35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia, moja opinia jest taka ze masz bardzo wczesna owulke, ja mam takie i test owu pozytywny w 8 dniu zazwyczaj....nie jestes wiec sama:-)
misia00 wrote:Dobry wieczor kobietki
Przytrafila mi sie dzis nie lada niespodzianka,otoz jestem zaledwie 2 dni po @ a tu wczoraj patrze a sluz plodny jak nic ! Mysle sobie no nie,to chyba niemozliwe,ale tak na wszelki wypadek male przytulanko z rana po czym wywalilam meza po testy owulacyjne i wlasnie zatestowalam - owulacja jak bykKochane licze na wasze opinie.
Caffe gratuluje serdecznie,a dla wszystkich przyszlych mam cieple usciski na ten zimny wieczorbliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Jesli porod cie przeraza to rozwaz cesarke albo znieczulenie, ktore w Anglii NHS funduje.
Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
wiesz Bursztynku ze ja tez sobie nie wyobrazam wbijanie igly w kregoslup... oczywiscie caly czas sie zastanawiam jaki porob wybiore jesli bede w ciazy i powiem szczerze ze chyba wolalabym sie meczyc naturalnie nic miec igle wbita...nie wyprobowalam wczesnie znieczulenia bo pierwsza corka byla wczesniakiem, a przy dugiej przyjechalismy za pozno do szpitala, akcja porodowa w pelnej krasie....ale przyznam ze strasznie sie boje porodu, straaaasznie...
Bursztyn wrote:jesli bylabym w ciazy to rozwazalabym pewnie taka ewentualnosc, chociaz lepszy pewnie jest porod naturalny. Tak, wiem ze NHS oferuje za darmo znieczulanie, ale igly w kregoslup tez sie bojeAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:wiesz Bursztynku ze ja tez sobie nie wyobrazam wbijanie igly w kregoslup... oczywiscie caly czas sie zastanawiam jaki porob wybiore jesli bede w ciazy i powiem szczerze ze chyba wolalabym sie meczyc naturalnie nic miec igle wbita...nie wyprobowalam wczesnie znieczulenia bo pierwsza corka byla wczesniakiem, a przy dugiej przyjechalismy za pozno do szpitala, akcja porodowa w pelnej krasie....ale przyznam ze strasznie sie boje porodu, straaaasznie...
to pocieszajace
a boisz sie bo mialas zle doswiadczenie? czy z innego powoodu?
bliska77 lubi tę wiadomość
-
doswiadczenia porodowe mam ok, nie mialam jakis traumatycznych przezyc...ja sie po prostu boje tego bolu...wiesz ja cie nie chce straszyc, ale bol jest straszny....i fakt ze chwile po porodzie nie mysli sie juz o tym ale jak teraz sobie to przypomne to az mnie tam na dole sciska...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:doswiadczenia porodowe mam ok, nie mialam jakis traumatycznych przezyc...ja sie po prostu boje tego bolu...wiesz ja cie nie chce straszyc, ale bol jest straszny....i fakt ze chwile po porodzie nie mysli sie juz o tym ale jak teraz sobie to przypomne to az mnie tam na dole sciska...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 22:55
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Bursztynku, nie martw się, odnośnie porodu, to ja też, mimo tego że miałam cholernie ciezki, myślę podobnie, raz już miałam przy zabiegu igłę w kręgosłup wbijaną i ... miałam mroczki przed oczami, bo moja wyobraźnia wzięła górę (że np złe wkłucie, wózek itp)
Inesska, powodzenia
Miłego dnia dziewczynygrosza, caffe, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim
Cafe proszę o suwaczek, ale wspaniale mieć dobre wieści od Ciebie, nakręcam się pozytywnie i liczę na podobny cud u siebie i oczywiście nas wszystkich
Inesso powodzenia w walce z UP
Bursztynie, nie ukrywam że z samego rana pędzę na Twój wykres, oby się wyjaśniło, bo rozumiem że martwi Cię niejasna sytuacja
Megan, ale Ci wspaniale, jak ja bardzo chcę miec problem z przewracaniem się z boku na bok!
Violu, nie martw się, zbadaj progesteron raz jeszcze, ten dzień 7po owulacji jest umowny, i ten skok progesteronu może być i 1-2 dni później więc nie załamuj się tylko powtórz badanie, Jest jescze możliwe że laboratorium się POMYLIŁO i już. Trzymam mocno kciuki za Twoją ciążę
Boziu jak się czujesz?
Grosza co u Ciebie?
Slojanka- przepraszam za opóźnienie, przesyłam życzenia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin- spełnienia marzeń i wspaniałego Maluszka jak najszybciej
Reni jak się masz?
pozdrawiam Was wszystkiegrosza, bliska77, caffe, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki ..
Violik nadal podczytuje z partyzantawbijaj tu do Nas Violik czasami piszemy o głupotach i dupie maryni ale nikt nikogo za to nie gani
caffe, Bursztyn, Lucky, bliska77, pepapig, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
Grosza a nie w czerwonej?
grosza wrote:Helloł
jestem dzisiaj w czarnej odchłani @Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 08:46
grosza, caffe, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość