35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pepa ale jak Ty najpierw piszesz na forum a dopiero mierzysz temp to ona będzie lekko przekłamana. Należy badać bezpośrednio po przebudzeniu zanim wykona się jakąkolwiek czynność. Dlatego zalecają położenie term. przy samym łóżku, żeby nie trzeba było wstawać.pepapigg wrote:Heloł zaraz sie dowiem jaka temperatura, nic nie boli cisza przed burzą..@ nie ma, plamień też więc czekam miłego dnia
bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a ja zaczęłam modlić się do wykresu
no taki piękny jak nigdy w życiu
no pienknie aż dupa mienknieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 08:34
caffe, Bursztyn, Mango, inessa, samira, Andzia33, gosia7122, promyk, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja zaczęłam modlić się do wykresu
no taki piękny jak nigdy w życiu
no pienknie aż dupa mienknietylko się nie przeraź jak na jeden dzień odrobinę spadnie
Super ten Twój wykres wygląda i nie dziwię się, że co nie co Ci mięknieReni, Bursztyn, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
coś widzę dziewczynki odsypiają weekend albo zawzięcie pracują
Caffe a Ty jak tam? bratasz się już z białą muszlą czy jeszcze za wcześnie?
caffe, Mango, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Jesli powiem, ze nadal pada to nie bedzie nic nowego...niestety nadal pada...to juz nieprzerwanie od srody. Mezowi odwollali z tego powodu jazde wyscigowka. Za to poszlismy ogladac 6 dniowe dziecko do mojej kolezanki. Sliczna, minaturowa dziewczynka. Moja kolezanka ma chyba 35 lat,on 39 starali sie chyba 3 lata, ona nie miala owulacji a jemu w miedzyczasie usunieto jedno jadro- nowotwor. Ale dali rade mimo tych przeszkod
Powialo wiec optymizmem
Milego dnia DziewczetaReni, Mango, pepapig, Lucky, inessa, samira, Andzia33, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:coś widzę dziewczynki odsypiają weekend albo zawzięcie pracują
Caffe a Ty jak tam? bratasz się już z białą muszlą czy jeszcze za wcześnie?Reni, Mango, Bursztyn, Lucky, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Pepa ale jak Ty najpierw piszesz na forum a dopiero mierzysz temp to ona będzie lekko przekłamana. Należy badać bezpośrednio po przebudzeniu zanim wykona się jakąkolwiek czynność. Dlatego zalecają położenie term. przy samym łóżku, żeby nie trzeba było wstawać.
heloł ale ja już miałam ten termometr zaaplikowany hehe
a że śpie z komórką pod poduszką heh to pokusiło mnie tu zaglądnąćbno i 37,1
czuję @ i chyba nie doczekam sie zrobienia tej bety... mieszkam w takim małym miasteczku ze jak ide po raz setny do przychodni robić badania to mi głupio...
każdy patrzy na mnie jakoś dziwnie, chciałabym w końcu żeby wszystkim szczeny pospadały... a tu nic i nic żadnego prezentu dla mojego m na urodziny... szkoda...Reni, Lucky, inessa, samira, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja w żadnej ciąży nie miałam mdłości, więc mi to raczej nie grozi, bynajmniej się na to nie zanosi
bezowulacyjna, niepokalnie poczeta, Natanek byl w to wmieszany....wiec sama rozumiesz?
Reni, Lucky, caffe, inessa, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
pepa trzymam kciuki za zielone ładnie wygląda Twój wykres oby tak dalej. Cafe ja też nie miałam w żadnej ciąży mdłości a w tej szok musiałam iść na L4 bo przy każdym kliencie który siadał przy moim biurku bym puszczała pawia czy śmierdziuchu czy jakiejś wyperfumowanej lali szok straszny starałam się jeść co godzinę żeby nie mieć mdłości bo jak tylko zapomniałam albo zapracowałam się to dopiero była jazda i tym sposobem w I trymestrze przytyłam 4,5 kg ale nareszcie już minęło i już nie tyję tak szybko.
caffe, Lucky, inessa, samira, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
a dodam że przed pierwszą ciążą ważyłam 55 kg do porodu ważyłam już 90kg więc tendencję do tycia w ciąży mam w drugiej zfolgowałam żarcie i przytyłam tylko 12 kg i powiem Wam że te 12 było mi ciężej zwalić niż te 40. Bardzo jestem podobna do swojej mamy dwie pierwsze ciąże dziewczyny pierwsza w okresie zimowy i u nie też druga dziewczyna lew i u mnie też trzecia ciąża u mamy poród w 8 miesiącu i martwe dziecko u mnie naszczęście tylko poronienie a czwarta ciąża u mamy chłopak a u mnie ?????? jeszcze nie wiadomo ale brat jest baranem i u mnie też poród na początek kwietnia czyli baran a jeszcze dodam że mój brat jak się urodził to ważył 7kg i 70 cm więc jeśli się to wszystko sprawdzi do końca to ja chyba padnę raz ze szczęścia bo chcemy synka ale jeśli będzie taki duży to szok
Lucky, inessa, samira, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość