No koniec świata.
caffe wrote:Ja ostatnio, dzien przed testem ciążowym (+) miałam 35% szans na ciążę, z tym, że ja nie zaznaczałam objawów, które sa punktowane. A w poprzednim cyklu miałam chyba 95% szans i była dupa.
Mam tyle pracy dzisiaj i nie nadążam za Wamicaffe, bliska77, Lucky, polarmiś, Andzia33, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caffe to niby taka zadziorna, czasami ostra a tu proszę normalnie Natanek miałby pociechęagafbh wrote:w rzeczy samej, Caffe spotkał prawdziwy cud
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam szanowne panie
Cafe czy dostałaś w pracy to co chciałaś?
Boziu, jak Ci?
Peppo, no fajny masz ten wykres i ta obiecująca torbiel nie torbiel... Trzymam kciuki
pozdrawiam nowe koleżankiReni, bliska77, caffe, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Caffe Ty już się nie udzielaj na ten temat
za chwile okaże się, że niepokalane poczęcie było. Ciąża bez owulacji. No koniec świata.
Reni, bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Caffe to niby taka zadziorna, czasami ostra a tu proszę normalnie Natanek miałby pociechę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 12:44
caffe, Reni lubią tę wiadomość
-
Dzięki Lucky za pamięć i innym za wsparcie..
Jest mi jak jest - każda zna ten stan...łapię się na tym, że chyba gorzej mi od tych huśtawek niż z powodu braku ciąży..Nie cierpiętakiego stanu - jak mam mieć @ to niech będzie jak człowiek w terminie...a nie robić kobietom wodę z mózgu..Aguś przynajmniej masz już @ i teraz odpoczywaj do marca. Myślę, że powinnas odpocząć od hormonów i kasowo też trochę odetchniesz...a ja na Twoim miejscu pomyślałbym jednak za jakiś czas o in vitro- przecieć Ty się możesz starać o dofinansowanie....będzie łatwiej...
Ja też dziś miałam sen idiotyczny - stałam z jakimiś dwoma kolegami przy parapecie - a na nas napierało tysiące ludzi - miał być jakiś koncert i chcieliśmy zająć miejsca..., ale nie było szans bo nas tłum wypierał...nagle znalazłam się w szkole - może w jakiejśc 4 klasie? siedziałam w ławce i nie miałam ani zeszytów, ani książek, nikogo nie znałam z klasy...i pytałam siebie co ja tu robię? Przecież to nie moje mniejsce.....no jakieś takie durnowacizny mi sie śniły....
Jeśli chodzi o Wasze sny - to Reni - dla mnie Twój sen jest oczywisty.....zamiast myśleć o bzykosercach i zauważać oczywiste znaki - jakim był napis dziecko - to Ty niczego nie zauważasz...i się zajmujesz żarciem (np. lepisz pierogi). Na dodatek jeszcze podgryzasz te buły....
Polarmisiu..no cóż....a Tobie wciąż młodociani w głowie---na dodatek w kontekście czysto seksualnym zbereźnico jedna,,,bliska77, caffe, Reni, Skuterek, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dzięki Lucky za pamięć i innym za wsparcie..
Jest mi jak jest - każda zna ten stan...łapię się na tym, że chyba gorzej mi od tych huśtawek niż z powodu braku ciąży..Nie cierpiętakiego stanu - jak mam mieć @ to niech będzie jak człowiek w terminie...a nie robić kobietom wodę z mózgu..Aguś przynajmniej masz już @ i teraz odpoczywaj do marca. Myślę, że powinnas odpocząć od hormonów i kasowo też trochę odetchniesz...a ja na Twoim miejscu pomyślałbym jednak za jakiś czas o in vitro- przecieć Ty się możesz starać o dofinansowanie....będzie łatwiej...
Ja też dziś miałam sen idiotyczny - stałam z jakimiś dwoma kolegami przy parapecie - a na nas napierało tysiące ludzi - miał być jakiś koncert i chcieliśmy zająć miejsca..., ale nie było szans bo nas tłum wypierał...nagle znalazłam się w szkole - może w jakiejśc 4 klasie? siedziałam w ławce i nie miałam ani zeszytów, ani książek, nikogo nie znałam z klasy...i pytałam siebie co ja tu robię? Przecież to nie moje mniejsce.....no jakieś takie durnowacizny mi sie śniły....
Jeśli chodzi o Wasze sny - to Reni - dla mnie Twój sen jest oczywisty.....zamiast myśleć o bzykosercach i zauważać oczywiste znaki - jakim był napis dziecko - to Ty niczego nie zauważasz...i się zajmujesz żarciem (np. lepisz pierogi). Na dodatek jeszcze podgryzasz te buły....
Polarmisiu..no cóż....a Tobie wciąż młodociani w głowie---na dodatek w kontekście czysto seksualnym zbereźnico jedna,,,, ja odpocznę na pewno od tego wszystkiego, na in vitro nie uzbieram niestety funduszy, nawet z dofinansowaniem to koszt ok 5tysków plus wizyty itp, dobrze że mam córcie
Bozia ja nie wiem, ten Twój sen też nasuwa zbereźne skojarzenia, przynajmniej mi ale głodnemu chleb na myśli, , wiesz ja miałam dwa tygodnie postcaffe, Andzia33 lubią tę wiadomość