35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaaaaa już wiem co oznacza ten sen teraz
nie żryj tyle, bo Cię nawet do Fat killers nie przyjmą
i wszystko jasne
Bozia3 wrote:Jeśli chodzi o Wasze sny - to Reni - dla mnie Twój sen jest oczywisty.....zamiast myśleć o bzykosercach i zauważać oczywiste znaki - jakim był napis dziecko - to Ty niczego nie zauważasz...i się zajmujesz żarciem (np. lepisz pierogi). Na dodatek jeszcze podgryzasz te buły....polarmiś, caffe, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Żelowy wibrator, pejczyk i dwóch kolesi, do tego seks zbiorowy w tłumie...
i po co nam dzieci..
bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
dla mnie może być cudowne rozmnożenie
i chętnię się podzielę tylko niech już będzie +caffe wrote:No, oby tylko nie było cudownego rozmnożenia chleba....caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Wlasnie tez sie zastanawiam, popatrz taka Caffe, zero seksu albo jakas namiastka seksu przez9 miesiecy, potem dzidzius i wiadomo ze sie nie chce i tak dwa latka stukną bez przyjemńosci.
A my se będziemy z pejczykami hasać... i odkrywać niczym nie zmącone uroki dojrzałego seksu...
Na dodatek se walniemy do tego drinka - życ nie umierać..
Reni, polarmiś, caffe, sjoanka, Andzia33, Bursztyn, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No tak, z wypustkami i poprzecznym ożebrowaniem
bliska77, caffe, polarmiś, sjoanka, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
albo Caffe po mlekuBozia3 wrote:cafe - Ty już o wypustkach zapomnij....Ty sobie myknij do sklepu kupić mleko i jakieś może pieluchy tetrowe - jakby się dziecku ulało...
Lucky lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:O to to - na pewno tez przytyje potem, będzie mieć rozstępy i wiszące cycki.....dziecko się będzie darło wniebogłosy....mąż coraz częściej będzie mieć dużo pracy poza domem....itp ..
A my se będziemy z pejczykami hasać... i odkrywać niczym nie zmącone uroki dojrzałego seksu...
Na dodatek se walniemy do tego drinka - życ nie umierać..
Reni, bliska77, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia trafilas w samo sedno!!!! Dobrze mowisz. W zasadzie po co nam dzieci, tyle przyjemnosci nam moze umknac. No bo naprawde takiej Caffe to ja na dzien dzisiejszy to wspolczuje, zaraz zaczna sie wymioty,zgagi .... A my wymioty ewentualnie po dobrym drinku jak przeholujemy....
caffe, bliska77, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Bozia trafilas w samo sedno!!!! Dobrze mowisz. W zasadzie po co nam dzieci, tyle przyjemnosci nam moze umknac. No bo naprawde takiej Caffe to ja na dzien dzisiejszy to wspolczuje, zaraz zaczna sie wymioty,zgagi .... A my wymioty ewentualnie po dobrym drinku jak przeholujemy....
bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny