35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a jak tak to faktycznie nie fajnie. Ja dlatego wróciłam do blondu
Bo przy ciemnych wyglądałam jakbym co dwa tyg chodziła do kościoła na środę popielcową
polarmiś wrote:Ja mam ciemne wlosy - nie wyglada to jak balejage!Andzia33, polarmiś, bliska77, sjoanka, caffe, Lucky, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a jak tak to faktycznie nie fajnie. Ja dlatego wróciłam do blondu
Bo przy ciemnych wyglądałam jakbym co dwa tyg chodziła do kościoła na środę popielcowącaffe, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:Na szczescie tylko maz moze byc niezadowolony i dom zapuszczony.
Nie jest jednak tak zle.
Obiad zrobilam i ciasto upieklam jak z wami tu bylam.bliska77, Andzia33, caffe, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Dobra z Ciebie zona, ja umylam tylko jedna lazienke, zrobilam pranie, i ugotowalam na razie udo indycze - mial byc rosolek ale na razie samo miecho w garze, maz sie nie ucieszy..... Ale moze jakas kara bedzie hmmmmm....
polarmiś, Andzia33, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a jak tak to faktycznie nie fajnie. Ja dlatego wróciłam do blondu
Bo przy ciemnych wyglądałam jakbym co dwa tyg chodziła do kościoła na środę popielcową
Ja tez - tylko latem jakos mnie slonce rozjasnia bardziej rownomiernie.Reni, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasik prześpij się na spokojnie i serce powie Ci co robic!
Zaszłaś już bardzo daleko ,więc walcz do końca,żeby przytulic to swoje wymarzone,wyczekane maleństwo do piersi.
Wierzę w Ciebie!Lucky, caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobrze że już piątek i nie muszę się tak skupiać
i tak myślę o ostatnim grillu w tym sezonie
dajecie w piec
Cafe pamiętaj, że masz mnie pociągnąć za sobą, bo październik jest nasz, no i Andziaaa i jeszcze Reni i Peppy, więc zarzucaj linę z haczykiem!
ja tam siwych jeszcze nie mam więc uważam że w związku z tym należy mi się większa ilosć dzieci, tzn bliźniaki, wtedy jest szansa na własne siwulce, a przy tojaczkach to jeszcze pewnie w ciąży bym dostała przy planowaniu logistyki, no ale czego nie robi się dla dzieciSkuterek, caffe, Andzia33, bliska77, anek42, megan8 lubią tę wiadomość