35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa 2 wrote:fajnie masz mnie zabroniła
ale i tak musze isć na trochę
tyle że w sumie lepej się czuje jak duzo leże zwłaszcza brzuch nie boli i nie twrdnieje
uwazaj na siebiei nie będę przedkładała pracy ponad dobro moje i malucha
Jakoś trzeba się organizowaćszczęśliwa 2, inessa, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęsliwa kilka przepisów dałam na części o przepisach a my na obiad wykorzystaliśmy ziemniaki z piątku zamrożone zrobiliśmy kopytka ja schabowe w ziołach i czerwona kapusta lub ogórki w musztardzie
Caffe ale prosze oszczedzaj sie proszeacha i który to tydzień ciazy
szczęśliwa 2, caffe, bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Szczęsliwa kilka przepisów dałam na części o przepisach a my na obiad wykorzystaliśmy ziemniaki z piątku zamrożone zrobiliśmy kopytka ja schabowe w ziołach i czerwona kapusta lub ogórki w musztardzie
ale kopytka to roboty duzoinessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Szczęsliwa kilka przepisów dałam na części o przepisach a my na obiad wykorzystaliśmy ziemniaki z piątku zamrożone zrobiliśmy kopytka ja schabowe w ziołach i czerwona kapusta lub ogórki w musztardzie
inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe super
A ja zasypiem u nas fatalna pogoda brbrbrbrbr, ja czekam tylko na koniec tego cyklu a dalej nie wiem co bedzie, jutro mam iśc na badanie progesteronu zobaczymy potem dzwonie do ginekologa czy jest wogóle dalszy sens starań.JEstem już bardzo zmeczona psychicznie tym wszystkim,chciałabym ujrzeć jakieś światełko w tunelu.
DOstaliśmy wiadomosć z ośrodka adopcyjnego,ze mam dzwonić pod koniec grudnia albo na początku stycznia ponieważ mamy ponoć uczestniczyć w szkoleniu na przełomie lutego/marca a ze wzgledu na daleką odległość od ośrodka adopcyjnego niby mamy wiekszą szanse na to,ze dostaniemy szybciej dziecko, tylko ja już im niestety w nic nie wierze
A jutro mam zgłosić sie do Urzedu Pracy ponieważ starm sie o szkolenie i dotacje na założenie własnej firmy i proszono o przyjscie do nich na godzine 14 na rozmowe,zobaczymy.caffe, malgos741, megan8, samira, Bursztyn, bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe super
A ja zasypiem u nas fatalna pogoda brbrbrbrbr, ja czekam tylko na koniec tego cyklu a dalej nie wiem co bedzie, jutro mam iśc na badanie progesteronu zobaczymy potem dzwonie do ginekologa czy jest wogóle dalszy sens starań.JEstem już bardzo zmeczona psychicznie tym wszystkim,chciałabym ujrzeć jakieś światełko w tunelu.
DOstaliśmy wiadomosć z ośrodka adopcyjnego,ze mam dzwonić pod koniec grudnia albo na początku stycznia ponieważ mamy ponoć uczestniczyć w szkoleniu na przełomie lutego/marca a ze wzgledu na daleką odległość od ośrodka adopcyjnego niby mamy wiekszą szanse na to,ze dostaniemy szybciej dziecko, tylko ja już im niestety w nic nie wierze
A jutro mam zgłosić sie do Urzedu Pracy ponieważ starm sie o szkolenie i dotacje na założenie własnej firmy i proszono o przyjscie do nich na godzine 14 na rozmowe,zobaczymy.
Wierzę, że będziesz miała 2 dzieci, swoje i to adoptowanei to pewnie w jednym czasie
Ciekawe kto wtedy będzie pisał na forum
inessa, malgos741, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe dzieki kochana
Myśle,ze na forum bedzie juz wtedy cała nowa ekipabo reszta bedzie na ciażowym albo "matkowym"
Bo działy z poradami dla ciężarnych są ok, czyli jak zorganizować wyprawkę itp. Ale porównywanie siebie w poszczególnych dniach ciąży, szczególnie na początku gdy na każdej wizycie podawany jest inny wiek płodu, to już jest ponad moje siły i nerwy
Bo jeszcze porównywanie jajców
rozumiem, ale rozwoju ciąży tak szczegółowo już nie.
Po prostu to jest ponad moje siły, może ktoś ma więcej, ja nie. Postanowiłam sobie, ze będę czytała tylko to co mi będzie potrzebne. No chyba, że mnie stąd wywalicie
Ovu wprowadziło nowy kalendarz dla ciężarnych nazywa się Belly Best Friend i tam bardzo fajnie, bez nadęcia i tworzenia u ciężarnej uczucia niepewności i strachu, opisywane są tygodnie ciąży. To wygląda jak nasze wykresy, ale ma więcej zakładek. Można wpisywać różne parametry, notatki, badania, odczucia itd. Fajnie to wymyśliliWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 16:55
inessa, malgos741, megan8, samira, bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A gdzie jest nasza lista testowań? Jutro ostatni dzień mojego cyklu i oczywiście głośno mówię, że na nic nie liczę, bo jajeczka i plemniki się mocno nam rozminęły czasowo, ale po cichu ....
inessa, caffe, malgos741, polarmiś, marynka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:A gdzie jest nasza lista testowań? Jutro ostatni dzień mojego cyklu i oczywiście głośno mówię, że na nic nie liczę, bo jajeczka i plemniki się mocno nam rozminęły czasowo, ale po cichu ....
malgos741 lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe super
A jutro mam zgłosić sie do Urzedu Pracy ponieważ starm sie o szkolenie i dotacje na założenie własnej firmy i proszono o przyjscie do nich na godzine 14 na rozmowe,zobaczymy.
Inesska znajoma znajomej długo się starała o dzidziusia i podeszli nawet 2 razy do invitro i nic, wkoncu adoptowali córeczke i po roku zaszla w ciąze naturalnie i maja teraz 2 dzieci, więc może jeszcze nic straconegoinessa, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe jesteś niemożliwa
no już jesteś wyrzucona z forum
Alis widzisz różne cuda sie tu dziejąwłaśnie dziś jedna z koleżanek nie wie na 100% kiedy była owulka a wtym czasie było jedno serduszko i dziś wyszedł po roku starań pozytwny test ciażowy zobacz sobie na wykres maxi
caffe, malgos741, bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe jesteś niemożliwa
Alis widzisz różne cuda sie tu dziejąwłaśnie dziś jedna z koleżanek nie wie na 100% kiedy była owulka a wtym czasie było jedno serduszko i dziś wyszedł po roku starań pozytwny test ciażowy zobacz sobie na wykres maxi
malgos741, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe jesteś niemożliwa
Właśnie przeczytałam sobie fragment jej pamiętnika i bardzo spodobało mi się zdanie - cytuję z pamięci - "czy od przesiadywania na ovu zachodzi się w ciążę? bo ja się zachowuję, jakby tak było"hm, nie tylko ono.
I jeszcze gdzieś pisała, że z tyle dziewczyn ma problem z zajściem, że spełniają się scenariusze sf i ludzkość wyginie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 17:39
inessa, polarmiś, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inessa ogólnie dobrze ,ale ciężko mi wstać z łóżka ,przekręcać się z boku na bok ,brzuch mi przeszkadza przy myciu naczyń itp...
wizyta u lekarza w czwartek wypadła ok ,łożysko jest już do góry i super , dzidzia jest już główką w dół i mam nadzieję ,że się znów nie obróci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:15
inessa, caffe, samira, Bursztyn, bliska77, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegan kochana to dobrze, to znaczy,ze zbliża sie czas wejścia w życie "na zewnątrz" Waszego maleństwa
A co do mnie to ja uzalezniłąm sie od czytania Was i bycia tu z Wami a co do starań to teraz ostatni cykl z badaniami i kończe już bo jestem zbyt tym wszystkim zmeczona psychicznie ale zostane tu z Wamimegan8, caffe, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość