35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:coś mnie podkusiło i zrobiłam test płytkowy i jedna krecha albo za wcześnie albo znów zonk
stanowczo za wcześnieinessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Samirka za wcześnie ale ładnie u Ciebie. Tekst jest super!
Wybaczcie,to moje narzekanie ale mam dziś trudny dzień wszystko od rana jest nie tak w domu. Jestem strasznie zbuntowana dzisiaj na wszystko. Mam stan podgorączkowy mdli mnie pobolewa brzuch.............................
Przepraszam Was ale naprawde ne wiem co się ze mną dzieje
Bede tu dzis zaglądać ale wole nie pisać żeby Wam nie psuć humoru. Dobrego dnia.
Nie psujesz nikomu humoru ( tak przynajmniej myślę) , a wygadanie się i wyrzucenie negatywnych myśli i emocji jest jak najbardziej zrozumiałe, więc pisz, narzekaj, my sobie poradzimy
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela lubię patrzeć na Twój wykres
mam nadzieję , że my wszystkie będziemy miały w najbliższym czasie podobny
Dbaj o siebie
Inessa a nie możecie od kogoś pożyczyć - przecież się wykończysz tym czekaniem i myśleniemangela, inessa, bliska77, KaRa lubią tę wiadomość
-
Ja też mam nadzieję,że szybciutko do mnie dołączycie - w kupie raźniej
samira, grosza, inessa, bliska77, Losiczka72 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:inessa wrote:Angela suuuuuupeeeer! Jutro lekarz to daj znać!
Ja słabo sie czuję mam zawroty głowy,rozciąga mnie w podbrzuszu chwilami a chwilami kłujedo tegowielkie żylaste piersi @ brak. Nie moge iść na bete ani do lekarza bo dobry lekarz prywatnie przyjmuje a za bete też trzeba zapłacić, a my kasy brak musimy porzyczyć od teściów a oni nie mieli jeszcze emarytury więc czekanie.....
Dobrego dnia życze.....
a może idź do ogólnego nawet i poproś o skierowanie na betę i będzie za free !!
no właśnie i dodatkowo jeszcze na jakieś inne badania opowiedz jak się czujesz powinien dać moim zdaniem i zaoszczędzisz kaskę
ja się wypstrykałam dzisiaj z kasy na badania hormonów bo w końcu udało mi się je zrobićinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:samira wrote:inessa wrote:Angela suuuuuupeeeer! Jutro lekarz to daj znać!
Ja słabo sie czuję mam zawroty głowy,rozciąga mnie w podbrzuszu chwilami a chwilami kłujedo tegowielkie żylaste piersi @ brak. Nie moge iść na bete ani do lekarza bo dobry lekarz prywatnie przyjmuje a za bete też trzeba zapłacić, a my kasy brak musimy porzyczyć od teściów a oni nie mieli jeszcze emarytury więc czekanie.....
Dobrego dnia życze.....
no właśnie i dodatkowo jeszcze na jakieś inne badania opowiedz jak się czujesz powinien dać moim zdaniem i zaoszczędzisz kaskę
ja się wypstrykałam dzisiaj z kasy na badania hormonów bo w końcu udało mi się je zrobić
to teraz czekamy na wyniki, mam nadzieję,że dobreinessa, grosza lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:samira wrote:inessa wrote:Angela suuuuuupeeeer! Jutro lekarz to daj znać!
Dobrego dnia życze.....
ja się wypstrykałam dzisiaj z kasy na badania hormonów bo w końcu udało mi się je zrobić
Nie każdy lekarz I kontaktu zgadza się na wydanie skierowania na badania hormonalne , ja miałam z tym problem; natomiast lekarze specjaliści też za bardzo nie stresują się tym ,że płacimy - osobiście tylko zabiegi hsg,laparoskopii i histeroskopii miałam za darmo - reszta kosztowała mnie masę pieniędzy , a raz nawet usłyszałam,że niepłodność jest kosztowną chorobą z ust samego profesora - tak więc nie jest to takie proste, a tym bardziej w małym miasteczku - tak czy inaczej Inessa wiem,że to trudne, ale więcej spokoju - czas pokażeinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane mam wisielczy od rana humor też przez to,że facet który miał taniej zrobić szafe i tak jak my chcemy narobił bałaganu, do tego musieliśmy zapłacić kredyt i pożyczke od teściów i została resztka kasy do końca miesiąca. Wiem musze pożyczyć kase od moich rodziców i musze iść do lekarza. Tak jak Angela mówi lekarze nie lubią dawać skierowań, ja powinnam raz w miesiącu robić podstawowe badania krwi i musze za nie płacić bo nikt mi tu nie chce dać skierowania, ginekolod na NFZ do którego tu zaczełam chodzić też nie chce mi dawać skierowań a hormony wg. niego są zbędne on nawet jak zadaje mu jakieś pytanie to mnie zbywa uważa że przesadzam z tym wiekiem z tą celiakią z tym niedoborem żelaza, ze wszystkim i że za słabo się z mężem staramy tak mi ostatnio powiedział że widocznie nie chcemy dziecka
prawie się u niego popłakałam i ja mam do niego znowu iść. Lecz będę musiała bo jest drugi lekarz kobieta ale moja szwagierka straciłaby przez nią ciąże bo ona uwałą że to nie ciąża tylko stan zapalny i dała jej leki na wywołanie okresu i to nie był pierwszy raz wyrzucili ja z jakiego szpitala za podobne zdarzenia to przyjechała tu i dalej kobieta pracuje. Ale się rozpisałam a tu na dwoorze śliczne słońce. Ja na wieczór do pracy bo jest program na żywo w telewizji kablowej,łał wróce koło 23.00 -
To jest straszne co piszesz Innessa , nie ogarniam tej lekarki jak można tak się pomylić!!!
ale trzymaj się będzie dobrze trzeba w to uwierzyć. Ja przez najbliższe 3 dni mam ogrom pracy i aż mi się nie chce o tym myśleć. Dzisiaj w końcu czuć u nas było wiosnę 8st i piękne słońce ahh...samira, inessa lubią tę wiadomość
-
dziewczyny nie wiem co robić!!! Wszystko na raz mi się przytrafia... od ponad roku usiłowaliśmy zajśc w ciążę i sie wreszcie udało i z tego jesteśmy szczęśliwi ale teraz jest jeszcze jedna nowina. Jako że od dwóch lat zostałam bez pracy moja firma poprostu przestala działać ale jej nie rozwiązano a ja na umowie o pracę na czas nieokreślony. Szefowie włosi zabrali sie i wyjechali pozostawiając wszystko jak było i nie wymawiając mi pracy. Tak więc od dwóch lat nie pracuję ale niby jestem zatrudniona hihihi... szukalam pracy bez skutku do dziś. Zadzwonili do mnie z propozycją pracy!!!!!!!!!!!!!!! Kontakt dała dziewczyna z biura obok gdzie pracowałam. Telefon zaskoczył mnie, rozmowa błyskawiczna i w środę mam iść podpisać umowę na 3 miesiące. Po zakończonej rozmowie zorientowałam się że przecież jestem w 4 tygodniu ciąży i nie wiem teraz co robić!!!! Zrezygnować z oferty pracy na którą długo czekałam, czy po prostu przyjąć się i zobaczyć jak się sprawy potoczą. Praca na stanowisku asystent prezesa tłumacz.
inessa, samira, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
-
ewajoanna wrote:dziewczyny nie wiem co robić!!! Wszystko na raz mi się przytrafia... od ponad roku usiłowaliśmy zajśc w ciążę i sie wreszcie udało i z tego jesteśmy szczęśliwi ale teraz jest jeszcze jedna nowina. Jako że od dwóch lat zostałam bez pracy moja firma poprostu przestala działać ale jej nie rozwiązano a ja na umowie o pracę na czas nieokreślony. Szefowie włosi zabrali sie i wyjechali pozostawiając wszystko jak było i nie wymawiając mi pracy. Tak więc od dwóch lat nie pracuję ale niby jestem zatrudniona hihihi... szukalam pracy bez skutku do dziś. Zadzwonili do mnie z propozycją pracy!!!!!!!!!!!!!!! Kontakt dała dziewczyna z biura obok gdzie pracowałam. Telefon zaskoczył mnie, rozmowa błyskawiczna i w środę mam iść podpisać umowę na 3 miesiące. Po zakończonej rozmowie zorientowałam się że przecież jestem w 4 tygodniu ciąży i nie wiem teraz co robić!!!! Zrezygnować z oferty pracy na którą długo czekałam, czy po prostu przyjąć się i zobaczyć jak się sprawy potoczą. Praca na stanowisku asystent prezesa tłumacz.
Życie jest pełne niespodzianek, ale nic nie dzieje się bez przyczyny.Myślę,że jeżeli nie zagroziłoby to ciąży i nie ma przeciwwskazań lekarskich to warto spróbować - 3 miesiące to nie dużo - jeśli stwierdzisz ,że to jest to i vice versa( czyli oni stwierdzą to samo) to myślę,że bez względu na ciążę przedłużą umowę , jeśli nie to tylko 3 miesiące ...- ja bym spróbowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 17:15
inessa, ewajoanna, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana oj ciężko mi coś doradzić może dziewczyny lepiej się na tym znają, ale jak powiesz to mogą nie podpisać umowy jak nie powiesz to mogą mieć potem pretensje. Lecz jak dobrze się czujesz, to może powinnaś skorzystać z tej pracy i wiesz jeszcze jakaś kasa się przyda, oj trudna sprawa. Może dziewczyny lepiej Ci doradzą. Dbaj teraz bardzo o Siebie o Was nie stresuj się za dużo kochana. Pamiętam bardzo
ewajoanna, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Aga - jak hormonki?
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny zapomniałam Wam powiedzieć, że godzine temu dzwoniłam do innego ośrodka adopcyjnego i tam nie patrzą na staż małżeński mamy spotkanie na początki kwietnia, mamy bardzo dużo szans na dziecko i to nawet w wieku około roku.Najpierw dokumenty, testy, szkolenie maj, czerwiec i jak wszystko się dobrze ułoży i pomyślnie przejdziemy to wszystko to nawet może uda się nam dostać dziecko na koniec tego roku, jeżeli takowe będzie.
Aga czekamy na wieści!
Marta gdzie jesteś???angela, ewajoanna, grosza, samira, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela och ja ja bym chciała do Ciebie dołączyć tzn dołączę za 13 dni hi hi
Ewa ja powiem tylko to co czuje. Nowa praca duży stres. Ja bym sie nie odważyła . Ale jak Ty czujesz sie na siłach to jak najbardziej jestem za Tobą. Sianko sie przyda wiadomo
Inessa Twoja fl mnie powala na kolana he he . Naprawde brakuje tam tylko plusika i tego Ci życzę z całego serducha
Miłego wieczoru moje drogie panieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 17:27
angela, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Losiczka72 wrote:Angela och ja ja bym chciała do Ciebie dołączyć tzn dołączę za 13 dni hi hi
Ewa ja powiem tylko to co czuje. Nowa praca duży stres. Ja bym sie nie odważyła . Ale jak Ty czujesz sie na siłach to jak najbardziej jestem za Tobą. Sianko sie przyda wiadomo
Inessa Twoja fl mnie powala na kolana he he . Naprawde brakuje tam tylko plusika i tego Ci życzę z całego serducha
Miłego wieczoru moje drogie panie
nie wątpię - wykresik super! -
nick nieaktualnyZaraz wychodze, chce tylkpowiedzieć,że Angela wiem iż troche wcześnie na widzenie maluszka(ów)ale teraz widać już pęcherzyki płodowe może będzie widać czy jest jeden czy dwa. Jutro daj szybko nam znać jak Wasze zdrowie, już nie moge doczekać się wieści. Dobrego wieczoru
angela, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny zapomniałam Wam powiedzieć, że godzine temu dzwoniłam do innego ośrodka adopcyjnego i tam nie patrzą na staż małżeński mamy spotkanie na początki kwietnia, mamy bardzo dużo szans na dziecko i to nawet w wieku około roku.Najpierw dokumenty, testy, szkolenie maj, czerwiec i jak wszystko się dobrze ułoży i pomyślnie przejdziemy to wszystko to nawet może uda się nam dostać dziecko na koniec tego roku, jeżeli takowe będzie.
Aga czekamy na wieści!
Marta gdzie jesteś???
Inessa bardzo miłe wiadomości bardzo się cieszę będę trzymać podwójnie kciuki !!!angela, samira, bliska77 lubią tę wiadomość