35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza też mi się wydaje że nic się nie stanie, ja zasuwam w pracy fizycznie jak ma być to będzie .
Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
EwaT wrote:skoro kobiety w warunkach wojennych bardzo stresujacych i 'ruchliwych' zachodziły więc sie chyba od tej pory nic nie zmienilo?
I tu się chyba mylisz niestety, bo od tego czasu wiele się zmieniło. Z wielu powodów jesteśmy dużo słabszym pokoleniem.malgos741, Pusurek, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:skoro kobiety w warunkach wojennych bardzo stresujacych i 'ruchliwych' zachodziły więc sie chyba od tej pory nic nie zmienilo?
aha rozumiem, ale nie wiem czy to własnie o to chodzi,
Napiszę jej tak, co będzie chciała to zrobi.'Jeszcze raz wielkie dzięki - jesteś boskacałusy i niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 21:30
malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis bylam w klinice umowic nas na pierwsza wizyte. Termin mamy na 29. stycznia, ale dostalismy juz skierowania na badania krwi. Ja oczywiscie na AMH, no i oboje na HIV ( to standart jest? ), WZW, morfologie. Mam cykora, ale juz jakis etap za nami. Wiemy, ze mamy taka sytuacje, ze raczej sobie sami nie poradzimy i musimy skorzystac z pomocy. Czuje sie troche jak alkoholik, ktory sie przyznal, ze pije i zapisal sie do AA
Z drugiej strony duza ulga, ze ktos teraz bedzie myslal za mnie i zrobi to na pewno duzo lepiejEwaT, mysza1975, malgos741, inessa, Myszonek, Kate 75, grosza, polarmiś, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam dziewczynki. Ja po wizycie u gina mam brać nadal clo i dostałam jeszcze raz pregnyl i jeszcze jeden lek zobaczymy co dalej, mam następną wizytę na poniedziałek zobaczę ile jaj wyhodowałam.
No to czekam na efekty terapii skojarzonej i na te wyhodowane mam nadzieje że będą megasupermalgos741, inessa, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:aha rozumiem, ale nie wiem czy to własnie o to chodzi, bo to na kurs chyba angielskiego czy na lekcje angielskiego i chyba o to chodzi żeby to wymienić.
Napiszę jej tak, co będzie chciała to zrobi.'Jeszcze raz wielkie dzięki - jesteś boskacałusy i niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi
oj tam oj tam -
mysza1975 wrote:Dziewczyny, a co tu dziś taka cisza? Tylko slash z Ewą T jakąś prywatę uprawiają
.
A ja mam takie pytanko. Wczoraj rozmawiałyśmy o ćwiczeniach, a ja się tak zastanawiam, a jeżeli się udało tzn. owulacja była i jajeczko zostało zapłodnione, a ja idę sobie intensywnie poćwiczyć. Czy nie przeszkodzi to w zagnieeżdżeniu? Czy po owulce jakoś się oszczędzacie?
Mała prywata - Wybaczciemalgos741, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Rozmawiałam z neonatologiem i położną stąd moja wiedza, ale możesz jeszcze sprawdzić i się upewnićEwaT wrote:bede musiała sie mocno zorientować w temacie jeżeli nie uda mi sie wyjechać przed porodem , więc jednak jest ta rtęć! a Pusurek pisze że nie ma..
EwaT, inessa lubią tę wiadomość
-
Anna39 ma rację - engerix trzeba kupić samemu i dostarczyć do szpitalaPusurek wrote:Jestes pewna? Moje dziecko urodzone 12 lat temu dostalo Engerixa, kazde kolejne doszczepienie bylo tez Engerixem. Bez zadnego placenia oczywiscie. Bylo to w Polsce, zeby nie bylo watpliwosci
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A ja dzis bylam w klinice umowic nas na pierwsza wizyte. Termin mamy na 29. stycznia, ale dostalismy juz skierowania na badania krwi. Ja oczywiscie na AMH, no i oboje na HIV ( to standart jest? ), WZW, morfologie. Mam cykora, ale juz jakis etap za nami. Wiemy, ze mamy taka sytuacje, ze raczej sobie sami nie poradzimy i musimy skorzystac z pomocy. Czuje sie troche jak alkoholik, ktory sie przyznal, ze pije i zapisal sie do AA
Z drugiej strony duza ulga, ze ktos teraz bedzie myslal za mnie i zrobi to na pewno duzo lepiej
No to pierwsze "koty za płoty" najtrudniejsza jest decyzja, to masz za sobą. Machina poszła w ruch, trzymam kciuki za wyniki, że by wyszły dobrze i żeby wszystko poszło gładko do szczęśliwego finału
Mnie też czeka taka wizyta i też mam cykora, pozdrawiamPusurek, Sudela, bliska77, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Brawo, klub cwiczacych 35+ z Chodakowska rosnie! Zrobmy sobie zgrabne tyleczki i szczuple talie, zeby w ciazy moc sobie bezkarnie skubnac czegos zakazanego, ale nie plakac po ciazy, ze sie przytylo 25 kg
wbrew mojemu lenistwu, o dziwo, wciaz cwicze tak jak sobie to zaplanowalam
dostalam ten roczny dziennik Fitness chodakowskiej od mojego meza w prezencie.
pozdrawiam wasWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 02:57
Pusurek, polarmiś, malgos741, samira, Myszonek, inessa, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Pusurek, nie martw sie, głowa do góry, la niektórych z nas pewnie to troszkę krepujące ale pomyśl sobie że nie jesteście jedyni, zobacz ile z nas przechodzi przez te wszystkie badania i nie tylko, liczy się cel
co do ćwiczeń po owulacji, dziewczyny jak ma sie udać to się uda, w cyklu "na luzie", tak jak mówiłam, odchudzałam sie na maxa i intensywnie ćwiczyłam do tego stopnia, ze brak @ potraktowałam przecież jako efekt uboczny ćwiczeń i odchudzania, w życiu do głowy by mi nie przyszło że będą dwie kreski
Bursztynku odezwij się do nas!!!
Miłego dnia dziewczynkiPusurek, polarmiś, malgos741, samira, anna maria, caffe, Myszonek, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką i miłego dnia życzę wszystkim.
No właśnie co z bursztynkiem? nie odzywa się.samira, bliska77, anna maria, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
W pytaniu na śniadanie jest teraz temat o inwitro refundowanym.
samira, anna maria, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnywitam
mam zalatany tydzień
poniedziałek u ogólnej po leki na alergię i skierowanie do laryngo.
wtorek na zdjęcie zatok ,sama ze zrobiłam na priv ,i udało mi się zapisać do laryngologa (kobitka starsza co byłam na konsultacji)i idę w piątek
G był we środę (byłam z nim nawet pytali czy chce wejść ale byłoby mi głupio) na badaniu nasienia wyniki w przyszłą środę i to właśnie w InviMedzie klinice która jedna z niewielu dostała dofinansowanie do InVitro w 3miastach ,szkoda ze nie w Kato i wiem ze płaci się wtedy tylko za leki
ja dziś do Fryzjera idę
a do gina jestem zapisana na 20.12Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 09:54
Myszonek, inessa lubią tę wiadomość