Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OK :) Biorę, ale wiem, że u Ciebie już jest ok. Rozumiem te wątpliwości, bo Ty już za dużo wiesz ;) A tacy ludzie nie śpią spokojnie :)
    caffe wrote:
    To umówmy się tak, ja wiruski wysyłam, ale atest doślę jak będzie u mnie wszystko ok ;)

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    OK :) Biorę, ale wiem, że u Ciebie już jest ok. Rozumiem te wątpliwości, bo Ty już za dużo wiesz ;) A tacy ludzie nie śpią spokojnie :)
    Strzeliłas dokładnie w "10" tymi słowami :) Wiadomo, historia nie musi się powtórzyć, ale już jakaś zadra w człowieku pozostanie do końca życia. Staram się to w sobie tłumić, ale gdzieś w podświadomości to tkwi i czasami się odzywa.

Mango, bzykaj się teraz na potęgę ;) Z tego co echo niesie, to wiem, że dałaś wczoraj czadu :P

Mango, nick nieaktualny, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tym czadem to trudno zaprzeczyć ;)
    caffe wrote:
    Strzeliłas dokładnie w "10" tymi słowami :) Wiadomo, historia nie musi się powtórzyć, ale już jakaś zadra w człowieku pozostanie do końca życia. Staram się to w sobie tłumić, ale gdzieś w podświadomości to tkwi i czasami się odzywa.

Mango, bzykaj się teraz na potęgę ;) Z tego co echo niesie, to wiem, że dałaś wczoraj czadu :P

caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    No z tym czadem to trudno zaprzeczyć ;)
    Mój m pierwsze słowa jakie powiedział do gina dzisiaj, to takie że przyszliśmy na wizytę bo wziął się do roboty :P

Mango, nick nieaktualny, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nareszcie ;)
    caffe wrote:
    Mój m pierwsze słowa jakie powiedział do gina dzisiaj, to takie że przyszliśmy na wizytę bo wziął się do roboty :P

caffe, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko bardzo CI dziekuje <3

Caffe super bardzo sie ciesze :D :D :D

Mango czekam na pozytywny cykl :D

caffe, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla chętnych coś do poczytania o cynku.

http://kobieta.onet.pl/zdrowie/profilaktyka/cynk-pierwiastek-niezbedny-dla-zdrowia/fjwkd

nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, Twoj gin ma racje z tym progesteronem bo ja bralam w ciazy konskie dawki,lacznie z hormonem hcg co by pobudzic prace cialka zoltego i w siodmy tygodniu spadal ( ten progesteron) na leb na szyje. Nic sie nie dalo zrobic

Ciesze sie ,ze wszystkie znaki na niebie i usg i krwi sa prawidlowe i trzymaj sie tego. Kanapa - polecam, duzo snu i maz niech teraz w stringach po oknach biega.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 15:31

nick nieaktualny, caffe, Mango, megan8, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Caffe, Twoj gin ma racje z tym progesteronem bo ja bralam w ciazy konskie dawki,lacznie z hormonem hcg co by pobudzic prace cialka zoltego i w siodmy tygodniu spadal ( ten progesteron) na leb na szyje. Nic sie nie dalo zrobic

Ciesze sie ,ze wszystkie znaki na niebie i usg i krwi sa prawidlowe i trzymaj sie tego. Kanapa - polecam, duzo snu i maz niech teraz w stringach po oknach biega.

Tak mi własnie powiedział, że sztuczny progesteron nie zmieni biegu zdarzeń. Jak ma być źle to będzie.
    Z tą luteina to mnie zaskoczył, nawet bardzo. Bo wszędzie się trąbi żeby brać, brać, brać. Ja postanowiłam, że ją przestanę brać, ale odstawię stopniowo, to tak dla swojego komfortu psychicznego :)

A ogólnie to jakoś senna specjalnie nie jestem. Kładę się wcześniej niż zazwyczaj się kładłam, ale gdzieś przed 7 rano jestem już wyspana, a zawsze lubiłam pospać dłużej.

No i coś mi się stało z moimi kubkami smakowymi :P Podobno robię "ogniste" potrawy hehehe Nie mam ochoty na ostre rzeczy, samo tak wychodzi jak doprawiam :) Przestaję dosypywać przypraw, gdy czuję juz konkretny smak - ale smak dla mnie :P

nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, megan8, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:59

nick nieaktualny, caffe, Lucky, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe super ziarenko zasiane...niech zdrowo kielkuje :-) :-) :-) :-) :-) SUPER :-) :-) :-) :-) :-)

caffe, nick nieaktualny, Lucky, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Inessa
    wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin ,zdrówka przede wszystkim !!!

caffe - gratulacje !!! cieszę się bardzo!!!
    ;)

Megan, a jak Ty się czujesz? Już wszystko w porządku?

nick nieaktualny, Lucky, Mango, nick nieaktualny, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Caffe super ziarenko zasiane...niech zdrowo kielkuje :-) :-) :-) :-) :-) SUPER :-) :-) :-) :-) :-)
    Jak się m wziął do roboty to i posiał ;)

nick nieaktualny, Lucky, Mango, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe Ty naprawde nie masz żadnych objawów ??? :)

Mango, caffe lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    Cafe zaraz poczytam co tam nowego u Ciebie! tak czy inaczej widzę ze trzeba gratulować. Zaraź mnie :D

Inesso, spóźnione, ale szczere. Niech Ci się spełni to największe marzenie, tak na spokojnie. Zasługujesz na wszystko co najlepsze.

jak tam Peppo?

nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe Ty naprawde nie masz żadnych objawów ??? :)
    Gdybym nie potwierdziła tej ciąży to bym się do tej pory nie zorientowała, że w niej jestem :P

Mango, nick nieaktualny, promyk, nick nieaktualny, Lucky, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam
    Cafe zaraz poczytam co tam nowego u Ciebie! tak czy inaczej widzę ze trzeba gratulować. Zaraź mnie :D

Inesso, spóźnione, ale szczere. Niech Ci się spełni to największe marzenie, tak na spokojnie. Zasługujesz na wszystko co najlepsze.

jak tam Peppo?
    Tyle co można było, to zostało potwierdzone :P

Mango, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe bardzo sie cieszę, ze u Ciebie wszystko w porządku, teraz czekamy te dwa tygodnie

ja dziewczynki będę może co drugi dzień wpadać żeby zobaczyć co u Was, pozdrawiam Was wszystkie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 21:46

Lucky, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus ale bedziesz nadrabiac - ja jak mialam przerwe jednodniowa to przebrnelam przez 7 strong, formalnie rozpisaly sie kobietki

nick nieaktualny, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Agus ale bedziesz nadrabiac - ja jak mialam przerwe jednodniowa to przebrnelam przez 7 strong, formalnie rozpisaly sie kobietki
    jasne ze będę muszę by na bieżąco, tylko po prostu muszę się "zrestartować" i tyle :-)

Mango, Lucky, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1432 1433 1434 1435 1436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ