35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki
Aga, ale beta, o rany! no aż paszcza mi się śmieje! jak to wszystko jest możliwe, od razu łapię pozytywne myśli i nadzieję na nowo
Iwko, koniec blisko, super, nie mogę się doczekać fotki tego Twojego pół-czekoladowego Cudu
Promyku, trzymam za betę!
Grosza, może ciężka noc z synem to wprawka do powrotu do nocnych karmieńtrzymam mocno kciuki
Boziu myślę o Twojej laparo, będzie dobrze ale domyślam się jakie miotają Tobą uczucia. Sciskam uspakajającobliska77, Parka, Bursztyn, Skuterek, Reni, Mango, samira, promyk, iwka76, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Iwka, pewnie juz za miesiac będziesz tuliła swojego bobaska
Inessa, Bozia, trzymam kciuki
Samirka, oby jajca rosły ładnie!
Promyku, daj znać co u Ciebie
a ja dziewczyny już trzeci dzień z rzędu budzę się ok 4.30 i już nie mogę zasnąć, potem chodzę nieprzytomna i raczę się kawką, wiem, ze nie jest wskazana ale jestem z lekka niewyspana. Dziś chyba piję ostatni raz bo po prostu przestała mi smakować (ogólnie jestem fanem dobrej kawki)
i ten biust swędzi piecze i boli
a najgorsze jest to, że moja koleżanka z pokoju, którą lubię zaczyna działać mi na nerwy......
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 08:19
Parka, Lucky, Skuterek, Bursztyn, pepapig, Mango, samira, megan8, Niuta, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Iwone, w sprawie Twojego synka, nie robiłabym nic na siłę, nie namawiałabym go, pozostaje przeczekać, bo to mu na pewno minie, zapewne wraz z jakąś nową sytuacją albo w nowym otoczeniu. Może nawet dopiero w szkole. Nie robiłabym z tego problemu przy dziecku, bo to tylko utrwali w nim taką postawę. Może zasugerować wychowawczyni, żeby do następnego wystę
Parka, Lucky, Skuterek, Iwone lubią tę wiadomość
-
Cześć.
Aga super wysoka beta. Gratuluję po raz drugi.
Inessa, Bozia, Samira trzymam kciuki za wasze badania.
Andera11 witaj
Mnie już rano zaatakowały chusteczki dla dzieci nawilżane.
No i ta moja temperatura
Tyle że kiedyś wróżka (dokładnie dwie wróżki) wywróżyła mi że urodzę we wrześniu dziewczynkę, małe pocieszenie bo to miało być w tym wrześniu co minął.
Miłego dnia dziewczyny.Parka, Lucky, bliska77, Skuterek, Bursztyn, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką i miłego dnia życzę wszystkim.
Skuterek, Parka, pepapig, Lucky, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witajcie piekne Panie
Aga, bardzo sie ciesze z Twojej bety!!!!Rewelacyjna wiadomosc!! Gratuluje Ci jeszcze raz !!!
Inessa, Samira - kciuki!
Olena, wrozki rabnely sie o rok
Boziu, neseser spakowany?bedzie dobrze!
Oczy moje wrocily do normy- mam nadzieje, chociaz wymeczyli mnie wczoraj, najbardziej nie lubie a wrecz nienawidze mierzenia cisnienia srodgalkowego. Wyniki w normie ale gdyby mi sie jeszcze raz powtorzyla blyskawica w oku -mam jechac odrazu do szpitala. Trzymajcie kciuki zeby nie.
Ide robic sobie kawe.Skuterek, pepapig, Lucky, Reni, Mango, bliska77, Olena, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny ja tez juz w pracy ide kawke robic
sorki Olena wysłałam Ci wiadomośc sto razy...internet fiksował..
no i wklejam swoje wyniki jakby ktos się znał pomimo norm
wszystkiego dobrego dla wszystkich
FSH 6,06(3,5-12,5)
LH 3,75(2,4-12,6)
TSH 0,373(0,27-4,2)
Ft4 1,120 (0,900-1,700)
Ft3 2,98 (2,0-4,4)
Prolaktyna 7,15(4,79-23,3)
Procentowo ft4 27,5% i ftt3 40,83%
Z gory dziekuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 08:48
Lucky, bliska77, samira, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam nowe i stare koleżanki
Miłego dzionka
Bozia trzym sie dzielnie
Kasiktak trzymaj
Iwka
Wszystkim dziewczynomza wytrwałość w staraniach
ja w tym cyklu jednak będę mierzyć temp.. bo jak nie mierzę jest jeszcze gorzej.. poprzedni cykl zwariował więc muszę mieć go na oku..Lucky, Skuterek, Bursztyn, bliska77, samira, grosza, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku, fajnie że oczka wróciły już do normy
Reni, trzymam kciuki za listopadowy cykl
wszystkim przesyłam wiruski, mam nadzieję, ze będą skuteczne a u mnie nic sie nie zmieni, wciąż jeszcze nie do końca wierzęBursztyn, samira, Lucky, Skuterek, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Aga, dzieki
A ze tak zapytam: na kiedy masz termin porodu? no bo podobno jestes w ciazy?
teoretycznie ok 18 lipca, córka kwiecien, ja maj, mąż czerwiec i kolejne dzieciatko lipiec (mam nadzieję ze nic sie nie zmieni) i pies sierpieńsamira, Bursztyn, Lucky, megan8, grosza, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:no podobno
teoretycznie ok 18 lipca, córka kwiecien, ja maj, mąż czerwiec i kolejne dzieciatko lipiec (mam nadzieję ze nic sie nie zmieni) i pies sierpieńlepszej daty nie mogl sobie wybrac. Jest szansa ze bedzie Raczek
bliska77, Lucky, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja piernicze nieźle Aga popłynęłaś badania insem itp i dupa.. i w pierwszym cyklu po tym wszystkim + i to przy tarczycowych problemach..
super i to jest dla Nas nadziejaLucky, samira, Bursztyn, bliska77, megan8, Mango, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
Bursztynku dobrze ze już wszystko widzisz !!!
dziewczyny powiedzcie czy te laseczki u nas piszą,bo nie wszystkie nicki kojarzę ...bo chce zrobić porządek z listą ,już trzy wykasowałam bo nie ma ich u nas od maja...są tez takie co niby tak bardzo chcą z nami pisać ,nie mija parę dni i już ich nie ma...
to te panie: Slash,Dorka71,blondynka,Strands,anek42,benitka,Rzutka,Bogdalena,
i jeszcze nie wiem co z naszą iza37,Jolka76,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 09:44
Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witam
Bursztynku dobrze ze już wszystko widzisz !!!
dziewczyny powiedzcie czy te laseczki u nas piszą,bo nie wszystkie nicki kojarzę ...bo chce zrobić porządek z listą ,już trzy wykasowałam bo nie ma ich u nas od maja...są tez takie co niby tak bardzo chcą z nami pisać ,nie mija parę dni i już ich nie ma...
to te panie: Slash,Dorka71,blondynka,Strands,anek42,benitka,Rzutka,Bogdalena,
popieram pomysl zrobienia porzadku z listaJesli ktos sie nie pojawia przez np.miesiac i nie udziela to kasowac. Takie jest przynajmniej moje osobiste zdanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 09:46
bliska77, Lucky lubią tę wiadomość