X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej niedzieli dziewczynki :) :) :)

angela, Bursztyn, inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane miłej niedzieli :)
    Niestety nie ma plusika, nie mam@ nie mam nic :(
    Jak jeszcze kilka dni nie będzie @ musze iść d lekarza bo nie wiem co się dzieje, może coś z progesteronem boje sie, że zaważyła tu to plamienie po owulce. No cóż czekam na @.
    Miałam Wam powiedzieć jeszcze,że nasi przyjaciele zaproponowali nam inny ośrodek adopcyjny gdzie ponoć nie pytają o starz małżeński będe jutro tam dzwonić, tylko jest to dosyc daleko od nas a my nie mamy samochodu, no cóż i tak ostatnio mamy nonstop pod górke, jest np.początek miesiąca a my przez ten remont(który musiał być już zrobiony, i oszczędzaliśmy bo duzo sami robimy) nie mamy już kasy musimy porzyczyć.
    Angela jak samopoczucie? :)
    Marta gdzie jestes?

Bursztyn, grosza, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis u nas bardzo wieje i się chmurzy a miał być spacer :(

samira lubi tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane miłej niedzieli :)
    Niestety nie ma plusika, nie mam@ nie mam nic :(
    Jak jeszcze kilka dni nie będzie @ musze iść d lekarza bo nie wiem co się dzieje, może coś z progesteronem boje sie, że zaważyła tu to plamienie po owulce. No cóż czekam na @.
    Miałam Wam powiedzieć jeszcze,że nasi przyjaciele zaproponowali nam inny ośrodek adopcyjny gdzie ponoć nie pytają o starz małżeński będe jutro tam dzwonić, tylko jest to dosyc daleko od nas a my nie mamy samochodu, no cóż i tak ostatnio mamy nonstop pod górke, jest np.początek miesiąca a my przez ten remont(który musiał być już zrobiony, i oszczędzaliśmy bo duzo sami robimy) nie mamy już kasy musimy porzyczyć.
    Angela jak samopoczucie? :)
    Marta gdzie jestes?

Inessa - nie wiem co Ci napisać , tulę mocno i ciągle wierzę!
    U mnie jak co dzień - mniej bolą mnie plecy i jakby mniej napięcia w dole brzucha, jutro chcę jeszcze sprawdzić betę przed wtorkową wizytą, a może u Ciebie też byłby dobry pomysł,żeby pójść na betę? Będziesz w 100% pewna i skończy się ten czas miotania, bo przypuszczam ,że to zawieszenie też zabiera Ci masę energii - kochana trzymaj się i nie poddawaj - walcz o swoje!

inessa, Bursztyn, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki moja droga !!!!
    Już nawet nie mam ochoty nawet na to musze iść poprostu do innego lekarza i miejmy nadzieje,że coś zaradzi. U mnie to chyba wina tego mięśniaka i celiaki tyle lat nieleczonej i nierozpoznanej która lubi powodować niepłodność. No cóż widać jest to mi pisane cho c nie jest to łatwe do przyjęcia.
    Cieszę się, że do dobrze się czujesz dbaj kochana bardzo o siebie a jutro daj znać jaka beta. We wtorek ginekolog łał to super bedzie widać malutką fasolke(ki) :) super !!!!

Bursztyn, angela, bliska77, samira, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa trzymaj sie cieplutko a może faktycznie beta by wszystko wyjaśniła :).

Angela a dupka nie mozesz zwiększyc zeby brzuchol przestał boleć ???

inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łał ale angela ma zmysł to teraz powinna zrobić opis każdej z nas no o ile zechcą dziewczyny. :) :) :)
    Bursztyn wiem co to znaczą przeprowadzki już kilka razy się przeprowadzałam i to do innych miast teraz miałam przeprowadzke w grudniu i miejmy nadzieję,że ostatnią. A głowa może w czasie @ tak Cie boli hormony.
    Dzięki za wsparcie trzymam kciuki za Ciebie w nowym cyklu :)

Bursztyn, samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Losiczka72 wrote:
    Inessa trzymaj sie cieplutko a może faktycznie beta by wszystko wyjaśniła :).

Angela a dupka nie mozesz zwiększyc zeby brzuchol przestał boleć ???

boli coraz mniej, a dawka już jest piorunująca, we wtorek gin i 100 pytań do...., nie wyjdę dopóki się wszystkiego nie dowiem

bliska77, inessa, samira, Losiczka72 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    angela wrote:
    Bursztyn wrote:
    angela wrote:
    Tak sobie myślę,że chciałabym Was wszystkie zobaczyć w realu! Zastanawiam się mocno jak wyglądacie? Ciekawa jestem czy na żywo też byśmy miały tyle tematów? A tak w ogóle, to mam wyobrażenie każdej z Was - ciekawe czy by się potwierdziło czy by mnie zupełnie zaskoczyło? To chyba z nudów nachodzą mnie takie spostrzeżenia.

ja tez o tym myslalam :) To napisz jakie masz o Nas wyobrazenie, no dobra- chociaz o mnie, ciekawa jestem :)

A najwyzej w realu zweryfikujemy. Mysle, ze nawet w realu nie zabrakloby tematow do rozmowy, jestem o tym przekonana.

Delikatna drobna blondynka,ale stąpająca twardo po ziemi, zainteresowana wieloma dziedzinami życia i posiadająca dużą wiedzę w dziedzinie psychologii, odważna w poglądach,bystra i pozytywnie nastawiona do ludzi

Angela, trafilas w 10! :) Ale najbardziej z opisem cech fizycznych, bo tego z postow nie mozna wywnioskowac :)rzeczywiscie tak wygladam :) Reszta cech tez sie zgadza (wnikliwa obserwatorka z Ciebie) Jestem pod wrazeniem Sherlocku :)

ale fajnie!

bliska77, inessa, megan8, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, u mnie dziwna sprawa, wczoraj się ze mnie lało a dziś trzeci dzień i praktycznie lekkie krwawienie takie jak mam zawsze ok 5dc, no cóż może wpływ miało przeziębienie z którego jeszcze całkiem nie wyszłam.
    Miłego wieczorku dziewczyny
    Inessa, też jestem za betą,
    Angela dbaj o siebie,
    Marta odezwij się

inessa, Bursztyn, angela, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    aga, a kiedy idziesz do gin? Wyniki w poniedzialek, tak?

Bursztynku, wyniki w poniedziałek a do gin w sobotę, będzie 9dc, CLO od wczoraj, zobaczymy czy coś się pojawi, w sensie pęcherzyk :-)

inessa, samira, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam minął weekend?
    :)

• megan8 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:17

inessa lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• megan8 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja byłam w szkole na pierwszych zajęciach z Florystyki i mój G jest w klasie rodzynkiem ale laseczki nie wyobrażałam sobie jaki to jest szeroki temat, dziś mieliśmy o Barwie i ich podziale,znaczeniu kolorów,kompozycja w sztukach plastycznych,i florystyka - ogólne zasady kompozycji...:D ale bardzo ciekawe :D

inessa, Bursztyn, Olena, szczęśliwa, bliska77, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bardzo dbrze,że jesteś zadowolona. Długo taka szkoła trwa?

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    To bardzo dbrze,że jesteś zadowolona. Długo taka szkoła trwa?

rok czasu ,są dwa semestry każdy kończy się egzaminami praktycznymi,ustnymi,praca pisaną a jak chce mogę zdawać jeszcze egzamin państwowy to wtedy mam certyfikat i tytuł technika florysty ważny nie tylko w Kraju :)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira to super! Bardzo ciekawe, ja słyszałam o szkoleniach kilkumiesięcznych ale o takim nie. To wykorzystaj go ile się da, no i sił życze. A jak bedzie teraz fasolinka to niech mąż zakuwa ;)i Tobie potem niech przekazuje wiedze :)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy!!!!

‹‹ 161 162 163 164 165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ