35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Babeczki, ja mialam gosci 2 dni wiec za bardzo nie bylo jak sie udzielac. Jestem zla i zbita z tropu, bo pomimo potwierdzonej owulki, potwierdzonego cialka zoltego i porzadnego endo-13,5 mm, progesteron w 7 dpo wyszedl mi 4,1 ng!!! Juz nie wiem co mam myslec. Zawsze mowilo sie ze porzadna owulka oznacza prawidlowy poziom progesteronu. W zeszlym miesiacy miala 15 ng, a teraz tylko 4 !! Co to kuzwa ma byc? Wiem ze sa wahania i wyrzuty progesteronu w ciagu dnia, ale zeby az tak sie roznil pomiedzy cyklami?
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola niski masz progesteron - powtórz badanie - tak jak radzi Inesska...
Ja jutro też idę robić badania - znów zrobię progesteron, ale też badania do laparo - anty HBS, posiew z pochwy i zaświadczenie o grupie krwi....ciekawe ile beknę za to....
Bursztynku - gdzie Ty się ukrywasz i po co?
Reni też przepadła...inessa, bliska77, megan8, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Inessa ogólnie dobrze ,ale ciężko mi wstać z łóżka ,przekręcać się z boku na bok ,brzuch mi przeszkadza przy myciu naczyń itp...
wizyta u lekarza w czwartek wypadła ok ,łożysko jest już do góry i super , dzidzia jest już główką w dół i mam nadzieję ,że się znów nie obróci
byłam przejęta Bursztynkiem ,więc nie napisałam o wizycie u gina
bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe, fajnie, że jest wszystko ok, trzymam kciuki za badania
Inessa, spójrz tylko, powoli zaczyna się układać, małymi kroczkami do celu, życzę cierpliwości i wytrwałości chociaż wiem, że z tym różnie bywa (ja obecnie jestem wypalona, bądź dobrej myśli
megan8, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczeta
Boziu, nie ukrywam sie, mialam kurs caly dzien dzisiaj, teraz dopiero wrocilam do domu.
Odpuscilam sobie testowanie dzis.
Przepraszam Was, ze wczoraj po raz kolejny zmonopolizowalam forum, ale czulam sie po prostu dziwnie, zdestabilizowana po tym teoretycznie pozytywneym tescie a dzien pozniej negatywnym. Nie wiedzialam co mam myslec. Wiadomo ze ktorys klamie, tylko nie wiadomo ktory. Balam sie tez, ze moze cos nie tak z moim zdrowiem- a to dlatego ze rozmawialam ostatnio w pracy z taka dziewczyna ktora myslala ze jest w ciazy a okazalo sie ze...musi brac teraz chemie...no i glowa zaczela mi pracowac rowniez w tym kierunku. Nie chcialam o tym pisac, zeby tez nie obarczac Was takimi sprawami czy obawami. Ogolnie, bylam troche wystraszona. Mysle rowniez, ze ja sie zwyczajnie boje bycia w ciazy. Mam bardzo mieszane uczucia. Chcialam dzis nabrac troche dystansu do sprawy. Mam nadzieje, ze jutro sie dowiem jaka jest sytuacja. No i co ma byc to bedzie.
Dziekuje Wam bardzo za zainteresowanie.megan8, malgos741, samira, grosza, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hello jestem.. Przez cały weekend nie chciało mi się lapka włączać a z komory słabo się pisze. Widziałam, że powstało forum dla łódzkiego gdzie pisze się tylko o zachodzeniu w ciążę. Ciekawe jak dlugo dadzą radę. Pisanie tylko o tym jak dla mnie prowadzi do schizy..ale to tylko moje skromne zdanie.
samira, Bursztyn, grosza, bliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Hello jestem.. Przez cały weekend nie chciało mi się lapka włączać a z komory słabo się pisze. Widziałam, że powstało forum dla łódzkiego gdzie pisze się tylko o zachodzeniu w ciążę. Ciekawe jak dlugo dadzą radę. Pisanie tylko o tym jak dla mnie prowadzi do schizy..ale to tylko moje skromne zdanie.
tylko nie kumam po co napisała też u nas jak ma takie zastrzeżenia...a nie podoba mi sie i sam temat i i pierwszy post tam napisany AmenWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 21:40
Bursztyn, Reni, grosza, bliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inesska, Bozia, tez mysle zeby powtorzyc badanie progesteronu bo nie podoba mi sie to. Fakt, ze robilam je w dniu spadku tempki.....
Bursztynku, jak najbardziej rozumiem Twoje obawy bycia w ciazy, kazda z nas je ma, tylko moze my majac juz dzieci wiemy ze one nie "gryza"tak wiec glowa do gory, bedzie dobrze:-)
Caffe, wielkie gratulacje, cieszymy sie z Toba i dawaj suwaczka!
Pozdrawiam wszystkie przyszly mamusie, bo wszystkim w koncu sie uda...mam nadzieje:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 21:40
Bursztyn, samira, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Hello jestem.. Przez cały weekend nie chciało mi się lapka włączać a z komory słabo się pisze. Widziałam, że powstało forum dla łódzkiego gdzie pisze się tylko o zachodzeniu w ciążę. Ciekawe jak dlugo dadzą radę. Pisanie tylko o tym jak dla mnie prowadzi do schizy..ale to tylko moje skromne zdanie.
Reni, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Inesska, Bozia, tez mysle zeby powtorzyc badanie progesteronu bo nie podoba mi sie to. Fakt, ze robilam je w dniu spadku tempki.....
Bursztynku, jak najbardziej rozumiem Twoje obawy bycia w ciazy, kazda z nas je ma, tylko moze my majac juz dzieci wiemy ze one nie "gryza"tak wiec glowa do gory, bedzie dobrze:-)
Caffe, wielkie gratulacje, cieszymy sie z Toba i dawaj suwaczka!
Pozdrawiam wszystkie przyszly mamusie, bo wszystkim w koncu sie uda...mam nadzieje:-)Andzia33, Mega lubią tę wiadomość