35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela fakt to wszystko na przekór jak nie chcemy to ciąża jest ,jak pragniemy to sie nie udaje ...
ach ,życie
a co do babysexu ja myślę , że facetów przeraża , ze muszą i boją się że nie stana na wysokości zadania i wtedy będzie na nich bo .... i tu nasze pretensje
inessa, polarmiś, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:angela wrote:Jedna z moich bliższych koleżanek właśnie oznajmiła mi ,że jest w ciąży - ciąża nieplanowana i do tej pory nie wie jak to się stało , bo serduszkowali w okresie niepłodnym - patrzcie kobietki jaka przekora losu.
Ile z nas by tak chciało!!!!
Ja wniebowzięta swoją dzidzią , a ona płacze....
strach się bać angela , ja zaczynam nie chcieć to pewnie wpadnę
ach lepiej nie myślę ,niech sobie będzie jak chce,bo na końcu zwariuję
no właśnie lepiej za dużo nie myśleć bo można ześwirowaćmegan8 lubi tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:Angela fakt to wszystko na przekór jak nie chcemy to ciąża jest ,jak pragniemy to sie nie udaje ...
ach ,życie
a co do babysexu ja myślę , że facetów przeraża , ze muszą i boją się że nie stana na wysokości zadania i wtedy będzie na nich bo .... i tu nasze pretensje
tak może oni się boją że się nie spiszą , ja tam już z moim M o tym nie gadam bo go to stresowało, ja pilnuję zbliżeń i już, a jak widzę że mu się nie chce to jakieś figlarne ciuszki zakładam i zabawa wreWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 19:07
inessa, samira, KaRa, megan8, bliska77, angela, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Ogólnie jesteśmy mądrzejsze od facetów, przynajmniej w tym temacie, dlatego musimy używać naszych wdzięków i sposobów tak by nasz partner po prostu chciał serduszkować, wtedy atmosfera jest zupełnie inna, jest fajniej i przyjemniej a chyba o przyjemność a nie tylko obowiązek chodzi
tak dokładnie, nie zawracam głowy M tem., owu,marudzeniem że znowu nic trzeba biec do przodu , przede wszystkim okazywać wdzięki , wykorzystywać wyobrażnię, mieć przyjemność i czerpać radość zWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 19:08
inessa, samira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie,
byłam dziś rano na monitoringu, mój pęcherzyk z soboty z 9 mm urósł do 18mm , dostałam zastrzyk Ovitrelle i działać , jutro mam sobie zrobić , zobaczymy co z tego wyjdzie.
Obliczyłam, że pęcherzyk przyrastał średnio 2,25mm na dobę, no nic zobaczymy, dziś odstawiam estrofem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 09:14
wenus, angela, inessa, polarmiś, Olena, megan8, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:agafbh wrote:Ogólnie jesteśmy mądrzejsze od facetów, przynajmniej w tym temacie, dlatego musimy używać naszych wdzięków i sposobów tak by nasz partner po prostu chciał serduszkować, wtedy atmosfera jest zupełnie inna, jest fajniej i przyjemniej a chyba o przyjemność a nie tylko obowiązek chodzi
tak dokładnie, nie zawracam głowy M tem., owu,marudzeniem że znowu nic trzeba biec do przodu , przede wszystkim okazywać wdzięki , wykorzystywać wyobrażnię, mieć przyjemność i czerpać radość z
Grosza, widzę, ze masz bardzo sprytne podejście do sprawyinessa, grosza lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie,
byłam dziś rano na monitoringu, mój pęcherzyk z soboty z 9 mm urósł do 18mm , dostałam zastrzyk Ovitrelle i działać , jutro mam sobie zrobić , zobaczymy co z tego wyjdzie.
Obliczyłam, że pęcherzyk przyrastał średnio 2,25mm na dobę, no nic zobaczymy, dziś odstawiam estrofem
Aga - świetnie - trzymam kciuki - jaki fajny początek dnia, a zakończenie jeszcze lepsze!!! Działajcie kochani działajcie.....bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:Witajcie,
Aga - świetnie - trzymam kciuki - jaki fajny początek dnia, a zakończenie jeszcze lepsze!!! Działajcie kochani działajcie.....
Angela, dzięki za dobre słowo, zastrzyk dopiero jutro wieczoremangela, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:angela wrote:agafbh wrote:Witajcie,
Aga - świetnie - trzymam kciuki - jaki fajny początek dnia, a zakończenie jeszcze lepsze!!! Działajcie kochani działajcie.....
Angela, dzięki za dobre słowo, zastrzyk dopiero jutro wieczorem
Ale fajnie
Aga super ten pęcherzyk Ci tyje
a widzisz martwiłaś się że nie rośniebliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewajoanna wrote:inessa wrote:Angela Ewajoanna jak się czujecie?
Inessa dzięki za pamięć, w miarę dobrze się czuje choć czasem czuje rozciagajaca się macice i nie jest to przyjemne bo martwi że to bóle, czasem jakaś kółka z boku. Dziś bylam w pracy już cały dzien i poczułam zmęczenie więc teraz leżę na kanapie z lekko uniesionymi nogami i jest ok. Buziaki :-*
Ewajoanna a Twoja biedrona mnie zawsze rozśmiesza
też dbaj o siebie
na razie to Angela i Ewajoanna to nasze dwie rodzynki a może dwa rodzynki
hm chyba że liczyć dzidziusie to 4 rodzynki albo pięć ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 10:35
angela, bliska77, inessa, megan8, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:angela wrote:agafbh wrote:Witajcie,
Ale działana serduszkowe już można zacząć...taki malutki trening przed...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 10:37
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:agafbh wrote:angela wrote:agafbh wrote:Witajcie,
Ale fajnie
Aga super ten pęcherzyk Ci tyje
a widzisz martwiłaś się że nie rośnie
Szczęśliwa, dzięki, moja lekarka też dziś się bardzo ucieszyła, mówi, ze rzadko jest taki duży skok, bo jeśli był taki maleńki to teoretycznie powinien dziś mieć ok 15-16mm a tu proszę, jednak nasze organizmy są nieodgadnione , w poprzednich cyklach ten przyrost był średnio 1,2 na dobę
no zobaczymy, nie ma co się też podpalać, bo wiadomo, różnie bywa
przy córce miałam 7 cykli stymulowanych z czego pięć z pregnylem
inessa, megan8, szczęśliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela, wiem wiem, masz rację i pewnie tak będzie, powiem Ci, że dzisiejsza wiadomość normalnie mnie uskrzydliła, śmieję się sama do siebie, nawet jak nic z tego nie wyjdzie w tym cyklu, to wiem że nie jest beznadziejnie i ze się niebawem uda
inessa, Olena, angela, EwaT, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny