SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Alis, z nami się nudziła nie będziesz i czas szybko Ci będzie płynął ;)

Mango, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry
    Witaj Alis.

A u mnie dziwnie bo tempka zamiast spadac po wczorajszym odstawieniu luteiny ,to wzrosła,poczekam do czwartku,wtedy powinnam dostac @,i jeżeli będzie tempka wysoka testuję ponownie.Mam nadzieję,że tak jak mówi Caffe ten brak luteiny nic nie popsuje,jezeli jednak okazało by się że jestem w ciązy.

Mango, inessa, Bursztyn, malgos741, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela super,że za dwa tygodnie już przytulisz swoją córeczkę.Łatwego porodu i szybkiego dojścia do siebie!

Megan też już daleko,super!

Megan i Angela i inne cięzaróweczki,jakie macie wybrane imiona dla dzieciaczków?

Mango, megan8, inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Alis

nie wiem czy dobrze trafiłaś, bo my już ześwirowałyśmy ;-)

Megan już patrzę :-)

Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan właśnie doczytałam że to Twoje 3 oooooooo Matko..... ja już się takiej gromadki nie dochowam :-(

Andzia33, caffe, Mango, megan8, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Megan właśnie doczytałam że to Twoje 3 oooooooo Matko..... ja już się takiej gromadki nie dochowam :-(
    Kto wie ;) ile jaj wyhodujesz :P

Mango, inessa, Andzia33, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie sądzę na razie jednego nie mogę znieść.. za każdym razem jakieś zbuki wyłażą

Mango, inessa, Andzia33, Bursztyn, bliska77, angela, promyk, Mega lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:35

Mango, Skuterek, inessa, Andzia33, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzyj na początek do naszego działu wspomagaczy ;) Może coś Ci się spodoba ;) Trzy miesiące to w Twoim wieku jeszcze nie jest wiecznością ;)
    Alis wrote:
    Dzięki dziewczyny. Mężowi chcę oszczędzić ciągłego smęcenia, żeby go nie dołaować. Wolę pogadać z wami. I cieszę się, że tyle z was tutaj jest w ciąży i oczywiście gratuluję.
    Teraz najbardziej przejmuje się tym, że nas lekarka z kliniki odesłała do domu na 3 miesiace. Nie wiem, czy jej wierzyć i czekać, czy tam wrócić i zażyczyć sobie, zeby jednak już zacząć działać z jakimś medycznym wspomaganiem...

inessa, caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry artykuł jest w dzisiejszej GW

"Najbardziej chciane dzieci" o in vitro

ładnie ujęli temat
    cyt" stres związany z niepłodnością porównywalny jest do tego stresu po rozpoznaniu nowotworu czy zawału"

inessa, Andzia33, Bursztyn, caffe, malgos741, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ja mam plan taki: 4 cykl teraz z clo. Lekarka nie chciała mi już go zapisać, ale zgodziła się - żebym skończyła buteleczkę - bo akurat mam na ten cykl jeszcze. Ja już pisałam, że mam lekarkę bardzo ostrożną co do leków i najchętniej nie przepisywała by wcale. Dupka olewa i nie chce przepisywać - uprosiłam ją, to się zgodziła dać receptę, ale niechętnie....bo uznała, że mam bardzo dobry wynik progesteronu. No ale ja spróbuje ten cykl znów z clo i dupkiem. Jeśli nic z tego nie wyjdzie - kolejny cykl to będzie bez leków - żeby organizm odpoczął no i 20 listopada mam termin przeglądu technicznego bebechów. Po laparo do końca cyklu pewnie nic nie będę zażywać. Czyli dwa cykle przede mną - jeden z lekami, drugi z badaniem. Potem Święta i pewnie po Nowym Roku - inseminacja, ale podejdę tą droższą metodą Evie. Potem nie wiem co - może nudna ciąża...;)

inessa, megan8, Reni, Andzia33, Bursztyn, caffe, bliska77, angela, Mango, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis witaj - dopiero co skończyłaś 35 lat - to trochę masz czasu - może rzeczywiście podziałajcie jeszcze na luzie - trochę wspomagaczy możesz sobie zaaplikować, a dopiero za kilka miesięcy hormony.....

inessa, Reni, Andzia33, Mango, caffe, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• megan8 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:01

inessa, Reni, Andzia33, Mango, Bursztyn, caffe, grosza lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:01

inessa, Reni, Andzia33, Mango, caffe lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane u nas właśnie słoneczko zza chmur wyszło :)
    WItaj Alis!!!!!!!!!! postarajcie sie te 3 miesiace bez hormonków tylko tak jak dziewczyny radzą jakieś naturalne wspomagacze i do dzieła jak nic sie nie uda to walczyć wtedy o swoje :)

A dziś jest dzień DZIECKA UTRACONEGO pamietajmy o dzieciątkach!!!!!!!!!!!!!

Bozia widze zaplanowany cały czas to super!!!!!!!!

Andzia Peppa poczekajcie ja mam wielką nadzieje,ze jednak sie udało!!!!!

DObrego popołudnia :)

Reni, megan8, Andzia33, Bursztyn, caffe, bliska77, grosza, Mango, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan biorę w ciemno ;-)

wczoraj z moim mężem rozmawialiśmy o imionach i niestety skończyło się tak, że powiedziałam mu, że po cichu dziecko zarejestruję ;-) i nazwę po swojemu hahahha
    wymyślał same takie które źle mi się kojarzą ;-)
    megan8 wrote:
    tak trzecie,mam dwóch synów 15 i 16 lat ,a jak będzie trzeci to się zamienię ,albo ci dam

megan8, Andzia33, Bursztyn, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Inesko,ja już sama nie wiem co myślec,chciałabym już jutrzejszy ranek,żeby zobaczyc jaka tempka?

Mango, inessa, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Andzia już nie wiem jakie imiona, co chwilę co innego mój wymyśla
    A jakie mają synowie imiona, jeśli możesz powiedzieć oczywiście?

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki

W niedziele mam zostac po raz drugi matka chrzestna - corki nielubianej kolezanki :/ dziecko jest super, matka niestety nie... a za 2 tyg.po raz trzeci- synka mojej drugiej kolezanki- oboje lubie. w sierpniu debiutowalam jako matka chrzestna mojej bratanicy. Po przemysleniach doszlam do w niosku ze we wszystkich trzech przypadkach dam prezent- pamiatke chrztu. Zadnej kasy. No i zauwazam, (bo slucham i czytam co ludzie na to- w blizszym i dalszym otoczeniu) ze jednak prezenty nie sa tak znowu mile widziane- natomiast kasa jak najbardziej. Kloci mi sie to z idea chrztu, komuni itd.i dlaatego nie mam zamiaru dawac pieniedzy. I jeszcze jedno, nie podoba mi sie rowniez pomysl wydawania przyjac na 20 -30 osob z tej okazji. wiadomo- sa koszty wiec kasa by sie przydala na zamortyzowanie tych kosztow. I tutaj rodzi sie we mnie bunt. Bo nie isc nie moge, w cyrku tez nioe chce brac udzialu ani dawac pieniedzy rowniez bo sie nie zgadzam z takim podejsciem.
    co Wy myslicie na ten temat?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 13:39

inessa, Andzia33, caffe, bliska77, promyk, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku mam podobne podjscie do Ciebie niestety często rodzice lub dziadkowie napedzają to wszystko ostatnio jak widziałam dzieci po komuni to zawał normalnie skutery, komputery i tylko przechwalanie sie jeden przez drugiego masakra jakaś, nie wspomne już o tym co chrzest i komunia mają za znaczenie :( ale cóż.
    Podziwiam CIe jednak za odwage jak nic nie dasz do tzw.koperty zwłąszcza temu dziecku nielubianej koleżanki :)

Andzia33, caffe, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 1438 1439 1440 1441 1442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ