35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane miłej niedzieli
Niestety nie ma plusika, nie mam@ nie mam nic
Jak jeszcze kilka dni nie będzie @ musze iść d lekarza bo nie wiem co się dzieje, może coś z progesteronem boje sie, że zaważyła tu to plamienie po owulce. No cóż czekam na @.
Miałam Wam powiedzieć jeszcze,że nasi przyjaciele zaproponowali nam inny ośrodek adopcyjny gdzie ponoć nie pytają o starz małżeński będe jutro tam dzwonić, tylko jest to dosyc daleko od nas a my nie mamy samochodu, no cóż i tak ostatnio mamy nonstop pod górke, jest np.początek miesiąca a my przez ten remont(który musiał być już zrobiony, i oszczędzaliśmy bo duzo sami robimy) nie mamy już kasy musimy porzyczyć.
Angela jak samopoczucie?
Marta gdzie jestes?Bursztyn, grosza, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Kochane miłej niedzieli
Niestety nie ma plusika, nie mam@ nie mam nic
Jak jeszcze kilka dni nie będzie @ musze iść d lekarza bo nie wiem co się dzieje, może coś z progesteronem boje sie, że zaważyła tu to plamienie po owulce. No cóż czekam na @.
Miałam Wam powiedzieć jeszcze,że nasi przyjaciele zaproponowali nam inny ośrodek adopcyjny gdzie ponoć nie pytają o starz małżeński będe jutro tam dzwonić, tylko jest to dosyc daleko od nas a my nie mamy samochodu, no cóż i tak ostatnio mamy nonstop pod górke, jest np.początek miesiąca a my przez ten remont(który musiał być już zrobiony, i oszczędzaliśmy bo duzo sami robimy) nie mamy już kasy musimy porzyczyć.
Angela jak samopoczucie?
Marta gdzie jestes?
Inessa - nie wiem co Ci napisać , tulę mocno i ciągle wierzę!
U mnie jak co dzień - mniej bolą mnie plecy i jakby mniej napięcia w dole brzucha, jutro chcę jeszcze sprawdzić betę przed wtorkową wizytą, a może u Ciebie też byłby dobry pomysł,żeby pójść na betę? Będziesz w 100% pewna i skończy się ten czas miotania, bo przypuszczam ,że to zawieszenie też zabiera Ci masę energii - kochana trzymaj się i nie poddawaj - walcz o swoje!inessa, Bursztyn, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki moja droga !!!!
Już nawet nie mam ochoty nawet na to musze iść poprostu do innego lekarza i miejmy nadzieje,że coś zaradzi. U mnie to chyba wina tego mięśniaka i celiaki tyle lat nieleczonej i nierozpoznanej która lubi powodować niepłodność. No cóż widać jest to mi pisane cho c nie jest to łatwe do przyjęcia.
Cieszę się, że do dobrze się czujesz dbaj kochana bardzo o siebie a jutro daj znać jaka beta. We wtorek ginekolog łał to super bedzie widać malutką fasolke(ki) super !!!!Bursztyn, angela, bliska77, samira, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁał ale angela ma zmysł to teraz powinna zrobić opis każdej z nas no o ile zechcą dziewczyny.
Bursztyn wiem co to znaczą przeprowadzki już kilka razy się przeprowadzałam i to do innych miast teraz miałam przeprowadzke w grudniu i miejmy nadzieję,że ostatnią. A głowa może w czasie @ tak Cie boli hormony.
Dzięki za wsparcie trzymam kciuki za Ciebie w nowym cykluBursztyn, samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Losiczka72 wrote:Inessa trzymaj sie cieplutko a może faktycznie beta by wszystko wyjaśniła .
Angela a dupka nie mozesz zwiększyc zeby brzuchol przestał boleć ???
boli coraz mniej, a dawka już jest piorunująca, we wtorek gin i 100 pytań do...., nie wyjdę dopóki się wszystkiego nie dowiembliska77, inessa, samira, Losiczka72 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:angela wrote:Bursztyn wrote:angela wrote:Tak sobie myślę,że chciałabym Was wszystkie zobaczyć w realu! Zastanawiam się mocno jak wyglądacie? Ciekawa jestem czy na żywo też byśmy miały tyle tematów? A tak w ogóle, to mam wyobrażenie każdej z Was - ciekawe czy by się potwierdziło czy by mnie zupełnie zaskoczyło? To chyba z nudów nachodzą mnie takie spostrzeżenia.
ja tez o tym myslalam To napisz jakie masz o Nas wyobrazenie, no dobra- chociaz o mnie, ciekawa jestem
A najwyzej w realu zweryfikujemy. Mysle, ze nawet w realu nie zabrakloby tematow do rozmowy, jestem o tym przekonana.
Delikatna drobna blondynka,ale stąpająca twardo po ziemi, zainteresowana wieloma dziedzinami życia i posiadająca dużą wiedzę w dziedzinie psychologii, odważna w poglądach,bystra i pozytywnie nastawiona do ludzi
Angela, trafilas w 10! Ale najbardziej z opisem cech fizycznych, bo tego z postow nie mozna wywnioskowac :)rzeczywiscie tak wygladam Reszta cech tez sie zgadza (wnikliwa obserwatorka z Ciebie) Jestem pod wrazeniem Sherlocku
ale fajnie!bliska77, inessa, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny, u mnie dziwna sprawa, wczoraj się ze mnie lało a dziś trzeci dzień i praktycznie lekkie krwawienie takie jak mam zawsze ok 5dc, no cóż może wpływ miało przeziębienie z którego jeszcze całkiem nie wyszłam.
Miłego wieczorku dziewczyny
Inessa, też jestem za betą,
Angela dbaj o siebie,
Marta odezwij sięinessa, Bursztyn, angela, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:aga, a kiedy idziesz do gin? Wyniki w poniedzialek, tak?
Bursztynku, wyniki w poniedziałek a do gin w sobotę, będzie 9dc, CLO od wczoraj, zobaczymy czy coś się pojawi, w sensie pęcherzykinessa, samira, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja byłam w szkole na pierwszych zajęciach z Florystyki i mój G jest w klasie rodzynkiem ale laseczki nie wyobrażałam sobie jaki to jest szeroki temat, dziś mieliśmy o Barwie i ich podziale,znaczeniu kolorów,kompozycja w sztukach plastycznych,i florystyka - ogólne zasady kompozycji... ale bardzo ciekawe
inessa, Bursztyn, Olena, szczęśliwa, bliska77, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:To bardzo dbrze,że jesteś zadowolona. Długo taka szkoła trwa?
rok czasu ,są dwa semestry każdy kończy się egzaminami praktycznymi,ustnymi,praca pisaną a jak chce mogę zdawać jeszcze egzamin państwowy to wtedy mam certyfikat i tytuł technika florysty ważny nie tylko w KrajuBursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamira to super! Bardzo ciekawe, ja słyszałam o szkoleniach kilkumiesięcznych ale o takim nie. To wykorzystaj go ile się da, no i sił życze. A jak bedzie teraz fasolinka to niech mąż zakuwa ;)i Tobie potem niech przekazuje wiedze
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny