35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Samirka to super z badaniami powoli do przodu.
A co do sprzątania to aż wstyd się przyznać mama mi wczoraj niespodziankę zrobiła (wie że ja czasu nie mam) posprzątała mi chałupę.samira, Olena, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Samirka to super z badaniami powoli do przodu.
A co do sprzątania to aż wstyd się przyznać mama mi wczoraj niespodziankę zrobiła (wie że ja czasu nie mam) posprzątała mi chałupę.malgos741, bliska77, Olena, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wieczorkiem przeszlam 3 km spalajac 250 kalorii a rano 2 km spalajac 200 kalorii. Wieczorkiem strzele 3 km i tak az osiagne cel. Rozladowalam jeszcze z tesciem przyczepe drewna kominkowego. Pobudze swoje cielsko do zycia . Jak zrzuce polowe to wtedy zapisze sie na jakis sport, teraz sie wstydze bo np. Na silownie chodza tylko laski. Basen mi buduja pod nosem to na pewno chetnie bede chodzila, bo plywanie i rower to moja ulubiona forma ruchu.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i znierpliwoscia czekam na codzienne relacje z zycia kazdej z Was.malgos741, samira, bliska77, Olena, sjoanka, Myszonek, anna maria, inessa, Pusurek, Simba, Parka, gosia7122, mysza1975, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, miłego dnia
Grosza, nie odpowiedziałam Ci wczoraj na Twoje pytanie odnośnie oponek, bo nie było mnie na forum.
Smażę je w garnku, a oleju nalewam tyle żeby pływały, wystarczy ok 5 cm.bliska77, Myszonek, inessa, grosza, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:A ja wieczorkiem przeszlam 3 km spalajac 250 kalorii a rano 2 km spalajac 200 kalorii. Wieczorkiem strzele 3 km i tak az osiagne cel. Rozladowalam jeszcze z tesciem przyczepe drewna kominkowego. Pobudze swoje cielsko do zycia . Jak zrzuce polowe to wtedy zapisze sie na jakis sport, teraz sie wstydze bo np. Na silownie chodza tylko laski. Basen mi buduja pod nosem to na pewno chetnie bede chodzila, bo plywanie i rower to moja ulubiona forma ruchu.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i znierpliwoscia czekam na codzienne relacje z zycia kazdej z Was.Olena, inessa lubią tę wiadomość
-
Fajnie Miśku, że działasz. Podziwiam, że chce Ci się dwa razy dziennie. Ja przechodzę raz dziennie 30 do 35 minut. Moja zguba to choć jeden batonik dziennie
Ale po kilku treningach czuję, że ciało lekko sprężystrze sie robi.
bliska77, inessa, Myszonek, polarmiś, Pusurek, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez moge przezyc bez obiadu ale bez slodyczy to juz ciezko.
W zeszlym roku w maju mialam zjazd klasowy z liceum.
I sie wylaszczylam - mialam 2 rozmiary mniej niz teraz.
Cwiczylam 5 dni w tygodniu bez weekendow z Jillian Michaels. Shred zrobilam a potem No more trouble zones.
No ale to przeszlosc niestety. Potem sie zapuscilam i w tym roku w niektore letnie ciuchy juz nie weszlam.
Jak mi sie skonczy ta spodziewana @ - temperatura spada wiec zaraz przyjdzie- to wracam do cwiczen, nie mozna sie tak obijac!Olena, Myszonek, inessa, bliska77, megan8, samira, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:A ja wieczorkiem przeszlam 3 km spalajac 250 kalorii a rano 2 km spalajac 200 kalorii. Wieczorkiem strzele 3 km i tak az osiagne cel. Rozladowalam jeszcze z tesciem przyczepe drewna kominkowego. Pobudze swoje cielsko do zycia . Jak zrzuce polowe to wtedy zapisze sie na jakis sport, teraz sie wstydze bo np. Na silownie chodza tylko laski. Basen mi buduja pod nosem to na pewno chetnie bede chodzila, bo plywanie i rower to moja ulubiona forma ruchu.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i znierpliwoscia czekam na codzienne relacje z zycia kazdej z Was.
Brawo! Polecam z calego serca Chodakowska, program, ktory sie nazywa Skalpel 2. Nie jest bardzo trudny do zrobienia, wiec sie nie sfrustrujesz, ze nie przejdziesz go calego, a zobaczysz, ze poczujesz miesnie, o ktorych nie mialas pojecia. No i efekty przychodza po nim bardzo szybko! A machine potraktuj jako rozgrzewke!Olena, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie tez gubia slodycze nie obzarstwo . Paczus, batonik, michalki, czekoladka. Nie unikne slodyczy ale staram sie zmniejszyc ich ilosc. Poza tym zaczne - jeszcze tego nie robie pic wiecej siemienia lnianego jako wypelniacza dla oszukania glodu. Bo co mi po zjedzeniu jablka jak za 5 minut mnie ssie i musze cos przegrysc najlepiej slodkiego. Zdrowe slodkosci typu suszone owoce moga dla mnie nie istniec, poza sezamkami w miodzie. Nigdy nie slodzilam i nie slodze herbaty i kawy, do kawy dodaje niewielka ilosc mleka max 2 proc tluszczu. Duzo zawsze chodzilam i chodze ale to widocznie nie ten sportowy, wypotny ruch. Na razie jestem podekscytowana i podoba mi sie ten sprzecik bo to jest nordic track czyli tak jak chodzenie z kijkami ale w zaciszu domowym.
Olena, Myszonek, inessa, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Brawo! Polecam z calego serca Chodakowska, program, ktory sie nazywa Skalpel 2. Nie jest bardzo trudny do zrobienia, wiec sie nie sfrustrujesz, ze nie przejdziesz go calego, a zobaczysz, ze poczujesz miesnie, o ktorych nie mialas pojecia. No i efekty przychodza po nim bardzo szybko! A machine potraktuj jako rozgrzewke!
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Fajnie Miśku, że działasz. Podziwiam, że chce Ci się dwa razy dziennie. Ja przechodzę raz dziennie 30 do 35 minut. Moja zguba to choć jeden batonik dziennie
Ale po kilku treningach czuję, że ciało lekko sprężystrze sie robi.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Wiesz Pusurku, ciezko machac noga jak wazy ze 30 kg.
W tym programie, o ktorym Ci pisalam, nie ma duzo machania nogami. Jest naprawde przystosowany do pan bardziej puszystych czy 40+. Ale na pewnoe jest latwiej zaczac, kiedy waga jest mniejsza...
Ja dzis sie skatuje Skalpelem Wyzwanie, uwielbiam to masakryczne zmeczenie na koncu, mokra koszulke i ta ogromna satysfakcje, ze znowu dalam rade!inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Miśku ja tez lubie rano ćwiczyć, ale teraz zimą ciężko jest wstać. za to wiosną i latem potrafiłam się o 5 rano obudzić i pobiec do lasu. Myślę, że jak słońce zacznie szybciej wschodzić to i ja będę rano ćwiczyła.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pomysł z siemieniem lnianym dobry. Nie pomyślałam, że może działać jak wypełniacz. Jest na nie usprawiedliwienie - przecież jest super zdrowe.
Jabłka też nie działają. A najbardziej głodna jestem jak zjem banana.
Często po posiłkach jestem straszliwie głodna i wtedy ratują mnie tylko słodycze. Niedaleko pracy mam cukiernię, a w niej pyszne naleśniczki (czytaj biszkopty nadziewane kremem śmietanowym). Na samą myśl leci mi ślinka.polarmiś, inessa, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość