35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeeeesa... powiedziałabyś, ze opalony i dużo marchewek zjadłaś..
polarmiś wrote:On byl taki latino, karnacja potem by sie nie zgadzala i ńie moglabym wmowic mezowi ze to jego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 14:10
Andzia33, bliska77, polarmiś, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:Naprawde dzialacie odstresujaco!
Fajnie tu u was!Andzia33, bliska77, Reni, sjoanka, caffe, grosza, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witajcie zbereżnice!
Nowe koleżanki też witam na pokładzie.
A ja sobie dziś kupiłam torbę [taką do wózka] i w środku jest pokrowiec na butelkę i mata do przewijania.A co nie wolno mi?
Jak szalec to szalec!!!!!!!!!!!!!!!
I m tez skończył się Androwit i nie kupię mu ,bo już nie bę dzie potrzebny,przecież w pon będą dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pepa czekam na zielone!!!!!!!!bliska77, Reni, caffe, Lucky, Bursztyn, grosza, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Witajcie zbereżnice!
Nowe koleżanki też witam na pokładzie.
A ja sobie dziś kupiłam torbę [taką do wózka] i w środku jest pokrowiec na butelkę i mata do przewijania.A co nie wolno mi?
Jak szalec to szalec!!!!!!!!!!!!!!!
I m tez skończył się Androwit i nie kupię mu ,bo już nie bę dzie potrzebny,przecież w pon będą dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pepa czekam na zielone!!!!!!!![/QUOTE.
Andzie to wspolczuje, nie wiesz co tracisz ...Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahaah dobra jesteś..
mówi się, żeby nie kupować, bo się zapesza.. ale może tak mówią zawistnicy, żeby nie dać nam szansy
ja też mam już 2 pieluchy bawełniane ale one mi służą do wycierania rąk jak zakładam soczewki kontaktowe, bo nie zostają włókna na palcachAndzia33 wrote:A ja sobie dziś kupiłam torbę [taką do wózka] i w środku jest pokrowiec na butelkę i mata do przewijania.A co nie wolno mi?Andzia33, caffe, Lucky, grosza, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Andzia, rozumiem, że tą torbą chcesz wyczarować dwie kreski?, oby się udało
Wiesz wszystko już mam i może dlatego dziecko nie chce przyjśc,bo to po siostrze,więc jak kupię kilka nowych rzeczy to pewnie sie skusi!Reni, caffe, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
polarmiś wrote:Tylko pamietaj, ze jak juz Ci to forum wciagnie, to nie licz na podwyzke czy premie w pracy:-)
Na szczescie tylko maz moze byc niezadowolony i dom zapuszczony.
Nie jest jednak tak zle.
Obiad zrobilam i ciasto upieklam jak z wami tu bylam.Andzia33, Reni, caffe, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja też mam ale mówię, że to balejagepolarmiś wrote:Dobra ide do fryzjera, ja tu gadu, gadu a na glowie wylonilo sie pelno siwulcow, czas na odnowe!
Andzia33, sjoanka, caffe, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:hahaah dobra jesteś..
mówi się, żeby nie kupować, bo się zapesza.. ale może tak mówią zawistnicy, żeby nie dać nam szansy
ja też mam już 2 pieluchy bawełniane ale one mi służą do wycierania rąk jak zakładam soczewki kontaktowe, bo nie zostają włókna na palcachWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 14:15
Andzia33, caffe, Lucky lubią tę wiadomość