35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasik jesteś spanikowana - bo to nowa sytuacja - i dopadła Cię nagła decyzja.....są tego plusy...czasami tak z zaskoczenia jest ostro, ale się działa...jak byś to zaczęła rozciągać na kolejne miesiące - to byc może mnożyłyby się wątpliwości...także za ciosem i do przodu....
bliska77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia ja nie wiem co sie ze mna dzieje, moze to wlasnie ryczaca 40 -tak tak sie objawia.
Bardzo mi przykro, ze tak sie nie sklada a juz myslalam ,ze Ci z matka dupe przetrzepiemy, ale jeszcze nadejdzie ten moment!!!! Pejczyj juz zakupilam!!!!!caffe, Reni, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Bozia ja nie wiem co sie ze mna dzieje, moze to wlasnie ryczaca 40 -tak tak sie objawia.
Bardzo mi przykro, ze tak sie nie sklada a juz myslalam ,ze Ci z matka dupe przetrzepiemy, ale jeszcze nadejdzie ten moment!!!! Pejczyj juz zakupilam!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 13:01
polarmiś, bliska77, Reni, Skuterek, Andzia33, Bursztyn, Mango, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie wiem czy na Bozie jeden skromny pejczyk wystarczy jak jej sie snia dwa baty......na parapecie, uff!
caffe, bliska77, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:To żelowe rzeczy też lubisz? Pejczyk jest żelowy, czy bacik żelowy?
i po co nam dzieci..
polarmiś, bliska77, caffe, Skuterek, Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny