X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Przy monitoringu pierwsza wizyta między 9-12 dc, potem w okolicach spodziewanej owulki (13-16) i trzeci raz na sprawdzenie, czy jajo pękło (17-19dc). Ja miałam w takim systemie monitoring, ale dziewczyny mają różnie. Polarmis chyba zaczynała jakoś wcześniej nawet niż 9 dc...

U mnie powinno być podobnie bo owulka też ok 13-16, więc ten 10dc powinien być ok.

inessa, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajna sprawa z tym programem, faktycznie trochę krępujące to nagrywanie no ale cóż, coś za coś, taka szansa może się nie trafić

inessa, samira, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    to super,oj widzę że nie na darmo zamieściłam tu tego posta :P
    a szukałam wtedy zupełnie czegoś innego :D
    nieskromnie powiem ze jeśli wam się uda dostać do tego programu będę się czuła chociaż troszkę współwinna ze tam jesteście 02icon_mryellow.gif

Kochana możesz się spodziewać że uda nam sie dostac to od razu wygadam skąd sie dowiedziałm o programie!

bliska77, inessa, samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, moze i lepiej że jutro, bo zawsze jeden dzień bliżej potencjalnej owulki ;-)

inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Niuta Invimed jest w Poznaniu napewno bo jutro tam jade :)
    powodzenia kochana :)

W Poznaniu lub Wrocławiu. Bliżej mam do Wrocławia.
    "Autostradą" godzinka jazdy i jestem ;-)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Kochana możesz się spodziewać że uda nam sie dostac to od razu wygadam skąd sie dowiedziałm o programie!
    o nie nie, ja wtedy momentalnie likwiduję swoje konto.......... ;-)

Niuta, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam na wynik bety, byłam dzis przed 17 około 19 mają mi przysłać i czekam jak na skazanie, bo nadal wydaje mi sie ze to wszystko jest snem i jakos uwierzyć w to nie mogę

inessa, grosza, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    o nie nie, ja wtedy momentalnie likwiduję swoje konto.......... ;-)

Oj tam , oj tam. Odrobina sławy nie zaszkodzi :-P

bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a ja czekam na wynik bety, byłam dzis przed 17 około 19 mają mi przysłać i czekam jak na skazanie, bo nadal wydaje mi sie ze to wszystko jest snem i jakos uwierzyć w to nie mogę

Na pewno wszystko jest OK. Nie strsuj się niepotrzebnie :-)

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Oj tam , oj tam. Odrobina sławy nie zaszkodzi :-P
    ja nie lubię takiej sławy, po prostu pożegnam się z Wami i tyle, podejrzewam, że nie tylko ja

inessa, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - będzie wszystko dobrze :)

Niuta - podziwiam za odwagę. Ja zdecydowałabym się na taki program, ale anonimowo, a oni "publikują" Cię w całości w programie - z odsłoniętymi twarzami, nazwiskami itp..:0 Cała Polska to ogląda...chyba bym nie chciała jednak...ale jeśli nie masz z tym problemu - to super - korzystaj ile wlezie....:) Tylko daj znać kiedy emisja, to będziemy oglądać...;)

bliska77, Niuta, inessa, megan8, pepapig, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    <3 :*

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak 10 dc jest dobry do monitoringu. Ja zaczynalam 2 dc bo to jest potrzebne w momencie stymulacji hormonami . Po pierwsze badania poziomu hormonow w danym cyklu czy sa ok ( fsh i estradiol), usg czy sa folekuly i dobranie odpowiednich dawek hormonow stymulujacych pecherzyki . Dlatego monitoring zaczynalam wczesniej. Jak pecherzyki slabo rosly to gin zwiekszala dawke . Teraz jestem na clo w minimalnej dawce 1/2 tabletki dziennie. Jutro sie okaze czy byl sens je brac.

bliska77, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do "sławy" forum, raz już miałam podobną przygodę, byłam na pewnym forum do momentu aż jeden z dziennikarzy się nim zainteresował, swego czasu było o nim głośno i po artykule na temat tego forum, moja koleżanka "odnalazła" mnie także ja mam swoje zdanie na ten temat

inessa, megan8, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aga - będzie wszystko dobrze :)

Niuta - podziwiam za odwagę. Ja zdecydowałabym się na taki program, ale anonimowo, a oni "publikują" Cię w całości w programie - z odsłoniętymi twarzami, nazwiskami itp..:0 Cała Polska to ogląda...chyba bym nie chciała jednak...ale jeśli nie masz z tym problemu - to super - korzystaj ile wlezie....:) Tylko daj znać kiedy emisja, to będziemy oglądać...;)

Szczerze? Troche mnie to przeraża....
    Ale na jedno in vitro juz wydałam ponad 10 tys. a na kolejne mnie nie stać :-(. Z moim mega niskim AMH obawiam sie ze to jedyna szansa, więc nie pozostaje mi nic innego jak pozbyc się wstydu i skorzystać z szansy...

inessa, samira, bliska77, grosza, Bursztyn, Mango, szczęśliwa 2, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    <3 :*
    Aga ale forum nie zabierzesz ze soba! Ja i tak jestem pewna ze z tej strony korzystaja , podgladaja rozne typy . Moze ktos na naszych dyskusjach prace naukowa pisze?

Aga czekamy na Bete. Mocno kciukam!

inessa, bliska77, Mango, megan8, pepapig, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta ja uwazam ze nie ma sie czego wstydzic. Ogladalam te odcinki na tlc i bardzo mnie wzruszaly te pary. Jednego chlopaka znam.

inessa, samira, bliska77, Niuta, Bursztyn, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie myślcie ze ja chce być znana w ten sposób ;)
    tylko pomyślałam ze fajnie jak się Niutce by udało jak już się zdecydowała na to,a to co napisałam ze miałabym swój udział ,to ze bym się po prostu cieszyła ze wkleiłam post i ktoś skorzystał,(bo jednak in vitro to kosztowna sprawa)a ni eto żeby tam o mnie wspominała ,a jak coś to zawsze to można tak ująć żeby nie powiedzieć za dużo i już...

bliska77, Niuta, Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Samirka, moze i lepiej że jutro, bo zawsze jeden dzień bliżej potencjalnej owulki ;-)
    No właśnie ,więcej będzie widać (mam nadzieję :) )

bliska77, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Niuta ja uwazam ze nie ma sie czego wstydzic. Ogladalam te odcinki na tlc i bardzo mnie wzruszaly te pary. Jednego chlopaka znam.
    ja tez to oglądam i bardzo mnie wzruszają te historie :)

bliska77, Niuta, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

‹‹ 1682 1683 1684 1685 1686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ