X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki
    Aga, ale beta, o rany! no aż paszcza mi się śmieje! jak to wszystko jest możliwe, od razu łapię pozytywne myśli i nadzieję na nowo

Iwko, koniec blisko, super, nie mogę się doczekać fotki tego Twojego pół-czekoladowego Cudu :)

Promyku, trzymam za betę!

Grosza, może ciężka noc z synem to wprawka do powrotu do nocnych karmień ;) trzymam mocno kciuki

Boziu myślę o Twojej laparo, będzie dobrze ale domyślam się jakie miotają Tobą uczucia. Sciskam uspakajająco

bliska77, Parka, Bursztyn, Skuterek, Reni, Mango, samira, promyk, iwka76, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ja tez już nie śpię miłego dnia ;)
    Powodzenia na badaniach inesko i dla pozostałych które robią badania lub czekają na wyniki aby były super ;)

bliska77, Parka, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Iwka, pewnie juz za miesiac będziesz tuliła swojego bobaska ;-)
    Inessa, Bozia, trzymam kciuki
    Samirka, oby jajca rosły ładnie!
    Promyku, daj znać co u Ciebie

a ja dziewczyny już trzeci dzień z rzędu budzę się ok 4.30 i już nie mogę zasnąć, potem chodzę nieprzytomna i raczę się kawką, wiem, ze nie jest wskazana ale jestem z lekka niewyspana. Dziś chyba piję ostatni raz bo po prostu przestała mi smakować (ogólnie jestem fanem dobrej kawki)
    i ten biust swędzi piecze i boli ;-)
    a najgorsze jest to, że moja koleżanka z pokoju, którą lubię zaczyna działać mi na nerwy...... ;-)
    Miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 08:19

Parka, Lucky, Skuterek, Bursztyn, pepapig, Mango, samira, megan8, Niuta, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Iwone, w sprawie Twojego synka, nie robiłabym nic na siłę, nie namawiałabym go, pozostaje przeczekać, bo to mu na pewno minie, zapewne wraz z jakąś nową sytuacją albo w nowym otoczeniu. Może nawet dopiero w szkole. Nie robiłabym z tego problemu przy dziecku, bo to tylko utrwali w nim taką postawę. Może zasugerować wychowawczyni, żeby do następnego wystę
    też tak myślę, często bywa tak, że "przekonywanie", że jest ok itp moze przynieść odwrotny od zamierzonego skutek

Parka, Lucky, Skuterek, Iwone lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Aga super wysoka beta. Gratuluję po raz drugi.

Inessa, Bozia, Samira trzymam kciuki za wasze badania.

Andera11 witaj <3

Mnie już rano zaatakowały chusteczki dla dzieci nawilżane. :-(
    No i ta moja temperatura :-(
    Tyle że kiedyś wróżka (dokładnie dwie wróżki) wywróżyła mi że urodzę we wrześniu dziewczynkę, małe pocieszenie bo to miało być w tym wrześniu co minął.
    Miłego dnia dziewczyny.

Parka, Lucky, bliska77, Skuterek, Bursztyn, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką i miłego dnia życzę wszystkim.;-)

Skuterek, Parka, pepapig, Lucky, samira lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie piekne Panie

Aga, bardzo sie ciesze z Twojej bety!!!! :) Rewelacyjna wiadomosc!! Gratuluje Ci jeszcze raz !!! :D
    Inessa, Samira - kciuki! :)
    Olena, wrozki rabnely sie o rok ;)
    Boziu, neseser spakowany? ;) bedzie dobrze!
    Oczy moje wrocily do normy- mam nadzieje, chociaz wymeczyli mnie wczoraj, najbardziej nie lubie a wrecz nienawidze mierzenia cisnienia srodgalkowego. Wyniki w normie ale gdyby mi sie jeszcze raz powtorzyla blyskawica w oku -mam jechac odrazu do szpitala. Trzymajcie kciuki zeby nie.
    Ide robic sobie kawe.

Skuterek, pepapig, Lucky, Reni, Mango, bliska77, Olena, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny ja tez juz w pracy ide kawke robic
    sorki Olena wysłałam Ci wiadomośc sto razy...internet fiksował..
    no i wklejam swoje wyniki jakby ktos się znał pomimo norm ;)
    wszystkiego dobrego dla wszystkich <3

FSH 6,06(3,5-12,5)
    LH 3,75(2,4-12,6)
    TSH 0,373(0,27-4,2)
    Ft4 1,120 (0,900-1,700)
    Ft3 2,98 (2,0-4,4)
    Prolaktyna 7,15(4,79-23,3)
    Procentowo ft4 27,5% i ftt3 40,83%
    Z gory dziekuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 08:48

Lucky, bliska77, samira, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam Kasik? Mam nadzieje, ze sie odezwie. Kasik, jesli czytasz to wiedz ze trzymamy za Ciebie mocno!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 08:48

pepapig, Lucky, bliska77, Olena, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe i stare koleżanki

Miłego dzionka
    Bozia trzym sie dzielnie abbraccio.gif

Kasik 47b20s0.gif tak trzymaj

Iwka boing.gif

Wszystkim dziewczynom clap-smiley.gif za wytrwałość w staraniach

ja w tym cyklu jednak będę mierzyć temp.. bo jak nie mierzę jest jeszcze gorzej.. poprzedni cykl zwariował więc muszę mieć go na oku..wait.gif

Lucky, Skuterek, Bursztyn, bliska77, samira, grosza, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa, jesli chodzi o Twoje badania to stosunek LH do FSH moze byc troche za niski, ale ja nie jestem ekspertem, niech sie Dziewczyny wypowiedza.

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, fajnie że oczka wróciły już do normy ;-)
    Reni, trzymam kciuki za listopadowy cykl ;-)

wszystkim przesyłam wiruski, mam nadzieję, ze będą skuteczne a u mnie nic sie nie zmieni, wciąż jeszcze nie do końca wierzę ;-)

Bursztyn, samira, Lucky, Skuterek, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, dzieki :)
    A ze tak zapytam: na kiedy masz termin porodu? no bo podobno jestes w ciazy? :P ;)

bliska77, samira, Lucky, megan8, grosza, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aga, dzieki :)
    A ze tak zapytam: na kiedy masz termin porodu? no bo podobno jestes w ciazy? :P ;)
    no podobno :-)
    teoretycznie ok 18 lipca, córka kwiecien, ja maj, mąż czerwiec i kolejne dzieciatko lipiec (mam nadzieję ze nic sie nie zmieni) i pies sierpień ;-)

samira, Bursztyn, Lucky, megan8, grosza, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko, moja ciaża, mój termin porodu - jeszcze tego nie przyswoiłam ale to dopiero początek zatem wolę dmuchać na zimne ;-)

Bursztyn, samira, Iwone, Lucky, Skuterek, megan8, Mango, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no podobno :-)
    teoretycznie ok 18 lipca, córka kwiecien, ja maj, mąż czerwiec i kolejne dzieciatko lipiec (mam nadzieję ze nic sie nie zmieni) i pies sierpień ;-)
    Agus, no to idealnie!!! :) lepszej daty nie mogl sobie wybrac. Jest szansa ze bedzie Raczek :)

bliska77, Lucky, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Agus, no to idealnie!!! :) lepszej daty nie mogl sobie wybrac. Jest szansa ze bedzie Raczek :)
    no tak drugi w naszej rodzinie, córka miała byc byczkiem ale 3tygodnie się pospieszyła ;-)

Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja piernicze nieźle Aga popłynęłaś badania insem itp i dupa.. i w pierwszym cyklu po tym wszystkim + i to przy tarczycowych problemach..
    super i to jest dla Nas nadzieja

Lucky, samira, Bursztyn, bliska77, megan8, Mango, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

Bursztynku dobrze ze już wszystko widzisz !!!

dziewczyny powiedzcie czy te laseczki u nas piszą,bo nie wszystkie nicki kojarzę ...bo chce zrobić porządek z listą ,już trzy wykasowałam bo nie ma ich u nas od maja...są tez takie co niby tak bardzo chcą z nami pisać ,nie mija parę dni i już ich nie ma...

to te panie ;) : Slash,Dorka71,blondynka,Strands,anek42,benitka,Rzutka,Bogdalena,

i jeszcze nie wiem co z naszą iza37,Jolka76,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 09:44

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam :)

Bursztynku dobrze ze już wszystko widzisz !!!

dziewczyny powiedzcie czy te laseczki u nas piszą,bo nie wszystkie nicki kojarzę ...bo chce zrobić porządek z listą ,już trzy wykasowałam bo nie ma ich u nas od maja...są tez takie co niby tak bardzo chcą z nami pisać ,nie mija parę dni i już ich nie ma...

to te panie ;) : Slash,Dorka71,blondynka,Strands,anek42,benitka,Rzutka,Bogdalena,
    Samirko, dzieki :)
    popieram pomysl zrobienia porzadku z lista :) Jesli ktos sie nie pojawia przez np.miesiac i nie udziela to kasowac. Takie jest przynajmniej moje osobiste zdanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 09:46

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1686 1687 1688 1689 1690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ