X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a sprzątanie w lesie a tak się zarzekałam ze zacznę w listopadzie :P

Olena, anna maria, Myszonek, inessa, Kate 75, grosza lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka to super z badaniami powoli do przodu.
    A co do sprzątania to aż wstyd się przyznać mama mi wczoraj niespodziankę zrobiła (wie że ja czasu nie mam) posprzątała mi chałupę. :-)

samira, Olena, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Samirka to super z badaniami powoli do przodu.
    A co do sprzątania to aż wstyd się przyznać mama mi wczoraj niespodziankę zrobiła (wie że ja czasu nie mam) posprzątała mi chałupę. :-)
    oj mi teraz mama by nie posprzątała bo nie pracuję ale mimo to zlatana jestem :P

malgos741, bliska77, Olena, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wieczorkiem przeszlam 3 km spalajac 250 kalorii a rano 2 km spalajac 200 kalorii. Wieczorkiem strzele 3 km i tak az osiagne cel. Rozladowalam jeszcze z tesciem przyczepe drewna kominkowego. Pobudze swoje cielsko do zycia . Jak zrzuce polowe to wtedy zapisze sie na jakis sport, teraz sie wstydze bo np. Na silownie chodza tylko laski. Basen mi buduja pod nosem to na pewno chetnie bede chodzila, bo plywanie i rower to moja ulubiona forma ruchu.

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i znierpliwoscia czekam na codzienne relacje z zycia kazdej z Was.

malgos741, samira, bliska77, Olena, sjoanka, Myszonek, anna maria, inessa, Pusurek, Simba, Parka, gosia7122, mysza1975, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, miłego dnia :)

Grosza, nie odpowiedziałam Ci wczoraj na Twoje pytanie odnośnie oponek, bo nie było mnie na forum.

Smażę je w garnku, a oleju nalewam tyle żeby pływały, wystarczy ok 5 cm. :)

bliska77, Myszonek, inessa, grosza, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A ja wieczorkiem przeszlam 3 km spalajac 250 kalorii a rano 2 km spalajac 200 kalorii. Wieczorkiem strzele 3 km i tak az osiagne cel. Rozladowalam jeszcze z tesciem przyczepe drewna kominkowego. Pobudze swoje cielsko do zycia . Jak zrzuce polowe to wtedy zapisze sie na jakis sport, teraz sie wstydze bo np. Na silownie chodza tylko laski. Basen mi buduja pod nosem to na pewno chetnie bede chodzila, bo plywanie i rower to moja ulubiona forma ruchu.

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i znierpliwoscia czekam na codzienne relacje z zycia kazdej z Was.
    Misku brawo!!!! tylko pogratulować, oby tak dalej ;-)

Olena, inessa lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie Miśku, że działasz. Podziwiam, że chce Ci się dwa razy dziennie. Ja przechodzę raz dziennie 30 do 35 minut. Moja zguba to choć jeden batonik dziennie :-) Ale po kilku treningach czuję, że ciało lekko sprężystrze sie robi.

bliska77, inessa, Myszonek, polarmiś, Pusurek, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane pamietam o Was ale nie mam w tym tygodniu czasu na zagladanie do Was tylko z doskoku :)
    Buziaki dla każdej <3

Olena, bliska77, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam i zazdroszczę.
    My z T. zrobiliśmy się bardzo kanapowi przez ostatnie 2 lata.
    Kiedyś co tydzień chodziłam po górach ale odkąd tu mieszkam, to nie wiem, czy do wyciągu dojdę ;(

Olena, inessa, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez moge przezyc bez obiadu ale bez slodyczy to juz ciezko. ;)mniam.gif

W zeszlym roku w maju mialam zjazd klasowy z liceum.
    I sie wylaszczylam - mialam 2 rozmiary mniej niz teraz.
    Cwiczylam 5 dni w tygodniu bez weekendow z Jillian Michaels. Shred zrobilam a potem No more trouble zones.
    No ale to przeszlosc niestety. Potem sie zapuscilam i w tym roku w niektore letnie ciuchy juz nie weszlam.
    Jak mi sie skonczy ta spodziewana @ - temperatura spada wiec zaraz przyjdzie- to wracam do cwiczen, nie mozna sie tak obijac! paker.gif

Olena, Myszonek, inessa, bliska77, megan8, samira, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Brawo! Polecam z calego serca Chodakowska, program, ktory sie nazywa Skalpel 2. Nie jest bardzo trudny do zrobienia, wiec sie nie sfrustrujesz, ze nie przejdziesz go calego, a zobaczysz, ze poczujesz miesnie, o ktorych nie mialas pojecia. No i efekty przychodza po nim bardzo szybko! A machine potraktuj jako rozgrzewke!

Olena, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez gubia slodycze nie obzarstwo . Paczus, batonik, michalki, czekoladka. Nie unikne slodyczy ale staram sie zmniejszyc ich ilosc. Poza tym zaczne - jeszcze tego nie robie pic wiecej siemienia lnianego jako wypelniacza dla oszukania glodu. Bo co mi po zjedzeniu jablka jak za 5 minut mnie ssie i musze cos przegrysc najlepiej slodkiego. Zdrowe slodkosci typu suszone owoce moga dla mnie nie istniec, poza sezamkami w miodzie. Nigdy nie slodzilam i nie slodze herbaty i kawy, do kawy dodaje niewielka ilosc mleka max 2 proc tluszczu. Duzo zawsze chodzilam i chodze ale to widocznie nie ten sportowy, wypotny ruch. Na razie jestem podekscytowana i podoba mi sie ten sprzecik bo to jest nordic track czyli tak jak chodzenie z kijkami ale w zaciszu domowym.

Olena, Myszonek, inessa, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Brawo! Polecam z calego serca Chodakowska, program, ktory sie nazywa Skalpel 2. Nie jest bardzo trudny do zrobienia, wiec sie nie sfrustrujesz, ze nie przejdziesz go calego, a zobaczysz, ze poczujesz miesnie, o ktorych nie mialas pojecia. No i efekty przychodza po nim bardzo szybko! A machine potraktuj jako rozgrzewke!
    Mam na uwadze Chodakowska i pewnie do niej siegne ale najpierw -15 kg a potem dopiero program Chodakowskiej

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Pusurku, ciezko machac noga jak wazy ze 30 kg.

sjoanka, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Fajnie Miśku, że działasz. Podziwiam, że chce Ci się dwa razy dziennie. Ja przechodzę raz dziennie 30 do 35 minut. Moja zguba to choć jeden batonik dziennie :-) Ale po kilku treningach czuję, że ciało lekko sprężystrze sie robi.
    Olena ja jeszcze nie pracuje wiec w tym miesiacu mam czas od stycznia moze sie to zmienic choc postanowilam godzine wczesniej wstawac co by troche sie poruszac. Zobaczymy.

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wiesz Pusurku, ciezko machac noga jak wazy ze 30 kg.

W tym programie, o ktorym Ci pisalam, nie ma duzo machania nogami. Jest naprawde przystosowany do pan bardziej puszystych czy 40+. Ale na pewnoe jest latwiej zaczac, kiedy waga jest mniejsza...
    Ja dzis sie skatuje Skalpelem Wyzwanie, uwielbiam to masakryczne zmeczenie na koncu, mokra koszulke i ta ogromna satysfakcje, ze znowu dalam rade!

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwiczylam krotko kiedys jakis program Chodakowskiej ale nie pasowalo mi bo bylo za duzo powtorzen na jedna noge i ciagle kazala izolowac cwiczace miesnie a u mnie sie cale cialo ruszalo. ;)

inessa lubi tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku ja tez lubie rano ćwiczyć, ale teraz zimą ciężko jest wstać. za to wiosną i latem potrafiłam się o 5 rano obudzić i pobiec do lasu. Myślę, że jak słońce zacznie szybciej wschodzić to i ja będę rano ćwiczyła.

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysł z siemieniem lnianym dobry. Nie pomyślałam, że może działać jak wypełniacz. Jest na nie usprawiedliwienie - przecież jest super zdrowe.
    Jabłka też nie działają. A najbardziej głodna jestem jak zjem banana.
    Często po posiłkach jestem straszliwie głodna i wtedy ratują mnie tylko słodycze. Niedaleko pracy mam cukiernię, a w niej pyszne naleśniczki (czytaj biszkopty nadziewane kremem śmietanowym). Na samą myśl leci mi ślinka.

polarmiś, inessa, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moim przeklenstwem jest to ze lubie piec a jestesmy w domu tylko z mezem wiec jak upieke to i zjemy. bezradny.gif

inessa, Olena, polarmiś, Simba, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 1851 1852 1853 1854 1855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ