X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OK :) Biorę, ale wiem, że u Ciebie już jest ok. Rozumiem te wątpliwości, bo Ty już za dużo wiesz ;) A tacy ludzie nie śpią spokojnie :)
    caffe wrote:
    To umówmy się tak, ja wiruski wysyłam, ale atest doślę jak będzie u mnie wszystko ok ;)

caffe, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    OK :) Biorę, ale wiem, że u Ciebie już jest ok. Rozumiem te wątpliwości, bo Ty już za dużo wiesz ;) A tacy ludzie nie śpią spokojnie :)
    Strzeliłas dokładnie w "10" tymi słowami :) Wiadomo, historia nie musi się powtórzyć, ale już jakaś zadra w człowieku pozostanie do końca życia. Staram się to w sobie tłumić, ale gdzieś w podświadomości to tkwi i czasami się odzywa.

Mango, bzykaj się teraz na potęgę ;) Z tego co echo niesie, to wiem, że dałaś wczoraj czadu :P

Mango, inessa, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tym czadem to trudno zaprzeczyć ;)
    caffe wrote:
    Strzeliłas dokładnie w "10" tymi słowami :) Wiadomo, historia nie musi się powtórzyć, ale już jakaś zadra w człowieku pozostanie do końca życia. Staram się to w sobie tłumić, ale gdzieś w podświadomości to tkwi i czasami się odzywa.

Mango, bzykaj się teraz na potęgę ;) Z tego co echo niesie, to wiem, że dałaś wczoraj czadu :P

caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    No z tym czadem to trudno zaprzeczyć ;)
    Mój m pierwsze słowa jakie powiedział do gina dzisiaj, to takie że przyszliśmy na wizytę bo wziął się do roboty :P

Mango, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nareszcie ;)
    caffe wrote:
    Mój m pierwsze słowa jakie powiedział do gina dzisiaj, to takie że przyszliśmy na wizytę bo wziął się do roboty :P

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko bardzo CI dziekuje <3

Caffe super bardzo sie ciesze :D :D :D

Mango czekam na pozytywny cykl :D

caffe, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla chętnych coś do poczytania o cynku.

http://kobieta.onet.pl/zdrowie/profilaktyka/cynk-pierwiastek-niezbedny-dla-zdrowia/fjwkd

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, Twoj gin ma racje z tym progesteronem bo ja bralam w ciazy konskie dawki,lacznie z hormonem hcg co by pobudzic prace cialka zoltego i w siodmy tygodniu spadal ( ten progesteron) na leb na szyje. Nic sie nie dalo zrobic

Ciesze sie ,ze wszystkie znaki na niebie i usg i krwi sa prawidlowe i trzymaj sie tego. Kanapa - polecam, duzo snu i maz niech teraz w stringach po oknach biega.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 15:31

inessa, caffe, Mango, megan8, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Caffe, Twoj gin ma racje z tym progesteronem bo ja bralam w ciazy konskie dawki,lacznie z hormonem hcg co by pobudzic prace cialka zoltego i w siodmy tygodniu spadal ( ten progesteron) na leb na szyje. Nic sie nie dalo zrobic

Ciesze sie ,ze wszystkie znaki na niebie i usg i krwi sa prawidlowe i trzymaj sie tego. Kanapa - polecam, duzo snu i maz niech teraz w stringach po oknach biega.

Tak mi własnie powiedział, że sztuczny progesteron nie zmieni biegu zdarzeń. Jak ma być źle to będzie.
    Z tą luteina to mnie zaskoczył, nawet bardzo. Bo wszędzie się trąbi żeby brać, brać, brać. Ja postanowiłam, że ją przestanę brać, ale odstawię stopniowo, to tak dla swojego komfortu psychicznego :)

A ogólnie to jakoś senna specjalnie nie jestem. Kładę się wcześniej niż zazwyczaj się kładłam, ale gdzieś przed 7 rano jestem już wyspana, a zawsze lubiłam pospać dłużej.

No i coś mi się stało z moimi kubkami smakowymi :P Podobno robię "ogniste" potrawy hehehe Nie mam ochoty na ostre rzeczy, samo tak wychodzi jak doprawiam :) Przestaję dosypywać przypraw, gdy czuję juz konkretny smak - ale smak dla mnie :P

inessa, Mango, polarmiś, megan8, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:59

inessa, caffe, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe super ziarenko zasiane...niech zdrowo kielkuje :-) :-) :-) :-) :-) SUPER :-) :-) :-) :-) :-)

caffe, inessa, Lucky, Mango, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Inessa
    wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin ,zdrówka przede wszystkim !!!

caffe - gratulacje !!! cieszę się bardzo!!!
    ;)

Megan, a jak Ty się czujesz? Już wszystko w porządku?

inessa, Lucky, Mango, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Caffe super ziarenko zasiane...niech zdrowo kielkuje :-) :-) :-) :-) :-) SUPER :-) :-) :-) :-) :-)
    Jak się m wziął do roboty to i posiał ;)

inessa, Lucky, Mango, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe Ty naprawde nie masz żadnych objawów ??? :)

Mango, caffe lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    Cafe zaraz poczytam co tam nowego u Ciebie! tak czy inaczej widzę ze trzeba gratulować. Zaraź mnie :D

Inesso, spóźnione, ale szczere. Niech Ci się spełni to największe marzenie, tak na spokojnie. Zasługujesz na wszystko co najlepsze.

jak tam Peppo?

inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe Ty naprawde nie masz żadnych objawów ??? :)
    Gdybym nie potwierdziła tej ciąży to bym się do tej pory nie zorientowała, że w niej jestem :P

Mango, inessa, promyk, pepapig, Lucky, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam
    Cafe zaraz poczytam co tam nowego u Ciebie! tak czy inaczej widzę ze trzeba gratulować. Zaraź mnie :D

Inesso, spóźnione, ale szczere. Niech Ci się spełni to największe marzenie, tak na spokojnie. Zasługujesz na wszystko co najlepsze.

jak tam Peppo?
    Tyle co można było, to zostało potwierdzone :P

Mango, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe bardzo sie cieszę, ze u Ciebie wszystko w porządku, teraz czekamy te dwa tygodnie

ja dziewczynki będę może co drugi dzień wpadać żeby zobaczyć co u Was, pozdrawiam Was wszystkie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 21:46

Lucky, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus ale bedziesz nadrabiac - ja jak mialam przerwe jednodniowa to przebrnelam przez 7 strong, formalnie rozpisaly sie kobietki

bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Agus ale bedziesz nadrabiac - ja jak mialam przerwe jednodniowa to przebrnelam przez 7 strong, formalnie rozpisaly sie kobietki
    jasne ze będę muszę by na bieżąco, tylko po prostu muszę się "zrestartować" i tyle :-)

Mango, Lucky, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1432 1433 1434 1435 1436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ