35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, mój login nic nie mówi o latkach. W październiku skończyłam 38 lat i od 3,5 roku staram się o drugie dziecko.
szczęśliwa 2, samira, Parka, Iwone, polarmiś, megan8, beates, promyk, pepapig, grosza, Olena, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny.
Samirka trzymam jeszcze raz kciuki za jutrzejsze usg.
Aga bięęęękna beta aż sama bym taką chciała
Ineska powodzenia jutro.
Witaj Andera
A ja się wkurzyłam na mojego dentystę byłam u niego dwa razy miał mi zrobić bolącego zęba a zrobił mi inne a nie tego i od dziś boli mnie cały dzień. Jutro idę do jego żony dentystki bo on jest w środę a ja nie zamierzam tak długo czekać.samira, bliska77, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny może pomożecie mi co zrobić z moim synkiem.
Trzeci rok chodzi do przedszkola (od 3 r.ż)
W 3-latkach przygotowywali się do występów na dzień górnika połączony z dniem ojca. Wszystko było ok do dnia w którym ten występ miał się odbyć. Rano jak zwykle zaprowadziłam go do przedszkola, cieszył się że tatuś przyjdzie i coś się nagle zmieniło, bo zaczął płakać i nie chciał ustawić się z dziećmi w szeregu. Później się okazało że pani coś mu powiedziała, ale do dziś dnia sie nie dowiedziałam.
W styczniu sytuacja się znowu powtórzyła na dniu babci. Wszystko ok do czasu aż babcie i dziadkowie przyszli do sali. Znowu płacz i brak chęci ustawienia się z innymi dziećmi.
Inne imprezy w tym samy roku były takie same.
W zeszłym roku sytuacja sie nie zmieniła i kiedy w przedszkolu odbywały się tego typu imprezy, zostawał w domu.
Myślałam że w tym roku to minie, ale na dniach otwartych zachowanie mojego dziecka było takie same. Nie uczestniczył w zabawach tylko stał smutny i widziałam że chce mu się płakać.
Nie wiem co robić. Mój syn jest śmiałym dzieckiem. Ze wszystkimi rozmawia, zaczepia w sklepie obcych ludzi. Jest gadułą, wszędzie go pełno.
Jak mu pomóc?samira, bliska77, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc kobetki wpadlam na chwilke sie przywitac i powiedziec ze jutro mam tutaj termin w szpitalu na rozmowe w sprawie porodu , bo prawdopodobnie bede miala cesarke ze wzgledow zdrowotnych i ze wzgledu na to ye moja mala czekoladka nie chce sie ulozyc głowką do ujscia Termin mam na 23 grudnia ale tutaj w niemczech nie czekaja do terminu tylko robia okolo tygodnia wczesniej tak ze jak mi sie uda to z malym bede w swieta w domku . Juz bym bardzo chciala zeby ten czas nastapil bo juz czuje sie bardzo zmeczona a w dodatku strasznie bolą mnie nadal te biodra i mam za duzo wód plodowych i to tez prawdopodobnie nie jest za dobre , dlatego znowu bede miala robione jutro badanie doplerem w szpitalu a co najlepsze jutro bede musiala zajac sie restauracja siostry na pare dni bo bedzie operowana i nikomu nie chce powierzyc swojej kuchni . Wiec jak juz bede cos wiedziala to napewno napisze Pozdrawiam was goraco i gratuluje rosnących wynikow bety SUPER
samira, pepapig, Panda, polarmiś, grosza, Lucky, Olena, bliska77, Parka, Skuterek, Reni, Mango, Iwone, promyk, anna maria, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sie przebudziłam i spać nie mogę..
Iwone chciałabym Ci pomóc ja rozmawiałabym z synkiem jakoś podstępnie żeby sie dowiedzieć co go blokuje a poza tym chwalić chwalić za występy próby i czekaj co dziewczyny powiedzà. Ja mam w szkole koleżanke pedagoga to jej zawsze sie podpytuje w razie problemu...powodzenia
polarmiś, Lucky, bliska77, Parka, Bursztyn, Skuterek, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja miałam ciężką noc bo mój młody obudził się o 2 i z 2,5 godz marudził że nie może spać itp i kazał sobie siedzieć przy nim próbowałam wszystkiego i w końcu mu uległam ależ jestem niewyspana wrr
Lucky, bliska77, Parka, Bursztyn, Skuterek, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To daj odrazu znać trzymam &&&&&&
promyk wrote:Czesc dziewczyny. Ciagle mnie mdli, czuje sciaganie w podbrzuszu tak jak przed okresem i od wczoraj mam 36,58°c. Jutro ide zrobic test z krwi.Lucky, bliska77, Parka, Skuterek, pepapig, promyk lubią tę wiadomość
-
Jestem przekonana że te występy kojarzą mu się z jakąś traumą która się zdarzyła kiedyś podczas takich występów pozostaje ci go rozweselać na wszelkie możliwe sposoby i próbować go pytać co jest nie tak może ci kiedyś powie
Iwone wrote:Dziewczyny może pomożecie mi co zrobić z moim synkiem.
Trzeci rok chodzi do przedszkola (od 3 r.ż)
W 3-latkach przygotowywali się do występów na dzień górnika połączony z dniem ojca. Wszystko było ok do dnia w którym ten występ miał się odbyć. Rano jak zwykle zaprowadziłam go do przedszkola, cieszył się że tatuś przyjdzie i coś się nagle zmieniło, bo zaczął płakać i nie chciał ustawić się z dziećmi w szeregu. Później się okazało że pani coś mu powiedziała, ale do dziś dnia sie nie dowiedziałam.
W styczniu sytuacja się znowu powtórzyła na dniu babci. Wszystko ok do czasu aż babcie i dziadkowie przyszli do sali. Znowu płacz i brak chęci ustawienia się z innymi dziećmi.
Inne imprezy w tym samy roku były takie same.
W zeszłym roku sytuacja sie nie zmieniła i kiedy w przedszkolu odbywały się tego typu imprezy, zostawał w domu.
Myślałam że w tym roku to minie, ale na dniach otwartych zachowanie mojego dziecka było takie same. Nie uczestniczył w zabawach tylko stał smutny i widziałam że chce mu się płakać.
Nie wiem co robić. Mój syn jest śmiałym dzieckiem. Ze wszystkimi rozmawia, zaczepia w sklepie obcych ludzi. Jest gadułą, wszędzie go pełno.
Jak mu pomóc?Lucky, bliska77, Parka, Bursztyn, Skuterek, pepapig, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość