X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje wyniki z PAPPA będą jutro albo w piątek. Nie powiem, że nie siedzi mi to w głowie. Ale żeby zycie nie było kolorowe to doszły inne problemy w troche innej dziedzinie. Nawet jeść mi się wczoraj nie chciało, nic mi się nie chciało. Szef kazał mi iść do domu bo nie byłam w stanie nic zrobić w czasie kiedy byłam w pracy, bo większość czasu załatwiania spraw było w godzinach pracy. Totalnie do dupy dzień i dzisiaj nie lepszy.

Aga, wierzę że będzie wszystko dobrze.
    Iwone, Bozia oby jak najszybciej w tej sytuacji przyszła @ żebyście mogły działać.
    Bursztyn, nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, ale mimo wyrozumiałości i tolerancji to chyba przestałabym być przyjacielem swojego męża, przynajmniej do czasu aż by mi nerwy przeszły.
    Inessa, jak się udała wizyta u mamy?

Wszystkich dziewczyn nie jestem w stanie wymienić, chociaż pewnie miałabym co napisać, ale napłodziłyście wczoraj tyle, że hej. Dopiero dzisiaj nadrobiłam czytanie.

Miłego dnia dziewczyny.

bliska77, Bursztyn, Iwone, Panda, inessa, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, mam nadzieję, że jednak dzisiejszy dzień będzie lepszy, spokojniejszy, trzymam kciuki za wyniki testów

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, mam nadzieję, że jednak dzisiejszy dzień będzie lepszy, spokojniejszy, trzymam kciuki za wyniki testów
    Lepiej nie będzie jeszcze przez jakiś czas :/ ale staram maksymalnie nie denerwować się, chociaż zwyczajnie po ludzku, nie da się tego wykonać w 100%

bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się trois.gif

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Lepiej nie będzie jeszcze przez jakiś czas :/ ale staram maksymalnie nie denerwować się, chociaż zwyczajnie po ludzku, nie da się tego wykonać w 100%
    no niestety wiem, że nie jest to łatwe, postaraj się jednak patrzeć teraz na wszystko przez pryzmat dzieciątka, będzie łatwiej ;-)

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe to zrozumiałe, że się denerwujesz - to jeden z najważniejszych momentów przecież w życiu...i jeszcze to czekanie na wyniki...Wierzę, że będzie wszystko dobrze, ale rozumiem Twój stres....Pracą się nie przejmuj....nadrobisz wtedy, kiedy będziesz w lepszej formie. Z tego co zrozumiałam masz szefa mężczyznę - to lepiej według mnie..oni mają bardziej ludzkie podejście do kobiet w ciąży. Baby są dużo bardziej wredne, a jeszcze takie, które są szefowymi - a nie mają prywatnie dzieci czy rodzin to już masakra - niestety pracuje z 60 kobietami i widzę co się dzieje....

Bursztyn, bliska77, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    U mnie nadal pokazuje 100% a w ciąży nie jestem. Zaznaczyłam nawet na nim betę negatywną a on dalej się nie zmienia.
    Iwone i właśnie o to chodzi w tym programie...wpisywałaś objawy plus bardzo długi cykl....program tylko informuje o tym ,że gdybyś była w ciąży - to test już w tym momencie wyszedłby pozytywny u 100 procent kobiet. Natomiast nie jest to informacja, że jesteś w ciąży....:)

Iwone, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    witam się trois.gif
    Reni - co Tobie tak wesoło = he? ;)

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę jutro Młodemu upiec do szkoły chleb domowy - bo się zgłosił na ochotnika. Mam thermomix w domu - ale chleba jeszcze nie piekłam..macie jakieś szybkie i sprawdzone przepisy?

caffe, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak :-)
    po co smucić..
    własnie składam jaja więc muszę być zadowolona, żeby zbuków znowu nie było ;-)
    poza tym jeszcze 2 dni pracy i dwa tyg urlopu :-)
    Bozia3 wrote:
    Reni - co Tobie tak wesoło = he? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 09:11

malgos741, Bursztyn, Panda, polarmiś, inessa, Andzia33, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a tak :-)
    po co smucić..
    własnie składam jaja więc muszę być zadowolona, żeby zbuków znowu nie było ;-)
    poza tym jeszcze 2 dni pracy i dwa tyg urlopu :-)

o rozumiem, że urlop będzie pod znakiem przeprowadzki? :)

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i remontu ale to sama przyjemność
    psa tymczasowo adoptują rodzice weźmiemy materace i będziemy działać z pędzlami i pędzlem ;-)

Bursztyn, Panda, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo na materacu z pędzlem...bez psa...z jajami nie zbukami.....brzmi obiecująco..;)

Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    malgos - detektor nie pokazywał CI szansy na ciążę- informował tylko, ile procent kobiet już miało w tym dc test pozytywny w przypadku, kiedy były w ciąży. Pozostałe procenty kobiet w ciąży musiały poczekać jeszcze kilka dni na pozytywny test....
    Boziu ja wiem o tym.

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mango Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam w domku, ale teraz jestem w pracy:( Chleb jest na drożdżech, z ziarnami: siemię, sezam, słonecznik. Jeżeli nikt nie wrzuci to napiszę ok. 17.00
    Bozia3 wrote:
    Muszę jutro Młodemu upiec do szkoły chleb domowy - bo się zgłosił na ochotnika. Mam thermomix w domu - ale chleba jeszcze nie piekłam..macie jakieś szybkie i sprawdzone przepisy?

samira, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mango :)

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-) o to właśnie chodzi ;-)
    Caffe albo Miśka szalały też na drabinie.. też spróbować będzie trzeba ;-)
    Bozia3 wrote:
    ooo na materacu z pędzlem...bez psa...z jajami nie zbukami.....brzmi obiecująco..;)

bliska77, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    oj jak ja ja lubie 5 dziecko z 3 facetem :) super...
    no co? fajnie, przynajmniej jej sie nie nudzi z jednym :) nie potepiam absolutnie :)

Panda, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no co? fajnie, przynajmniej jej sie nie nudzi z jednym :) nie potepiam absolutnie :)
    oj oj oj...Twój włoski podróżnik powinien zacząć się czuć zagrożony...;) Za to promotor może zacierać ręce i fruwać...jako te motylki ginekologiczne...;)

Bursztyn, Reni, Panda, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Olena Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Zawsze kupuję gotową mieszankę z Lidla. wystarczy dosypać 350 ml wody, wsypać pół opakowania mieszanki. Nastawiam na średnią skórkę i duży chleb. Zawsze wychodzi. Goście nie mogą się nachwalić. Nic prostszego. W Lidlu są dwie mieszanki, jedna na ciabattę i druga na ciemny chleb. Obie wypróbowane.

bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
‹‹ 1747 1748 1749 1750 1751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ