35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc wszystkim!
Cos mnie katar bierze.
Wiec ja w niego witaminka C, rutinoscorbinem i polopirynka. I do tego herbatke sobie zrobilam (normalnie juz sie odzwyczailam i pije wode lub soki) z miodem i cytryna.
Mam pytanie - a to nowosc nie?
Jak po wejsciu na forum dojsc szybko do ostatniego czytanego posta?
bo sie naszukalam dzisiaj? -
Lucky wrote:
Andzia co u Ciebie? jutro testujesz?
U mnie szał w pracy ,jestem dziś sama na dwa sklepy,które są połączone drzwiami i biegam pomiędzy nimi[dwie różne branże]Zwariowac można!
A tak wogóle to Dzień Dobry ,bo się nie przywitałam.
Testuję w pon rano ,ale do Was zajżę po 10,jak już będę w pracy ,bo w domu to m okupuje kompa,zresztą On nie wie ,ze się udzielam,mówię tylko,że czytam.
pepapig lubi tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
Pa do poniedziałku.
Trzymajcie za dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe,czy uda mi się przekupic to maleństwo tą wczorajszą torbą ,jak mała nie chciała wczoraj iśc do przedszkola to udało się PĄCZKIEM.Reni, anek42, caffe, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Witajcie
Nie żeby nie zablokowało owulki, bo 3dpo to już po owulce. Raczej chodzi o wspomożenie
ciałka żółtego, zeby wspomóc zagnieżdżenie.Andzia33 wrote:Mam niski progesteron ,bez luteiny było 14 a z wspomaganiem jest 22;A trzeba brac w 3dpo ,żeby nie zablokowało owulki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 14:15
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja na chwilke bo na 16 mam gosci
Dziekuje serdecznie za życzenia urodzinowe
WItam nowe kolezanki
Mniej sie udzielam ale wybaczcie mam strasznego doła wyniki są złe i wiem,zę to przez choroby moje i niestety wiekzobaczymy co lekarz zaleci na nowy cykl mam mieć jeszcze raz USG tarczycy 21.10. zobaczymy co sie okaże no i czy dostane jeszcze inne leki na porgesteron i na estradiol bo jest nieciekawie
dzis dostałam okres narazie jest delikanie ale brzuch pobolewa i najlepiej,ze jak piersi nie bolały tak dziś bolą.
Aga i Bozia ja wierze,ze w końcu sie Wam uda
Kasik jak podjełaś już taką decyzje to podążaj dalej - bedzie dobrze
DUżo bym mogła wymieniać ale wiedzcie,ze pamietam o każdej i staraczkach i zaciażonych!!!!!!!!!buziaki
pepapig, Bursztyn, caffe, grosza, Mango, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Przeglądałam cykle i nie mam abonamentu,więc pisze ,że mogę przejżec tylko 50 ostatnio dodanych a więc wydaje mi się ,ze było ich więcej bo na 83 strony-42 kobitki są w ciąży!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy to dużo ,czy mało?
a może ja powinnam brac jak miałam tylko 7... pytałam doktorki to mówiła że zachodzi sie od 6 i nie trzeba, a może jednak? cos z tym ciałkiem? na usg było ciałko ostatnio to juz cośinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Witajcie
Nie żeby nie zablokowało owulki, bo 3dpo to już po owulce. Raczej chodzi o wspomożenie
ciałka żółtego, zeby wspomóc zagnieżdżenie.
ja badałam 8dni po owulce domyślnie no i progestereon miałam 7...
moze sie domagać tej luteiny jak kobita nie widzi problemu albo iśc do kogo innego..Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane ja na chwilke bo na 16 mam gosci
Dziekuje serdecznie za życzenia urodzinowe
WItam nowe kolezanki
Mniej sie udzielam ale wybaczcie mam strasznego doła wyniki są złe i wiem,zę to przez choroby moje i niestety wiekzobaczymy co lekarz zaleci na nowy cykl mam mieć jeszcze raz USG tarczycy 21.10. zobaczymy co sie okaże no i czy dostane jeszcze inne leki na porgesteron i na estradiol bo jest nieciekawie
dzis dostałam okres narazie jest delikanie ale brzuch pobolewa i najlepiej,ze jak piersi nie bolały tak dziś bolą.
Aga i Bozia ja wierze,ze w końcu sie Wam uda
Kasik jak podjełaś już taką decyzje to podążaj dalej - bedzie dobrze
DUżo bym mogła wymieniać ale wiedzcie,ze pamietam o każdej i staraczkach i zaciażonych!!!!!!!!!buziaki
WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO SPOKOJU ZDROWIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki kochane.
Pamiętacie mnie jeszcze?
U nas zaczął sie już 8 miesiąc. Poród zbliża sie wielkimi krokami.
Ja nareszcie zwolniłam tempo. Od teraz zero wyjazdów służbowych i pracy po nocach. Mała jest moim najważniejszym projektemwczoraj zaczęłam konkretne zakupy. Zamówiłam łóżeczko, materac, wanienkę itd. Wózek i fotelik dostaliśmy od rodziny .
Wczoraj w Tesco kupiłam pierwsze pampersy. Ale dziwne uczucie. Szlam przez sklep i cały czas sie usmiechalam do tych pieluch
Mała jest bardzo aktywna. Kopie regularnie o stałych porach. Wieczorem daje pokazy dla tatusia. Wypina nóżki, rączki , pupcie. Niemozemy sie jej już doczekać.
Zaczęliśmy szkole rodzenia. Jak narazie dla mnie nudy bo wszystko już z internetu lub książek wiem ale mój maź jest zachwycony. Słucha w skupieniu położnej i po każdych zajęciach jest bardziej przejęty tym co nas czekainessa, Bursztyn, gosia7122, pepapig, caffe, promyk, polarmiś, bliska77, Mango, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość