35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry
Witaj Alis.
A u mnie dziwnie bo tempka zamiast spadac po wczorajszym odstawieniu luteiny ,to wzrosła,poczekam do czwartku,wtedy powinnam dostac @,i jeżeli będzie tempka wysoka testuję ponownie.Mam nadzieję,że tak jak mówi Caffe ten brak luteiny nic nie popsuje,jezeli jednak okazało by się że jestem w ciązy.Mango, inessa, Bursztyn, malgos741, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Angela super,że za dwa tygodnie już przytulisz swoją córeczkę.Łatwego porodu i szybkiego dojścia do siebie!
Megan też już daleko,super!
Megan i Angela i inne cięzaróweczki,jakie macie wybrane imiona dla dzieciaczków?Mango, megan8, inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Zajrzyj na początek do naszego działu wspomagaczy
Może coś Ci się spodoba
Trzy miesiące to w Twoim wieku jeszcze nie jest wiecznością
Alis wrote:Dzięki dziewczyny. Mężowi chcę oszczędzić ciągłego smęcenia, żeby go nie dołaować. Wolę pogadać z wami. I cieszę się, że tyle z was tutaj jest w ciąży i oczywiście gratuluję.
Teraz najbardziej przejmuje się tym, że nas lekarka z kliniki odesłała do domu na 3 miesiace. Nie wiem, czy jej wierzyć i czekać, czy tam wrócić i zażyczyć sobie, zeby jednak już zacząć działać z jakimś medycznym wspomaganiem...inessa, caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
dobry artykuł jest w dzisiejszej GW
"Najbardziej chciane dzieci" o in vitro
ładnie ujęli temat
cyt" stres związany z niepłodnością porównywalny jest do tego stresu po rozpoznaniu nowotworu czy zawału"inessa, Andzia33, Bursztyn, caffe, malgos741, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni ja mam plan taki: 4 cykl teraz z clo. Lekarka nie chciała mi już go zapisać, ale zgodziła się - żebym skończyła buteleczkę - bo akurat mam na ten cykl jeszcze. Ja już pisałam, że mam lekarkę bardzo ostrożną co do leków i najchętniej nie przepisywała by wcale. Dupka olewa i nie chce przepisywać - uprosiłam ją, to się zgodziła dać receptę, ale niechętnie....bo uznała, że mam bardzo dobry wynik progesteronu. No ale ja spróbuje ten cykl znów z clo i dupkiem. Jeśli nic z tego nie wyjdzie - kolejny cykl to będzie bez leków - żeby organizm odpoczął no i 20 listopada mam termin przeglądu technicznego bebechów. Po laparo do końca cyklu pewnie nic nie będę zażywać. Czyli dwa cykle przede mną - jeden z lekami, drugi z badaniem. Potem Święta i pewnie po Nowym Roku - inseminacja, ale podejdę tą droższą metodą Evie. Potem nie wiem co - może nudna ciąża...
inessa, megan8, Reni, Andzia33, Bursztyn, caffe, bliska77, angela, Mango, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Alis witaj - dopiero co skończyłaś 35 lat - to trochę masz czasu - może rzeczywiście podziałajcie jeszcze na luzie - trochę wspomagaczy możesz sobie zaaplikować, a dopiero za kilka miesięcy hormony.....
inessa, Reni, Andzia33, Mango, caffe, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane u nas właśnie słoneczko zza chmur wyszło
WItaj Alis!!!!!!!!!! postarajcie sie te 3 miesiace bez hormonków tylko tak jak dziewczyny radzą jakieś naturalne wspomagacze i do dzieła jak nic sie nie uda to walczyć wtedy o swoje
A dziś jest dzień DZIECKA UTRACONEGO pamietajmy o dzieciątkach!!!!!!!!!!!!!
Bozia widze zaplanowany cały czas to super!!!!!!!!
Andzia Peppa poczekajcie ja mam wielką nadzieje,ze jednak sie udało!!!!!
DObrego popołudniaReni, megan8, Andzia33, Bursztyn, caffe, bliska77, grosza, Mango, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Megan biorę w ciemno
wczoraj z moim mężem rozmawialiśmy o imionach i niestety skończyło się tak, że powiedziałam mu, że po cichu dziecko zarejestrujęi nazwę po swojemu hahahha
wymyślał same takie które źle mi się kojarzą
megan8 wrote:tak trzecie,mam dwóch synów 15 i 16 lat ,a jak będzie trzeci to się zamienię ,albo ci dammegan8, Andzia33, Bursztyn, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewuszki
W niedziele mam zostac po raz drugi matka chrzestna - corki nielubianej kolezankidziecko jest super, matka niestety nie... a za 2 tyg.po raz trzeci- synka mojej drugiej kolezanki- oboje lubie. w sierpniu debiutowalam jako matka chrzestna mojej bratanicy. Po przemysleniach doszlam do w niosku ze we wszystkich trzech przypadkach dam prezent- pamiatke chrztu. Zadnej kasy. No i zauwazam, (bo slucham i czytam co ludzie na to- w blizszym i dalszym otoczeniu) ze jednak prezenty nie sa tak znowu mile widziane- natomiast kasa jak najbardziej. Kloci mi sie to z idea chrztu, komuni itd.i dlaatego nie mam zamiaru dawac pieniedzy. I jeszcze jedno, nie podoba mi sie rowniez pomysl wydawania przyjac na 20 -30 osob z tej okazji. wiadomo- sa koszty wiec kasa by sie przydala na zamortyzowanie tych kosztow. I tutaj rodzi sie we mnie bunt. Bo nie isc nie moge, w cyrku tez nioe chce brac udzialu ani dawac pieniedzy rowniez bo sie nie zgadzam z takim podejsciem.
co Wy myslicie na ten temat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 13:39
inessa, Andzia33, caffe, bliska77, promyk, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku mam podobne podjscie do Ciebie niestety często rodzice lub dziadkowie napedzają to wszystko ostatnio jak widziałam dzieci po komuni to zawał normalnie skutery, komputery i tylko przechwalanie sie jeden przez drugiego masakra jakaś, nie wspomne już o tym co chrzest i komunia mają za znaczenie
ale cóż.
Podziwiam CIe jednak za odwage jak nic nie dasz do tzw.koperty zwłąszcza temu dziecku nielubianej koleżankiAndzia33, caffe, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość