X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli porod cie przeraza to rozwaz cesarke albo znieczulenie, ktore w Anglii NHS funduje.
    Bursztyn wrote:
    sama ciaza pewnie nie gryzie ale porod juz mnie przeraza o.O

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, moja opinia jest taka ze masz bardzo wczesna owulke, ja mam takie i test owu pozytywny w 8 dniu zazwyczaj....nie jestes wiec sama:-)
    misia00 wrote:
    Dobry wieczor kobietki :)

Przytrafila mi sie dzis nie lada niespodzianka,otoz jestem zaledwie 2 dni po @ a tu wczoraj patrze a sluz plodny jak nic ! Mysle sobie no nie,to chyba niemozliwe,ale tak na wszelki wypadek male przytulanko z rana po czym wywalilam meza po testy owulacyjne i wlasnie zatestowalam - owulacja jak byk :) Kochane licze na wasze opinie.

Caffe gratuluje serdecznie,a dla wszystkich przyszlych mam cieple usciski na ten zimny wieczor <3

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia to owulka jutro pojutrze

Andzia33 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Jesli porod cie przeraza to rozwaz cesarke albo znieczulenie, ktore w Anglii NHS funduje.
    jesli bylabym w ciazy to rozwazalabym pewnie taka ewentualnosc, chociaz lepszy pewnie jest porod naturalny. Tak, wiem ze NHS oferuje za darmo znieczulanie, ale igly w kregoslup tez sie boje :)

Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz Bursztynku ze ja tez sobie nie wyobrazam wbijanie igly w kregoslup... oczywiscie caly czas sie zastanawiam jaki porob wybiore jesli bede w ciazy i powiem szczerze ze chyba wolalabym sie meczyc naturalnie nic miec igle wbita...nie wyprobowalam wczesnie znieczulenia bo pierwsza corka byla wczesniakiem, a przy dugiej przyjechalismy za pozno do szpitala, akcja porodowa w pelnej krasie....ale przyznam ze strasznie sie boje porodu, straaaasznie...
    Bursztyn wrote:
    jesli bylabym w ciazy to rozwazalabym pewnie taka ewentualnosc, chociaz lepszy pewnie jest porod naturalny. Tak, wiem ze NHS oferuje za darmo znieczulanie, ale igly w kregoslup tez sie boje :)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    wiesz Bursztynku ze ja tez sobie nie wyobrazam wbijanie igly w kregoslup... oczywiscie caly czas sie zastanawiam jaki porob wybiore jesli bede w ciazy i powiem szczerze ze chyba wolalabym sie meczyc naturalnie nic miec igle wbita...nie wyprobowalam wczesnie znieczulenia bo pierwsza corka byla wczesniakiem, a przy dugiej przyjechalismy za pozno do szpitala, akcja porodowa w pelnej krasie....ale przyznam ze strasznie sie boje porodu, straaaasznie...
    czyli nie jestem sama :) to pocieszajace :)
    a boisz sie bo mialas zle doswiadczenie? czy z innego powoodu?

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doswiadczenia porodowe mam ok, nie mialam jakis traumatycznych przezyc...ja sie po prostu boje tego bolu...wiesz ja cie nie chce straszyc, ale bol jest straszny....i fakt ze chwile po porodzie nie mysli sie juz o tym ale jak teraz sobie to przypomne to az mnie tam na dole sciska...

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    doswiadczenia porodowe mam ok, nie mialam jakis traumatycznych przezyc...ja sie po prostu boje tego bolu...wiesz ja cie nie chce straszyc, ale bol jest straszny....i fakt ze chwile po porodzie nie mysli sie juz o tym ale jak teraz sobie to przypomne to az mnie tam na dole sciska...
    no teraz i mnie sciska... o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 22:55

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, wszystkie kobitki to przezyly wiec my tez;-) spadam do spania bo 3 ciezkie dni przede mna w pracy..dobrej nocki wszystkim...Bursztynku trzymam kciuki:-)
    Bursztyn wrote:
    no teraz i mnie sciska... o.O

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Spoko, wszystkie kobitki to przezyly wiec my tez;-) spadam do spania bo 3 ciezkie dni przede mna w pracy..dobrej nocki wszystkim...Bursztynku trzymam kciuki:-)
    Viola dzieki :) Dobrej nocy

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe wielkie gratulacje! Cieszymy się z Tobą czekamy na suwaczka!

bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku jestem myślami z tobą
    Ineska powodzenia z UP

bliska77, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Bursztynku, nie martw się, odnośnie porodu, to ja też, mimo tego że miałam cholernie ciezki, myślę podobnie, raz już miałam przy zabiegu igłę w kręgosłup wbijaną i ... miałam mroczki przed oczami, bo moja wyobraźnia wzięła górę (że np złe wkłucie, wózek itp)
    Inesska, powodzenia :-)
    Miłego dnia dziewczyny

grosza, caffe, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim
    Cafe proszę o suwaczek, ale wspaniale mieć dobre wieści od Ciebie, nakręcam się pozytywnie i liczę na podobny cud u siebie i oczywiście nas wszystkich

Inesso powodzenia w walce z UP

Bursztynie, nie ukrywam że z samego rana pędzę na Twój wykres, oby się wyjaśniło, bo rozumiem że martwi Cię niejasna sytuacja

Megan, ale Ci wspaniale, jak ja bardzo chcę miec problem z przewracaniem się z boku na bok!

Violu, nie martw się, zbadaj progesteron raz jeszcze, ten dzień 7po owulacji jest umowny, i ten skok progesteronu może być i 1-2 dni później więc nie załamuj się tylko powtórz badanie, Jest jescze możliwe że laboratorium się POMYLIŁO i już. Trzymam mocno kciuki za Twoją ciążę

Boziu jak się czujesz?
    Grosza co u Ciebie?

Slojanka- przepraszam za opóźnienie, przesyłam życzenia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin- spełnienia marzeń i wspaniałego Maluszka jak najszybciej

Reni jak się masz?
    pozdrawiam Was wszystkie

grosza, bliska77, caffe, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł

jestem dzisiaj w czarnej odchłani @ :(

bliska77, samira, malgos741, caffe, Bursztyn, Lucky, dojrzała, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza, nie pierwszy raz, uczucie to znane jest nam wszystkim, za kilka dni będzie lepiej, przytulam <3

samira, malgos741, Reni, caffe, Lucky, Andzia33, megan8, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Helloł

oj <przytulam>

caffe, Lucky, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki ..
    Violik nadal podczytuje z partyzanta ;-) wbijaj tu do Nas Violik czasami piszemy o głupotach i dupie maryni ale nikt nikogo za to nie gani

caffe, Bursztyn, Lucky, bliska77, pepapig, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę przestudiować Wasze wykresy, bo coś straciłam rachubę, która znosi jajo a która wysiaduje ;-)

grosza, caffe, Bursztyn, Lucky, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza a nie w czerwonej? ;-)
    soleil.gif
    grosza wrote:
    Helloł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 08:46

grosza, caffe, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1593 1594 1595 1596 1597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ