X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajcie widzę same wspaniałe wiadomości od rana :)
    Aga super i do boju!!!!!
    O reszcie nie wspomne ;)

Inessa, normalnie w pracy skupić się na niczym nie mogę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 13:09

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nie dziwie się, to mocno teraz trzymam paluchy zaciśnięte za Was :)
    Ja mam wizyte dziś o 18.45 ale nie u nas tylko w inym mieście, STRASZNIE SIE BOJE, bo źle się czuje bolą mnie te jajniki jak nigdy wcześniej przed owuklą. No cóż co ma byc to będzie. Ciesze się bardzo z Tobą to teraz najważniejsze :)
    Bursztynku jak zyjesz kochana, pamiętam :)(my)
    Marta ciekawe co tam u niej słychać?

bliska77, angela, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aga nie dziwie się, to mocno teraz trzymam paluchy zaciśnięte za Was :)
    Ja mam wizyte dziś o 18.45 ale nie u nas tylko w inym mieście, STRASZNIE SIE BOJE, bo źle się czuje bolą mnie te jajniki jak nigdy wcześniej przed owuklą. No cóż co ma byc to będzie. Ciesze się bardzo z Tobą to teraz najważniejsze :)
    Bursztynku jak zyjesz kochana, pamiętam :)(my)
    Marta ciekawe co tam u niej słychać?

Inessa, dzięki wielkie, wiedz, że ja o Tobie również pamiętam i trzymam bardzo mocno kciuki, może dziś się dowiesz od lekarza, że też masz ładny pęcherzyk??? Życzę tego z całego serca ;-)
    właśnie , Marta w ogóle się nie odzywa...

inessa, angela lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za chwilkę jadę odebrać wyniki hormonów. Będzie wiadomo jaka jest jeszcze moja rezerwa jajnikowa.No i ta prolaktyna, z tą może być gorzej. Niepokoję się, ale jestem dobrej myśli.
    Aga cieszę się, że tak Ci ładnie ten pęcherzyk urósł. Trzymam kciuki za owocne działania.
    Inessa nie stresuj się tak mocno, pewnie będzie wszystko ok u Ciebie.

angela, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena czekamy na wieści, mam nadzieje,że wszystko bedzie dobrze u Ciebie :).
    A ja no już nie wiem było już po @ zaczął sie dziś ładny śluz a przed chwilą znów ból i poleciała za mnie blaforóżowa kre ale przez chwile i znowu spokój. Już nic nie wiem?

Olena, bliska77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Angela, wiem wiem, masz rację i pewnie tak będzie, powiem Ci, że dzisiejsza wiadomość normalnie mnie uskrzydliła, śmieję się sama do siebie, nawet jak nic z tego nie wyjdzie w tym cyklu, to wiem że nie jest beznadziejnie i ze się niebawem uda :-)

I takie myślenie bardzo lubię - SUPER!!!

bliska77, szczęśliwa lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena - podziel się wynikami
    Inessa - daj znać po wizycie
    Aga - bardzo fajnie,że Twój nastrój się zmienił, bo to też bardzo ważne przy staraniach
    Bardzo bym chciała żebyście już wszystkie były w ciąży!!!
    i żeby to forum rozbłysnęło brzuszkami - kochane jestem z Wami wszystkimi myślami ....

bliska77, samira, grosza, szczęśliwa, ewajoanna lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    dostałam dziś Clostilbegyt ...gin powiedział że nie chce mi dawac nic bardzo "inwazyjnego" no i mam sprobowac z tym przez 2 miechy plus badanie nasienia
    zobaczymy...

inessa, polarmiś, ewajoanna lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa pytaj o wszystko lekarza, co znaczy ta krew, itd. Myślę, ze nie musisz się niepokoić. Może to pozostałości po @.
    Angela dzięki za wsparcie. Wszystkie dziewczyny dzięki, fajnie że jesteście i jest się z kim podzielić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 15:37

bliska77, inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Za chwilkę jadę odebrać wyniki hormonów. Będzie wiadomo jaka jest jeszcze moja rezerwa jajnikowa.No i ta prolaktyna, z tą może być gorzej. Niepokoję się, ale jestem dobrej myśli.
    Aga cieszę się, że tak Ci ładnie ten pęcherzyk urósł. Trzymam kciuki za owocne działania.
    Inessa nie stresuj się tak mocno, pewnie będzie wszystko ok u Ciebie.

Olena, dzięki ;-), zobaczymy co z tego wyjdzie, daj koniecznie znać jak Twoje wyniki

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hej
    dostałam dziś Clostilbegyt ...gin powiedział że nie chce mi dawac nic bardzo "inwazyjnego" no i mam sprobowac z tym przez 2 miechy plus badanie nasienia
    zobaczymy...

Ewa, mam nadzieję, ze monitoring będziesz miała, bo przy CLO to bardzo ważne

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wieczornie dziewczynki :)

Wszystkie Was pozdrawiam ściskam mocno myśle wiadomo =D ALE JESTEM ZA TOREBKOWANA :) :) :) :) :)

Miłego wieczorku :)

angela, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

laski ja na moment . witam

wiecie ze mamy Nowego PAPIEŻA -przed chwilą pościli biały Dym -wyjdzie za ok. 20min do okna ...ciekawe kto ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 18:18

grosza, angela, inessa, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki
    dzisiejszy dzień jest do d... wszystko idzie na opak nic się nie udaje, fuull pracy, mam ogromną migrenę aż mi niedobrze , mam problem z synkiem w zerówce i jest kiepsko aż chce mi się wyć :(

samira, wenus, inessa, bliska77, Olena lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Cześć dziewczynki
    dzisiejszy dzień jest do d... wszystko idzie na opak nic się nie udaje, fuull pracy, mam ogromną migrenę aż mi niedobrze , mam problem z synkiem w zerówce i jest kiepsko aż chce mi się wyć :(

oj przytulam :* a ja też się źle czuję jest mi bardzo słabo w stawach i mięśniach...czeka mnie latanie po lekarzach bo to nie od dzisiaj ...

grosza, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Cześć dziewczynki

nie smutaj się - jutro na pewno będzie lepszy dzień, a łezki czasami pomagają - tulę mocno

grosza, inessa, bliska77, Olena lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Cześć dziewczynki

Ja dzisiaj tez mam muigrene giganta,teraz troche pusciło,ale myslalam ze zwariuje.Pozdrawiam Was Dziewczyny i trzymam kciuki za spełnienie marzeń:)

inessa, grosza, bliska77, Olena lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam niedawno od lekarza, jest bardzo konkretny wyznaczył nam tak mi i mężowi pełno badań,lecz ja będe je miała w szpitalu mam się zgłosić pomiędzy 2 a 6 dniem cyklu. Powiedział też coś czego inni lekarze mi nie mówili, że po 35 roku życia i conajmniej półrocznym czasie starań jeżeli para w miare jest zdrowa trzeba wykonac badania od podstaw najpierw najbardziej podstawowe a później coraz dokładniejsze i bardziej dogłębne. Mąż był ze mną i jest po wrażeniem kompeyencji a zarazem uprzejmości tego lekarza. Pierwszy raz w naszych staraniach po jednej wizycie ktos już nam tyle powiedział.
    Dzięki za pamięć :) Pożyjemy zobaczymy co dalej

Lekarz postawił diagnoze: niepłodność pierwotna :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 20:25

KaRa, grosza, angela, samira, wenus, bliska77, Olena, ewajoanna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    laski ja na moment . witam

wiecie ze mamy Nowego PAPIEŻA -przed chwilą pościli biały Dym -wyjdzie za ok. 20min do okna ...ciekawe kto ??

Jest z Argentyny .... szalony, ciekawy,naród, troche podobni do Polaków w gościnności otwarości. No i będzie Franciszek jak sw. Franciszek odnowiciel Kościoła, mam nadzieję,że Jemu choć troche też to sie uda :)

grosza, samira, Olena lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki! Widze ze nastoje w kratke dzis.
    Inesska ciesze sie bardzo ze trafilas na dobrego lekarza. Teraz moze byc tylko lepiej.
    Wenus, Samirka i Grosza- szklanka czerwonego winka i do lozka.
    Nowy papiez przyjemna ma twarz i taki skromy sie wydaje.Zobaczymy :)

U mnie cisza. @ nie przylazla choc tempka troche w dol.
    CZekam do soboty jak sie nie zjawi to bede testowac.

inessa, grosza, bliska77, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ