35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzień dobry... moje wnetrzności...boszee czemu mnie tak morduje...
Lucky dzisiaj płakać mi sie chce a myślałam że ja dzielna jestem, ten dół jak co miesiąc, dobija i myśle że może za stara i jakaś torbiel sie przypierdzieliła że może dać se siana... nie mam sił czekam na @ która wisi nademna i nie przychodzi...Lucky, bliska77, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Miłego dnia życzę
Pepa, póki nie ma @ to zawsze jest szansa, a pierwsze bóle ciążowe podobno przypominają te przed @. Nie nakręcaj się, racja, ale nie masz wyjścia tylko musisz cierpliwie czekaćpepapig, Lucky, Andzia33, inessa, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pepa
jak nie wyszło trudno próbuj dalej ale bez mazania się
jak już mówiłam kiedyś..stara to jest mumia w Muzeum Kairskim a Ty jesteś dojrzała
trochę cierpliwościpepapigg wrote:Lucky dzisiaj płakać mi sie chce a myślałam że ja dzielna jestem, ten dół jak co miesiąc, dobija i myśle że może za stara i jakaś torbiel sie przypierdzieliła że może dać se siana... nie mam sił czekam na @ która wisi nademna i nie przychodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 09:12
caffe, Mango, bliska77, malgos741, Lucky, Andzia33, inessa, Bursztyn, angela, anek42 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Pepapigg jak przyjdzie to pójdzie, ja też czekam na @. Wczoraj byłam na becie i jest na minus więc odstawiam luteinę i czekam, choć tempka rośnie.
Mango dobre muszę swojemu też to powiedzieć ciekawe co powie.
Zaczynam drugi cyckl z clo, może teraz się uda.Mango, pepapig, Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pepa jeszcze mnie dopisz do listy.
pepapig, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dziewczyny ależ jesteście niecierpliwe
gdzieś czytałam, że zagnieżdzenie może być do 12dpo więc najlepiej poczekać
ale fakt jak jest @ - robi się przykro na chwilepotem nowe nadzieje z nowym cyklem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 10:29
Mango, caffe, pepapig, Lucky, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
bo to najdłuższe 5 min w życiu
i potem chce mi się wyć więc czekam
Bozia3 wrote:Reni ja się próbuje powstrzymywać od testowania pod koniec cyklu - bo wiem, że tak najlepiej, ale mi to zupełnie nie wychodzi....Podziwiam, że Ty dajesz radę ciągnąć do @.caffe, Lucky, Mango, inessa, Bursztyn, anek42 lubią tę wiadomość
-
Bozia a co teraz u Ciebie? dalej clo?
p.s. nie pamiętam czy mówiłam - mi lekarz powiedział, że clo nie ma wpływu na endo
co z resztą widać na moim przykładzie ...endo ładniejsze niż do tej poryLucky, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:czuję się dobrze ,nie przepisał mi dalej tej luteiny stwierdził ,że nie ma takiej potrzeby
puls mam za wysoki ,nie wiem dlaczego
czuję już ciężar brzuszka"
I jeszcze dodał, że mój wynik progesteronu jest moim naturalnym wynikiem, a nie wynika z wpływu luteiny.
I bądź tu człowieku mądry.Lucky, megan8, Mango, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
mogę się tutaj do was dołączyć? 35 lat stuknęło pół roku temu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:11
megan8, Mango, caffe, bliska77, Andzia33, Reni, pepapig, inessa, angela, polarmiś, samira, malgos741, promyk, anek42, Lucky, Olena lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:jak jest dobrze to trzeba się cieszyć
czasem chcę już urodzić ,a czasem dobrze mi bo wszyscy mi nadskakują ...
tego porodu to się boję bardzo , pierwszy i drugi poszły raz dwa , ale trzeci to nie wiem jak będzieale nie wiem czy wszystko przebiegnie sprawnie, czy nie, więc się nie nakręcam, bo nic mi to nie da
Ty też nie snuj scenariuszy
już teraz nie ma wyjścia, urodzić trzeba
Mango, megan8, bliska77, Andzia33, inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość