35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
eee tam ten wiek juz to kiedys mowilam tu gdzie jestem kobiety przewaznie decyduja sie na ciaze grubo po 30 rodza zdrowe dzieci i jakos nikt nikomu nie mowi ze to jest za pozno. Oczywiscie niektorzy maja problemy ale to nie tylko przez wiek. Jak wiele jest kobiet ktore maja problemy a sa duuuzo mlodsze. Ja to mysle ze nie ma reguly. Decydowanie sie na dziecko w jakimkolwiek wieku to bardzo indywidualna sprawa. Roznie w zyciu bywa i nie wszsycy wpadaja w ogolniaku czy na studiach
mam nadzieje ze nie urazilam nikogo...Sama kiedys myslalam ze bede miala 4 dzieci i to do 25 roku zycia phiiii jakos nie wyszlo, nie wpadlo mi sie rowniez choc czasem sie dziwie hihih...czy jestem gotowa tak na 100% to w zyciu tego nie powiem bo nie wiem co to znaczy byc gotowa na bycie mama. Jedno wiem kocham mojego faceta i to wlasnie jemu chcialabym urdzic blizniaki
lost tak chcial ze musialam czaekac 36lat zeby go spotkac...i jejku mam wielka nadzieje ze nam sie uda!!!
anna maria, Parka, Iwone, Bursztyn, inessa, malajka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:aga ty mieszkasz w Łodzi tak ?? mam tam sporo rodzinki w tym chrzestna mojego syna a w Piotrkowie Tryb. mieszkała najbliższa rodzina teraz tylko mój chrzestny -brat mamy ale tam jest pochowana Babcia która zmarła niedawno ...jeśli będę w okolicy to nie zawaham się odwiedzić ,mam nadzieje ze przyjmiesz mnie pod swój dach co bym nie wracała po nocy hehe ...
Samirka, jasne że Cię przyjmę z otwartymi rękamimalgos741, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Panda napewno Ci sie uda ,tylko potrzeba troche czasu.Nie wiem czy odrazu beda to blizniaczki ale napewno bedziesz mama.Pozdrawiam
Dzieki Anna Maria tobi tez zycze zielonosci soczystej pieknej
anna maria, Parka, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Aga jak sie czujesz?
dobrze że biust mi trochę zmalał, bo tydzień temu to już ze stanika mi wylatywał
Parka, Iwone, anna maria, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Rozśmieszył mnie do rozpuku detektor oznak ciąży dając 80% szans pozytywnego testu ciążowego. Niezły cynik z niego, chyba chciał żebym miała dobry humor na początek dnia, ale mu się nie udało!!!!!
malgos741, samira, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Rozśmieszył mnie do rozpuku detektor oznak ciąży dając 80% szans pozytywnego testu ciążowego. Niezły cynik z niego, chyba chciał żebym miała dobry humor na początek dnia, ale mu się nie udało!!!!!
bliska77, inessa, Parka, Andzia33, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki. U mnie za to ponuro i mroźno, trzeba skrobać szybki w autach.
Aga szanse są zawsze zobaczymy co przyniesie bocian
Parka u mnie również detektor nie raz pokazywał szanse ale ja zawsze patrzę z przymrużeniem oka.bliska77, samira, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Rozśmieszył mnie do rozpuku detektor oznak ciąży dając 80% szans pozytywnego testu ciążowego. Niezły cynik z niego, chyba chciał żebym miała dobry humor na początek dnia, ale mu się nie udało!!!!!
Wiem że to tylko komputer ale mi ostatnio pokazał 97% ;)Parka w końcu się uda. Wiem że ten tekst na forum chodzi już jak zdarta płyta ale myślę że od pozytywnego nastawienia też dużo zależy.bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Malajka znajdż dobrego lekarza, który zna się na niepłodności. Ja też tak zmarnowałam 1,5 roku u lekarza na nfz, a prywatny i konkretny w ciągu m-ca wykrył mi wysoka prolaktynę, wspomnę że przy pierwszej wizycie dał mi tyle badań krwi że nigdy tyle nie miałam.
inessa, malajka, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos - detektor nie pokazywał CI szansy na ciążę- informował tylko, ile procent kobiet już miało w tym dc test pozytywny w przypadku, kiedy były w ciąży. Pozostałe procenty kobiet w ciąży musiały poczekać jeszcze kilka dni na pozytywny test....
bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:malgos - detektor nie pokazywał CI szansy na ciążę- informował tylko, ile procent kobiet już miało w tym dc test pozytywny w przypadku, kiedy były w ciąży. Pozostałe procenty kobiet w ciąży musiały poczekać jeszcze kilka dni na pozytywny test....
U mnie nadal pokazuje 100% a w ciąży nie jestem. Zaznaczyłam nawet na nim betę negatywną a on dalej się nie zmienia.bliska77, ania.g, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:malgos - detektor nie pokazywał CI szansy na ciążę- informował tylko, ile procent kobiet już miało w tym dc test pozytywny w przypadku, kiedy były w ciąży. Pozostałe procenty kobiet w ciąży musiały poczekać jeszcze kilka dni na pozytywny test....
A tak naprawdę to objawy, zeby wszystko było w miarę wiarygodne, powinno się zaznaczać te niestandardowe, a nie standardowe. W innem przypadku to się tylko procenty nabija. Bo skoro zawsze kogoś np. bolą cycki to uważam, że nie powinno się zaznaczać bo to nie jest wyznacznik, a ovu traktuje to jako jeden z potencjalnych objawów ciąży. Tak samo zmęczenie, wzdęcia i wzrost apetytu i mdłości.bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość