35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monitoringu nie miałam i tak szybko mieć nie będę, bo jak się w tym cyklu nie uda
to przepadnie mi wizyta z 29.10., bo wtedy będzie czas @. Może uda mi się przesunąć, ale to dopiero zobaczę jak już przyjdzie.
A jeśli chodzi o mierzenie temperatury podczas @ to robię to, aby nie wypaść z formyReni wrote:skąd wiesz? może będzie dzisiaj jutro?
Miałaś monitoring?inessa, Bursztyn, Lucky, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Grosza wspolczuje chorubska - ja tych wiruskow nie przesylalam. Wspolczuje - kuruj sie.
Reni tu to jestes babka....sama siebie uspokoisz. Tak trzymaj nie daje sie biurokratom.
Inesko troche pozno masz wizyte u lekarza ,uwazaj na siebieinessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Witajcie dziewczynki!
Jeszcze nie urodziłam , ale już ciężko - mam potworny ucisk i ból w miednicy , nie mogę leżeć ani siedzieć za długo - najlepiej mi jak chodzę - więc ostatnia prosta jest trudna . Cesarka za 2 tygodnie - gin chce mnie przetrzymać do 40tygodnia , chyba że coś wcześniej się zadzieje.
Inessko - wszystkiego najlepszego
Caffe - gratuluję jeszcze raz!inessa, polarmiś, caffe, Bursztyn, Mango, Lucky, Reni, promyk, bliska77, megan8, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:Witajcie dziewczynki!
Jeszcze nie urodziłam , ale już ciężko - mam potworny ucisk i ból w miednicy , nie mogę leżeć ani siedzieć za długo - najlepiej mi jak chodzę - więc ostatnia prosta jest trudna . Cesarka za 2 tygodnie - gin chce mnie przetrzymać do 40tygodnia , chyba że coś wcześniej się zadzieje.
Caffe - gratuluję jeszcze raz!Mango, Lucky, inessa, bliska77, Andzia33, angela lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Witajcie dziewczynki!
Caffe - gratuluję jeszcze raz!
trzymam mocno kciuki za szczesliwe rozwiazaniei pojaw sie pozniej zeby zdac relacje
Lucky, Mango, caffe, inessa, Andzia33, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Caffe - 04,10+++++++++++++++++++++++++++++++
Aga - 08,10 ---
Grosza - 08.10
Inessa - 09.10 ---
Bozia - 10,10 ---
Iwone - 13.10 ---
Maja35 - 13.10
Andzia33 - 14.10 ---
pepapigg - 14.10
Olena - 15.10
Czyli kiepsko nam idzie ,tylko jedna zielona kropa [do tej pory oczywiście] i cały czas czekamy
na nowe dzidziulki!!!!!!!!!!!!
Lucky, inessa, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziś mój m mnie rozbawił - tłumaczyłam mu genetykę
tzn. że on jest odpowiedzialny za płeć
, a on mi na to, że dobrze, że mu mówię, bo on myślał, że sobie tak strzeli, a potem coś z tego wyjdzie
Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
dzieńdobrek
Angelo ale Ci fajnie, za chwilę przytulisz Córeczkę! oj jak tęskni mi sie za tymi pierwszymi chwilami
Mango, mąż bystrzak
Peppo temp niżej ale nie poniżej linii podstawowej. Przytulam Cię mocno
pozdrawiam wszystkie piękne starające się oraz już zaciążonechociaż starającym się chyba ciężej
pepapig, Mango, bliska77, Andzia33, inessa, angela lubią tę wiadomość