35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
okazało się, że tak czy tak i tak byśmy kupili tylko, że on był zły, że miał kase na inny cel przeznaczony a tu trzeba na jakieś opłaty wydać
pytam się go to po co mnie denerwujesz.. jestem w ciąży a Ty mnie denerwujesz
Andzia33 wrote:Reni czyli jednak przekonałaś męża do zakupu tego mieszkania-super,ja zawsze powtarzam i moja mała też się juz nauczyła,,BABY ŻĄDZĄ,,Andzia33, inessa, grosza, Lucky, caffe, Bursztyn, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj Grosza współczuję ,to kuruj się !
Caffe bardzo się cieszę ,ze wyniki dobre i z dzidziulkiem wszystko dobrze!
Inesko grunt to miec plan działania!
Moja ginka hyba ma mnie już dośc ,bo jak ostatnio pytałam ją o clo,to stwierdziła,że skoro jaja same rosną i pękają [czasami nawet po 2]to mi niepotrzebnyLucky, inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Caffe - 04,10+++++++++++++++++++++++++++++++
Aga - 08,10 ---
Grosza - 08.10
Inessa - 09.10 ---
Bozia - 10,10 ---
Iwone - 13.10 ---
Maja35 - 13.10
Andzia33 - 14.10 ---
pepapigg - 14.10
Olena - 15.10
Czyli kiepsko nam idzie ,tylko jedna zielona kropa [do tej pory oczywiście] i cały czas czekamy na nowe dzidziulki!!!!!!!!!!!!
Lucky, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyinessa wrote:Witam w nowym dniu u nas chłodno ale słonecznie, dobrego dnia i tygodnia życze
JA niestety musze siedzieć w domu bo rwa barkowa coraz bardziej mi dokucza a wizyta u lekarza dopiero w srode takie terminy są do l.rodzinnego
Niestety wróciła do mnie nerwica (albo skutek hashimoto) jest źle bo budze sie z nerwami zasypiam z nerwami i nie wiadomo na co i po co wkurza mnie to a Usg jeszcze musze poczekać
miłego dnia dziewczynki
inessko współczuję bólu ,znam to z własnego doświadczenia
inessa, Lucky, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
oj tam kiepsko Andziu, rozkręcamy się
Adziu, Maluch ma na pewno dobry charakter i na przekupstwa nie idzie, spróbuj roztoczyć przed Nim wizję wspaniałej przyszłości u Twojego boku
Reni, ale babsko, oddychaj głęboko, jesteś w ciąży a stres szkodzi!
Cafe ale masz wyniki, wielkie gratulacje
Grosza, kuruj się biedaczkoReni, inessa, Andzia33, caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj miałam piękny sen;
stałam na drodze z ludżmi z pracy i obok nas było skrzyżowanie i jechało[skręcało]auto z przyczepką a na niej dwa wózki bliżniacze i podczas tego skręcania jeden wózik spadł na drogę a kierowca tego nie zauważył i pojechał dalej.Poszłam po ten wózik na środek skrzyżowania a wszyscy się dziwili po co idę ,mówię ,ze będzie zawadzał i może dojśc do wypadku.Podobał mi się był biało-granatowy i w środku miał wyposażenie do łóżeczka,ręczniki,pieluchy,zabawki poprostu wszystko oprócz dzieci i wzięłam go do domu ,to wszystko poroskładałam na łóżku i ...się obudziłam .Poszłam robic tego testa a tu d...a z pieknego snu.Lucky, inessa, samira, Reni, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
A jeszcze moja mała otwiera wczoraj jajko niespodziankę i jakoś tak nie zainteresowała jej zabawka tylko ta kartka co jest zawsze w środku ;
usiadła i czyta DOSTAŁAŚ BRACISZKA i zdziwiona mówi ale nie dostałam,a my w śmiech.Lucky, inessa, caffe, Bursztyn, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirko co u Ciebie kochana jak leczenie???
jako tako,tabsy na jelita dobrze toleruje ,jest nawet trochę już z nimi lepiej żołądek i refluks trochę dokucza ale to wina tego co jemale gorsze że od plamienia 2dniowego 9.08 , nie mam jeszcze @
,zaczęłam brać costagnus niestety nie mogę brać nadal bo żołądek mnie bardzo boli ,chyba pójdę do ginki ehhh..no i stawy dokuczają czasami ,barki bolą i myślę czy to coś z nerami nie jest bo takie gorąco czuje w tych miejscach i pieczenie...
urodziny syna udane ,miał tort w kształcie laptopa ze swoim zdjęciem na ekranie -super był tort ,a syna zdziwienie bezcenne na jego widok
w sobotę byłam na grzybach z rodzicami ,sama dwa wiadra nazbierałam,większość do słoików poszła a troszkę do suszenia i na gęsto do obiadu - pychotaale powietrze i widok kolorów drzew w lesie cudo
pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie kobitki testujące i bzykająceAndzia33, Lucky, inessa, Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny