35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a jak tak to faktycznie nie fajnie. Ja dlatego wróciłam do blondu
Bo przy ciemnych wyglądałam jakbym co dwa tyg chodziła do kościoła na środę popielcową
polarmiś wrote:Ja mam ciemne wlosy - nie wyglada to jak balejage!
Andzia33, polarmiś, bliska77, sjoanka, caffe, Lucky, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja mam swoje blond i na szczęście nie widać mnóstwa siwych kudłów, jedynie przy świetle halogenowym, np przebieralnie sklepowe są "cudownie" oświetloneReni wrote:a jak tak to faktycznie nie fajnie. Ja dlatego wróciłam do blondu
Bo przy ciemnych wyglądałam jakbym co dwa tyg chodziła do kościoła na środę popielcową
caffe, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra z Ciebie zona, ja umylam tylko jedna lazienke, zrobilam pranie, i ugotowalam na razie udo indycze - mial byc rosolek ale na razie samo miecho w garze, maz sie nie ucieszy..... Ale moze jakas kara bedzie hmmmmm....sjoanka wrote:Na szczescie tylko maz moze byc niezadowolony i dom zapuszczony.

Nie jest jednak tak zle.
Obiad zrobilam i ciasto upieklam jak z wami tu bylam.
bliska77, Andzia33, caffe, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno tak pejczyki i te sprawy, jak kara to karapolarmiś wrote:Dobra z Ciebie zona, ja umylam tylko jedna lazienke, zrobilam pranie, i ugotowalam na razie udo indycze - mial byc rosolek ale na razie samo miecho w garze, maz sie nie ucieszy..... Ale moze jakas kara bedzie hmmmmm....
polarmiś, Andzia33, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a jak tak to faktycznie nie fajnie. Ja dlatego wróciłam do blondu
Ja tez - tylko latem jakos mnie slonce rozjasnia bardziej rownomiernie.
Reni, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasik prześpij się na spokojnie i serce powie Ci co robic!
Zaszłaś już bardzo daleko ,więc walcz do końca,żeby przytulic to swoje wymarzone,wyczekane maleństwo do piersi.
Wierzę w Ciebie!
Lucky, caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobrze że już piątek i nie muszę się tak skupiać
i tak myślę o ostatnim grillu w tym sezonie
dajecie w piec
Cafe pamiętaj, że masz mnie pociągnąć za sobą, bo październik jest nasz, no i Andzi
aaa i jeszcze Reni i Peppy, więc zarzucaj linę z haczykiem!
ja tam siwych jeszcze nie mam więc uważam że w związku z tym należy mi się większa ilosć dzieci, tzn bliźniaki, wtedy jest szansa na własne siwulce, a przy tojaczkach to jeszcze pewnie w ciąży bym dostała przy planowaniu logistyki, no ale czego nie robi się dla dzieci
Skuterek, caffe, Andzia33, bliska77, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH