35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:Cwiczylam krotko kiedys jakis program Chodakowskiej ale nie pasowalo mi bo bylo za duzo powtorzen na jedna noge i ciagle kazala izolowac cwiczace miesnie a u mnie sie cale cialo ruszalo.
To byl prawdopodobnie Skalpel, tam jest sporo elementow pillates. Ale jej programy to jest w 99% trening funkcjonalny, cwicza wszyskie miesnie jednoczesnie, dlatego spala sie przy nim tyle kalorii i jest tak efektywny. Na silowni czy rowerku spali sie duzo mniej kalorii, wiec dluzej trwa proces chudniecia/ robienia formy.inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my dzis w pracy pieczemy pierniczki i swiateczne ciastka, ktore sie nazywaja kakemann. No i jemy oczywiscie, nie wiem, jaki trening bede musiala dzis zrobic, zeby spalic to wszystko. Swieta to strasznie niebezpieczna sprawa!
Olena, inessa, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Właśnie takie programy z płyt strasznie mnie katowały. Teraz pewnie nie dałabym rady.Ale wierzę, że efekt jest szybszy. Osobiście nastawiam się na dłuższy proces w chudnięciu. Myślę, że z czasem uda mi się dojść do godziny dziennie. No i chodzę na orbi na najlżejszym programie, ale z interwałami. Schodzę spocona i to jest najfajniejsze uczucie.
Pusurek, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A my dzis w pracy pieczemy pierniczki i swiateczne ciastka, ktore sie nazywaja kakemann. No i jemy oczywiscie, nie wiem, jaki trening bede musiala dzis zrobic, zeby spalic to wszystko. Swieta to strasznie niebezpieczna sprawa!
Zjadłam wszystko co miałam w pracy i już myslę o jedzeniu.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Co to za ciasteczka? Jeszcze ich nie znam a już leci mi ślinka.
Fotka ciasteczek z jakiegos blogu.
Smakuja troche jak nasze kruche, generalnie szalu nie ma, ale maczane w kawce daja rade!Olena, inessa lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:http://strikkelaura.blogspot.no/2011/11/1-advent.html
Smakuja troche jak nasze kruche, generalnie szalu nie ma, ale maczane w kawce daja rade!
Jak czytam ten wpis, to przypomina mi się duński
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 14:24
Olena, inessa lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:http://strikkelaura.blogspot.no/2011/11/1-advent.html
Smakuja troche jak nasze kruche, generalnie szalu nie ma, ale maczane w kawce daja rade!. Zjem każde ciasteczko, w brzuchu odezwał się "mały głód"
Pusurek, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywy tu o ćwiczeniach, to i ja się wypowiem, ja najbardziej preferowałam rowerek i wszelkie ćwiczenia w tańcu, uwielbiam tańczyć więc na YT zapodawałam sobie jakieś 'tańczące ćwiczenia" i było zarąbiście, mięśnie bolały a ja się super relaksowałam
polarmiś, Pusurek, samira, inessa, Kate 75, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:wy tu o ćwiczeniach, to i ja się wypowiem, ja najbardziej preferowałam rowerek i wszelkie ćwiczenia w tańcu, uwielbiam tańczyć więc na YT zapodawałam sobie jakieś 'tańczące ćwiczenia" i było zarąbiście, mięśnie bolały a ja się super relaksowałam
Pusurek, Simba, inessa, Kate 75, Myszonek, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Sportowa odziez nie przewiduje takich cyckow
E, nie wierze
http://www.onlyher.pl/products/165/p/1217
Zobacz, moze nie jest mega tani, ale to jest porzadny zakup i juz na jakis czasPelno tego jest w necie, na pewno tez w lepszych cenach
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie czytam ostatnio dużo o diecie dla kobiet z PCO. I wynika, ze nie powinnam jeść ani nabiału (bezmlecznie i żadne przetwory) ani glutenu (żadnych zbóż), ani warzyw strączkowych.zostają tylko pozostałe warzywa, owoce, ryby, mięso, kasza tylko jaglana bo nie zawiera glutenu. Próbuję sobie to jakoś poukładać, ale nie jest łatwo. Nie mam nadwagi, bo w sumie pilnuję co jem i ruszam się. Ale chciałabym mieć regularne cykle, a przynajmniej wcześniej owulację ( ta późniejsza może dawać jajeczko gorszej jakości)
samira, inessa, Myszonek, Olena lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny !
Widać, że duch sportowy na forum trwa. Ja ponieważ jestem wiejsko leśną babą to dziś w lesie 3,5 km na tych kijkach bez nart zrobiłam, skromniutko w stosunku do was, ale trochę padało. Na swoja obronę mam umyte okno, szafki i kafelki w kuchni, została podłoga z szorowaniem fug na deser.
A propos słodyczy to ja jestem nienormalna bo bez nich po prostu mogę żyć i to nie z powodu diety zawsze taka byłam od dziecka, w związku z tym jak na stole znajdą się przykładowo kabonosiki i ciasto wybiorę to pierwsze. Mój dietetyk się zawsze dziwił jak to możliwe więc mu wyjaśniłam, że z słodyczy to najbardziej lubię np wino to się uspokoił, że jednak normalna jestem
Co do stanika sportowego to się zgadzam z Pusurek w całej rozciągłości, przed odchudzaniem miałam rozmiar 90 lub 95 DD lub E i gdyby nie dobre staniki na codzień i do ćwiczeń miałabym dziś zwis do kolan
Wracam do mojej kuchni robić błyskWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 19:31
inessa, Myszonek, malgos741, Pusurek, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny