35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Dokładnie tak jak mówisz Samiro, mi powiedzieli, że w ciągu dwóch lat powinnam być w ciąży, więc nie mam się nie martwic pauzą po operacji i 38 lat ich nie przerażało.
mój g nie ma biologicznych pociech więc tym bardziej pragnie mieć bobo
i myślę ze jak w zajdę w ta ciążę to będę cały czas myślała czy wszystko ok. ,jestem bardziej przewrażliwiona,wtedy miałam jedno usg w połowie ciąży i płec była niespodzianka bo lekarz mi nie chciał powiedzieć a pytałam ,teraz będzie inaczej ...bliska77, Kate 75, inessa, malajka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:dziewczyny, po raz kolejny przekonałam się ze mogę na Was liczyć, jesteście niezastąpione, naprawdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 22:05
inessa, malgos741, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj dziewczynki żeby tak nam wszystkim się udało......
ja spadam, bo poprzedniej nocy zasnęłam przed 1 a o 3,40 już nie spałam, także mam nadzieję na choć troszkę dłuższy sen dzisiaj
dobranoc i jeszcze raz dziękuję za wsparciesamira, Iwone, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:ja zawsze chciałam mieć więcej niż jedno dziecko ,niestety wcześniej nie wyszło i teraz jak zaciążę to będzie między dziećmi różnica 19lat prawie
mój g nie ma biologicznych pociech więc tym bardziej pragnie mieć bobo
i myślę ze jak w zajdę w ta ciążę to będę cały czas myślała czy wszystko ok. ,jestem bardziej przewrażliwiona,wtedy miałam jedno usg w połowie ciąży i płec była niespodzianka bo lekarz mi nie chciał powiedzieć a pytałam ,teraz będzie inaczej ...
Każda z nas będzie się martwić i drżeć, jak zaciążymy, oczywiście wiek do dodatkowy bagaż, ale i ciąże w młodym wieku bywają trudne. Ja na razie staram się nie martwić o zagrożeniach, bo zwariuje skupiam się na jednym celu, czyli być w .........inessa, Iwone, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Każda z nas będzie się martwić i drżeć, jak zaciążymy, oczywiście wiek do dodatkowy bagaż, ale i ciąże w młodym wieku bywają trudne. Ja na razie staram się nie martwić o zagrożeniach, bo zwariuje skupiam się na jednym celu, czyli być w .........
inessa, Iwone, Kate 75, malajka, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:ale to endo wcześniej 11 teraz 7 i czy to już nie jest za małe a pęcherzyk za duży ?? czy można przerwać lutkę ??
samira, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:w młodym wieku miałam zupełnie inne podejście.....nie było presji czasu....to bardzo ważne - bo spokojnie można było czekać - a teraz ....kosmos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 22:41
Iwone, Reni, bliska77, Olena, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mi sie podoba ta historia ktora opisywala Iwone-a opowiedziana przez jej gina, ze babka zaciazyla w wieku 47 lat bo wlasnie spotkala faceta swojego zycia i chciala miec z nim pierwsze dziecko...i udalo sie
Będziesz czekać do 47 lat, żeby chcieć mieć pierwsze dziecko.....
?
Alis, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
[QUOTE=
Rozmawiałam z nim na temat ciąży w naszym wieku, bo chciałam wiedzieć jak się zapatruje w moim przypadku a on mi na to, że nie ma znaczenia ile kobieta ma lat, bo to w dużej mierze zależy od tego jakiej jakości jest jajeczko i plemniczek. Jeśli są zdrowe, to nawet u kobiet starszych rozwija się zdrowa,prawidłowa ciąża.
Opowiedział mi o pacjentce w wieku 47 lat która się uparła, że chce być w ciąży, bo dopiero poznała swojego drugiego partnera i chciała mieć z nim pierwsze dziecko.
Udało im się i urodziła zdrowe dziecko.[/QUOTE]
Iwone, dzięki, normalnie poprawiłaś mi nastrój na ten wieczór
Iwone, malajka, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczęta!
Idę spać i śnić o samych udanych ciążach 35 +, taka afirmacja przez sen
Wam też życzę pozytywnych snów o: mega owulacji, zajebis... serduszkowaniu i super ciąży.Iwone, inessa, Panda, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztynku no nie wiem czy powinno Ci się to aż tak bardzo spodobać...
Będziesz czekać do 47 lat, żeby chcieć mieć pierwsze dziecko.....
?
ale w zyciu roznie bywa...
inessa, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Iwone poprawiłaś mi humor.
Samira a może jajco nie pękło bo czasami się tak zdarza.
Bozia a jak tam się czujesz? nic nie boli?
Aga będzie dobrze.
A ja również po monitoringu ale zanim dotarłam do ostatniej strony to trochę czasu minęło.
Otóż u mnie były dwa jajca, no i jedno lewe te większe pękło i jest ciałko żółte za to drugi co było nie pękło i se jest w prawym, endo super. Luteina od dziś i zobaczymy co dalej przestałam się przejmować .inessa, Iwone, malajka, grosza, bliska77, samira, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017