WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewiem
    na privie tez niczego nie mam...co jest nie tak??

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj mi swojego maila pls

• slash Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak klikniesz na slash to masz klawisz dodaj do przyjaciółek, bo ja nie mam, więc musiałam już go kiedyś kliknąc.

klz98u696p33kjce.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na FB jestem jako Ewa Trybulewicz
    również mozesz napisać
    w avatarze mam wiedzme na miotle

Sudela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza przekaże wiadomosci mam nadzieje,ze bedą w miare prezydatne a ksiegowego mamy znajomego meza :) sama jestem totalnie zielona :P

grosza, malgos741, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez nie mam takiego klawisza
    moze dlatego że nie wykupuje tutaj różnych bajerów nie daje im zarobić to mnie blokują..?

• slash Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedys wykupiłam, ale teraz juz nie kupuję i mogę zapraszać innych, a może masz gdzieś moje zaproszenie nie odebrane :)
    I tez nie widzisz mnie w przyjaciółkach?

klz98u696p33kjce.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok wyslalam ci meila z innego konta na hotmail
    odpisz czy dostalas

• slash Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostałam już przesłałam Ci na tego meila :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 18:48

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak kochana? Dużo błędów jest?

klz98u696p33kjce.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wysłałam ci załacznik z tłumaczeniem
    daj znac

• slash Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz patrzę, jest - super wielkie dzięki :) widzę że troszkę błędów się znalazło w tym co wysłałam?

klz98u696p33kjce.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyslalam ci dwa zalaczniki bo ten pierwszy chyba ci sie nie otworzy
    przeczytaj to porównasz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:
    Jestem pewna,12 lat temu to i może tak,ale na oddziale noworodkowym pracuje od 8 lat(po przerwie ) i nie ma już Engerixa B

No, ja dawno nie mialam noworodka, to nie wiem ;) Ale moze wszystko zalezy od wojewodztwa i pieniedzy z NFZ? Ja sama dostalam rok temu Engerixa przed planowana operacja.

inessa lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie czytam, tylko dla mnie to trochę niezrozumiałe,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 21:30

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki. Ja po wizycie u gina mam brać nadal clo i dostałam jeszcze raz pregnyl i jeszcze jeden lek zobaczymy co dalej, mam następną wizytę na poniedziałek zobaczę ile jaj wyhodowałam. :-)

Kate 75, inessa, bliska77, polarmiś, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • mysza1975 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a co tu dziś taka cisza? Tylko slash z Ewą T jakąś prywatę uprawiają;-).

A ja mam takie pytanko. Wczoraj rozmawiałyśmy o ćwiczeniach, a ja się tak zastanawiam, a jeżeli się udało tzn. owulacja była i jajeczko zostało zapłodnione, a ja idę sobie intensywnie poćwiczyć. Czy nie przeszkodzi to w zagnieeżdżeniu? Czy po owulce jakoś się oszczędzacie?

malgos741, Myszonek, inessa, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    własnie czytam, tylko dla mnie to trochę niezrozumiałe, bo ja bardzo słabo znam angielski. Np w 1 jest tak że jak pisze ze ma deszcze i gorączkę i coś tam jeszcze to nie trzeba tego wymieniać dosłowne? Czy to jest wymienione? Przepraszam że pytam ale jestem w tym słaba :(
    jak napiszesz ze jestes 'not well' to to wlasnie oznacza , anglicy raczej nie wymieniaja dolegliwosci w liscie do znajomych to jest typowo polskie, chyba ze bardzo chce to oczywiscie napisz te dreszcze i goraczke

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dziewczyny, a co tu dziś taka cisza? Tylko slash z Ewą T jakąś prywatę uprawiają;-).

A ja mam takie pytanko. Wczoraj rozmawiałyśmy o ćwiczeniach, a ja się tak zastanawiam, a jeżeli się udało tzn. owulacja była i jajeczko zostało zapłodnione, a ja idę sobie intensywnie poćwiczyć. Czy nie przeszkodzi to w zagnieeżdżeniu? Czy po owulce jakoś się oszczędzacie?
    skoro kobiety w warunkach wojennych bardzo stresujacych i 'ruchliwych' zachodziły więc sie chyba od tej pory nic nie zmienilo?;)

polarmiś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

Jak sie ma zagniezdzic, to sie zagniezdzi :) Ja w pierwszej ciazy ( nie wiedzac o niej ) intensywnie trenowalam, biegalam po 10 km codziennie, a poniewaz @ jakos sie spozniala, to poszlam sobie 2 dni pod rzad do sauny, zeby ja wywolac. No, bo tak mnie brzuch bolal jak zawsze :D Potem sie okazalo, ze jestem w ciazy. No i corka jest twardzielka, jak takie rzeczy jako zarodek przeszla, to malo co ja lamie ;)

mysza1975, Myszonek, inessa, Parka, megan8, bliska77, Olena, polarmiś, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1849 1850 1851 1852 1853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ