35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Cześć dziewczyny
U mnie 24 dpo i nadal nie mam @. W zeszłym tyg robiłam test i wyszedł mi negatywny. Dziś próbowałam sie dostać do gina ale ciężko się dostać, bo koniec roku i nie ma już zapisów. Prywatnie za wystawienie recepty za luteinę musiałabym płacić jak za normalną wizytę.
Tak się zastanawiam czy nie brać castagnusa?!inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwonka a mozesz jutro zmierzyc tempke i zrobic test? Bo cykle bezowulacyjny moze trwa dlużej ale jednak nie az tak, tym bardziej ze cykle ( przynajmniej te ostatnie masz) 27- dniowe. To w Polsce mnie wkurza, aby miec progesteron czy jakikolwiek lek trzeba pojsc do lekarza po recepte. A na wizyte trzeba czekac a kilkumrecept taki lekarzyk nie chce wypisac, to chore.
Iwone, samira, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bo ja w tym cyklu odpuściłam a nawet pilnowałam żeby nie zachodzić, dlatego nie mierzyłam tempki. Też mi sie wydawał jakiś dziwny, jakby bezowulacyjny, ale już kiedyś takie miałam, ale nigdy tak długo nie czekałam na @
Jutro spróbuję gdzieś się dostać a jak sie nie uda to chyba się Was posłucham i pójdę prywatnie.inessa, szczęśliwa 2, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Iwonka a mozesz jutro zmierzyc tempke i zrobic test? Bo cykle bezowulacyjny moze trwa dlużej ale jednak nie az tak, tym bardziej ze cykle ( przynajmniej te ostatnie masz) 27- dniowe. To w Polsce mnie wkurza, aby miec progesteron czy jakikolwiek lek trzeba pojsc do lekarza po recepte. A na wizyte trzeba czekac a kilkumrecept taki lekarzyk nie chce wypisac, to chore.
bliska77, inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, mam wynik
3595!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, zaczynam wierzyć aż powietrze ze mnie zeszło
DZIĘKI!!!!!!!!!!Lucky, inessa, polarmiś, Iwone, Skuterek, samira, Parka, gosia7122, megan8, Mango, beates, promyk, Niuta, anek42, Bursztyn, pepapig, Panda, grosza, Olena, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,podczytuje Was,ale jako,że u mnie nic się nie dzieje to nie pisze.Poprzedni cykl bezowulacyjny,a dziś 10 d.c nowego i jajko 9 mm w lewym jajniku(tym bez jajowodu),ale jako że chłopa nie ma aż do świąt to mi to lotto
Zaciążonym gratuluje.samira, bliska77, inessa, Parka, polarmiś, Bursztyn, pepapig, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny