35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
bzdura! Ja w samolocie zawsze pije, cokolwiekKasik3033 wrote:wczoraj juz w samolocie zaczelam pic malinowa

normlnie juk krok od alkocholizmu
najczesciej gin, ale ostatnio byla gorzka zoladkowa. Seta + kropelki sprawiaja ze, swiat wyglada wmiare atrakcyjnie. Wiec, zaden alkoholizm
bliska77 lubi tę wiadomość
-
tez sie nad tym zastanawialamAndzia33 wrote:Napewno będzie wszystko dobrze!
Jestem tylko ciekawa,czy bedzie już wiadomo ,czy tam mieszka jeden,czy dwa Natanki!!!!!!!!!!!!!
bo jesli to niepokalane poczecie bylo w cyklu bezowulacyjnym, to moga byc trojaczki nawet, na upamietnienie Trojcy Swietej 
Caffe, boj sie Boga!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 16:22
grosza, Andzia33, Reni, bliska77, caffe, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo robisz to nieumiejetnie, ja mialam kiedys kolezanki w pracy tzw. Ciotki rewolucji wszystkiego mnie nauczyly np. Jak spac by nie bylo odciskow na gebie i jak spac robiac wrazeni,e ze sie ciezko pracuje, mysli koncepcyjne. To byly czasy!Reni wrote:Kurcze zdrzemnelam się i mam na pysku odcisniety rękaw i jak tu wracać do domu?
Andzia33, bliska77, grosza, Mango, pepapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDawno nie musialam tego robic i pewnie wyszlam z wprawy ale od stycznia ide do pracy wiec bede musiala wyprobowac - nie wiem jakie beda warunki techniczno - lakalizacyjne, jak biurko bedzie stalo. Przydatne sa tez dluzsze wlosy - zapuszczam na ta okazje, no chyba ze do grudnia cos wykluje w cyklu bezowulacyjnym to bede caly czas spala na kanapie w domu.Andzia33 wrote:Polarmiś musisz nas tego nauczyc.
Reni, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH