35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Aga ale forum nie zabierzesz ze soba! Ja i tak jestem pewna ze z tej strony korzystaja , podgladaja rozne typy . Moze ktos na naszych dyskusjach prace naukowa pisze?
Aga czekamy na Bete. Mocno kciukam!
Miśku co innego korzystać ze strony i podglądać a co innego ujawniać, tak było w przypadku tamtego forum
zresztą nieważne
mam nadzieję, ze za około godzinę będę miała zadowalający mnie wynikjuż jedna z kawałkiem minęła
samira, polarmiś, inessa, megan8, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No to wychodzi na to że nas wszystkie to wzrusza.
A jak sie tym parą udaje to ryczę jak bóbr.
Jak sie nie udaje też...Parka, samira, Mango, bliska77, polarmiś, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
agafbh wrote:Miśku co innego korzystać ze strony i podglądać a co innego ujawniać, tak było w przypadku tamtego forum
zresztą nieważne
mam nadzieję, ze za około godzinę będę miała zadowalający mnie wynikjuż jedna z kawałkiem minęła
No to w takim razie obiecuję że powiem to tak że nikt sie nie domyśli że codzi o nas, OK? Tylko muszą mnie chcieć....
Trzymam kcuki za betę!Parka, samira, bliska77, polarmiś, inessa, pepapig, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
polarmiś wrote:Tak 10 dc jest dobry do monitoringu. Ja zaczynalam 2 dc bo to jest potrzebne w momencie stymulacji hormonami . Po pierwsze badania poziomu hormonow w danym cyklu czy sa ok ( fsh i estradiol), usg czy sa folekuly i dobranie odpowiednich dawek hormonow stymulujacych pecherzyki . Dlatego monitoring zaczynalam wczesniej. Jak pecherzyki slabo rosly to gin zwiekszala dawke . Teraz jestem na clo w minimalnej dawce 1/2 tabletki dziennie. Jutro sie okaze czy byl sens je brac.
Ja na razie tylko luteina i to od trzeciego dnia wyższych temperatur, a tak chciałam rzucić w kąt termometr...inessa lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Parka wrote:Dziewczyny, dziś 4 dpo, a przestały mnie boleć piersi - zwykle bolały od owu do @ Zbadam ten progesteron 7dpo, jak myślicie? Może to jednak jakaś niepełna owulacja?
Też mam podobnie przez te ostatnie cykle. Dałaś mi do myślenia teraz...Parka, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Niuta, kiedy juz sie dostaniesz na wizje i bedziesz miala zamiar wspomniec o Ovufriend- nie zapomnij zadzwonic do wlascicieli portalu i wynegocjowac z nimi okraglej sumki za ogromna reklame
adla mnie tylko 10% za ta porade
Parka, Niuta, Mango, polarmiś, samira, inessa, megan8, szczęśliwa 2, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Niuta, kiedy juz sie dostaniesz na wizje i bedziesz miala zamiar wspomniec o Ovufriend- nie zapomnij zadzwonic do wlascicieli portalu i wynegocjowac z nimi okraglej sumki za ogromna reklame
adla mnie tylko 10% za ta porade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 19:21
inessa, Parka, Niuta, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki dziewczynki kochane ale jeszcze nic nie wiem, poczekam do 20.30 i zadzwonię, może coś jest nie tak.......zaczynam się trochę denerwować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 19:55
Iwone, Skuterek, inessa, Parka, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
U mnie 24 dpo i nadal nie mam @. W zeszłym tyg robiłam test i wyszedł mi negatywny. Dziś próbowałam sie dostać do gina ale ciężko się dostać, bo koniec roku i nie ma już zapisów. Prywatnie za wystawienie recepty za luteinę musiałabym płacić jak za normalną wizytę.
Tak się zastanawiam czy nie brać castagnusa?!bliska77, inessa, Parka, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dzięki dziewczynki kochane ale jeszcze nic nie wiem, poczekam do 20.30 i zadzwonię, może coś jest nie tak.......zaczynam się trochę denerwować
Co mogłoby być nie tak? Pewnie mają dużo badań i dlatego musisz pczekać.
Będzie dobrzebliska77, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dzięki dziewczynki kochane ale jeszcze nic nie wiem, poczekam do 20.30 i zadzwonię, może coś jest nie tak.......zaczynam się trochę denerwować
Mango, inessa lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4