35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga nie dziwie się, to mocno teraz trzymam paluchy zaciśnięte za Was
Ja mam wizyte dziś o 18.45 ale nie u nas tylko w inym mieście, STRASZNIE SIE BOJE, bo źle się czuje bolą mnie te jajniki jak nigdy wcześniej przed owuklą. No cóż co ma byc to będzie. Ciesze się bardzo z Tobą to teraz najważniejsze
Bursztynku jak zyjesz kochana, pamiętam (my)
Marta ciekawe co tam u niej słychać?bliska77, angela, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Aga nie dziwie się, to mocno teraz trzymam paluchy zaciśnięte za Was
Ja mam wizyte dziś o 18.45 ale nie u nas tylko w inym mieście, STRASZNIE SIE BOJE, bo źle się czuje bolą mnie te jajniki jak nigdy wcześniej przed owuklą. No cóż co ma byc to będzie. Ciesze się bardzo z Tobą to teraz najważniejsze
Bursztynku jak zyjesz kochana, pamiętam (my)
Marta ciekawe co tam u niej słychać?
Inessa, dzięki wielkie, wiedz, że ja o Tobie również pamiętam i trzymam bardzo mocno kciuki, może dziś się dowiesz od lekarza, że też masz ładny pęcherzyk??? Życzę tego z całego serca
właśnie , Marta w ogóle się nie odzywa...inessa, angela lubią tę wiadomość
-
Za chwilkę jadę odebrać wyniki hormonów. Będzie wiadomo jaka jest jeszcze moja rezerwa jajnikowa.No i ta prolaktyna, z tą może być gorzej. Niepokoję się, ale jestem dobrej myśli.
Aga cieszę się, że tak Ci ładnie ten pęcherzyk urósł. Trzymam kciuki za owocne działania.
Inessa nie stresuj się tak mocno, pewnie będzie wszystko ok u Ciebie.angela, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena czekamy na wieści, mam nadzieje,że wszystko bedzie dobrze u Ciebie .
A ja no już nie wiem było już po @ zaczął sie dziś ładny śluz a przed chwilą znów ból i poleciała za mnie blaforóżowa kre ale przez chwile i znowu spokój. Już nic nie wiem?Olena, bliska77 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Angela, wiem wiem, masz rację i pewnie tak będzie, powiem Ci, że dzisiejsza wiadomość normalnie mnie uskrzydliła, śmieję się sama do siebie, nawet jak nic z tego nie wyjdzie w tym cyklu, to wiem że nie jest beznadziejnie i ze się niebawem uda
I takie myślenie bardzo lubię - SUPER!!!bliska77, szczęśliwa lubią tę wiadomość
-
Olena - podziel się wynikami
Inessa - daj znać po wizycie
Aga - bardzo fajnie,że Twój nastrój się zmienił, bo to też bardzo ważne przy staraniach
Bardzo bym chciała żebyście już wszystkie były w ciąży!!!
i żeby to forum rozbłysnęło brzuszkami - kochane jestem z Wami wszystkimi myślami ....bliska77, samira, grosza, szczęśliwa, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
Inessa pytaj o wszystko lekarza, co znaczy ta krew, itd. Myślę, ze nie musisz się niepokoić. Może to pozostałości po @.
Angela dzięki za wsparcie. Wszystkie dziewczyny dzięki, fajnie że jesteście i jest się z kim podzielić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 15:37
bliska77, inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Za chwilkę jadę odebrać wyniki hormonów. Będzie wiadomo jaka jest jeszcze moja rezerwa jajnikowa.No i ta prolaktyna, z tą może być gorzej. Niepokoję się, ale jestem dobrej myśli.
Aga cieszę się, że tak Ci ładnie ten pęcherzyk urósł. Trzymam kciuki za owocne działania.
Inessa nie stresuj się tak mocno, pewnie będzie wszystko ok u Ciebie.
Olena, dzięki , zobaczymy co z tego wyjdzie, daj koniecznie znać jak Twoje wynikiinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:hej
dostałam dziś Clostilbegyt ...gin powiedział że nie chce mi dawac nic bardzo "inwazyjnego" no i mam sprobowac z tym przez 2 miechy plus badanie nasienia
zobaczymy...
Ewa, mam nadzieję, ze monitoring będziesz miała, bo przy CLO to bardzo ważneinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
laski ja na moment . witam
wiecie ze mamy Nowego PAPIEŻA -przed chwilą pościli biały Dym -wyjdzie za ok. 20min do okna ...ciekawe kto ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 18:18
grosza, angela, inessa, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
dzisiejszy dzień jest do d... wszystko idzie na opak nic się nie udaje, fuull pracy, mam ogromną migrenę aż mi niedobrze , mam problem z synkiem w zerówce i jest kiepsko aż chce mi się wyćsamira, wenus, inessa, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Cześć dziewczynki
dzisiejszy dzień jest do d... wszystko idzie na opak nic się nie udaje, fuull pracy, mam ogromną migrenę aż mi niedobrze , mam problem z synkiem w zerówce i jest kiepsko aż chce mi się wyć
oj przytulam :* a ja też się źle czuję jest mi bardzo słabo w stawach i mięśniach...czeka mnie latanie po lekarzach bo to nie od dzisiaj ...grosza, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Cześć dziewczynki
dzisiejszy dzień jest do d... wszystko idzie na opak nic się nie udaje, fuull pracy, mam ogromną migrenę aż mi niedobrze , mam problem z synkiem w zerówce i jest kiepsko aż chce mi się wyć
nie smutaj się - jutro na pewno będzie lepszy dzień, a łezki czasami pomagają - tulę mocnogrosza, inessa, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Cześć dziewczynki
Ja dzisiaj tez mam muigrene giganta,teraz troche pusciło,ale myslalam ze zwariuje.Pozdrawiam Was Dziewczyny i trzymam kciuki za spełnienie marzeńinessa, grosza, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam niedawno od lekarza, jest bardzo konkretny wyznaczył nam tak mi i mężowi pełno badań,lecz ja będe je miała w szpitalu mam się zgłosić pomiędzy 2 a 6 dniem cyklu. Powiedział też coś czego inni lekarze mi nie mówili, że po 35 roku życia i conajmniej półrocznym czasie starań jeżeli para w miare jest zdrowa trzeba wykonac badania od podstaw najpierw najbardziej podstawowe a później coraz dokładniejsze i bardziej dogłębne. Mąż był ze mną i jest po wrażeniem kompeyencji a zarazem uprzejmości tego lekarza. Pierwszy raz w naszych staraniach po jednej wizycie ktos już nam tyle powiedział.
Dzięki za pamięć Pożyjemy zobaczymy co dalej
Lekarz postawił diagnoze: niepłodność pierwotnaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 20:25
KaRa, grosza, angela, samira, wenus, bliska77, Olena, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:laski ja na moment . witam
wiecie ze mamy Nowego PAPIEŻA -przed chwilą pościli biały Dym -wyjdzie za ok. 20min do okna ...ciekawe kto ??
Jest z Argentyny .... szalony, ciekawy,naród, troche podobni do Polaków w gościnności otwarości. No i będzie Franciszek jak sw. Franciszek odnowiciel Kościoła, mam nadzieję,że Jemu choć troche też to sie udagrosza, samira, Olena lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki! Widze ze nastoje w kratke dzis.
Inesska ciesze sie bardzo ze trafilas na dobrego lekarza. Teraz moze byc tylko lepiej.
Wenus, Samirka i Grosza- szklanka czerwonego winka i do lozka.
Nowy papiez przyjemna ma twarz i taki skromy sie wydaje.Zobaczymy
U mnie cisza. @ nie przylazla choc tempka troche w dol.
CZekam do soboty jak sie nie zjawi to bede testowac.inessa, grosza, bliska77, Olena, megan8 lubią tę wiadomość