X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Temperaturkę dzisiaj zmierzyłam i miałam 37,12 Nie spodziewałam się takiej i przez to wszystko zapomniałam pobrać próbkę moczu do badania.
    Poszłam zrobić betę i przy okazji morfologię,cukier i tsh, bo jakoś tak mnie rozpala od środka i ciągle chce mi się pić.
    Jeśli to nie ciąża, to może coś w morfologi wyjdzie.
    Niestety u nas nie robią bety i wynik dopiero w czwartek rano :(

P.s. Udało mi się zapisać do gina na przyszły wtorek

samira, bliska77, Lucky, polarmiś, Skuterek, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja piernicze nieźle Aga popłynęłaś badania insem itp i dupa.. i w pierwszym cyklu po tym wszystkim + i to przy tarczycowych problemach..
    super i to jest dla Nas nadzieja
    No tak, nasza Agusia przywalila ekstremalnie! ;) oby wiecej takich akcji tutaj na forum :)

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja piernicze nieźle Aga popłynęłaś badania insem itp i dupa.. i w pierwszym cyklu po tym wszystkim + i to przy tarczycowych problemach..
    super i to jest dla Nas nadzieja
    no jest jest ale tak myślę, ze to musiał być niesamowity fart bo przecież to nie pierwszy "nie ustawiony" lekami cykl bo przed lekarzami było ich około 12 a i w trakcie leczenie robilam przecież przerwy......

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko wiem że znowu z tarczyca będą jaja, juz mam praktycznie górną granicę dla kobiet w ciaży a to dopiero początek, z córką zaczynałam od euthyrxu 75 skończyłam na 250 teraz zaczynam od 200/250 ciekawe co bedzie dalej.....

Iwone, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no jest jest ale tak myślę, ze to musiał być niesamowity fart bo przecież to nie pierwszy "nie ustawiony" lekami cykl bo przed lekarzami było ich około 12 a i w trakcie leczenie robilam przecież przerwy......
    no tak, ale moze wtedy tak naprawde nie odpuscilas ;)

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    tylko wiem że znowu z tarczyca będą jaja, juz mam praktycznie górną granicę dla kobiet w ciaży a to dopiero początek, z córką zaczynałam od euthyrxu 75 skończyłam na 250 teraz zaczynam od 200/250 ciekawe co bedzie dalej.....
    bedzie dobrze, tylko sie nie denerwuj- bo to szkodzi- sama wiesz najlepiej.

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyn ,Aga beta -super ,Olena w styczniu zajdziesz i we wrzesniu masz corke.Witam nowa kolezanke .Wszystkim bez wyjatku zacze czegos fajnego.Milego dnia

Bursztyn, bliska77, Lucky, Olena, gosia7122, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no tak, ale moze wtedy tak naprawde nie odpuscilas ;)
    no dokładnie, tylko mi się wydawało że odpuścilam

Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samiro a ja myślę że to jest wyjątkowe forum, że nie powinno się nikogo skreślać
    te starania są tak stresujące, ze wyzwalają przeróżne reakcje
    i można chcieć się odciąć i zamilknąć co każdą koleją @, że można być wściekłym i nie mieć nic do powiedzenia
    a jednocześnie mieć potrzebę czytania i wspierania się słowem innych...z daleka, z dystansu
    co z tego że nie piszą, może życie je wciągnęło, może mają doła, może źle się czują po lekach
    ja akurat Slash bardzo dobrze kojarzę i brakuje mi jej, wiem że w pewnym momencie się załamała, co zrozumiałe

nie wiem o co chodzi ze skreślaniem, ale jakoś mi to drastycznie brzmi :(

Iwone, wspaniale to wygląda, szkoda że na betę trzeba tyyyyle czekać, trzymam kciuki

Aga, piękny termin na poród, cieszę się Twoim cudem

bliska77, Iwone, samira, Skuterek, Olena, slash, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny dziewczyny, cały czas nie mogę ochłonąć i myślę jak to się mogło stać ;-)

Lucky, Bursztyn, samira, Skuterek, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Samiro a ja myślę że to jest wyjątkowe forum, że nie powinno się nikogo skreślać
    te starania są tak stresujące, ze wyzwalają przeróżne reakcje
    i można chcieć się odciąć i zamilknąć co każdą koleją @, że można być wściekłym i nie mieć nic do powiedzenia
    a jednocześnie mieć potrzebę czytania i wspierania się słowem innych...z daleka, z dystansu
    co z tego że nie piszą, może życie je wciągnęło, może mają doła, może źle się czują po lekach
    ja akurat Slash bardzo dobrze kojarzę i brakuje mi jej, wiem że w pewnym momencie się załamała, co zrozumiałe

nie wiem o co chodzi ze skreślaniem, ale jakoś mi to drastycznie brzmi :(

Iwone, wspaniale to wygląda, szkoda że na betę trzeba tyyyyle czekać, trzymam kciuki

Aga, piękny termin na poród, cieszę się Twoim cudem
    Lucky, nie chodzi przeciez o wyrzucenie kogos z forum tylko o skreslenie z listy na innym watku osob, ktore juz od dawna sie nie pojawiaja, bo lista sie wydluza a tak naprawde okazuje sie ze staraja sie tylko stale bywalczynie. Jesli dziewczyny znowu sie pojawia to ponownie wpisze sie je na liste jesli beda chcialy.

samira, bliska77, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    oj dziewczyny dziewczyny, cały czas nie mogę ochłonąć i myślę jak to się mogło stać ;-)
    hmm....no chyba raczej nie tak jak w kawale Inesski- ze pojawila sie gwiazda z zachodu? ;) Aga, bo zaczne wygladac przez okno i czekac na 3 Kroli z darami :P ;)

samira, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja tamta lista pokazuje, która kiedy ma @ albo kiedy rodzi więc jak kogoś długo nie ma to można usunąć a jak się pojawi to wtedy ta osoba poda termin :-)
    a i tak pamiętamy o tych dziewczynach Iza, Jolka,.. Slash zagląda czasami

Bursztyn, bliska77, samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejne niepokalane.. Caffe Aga hahaha teraz ja teraz ja 1237383b4n152aslp.gif
    agafbh wrote:

Bursztyn, bliska77, samira, Lucky, Skuterek, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hmm....no chyba raczej nie tak jak w kawale Inesski- ze pojawila sie gwiazda z zachodu? ;) Aga, bo zaczne wygladac przez okno i czekac na 3 Kroli z darami :P ;)
    może faktycznie juz zacznij :-)

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kolejne niepokalane.. Caffe Aga hahaha teraz ja teraz ja 1237383b4n152aslp.gif
    trzymam kciuki ;-)

Lucky lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    może faktycznie juz zacznij :-)
    czyli jednak Niepokalane.... ;)
    zawsze wiedzialam, ze naprawde masz na imie Maria... :P ;)

Lucky, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale niektóre dziewczyny piszą do czasu aż zaciążą i potem znikają a to miłe nie jest bo ja się czuję wykorzystana współczuje wspieram a potem to już potrzebna nie jestem tak ?,ja rozumiem ze ktoś może chcieć odpocząć ,i jest dużo nas które mówią ze będą za jakiś czas bo to czy tamto ale wchodzi taka laska ,oj i mówi jak tu u nas super ,jaka atmosfera i za parę dni znika...to niegrzeczne...a lista jest dla wspierających się tutaj dziewczyn...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 10:19

Lucky, Skuterek, megan8, Niuta, grosza, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pepa, jesli chodzi o Twoje badania to stosunek LH do FSH moze byc troche za niski, ale ja nie jestem ekspertem, niech sie Dziewczyny wypowiedza.
    Ja znowu o sobie....czy to ozn niedomoge ciałka żółtego?

samira, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

aga TO JEST tak :"BO W TYM CAŁY JEST AMBARAS,ŻEBY DWOJE CHCIAŁO NARAZ " 0hump.gif

Lucky, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

‹‹ 1687 1688 1689 1690 1691 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ