X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko powodzenia, ja pojutrze też znikam...:)

bliska77, polarmiś, pepapig lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziękuję po raz nie wiem który i nie wiem jak :-) rozsiewam wiruski :-)
    Cieszymy sie razem z Tobą ;) aż miło sie patrzy na ten tekścik ;)

bliska77 lubi tę wiadomość

• Andera11 Debiutantka

Wysłany: 18 listopada 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mój login nic nie mówi o latkach. W październiku skończyłam 38 lat i od 3,5 roku staram się o drugie dziecko.

szczęśliwa 2, samira, Parka, Iwone, polarmiś, megan8, beates, promyk, pepapig, grosza, Olena, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andera11 wrote:
    Witam, mój login nic nie mówi o latkach. W październiku skończyłam 38 lat i od 3,5 roku staram się o drugie dziecko.
    Witaj Andrea :-)
    u nas wiek nie ma granic :-P

pepapig, bliska77, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko trzymam kochana kciuki za wizytę <3

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziewczyny, mam wynik
    3595!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, zaczynam wierzyć aż powietrze ze mnie zeszło

DZIĘKI!!!!!!!!!!
    suuuper teraz juz z górki :-P

hzr10fs.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.
    Samirka trzymam jeszcze raz kciuki za jutrzejsze usg.
    Aga bięęęękna beta aż sama bym taką chciała <3
    Ineska powodzenia jutro.
    Witaj Andera :-)
    A ja się wkurzyłam na mojego dentystę byłam u niego dwa razy miał mi zrobić bolącego zęba a zrobił mi inne a nie tego i od dziś boli mnie cały dzień. Jutro idę do jego żony dentystki bo on jest w środę a ja nie zamierzam tak długo czekać.:-(

samira, bliska77, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może pomożecie mi co zrobić z moim synkiem.

Trzeci rok chodzi do przedszkola (od 3 r.ż)
    W 3-latkach przygotowywali się do występów na dzień górnika połączony z dniem ojca. Wszystko było ok do dnia w którym ten występ miał się odbyć. Rano jak zwykle zaprowadziłam go do przedszkola, cieszył się że tatuś przyjdzie i coś się nagle zmieniło, bo zaczął płakać i nie chciał ustawić się z dziećmi w szeregu. Później się okazało że pani coś mu powiedziała, ale do dziś dnia sie nie dowiedziałam.
    W styczniu sytuacja się znowu powtórzyła na dniu babci. Wszystko ok do czasu aż babcie i dziadkowie przyszli do sali. Znowu płacz i brak chęci ustawienia się z innymi dziećmi.
    Inne imprezy w tym samy roku były takie same.
    W zeszłym roku sytuacja sie nie zmieniła i kiedy w przedszkolu odbywały się tego typu imprezy, zostawał w domu.
    Myślałam że w tym roku to minie, ale na dniach otwartych zachowanie mojego dziecka było takie same. Nie uczestniczył w zabawach tylko stał smutny i widziałam że chce mu się płakać.

Nie wiem co robić. Mój syn jest śmiałym dzieckiem. Ze wszystkimi rozmawia, zaczepia w sklepie obcych ludzi. Jest gadułą, wszędzie go pełno.

Jak mu pomóc?

samira, bliska77, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Człowiek się tylko zdrzemnie, a tu tyle pozytywnych wieści :)

Aga, super :)

Samira, Inessa, Bozia trzymam kciuki.

Błogosławiony ten co wynalazł ogórki konserwowe :P

samira, bliska77, polarmiś, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone tu moglaby pomoc Inesska, nasz pedagog ale pozegnala sie i bedzie dopiero w srode.

samira, Iwone, pepapig, bliska77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:19

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Aga super! Pięknie :) Pozytywnie zazdroszczę i proszę o wypasionego wiruska ;)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kobetki wpadlam na chwilke sie przywitac i powiedziec ze jutro mam tutaj termin w szpitalu na rozmowe w sprawie porodu , bo prawdopodobnie bede miala cesarke ze wzgledow zdrowotnych i ze wzgledu na to ye moja mala czekoladka nie chce sie ulozyc głowką do ujscia Termin mam na 23 grudnia ale tutaj w niemczech nie czekaja do terminu tylko robia okolo tygodnia wczesniej tak ze jak mi sie uda to z malym bede w swieta w domku . Juz bym bardzo chciala zeby ten czas nastapil bo juz czuje sie bardzo zmeczona a w dodatku strasznie bolą mnie nadal te biodra i mam za duzo wód plodowych i to tez prawdopodobnie nie jest za dobre , dlatego znowu bede miala robione jutro badanie doplerem w szpitalu a co najlepsze jutro bede musiala zajac sie restauracja siostry na pare dni bo bedzie operowana i nikomu nie chce powierzyc swojej kuchni . Wiec jak juz bede cos wiedziala to napewno napisze Pozdrawiam was goraco i gratuluje rosnących wynikow bety SUPER

samira, pepapig, Panda, polarmiś, grosza, Lucky, Olena, bliska77, Parka, Skuterek, Reni, Mango, Iwone, promyk, anna maria, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie przebudziłam i spać nie mogę..
    Iwone chciałabym Ci pomóc ja rozmawiałabym z synkiem jakoś podstępnie żeby sie dowiedzieć co go blokuje a poza tym chwalić chwalić za występy próby i czekaj co dziewczyny powiedzà. Ja mam w szkole koleżanke pedagoga to jej zawsze sie podpytuje w razie problemu...powodzenia

polarmiś, Lucky, bliska77, Parka, Bursztyn, Skuterek, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam rowniez, tez juz sie obudzilam i licze barany, ale tempke przed czasem zmierzylam i ide zrobic sobie poranna kawe z mlekiem.

Lucky, bliska77, Parka, Bursztyn, Skuterek, pepapig, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja miałam ciężką noc bo mój młody obudził się o 2 i z 2,5 godz marudził że nie może spać itp i kazał sobie siedzieć przy nim próbowałam wszystkiego i w końcu mu uległam ależ jestem niewyspana wrr

Lucky, bliska77, Parka, Bursztyn, Skuterek, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wynik 3595! wspaniale !!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 07:13

Lucky, bliska77, Parka, Skuterek, pepapig, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To daj odrazu znać trzymam &&&&&&

promyk wrote:
    Czesc dziewczyny. Ciagle mnie mdli, czuje sciaganie w podbrzuszu tak jak przed okresem i od wczoraj mam 36,58°c. Jutro ide zrobic test z krwi.

Lucky, bliska77, Parka, Skuterek, pepapig, promyk lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku - mam nadzieję że wynik badania będzie zadowalający :)

Bursztyn wrote:
    Przepraszam za ewentualne literowki, ale nadal troche niewyraznie widzxe po tym badaniu

Lucky, bliska77, Parka, Bursztyn, Skuterek lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jestem przekonana że te występy kojarzą mu się z jakąś traumą która się zdarzyła kiedyś podczas takich występów pozostaje ci go rozweselać na wszelkie możliwe sposoby i próbować go pytać co jest nie tak może ci kiedyś powie :)

Iwone wrote:
    Dziewczyny może pomożecie mi co zrobić z moim synkiem.

Trzeci rok chodzi do przedszkola (od 3 r.ż)
    W 3-latkach przygotowywali się do występów na dzień górnika połączony z dniem ojca. Wszystko było ok do dnia w którym ten występ miał się odbyć. Rano jak zwykle zaprowadziłam go do przedszkola, cieszył się że tatuś przyjdzie i coś się nagle zmieniło, bo zaczął płakać i nie chciał ustawić się z dziećmi w szeregu. Później się okazało że pani coś mu powiedziała, ale do dziś dnia sie nie dowiedziałam.
    W styczniu sytuacja się znowu powtórzyła na dniu babci. Wszystko ok do czasu aż babcie i dziadkowie przyszli do sali. Znowu płacz i brak chęci ustawienia się z innymi dziećmi.
    Inne imprezy w tym samy roku były takie same.
    W zeszłym roku sytuacja sie nie zmieniła i kiedy w przedszkolu odbywały się tego typu imprezy, zostawał w domu.
    Myślałam że w tym roku to minie, ale na dniach otwartych zachowanie mojego dziecka było takie same. Nie uczestniczył w zabawach tylko stał smutny i widziałam że chce mu się płakać.

Nie wiem co robić. Mój syn jest śmiałym dzieckiem. Ze wszystkimi rozmawia, zaczepia w sklepie obcych ludzi. Jest gadułą, wszędzie go pełno.

Jak mu pomóc?

Lucky, bliska77, Parka, Bursztyn, Skuterek, pepapig, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1685 1686 1687 1688 1689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ