X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki zycze milego dnia.

Panda, Parka, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee tam ten wiek juz to kiedys mowilam tu gdzie jestem kobiety przewaznie decyduja sie na ciaze grubo po 30 rodza zdrowe dzieci i jakos nikt nikomu nie mowi ze to jest za pozno. Oczywiscie niektorzy maja problemy ale to nie tylko przez wiek. Jak wiele jest kobiet ktore maja problemy a sa duuuzo mlodsze. Ja to mysle ze nie ma reguly. Decydowanie sie na dziecko w jakimkolwiek wieku to bardzo indywidualna sprawa. Roznie w zyciu bywa i nie wszsycy wpadaja w ogolniaku czy na studiach ;) mam nadzieje ze nie urazilam nikogo...Sama kiedys myslalam ze bede miala 4 dzieci i to do 25 roku zycia phiiii jakos nie wyszlo, nie wpadlo mi sie rowniez choc czasem sie dziwie hihih...czy jestem gotowa tak na 100% to w zyciu tego nie powiem bo nie wiem co to znaczy byc gotowa na bycie mama. Jedno wiem kocham mojego faceta i to wlasnie jemu chcialabym urdzic blizniaki :) lost tak chcial ze musialam czaekac 36lat zeby go spotkac...i jejku mam wielka nadzieje ze nam sie uda!!!

anna maria, Parka, Iwone, Bursztyn, inessa, malajka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole to dziendobry siedze w chacie bo goraco i ciasto upieklam i chate ogarniam i szukam pracy i czytam Was milego dnia staraczki :)

anna maria, Parka, malgos741, Iwone, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda napewno Ci sie uda ,tylko potrzeba troche czasu.Nie wiem czy odrazu beda to blizniaczki ale napewno bedziesz mama.Pozdrawiam

Panda, Parka, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    aga ty mieszkasz w Łodzi tak ?? mam tam sporo rodzinki w tym chrzestna mojego syna a w Piotrkowie Tryb. mieszkała najbliższa rodzina teraz tylko mój chrzestny -brat mamy ale tam jest pochowana Babcia która zmarła niedawno ...jeśli będę w okolicy to nie zawaham się odwiedzić ,mam nadzieje ze przyjmiesz mnie pod swój dach co bym nie wracała po nocy hehe ...:)
    witajcie
    Samirka, jasne że Cię przyjmę z otwartymi rękami ;-)

malgos741, samira, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgoś czyli szanse w tym cyklu są, trzymam kciuki za dwie kreseczki ;-)

anna maria, Parka, malgos741, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Panda napewno Ci sie uda ,tylko potrzeba troche czasu.Nie wiem czy odrazu beda to blizniaczki ale napewno bedziesz mama.Pozdrawiam

Dzieki Anna Maria tobi tez zycze zielonosci soczystej pieknej :)

anna maria, Parka, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak sie czujesz?

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Mój cykl już się rozstrzygnął, temp dalej w dół, opadła już na kreskę. @ za rogiem, choć nie czuję jej objawów
    Miłego i słonecznego dnia!

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Aga jak sie czujesz?
    a dziękuję, poza wiecznym zmęczeniem, mdłościami jest w miarę ok ;-) dobrze że biust mi trochę zmalał, bo tydzień temu to już ze stanika mi wylatywał ;-)

Parka, Iwone, anna maria, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozśmieszył mnie do rozpuku detektor oznak ciąży dając 80% szans pozytywnego testu ciążowego. Niezły cynik z niego, chyba chciał żebym miała dobry humor na początek dnia, ale mu się nie udało!!!!! :/

malgos741, samira, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Rozśmieszył mnie do rozpuku detektor oznak ciąży dając 80% szans pozytywnego testu ciążowego. Niezły cynik z niego, chyba chciał żebym miała dobry humor na początek dnia, ale mu się nie udało!!!!! :/
    Parka to nie o to chodzi, że detektor daje Ci 80 procent szans na ciążę - on tylko informuje, że kobietom, które były w ciąży, a zrobiły test w tym momencie cyklu, w którym jesteś - wyszedł on już pozytywny...to wszystko... - mnie się wydaje, że program jest ok, ale właśnie często ten detektor jest źle odbierany - powinien się może jakoś nazywać inaczej,,,

bliska77, inessa, Parka, Andzia33, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka, to tylko komputer, Bozia ma rację, no i poza wszystkim to nie martw sie, wierzę że uda sie nam wszystkim ;-)

samira, inessa, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. U mnie za to ponuro i mroźno, trzeba skrobać szybki w autach.:-)
    Aga szanse są zawsze zobaczymy co przyniesie bocian ;-)
    Parka u mnie również detektor nie raz pokazywał szanse ale ja zawsze patrzę z przymrużeniem oka.:-)

bliska77, samira, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:

Wiem że to tylko komputer ale mi ostatnio pokazał 97% ;)Parka w końcu się uda. Wiem że ten tekst na forum chodzi już jak zdarta płyta ale myślę że od pozytywnego nastawienia też dużo zależy.

bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malajka znajdż dobrego lekarza, który zna się na niepłodności. Ja też tak zmarnowałam 1,5 roku u lekarza na nfz, a prywatny i konkretny w ciągu m-ca wykrył mi wysoka prolaktynę, wspomnę że przy pierwszej wizycie dał mi tyle badań krwi że nigdy tyle nie miałam.

inessa, malajka, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos - detektor nie pokazywał CI szansy na ciążę- informował tylko, ile procent kobiet już miało w tym dc test pozytywny w przypadku, kiedy były w ciąży. Pozostałe procenty kobiet w ciąży musiały poczekać jeszcze kilka dni na pozytywny test....

bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to witajcie. U Pandy upały a u mnie -4 i wszystko przypruszone delikatnie śniegiem. Pięknie wygląda. Miłego dnia:)

bliska77, Bursztyn, Panda, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    malgos - detektor nie pokazywał CI szansy na ciążę- informował tylko, ile procent kobiet już miało w tym dc test pozytywny w przypadku, kiedy były w ciąży. Pozostałe procenty kobiet w ciąży musiały poczekać jeszcze kilka dni na pozytywny test....

U mnie nadal pokazuje 100% a w ciąży nie jestem. Zaznaczyłam nawet na nim betę negatywną a on dalej się nie zmienia.

bliska77, ania.g, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bo te procenty pojawiają sie w momencie gdy zaznacza się dużo objawów.
    A tak naprawdę to objawy, zeby wszystko było w miarę wiarygodne, powinno się zaznaczać te niestandardowe, a nie standardowe. W innem przypadku to się tylko procenty nabija. Bo skoro zawsze kogoś np. bolą cycki to uważam, że nie powinno się zaznaczać bo to nie jest wyznacznik, a ovu traktuje to jako jeden z potencjalnych objawów ciąży. Tak samo zmęczenie, wzdęcia i wzrost apetytu i mdłości.

bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1746 1747 1748 1749 1750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ