35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
OK
Biorę, ale wiem, że u Ciebie już jest ok. Rozumiem te wątpliwości, bo Ty już za dużo wiesz
A tacy ludzie nie śpią spokojnie
caffe wrote:To umówmy się tak, ja wiruski wysyłam, ale atest doślę jak będzie u mnie wszystko okcaffe, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:OK
Biorę, ale wiem, że u Ciebie już jest ok. Rozumiem te wątpliwości, bo Ty już za dużo wiesz
A tacy ludzie nie śpią spokojnie
Wiadomo, historia nie musi się powtórzyć, ale już jakaś zadra w człowieku pozostanie do końca życia. Staram się to w sobie tłumić, ale gdzieś w podświadomości to tkwi i czasami się odzywa.
Mango, bzykaj się teraz na potęgęZ tego co echo niesie, to wiem, że dałaś wczoraj czadu
Mango, inessa, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No z tym czadem to trudno zaprzeczyćcaffe wrote:Strzeliłas dokładnie w "10" tymi słowami
Wiadomo, historia nie musi się powtórzyć, ale już jakaś zadra w człowieku pozostanie do końca życia. Staram się to w sobie tłumić, ale gdzieś w podświadomości to tkwi i czasami się odzywa.
Mango, bzykaj się teraz na potęgęZ tego co echo niesie, to wiem, że dałaś wczoraj czadu
caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaffe, Twoj gin ma racje z tym progesteronem bo ja bralam w ciazy konskie dawki,lacznie z hormonem hcg co by pobudzic prace cialka zoltego i w siodmy tygodniu spadal ( ten progesteron) na leb na szyje. Nic sie nie dalo zrobic
Ciesze sie ,ze wszystkie znaki na niebie i usg i krwi sa prawidlowe i trzymaj sie tego. Kanapa - polecam, duzo snu i maz niech teraz w stringach po oknach biega.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 15:31
inessa, caffe, Mango, megan8, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Caffe, Twoj gin ma racje z tym progesteronem bo ja bralam w ciazy konskie dawki,lacznie z hormonem hcg co by pobudzic prace cialka zoltego i w siodmy tygodniu spadal ( ten progesteron) na leb na szyje. Nic sie nie dalo zrobic
Ciesze sie ,ze wszystkie znaki na niebie i usg i krwi sa prawidlowe i trzymaj sie tego. Kanapa - polecam, duzo snu i maz niech teraz w stringach po oknach biega.
Tak mi własnie powiedział, że sztuczny progesteron nie zmieni biegu zdarzeń. Jak ma być źle to będzie.
Z tą luteina to mnie zaskoczył, nawet bardzo. Bo wszędzie się trąbi żeby brać, brać, brać. Ja postanowiłam, że ją przestanę brać, ale odstawię stopniowo, to tak dla swojego komfortu psychicznego
A ogólnie to jakoś senna specjalnie nie jestem. Kładę się wcześniej niż zazwyczaj się kładłam, ale gdzieś przed 7 rano jestem już wyspana, a zawsze lubiłam pospać dłużej.
No i coś mi się stało z moimi kubkami smakowymiPodobno robię "ogniste" potrawy hehehe Nie mam ochoty na ostre rzeczy, samo tak wychodzi jak doprawiam
Przestaję dosypywać przypraw, gdy czuję juz konkretny smak - ale smak dla mnie
inessa, Mango, polarmiś, megan8, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Inessa
wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin ,zdrówka przede wszystkim !!!
caffe - gratulacje !!! cieszę się bardzo!!!
Megan, a jak Ty się czujesz? Już wszystko w porządku?inessa, Lucky, Mango, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam
Cafe zaraz poczytam co tam nowego u Ciebie! tak czy inaczej widzę ze trzeba gratulować. Zaraź mnie
Inesso, spóźnione, ale szczere. Niech Ci się spełni to największe marzenie, tak na spokojnie. Zasługujesz na wszystko co najlepsze.
jak tam Peppo?inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:witam
Cafe zaraz poczytam co tam nowego u Ciebie! tak czy inaczej widzę ze trzeba gratulować. Zaraź mnie
Inesso, spóźnione, ale szczere. Niech Ci się spełni to największe marzenie, tak na spokojnie. Zasługujesz na wszystko co najlepsze.
jak tam Peppo?Mango, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe bardzo sie cieszę, ze u Ciebie wszystko w porządku, teraz czekamy te dwa tygodnie
ja dziewczynki będę może co drugi dzień wpadać żeby zobaczyć co u Was, pozdrawiam Was wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 21:46
Lucky, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypromyk wrote:Agus ale bedziesz nadrabiac - ja jak mialam przerwe jednodniowa to przebrnelam przez 7 strong, formalnie rozpisaly sie kobietki
Mango, Lucky, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość