X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela Ewajoanna to się bardzo cieszę. Megan z czasem nauczysz się i będziesz najszybsza ;) Grosza wyniki bardzo ładne.

grosza, megan8, angela, ewajoanna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Angela Ewajoanna to się bardzo cieszę. Megan z czasem nauczysz się i będziesz najszybsza ;) Grosza wyniki bardzo ładne.

Ewajoanna dbaj o siebie
    Megan popieram Inesse trening czyni mistrza :-)

megan8, bliska77, ewajoanna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela fakt to wszystko na przekór jak nie chcemy to ciąża jest ,jak pragniemy to sie nie udaje ...
    ach ,życie

a co do babysexu ja myślę , że facetów przeraża , ze muszą i boją się że nie stana na wysokości zadania i wtedy będzie na nich bo .... i tu nasze pretensje

inessa, polarmiś, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosza witaj

nie ma co myśleć o wieku
    jest jaki jest ;-)

bliska77, angela, Olena lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    angela wrote:
    Jedna z moich bliższych koleżanek właśnie oznajmiła mi ,że jest w ciąży - ciąża nieplanowana i do tej pory nie wie jak to się stało , bo serduszkowali w okresie niepłodnym - patrzcie kobietki jaka przekora losu.
    Ile z nas by tak chciało!!!!
    Ja wniebowzięta swoją dzidzią , a ona płacze....

strach się bać angela , ja zaczynam nie chcieć to pewnie wpadnę
    ach lepiej nie myślę ,niech sobie będzie jak chce,bo na końcu zwariuję

no właśnie lepiej za dużo nie myśleć bo można ześwirować :)

megan8 lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    Angela fakt to wszystko na przekór jak nie chcemy to ciąża jest ,jak pragniemy to sie nie udaje ...
    ach ,życie

a co do babysexu ja myślę , że facetów przeraża , ze muszą i boją się że nie stana na wysokości zadania i wtedy będzie na nich bo .... i tu nasze pretensje

tak może oni się boją że się nie spiszą , ja tam już z moim M o tym nie gadam bo go to stresowało, ja pilnuję zbliżeń i już, a jak widzę że mu się nie chce to jakieś figlarne ciuszki zakładam i zabawa wre :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 19:07

inessa, samira, KaRa, megan8, bliska77, angela, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Ogólnie jesteśmy mądrzejsze od facetów, przynajmniej w tym temacie, dlatego musimy używać naszych wdzięków i sposobów tak by nasz partner po prostu chciał serduszkować, wtedy atmosfera jest zupełnie inna, jest fajniej i przyjemniej a chyba o przyjemność a nie tylko obowiązek chodzi ;-)

tak dokładnie, nie zawracam głowy M tem., owu,marudzeniem że znowu nic trzeba biec do przodu , przede wszystkim okazywać wdzięki , wykorzystywać wyobrażnię, mieć przyjemność i czerpać radość z <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 19:08

inessa, samira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza masz racje trzeba wykorzystać nasze wdzięki i czerpać z tego radość mimo wsztstko i dopóki mamy siły ;) a licze,że starczą nam na dłuuugo ;) :)

samira, megan8, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy kochane, dużo serduszek ;) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    byłam dziś rano na monitoringu, mój pęcherzyk z soboty z 9 mm urósł do 18mm :-), dostałam zastrzyk Ovitrelle i działać ;-), jutro mam sobie zrobić ;-), zobaczymy co z tego wyjdzie.
    Obliczyłam, że pęcherzyk przyrastał średnio 2,25mm na dobę, no nic zobaczymy, dziś odstawiam estrofem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 09:14

wenus, angela, inessa, polarmiś, Olena, megan8, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    Ogólnie jesteśmy mądrzejsze od facetów, przynajmniej w tym temacie, dlatego musimy używać naszych wdzięków i sposobów tak by nasz partner po prostu chciał serduszkować, wtedy atmosfera jest zupełnie inna, jest fajniej i przyjemniej a chyba o przyjemność a nie tylko obowiązek chodzi ;-)

tak dokładnie, nie zawracam głowy M tem., owu,marudzeniem że znowu nic trzeba biec do przodu , przede wszystkim okazywać wdzięki , wykorzystywać wyobrażnię, mieć przyjemność i czerpać radość z <3 :)

Grosza, widzę, ze masz bardzo sprytne podejście do sprawy :-)

inessa, grosza lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    byłam dziś rano na monitoringu, mój pęcherzyk z soboty z 9 mm urósł do 18mm :-), dostałam zastrzyk Ovitrelle i działać ;-), jutro mam sobie zrobić ;-), zobaczymy co z tego wyjdzie.
    Obliczyłam, że pęcherzyk przyrastał średnio 2,25mm na dobę, no nic zobaczymy, dziś odstawiam estrofem

Aga - świetnie - trzymam kciuki - jaki fajny początek dnia, a zakończenie jeszcze lepsze!!! Działajcie kochani działajcie.....

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Aga - świetnie - trzymam kciuki - jaki fajny początek dnia, a zakończenie jeszcze lepsze!!! Działajcie kochani działajcie.....

Angela, dzięki za dobre słowo, zastrzyk dopiero jutro wieczorem ;-)

angela, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Ale fajnie :-)
    Aga super ten pęcherzyk Ci tyje ;-)
    a widzisz martwiłaś się że nie rośnie ;-)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela fajny ten Twój suwaczek zwłaszcza, że jest napisane co się dzieje z dzidzią :-)
    Trzymaj się ciepło

angela, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewajoanna wrote:
    inessa wrote:
    Angela Ewajoanna jak się czujecie? :)

Inessa dzięki za pamięć, w miarę dobrze się czuje choć czasem czuje rozciagajaca się macice i nie jest to przyjemne bo martwi że to bóle, czasem jakaś kółka z boku. Dziś bylam w pracy już cały dzien i poczułam zmęczenie więc teraz leżę na kanapie z lekko uniesionymi nogami i jest ok. Buziaki :-*

Ewajoanna a Twoja biedrona mnie zawsze rozśmiesza :-)
    też dbaj o siebie
    na razie to Angela i Ewajoanna to nasze dwie rodzynki a może dwa rodzynki ;-)
    hm chyba że liczyć dzidziusie to 4 rodzynki albo pięć ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 10:35

angela, bliska77, inessa, megan8, ewajoanna lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Ale działana serduszkowe już można zacząć...taki malutki trening przed...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 10:37

inessa lubi tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Ale fajnie :-)
    Aga super ten pęcherzyk Ci tyje ;-)
    a widzisz martwiłaś się że nie rośnie ;-)

Szczęśliwa, dzięki, moja lekarka też dziś się bardzo ucieszyła, mówi, ze rzadko jest taki duży skok, bo jeśli był taki maleńki to teoretycznie powinien dziś mieć ok 15-16mm a tu proszę, jednak nasze organizmy są nieodgadnione ;-), w poprzednich cyklach ten przyrost był średnio 1,2 na dobę
    no zobaczymy, nie ma co się też podpalać, bo wiadomo, różnie bywa :-)
    przy córce miałam 7 cykli stymulowanych z czego pięć z pregnylem

inessa, megan8, szczęśliwa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, wiem wiem, masz rację i pewnie tak będzie, powiem Ci, że dzisiejsza wiadomość normalnie mnie uskrzydliła, śmieję się sama do siebie, nawet jak nic z tego nie wyjdzie w tym cyklu, to wiem że nie jest beznadziejnie i ze się niebawem uda :-)

inessa, Olena, angela, EwaT, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie widzę same wspaniałe wiadomości od rana :)
    Aga super i do boju!!!!!
    O reszcie nie wspomne ;)

bliska77 lubi tę wiadomość

‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ