35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam niedzielnie.Caffe czekam na wiadomości.
U mnie to chyba wielka lipa po clo. jak go brałam to coś tam czułam a teraz nic.Testy owu. negatywnie a dzisiejsza tem. to 36,1 jeszcze nigdy takiej nie miałam wczoraj jakiś śluz się pojawił a dzisiaj nic , wszystko jakieś pokręcone.Mam 13 dc może to za wcześnie na jakieś objawy?Jutro idę do gin. ale mam stracha boję się rozczarowania.inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cafe to daj znać jak tam po wizycie.
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyKochane witajcie u nas strasznie ponuro i deszczowo właśnie obiadek sie gotuje i za chwile bedziemy wszyscy jeść
DObrego popołudnia życzę
Caffe czekamy na wiadomości
A co do odzywania sie to wiele dziewcząt nie daje znaku życia
ale moze muszą odpoczać
Mam nadzieję,że u staraczek i zaciazonych jest wszystko dobrze
Pamietam o każdej z Was kochane moje buziakibliska77, pepapig, malgos741, Lucky, gosia7122, samira, megan8, marynka, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 13 dc to jeszcze za wcześnie na skok - nie wiem, jak długie masz cykle, ale mi clo nie skróciło ich i miałam owulki w normalnym terminie. Śmigaj jutro do ginki i może jeszcze jajo nie pękło
Lucky, inessa, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny nie miałam czasu zerkać.
Wydaje mi się że owulka już była miałam super płodny śluz i zamienił się na kremowy...test też wysxedł super mocny. Jakiś seksik był jeśli w odpowiednim czasie to pięknie tylko ta temperstura czemu taka wysoka? Miała któraś z was taką wysoką? Zwykle dziewczyny piszą o zbyt niskiej...
Miłego dnia dla wszystkich pepaLucky, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja mam 37,02
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 13:49
pepapig, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ja mam 37,02
Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to napisz jak poszło, ja już od dwóch dni mam taką tempkę.
inessa, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:gosia7122 13 dc to jeszcze za wcześnie na skok - nie wiem, jak długie masz cykle, ale mi clo nie skróciło ich i miałam owulki w normalnym terminie. Śmigaj jutro do ginki i może jeszcze jajo nie pękło
inessa lubi tę wiadomość
-
Wróciłam. U mnie wszystko jest ok. Dziecko przyjęło sobie pozycję do góry nogami
Gin kazał się zastanowić nad amniopunkcją, ale tylko w przypadku gdy bierzemy pod uwagę usunięcie ciąży z powodu wad genetycznych. Powiedział tez,że obecnie wykonuje się badanie równoznaczne z amniopunkcją, ale bez ryzyka poronienia. Pobierana jest krew matki z tej krwi jest izolowana krew płodu, czy jakoś tak. Badanie to wykonywane jest w USA i Hong Kongu. Kosztuje ok 2.500 zł.inessa, szczęśliwa 2, samira, Mango, polarmiś, Nati74, gosia7122, megan8, bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe pieknie
a co z pracą?
Idę więc jutro, zobaczę jak się będę czuła.szczęśliwa 2, inessa, megan8, Bursztyn, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej
wszystkim
witam nowe dziewczyny
nie czytam wszystkich postów ,bo na bieżąco jesli się nie jest to trudno nadrobić
Inessa a co tam na obiadek ?
podpytuje bo "mało stojace " potrawy szukam
wykorzystała juz Caffe z brokułami ale uzyłam schabu ( bo akurat miałam) i ryz do tego
caffe, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:ciesze sie ,że wszystko ok
Caffe ten test robi sie w Polsce popatrz w necie test NIFTY
co do amnio
wiesz masz troche czasu i tak jak piszesz zalezy co robisz w przypadku jeśliby było coś nie tak ale chyba najpierw test PAPP-A i usg prenatalne wiesz co bada sie przeziernśc karkowa itd
Ponieważ jesteśmy z m pokłóceni to nie rozmawialiśmy o pozostałych badaniach. Ale kwota 2.500 zł nie jest drastyczna, spodziewałam się ze 4 razy więcej.inessa, szczęśliwa 2, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość