X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu o pysznościach - a ja głodna :(
    Za chwilkę pójdę do domu, to coś zjem. Dobrze, że kończę wcześniej, bo dziś hematolog.

mam ochotę na czekoladę :(

polarmiś, bliska77, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Cwiczylam krotko kiedys jakis program Chodakowskiej ale nie pasowalo mi bo bylo za duzo powtorzen na jedna noge i ciagle kazala izolowac cwiczace miesnie a u mnie sie cale cialo ruszalo. ;)

To byl prawdopodobnie Skalpel, tam jest sporo elementow pillates. Ale jej programy to jest w 99% trening funkcjonalny, cwicza wszyskie miesnie jednoczesnie, dlatego spala sie przy nim tyle kalorii i jest tak efektywny. Na silowni czy rowerku spali sie duzo mniej kalorii, wiec dluzej trwa proces chudniecia/ robienia formy.

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzis w pracy pieczemy pierniczki i swiateczne ciastka, ktore sie nazywaja kakemann. No i jemy oczywiscie, nie wiem, jaki trening bede musiala dzis zrobic, zeby spalic to wszystko. Swieta to strasznie niebezpieczna sprawa!

Olena, inessa, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie takie programy z płyt strasznie mnie katowały. Teraz pewnie nie dałabym rady.Ale wierzę, że efekt jest szybszy. Osobiście nastawiam się na dłuższy proces w chudnięciu. Myślę, że z czasem uda mi się dojść do godziny dziennie. No i chodzę na orbi na najlżejszym programie, ale z interwałami. Schodzę spocona i to jest najfajniejsze uczucie.

Pusurek, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A my dzis w pracy pieczemy pierniczki i swiateczne ciastka, ktore sie nazywaja kakemann. No i jemy oczywiscie, nie wiem, jaki trening bede musiala dzis zrobic, zeby spalic to wszystko. Swieta to strasznie niebezpieczna sprawa!
    Co to za ciasteczka? Jeszcze ich nie znam a już leci mi ślinka.
    Zjadłam wszystko co miałam w pracy i już myslę o jedzeniu.

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Co to za ciasteczka? Jeszcze ich nie znam a już leci mi ślinka.
    http://strikkelaura.blogspot.no/2011/11/1-advent.html

Fotka ciasteczek z jakiegos blogu.
    Smakuja troche jak nasze kruche, generalnie szalu nie ma, ale maczane w kawce daja rade!

Olena, inessa lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Smakuja troche jak nasze kruche, generalnie szalu nie ma, ale maczane w kawce daja rade!

Jak czytam ten wpis, to przypomina mi się duński :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 14:24

Olena, inessa lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Wyglądaja apetycznie :-). Zjem każde ciasteczko, w brzuchu odezwał się "mały głód"

Pusurek, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wy tu o ćwiczeniach, to i ja się wypowiem, ja najbardziej preferowałam rowerek i wszelkie ćwiczenia w tańcu, uwielbiam tańczyć więc na YT zapodawałam sobie jakieś 'tańczące ćwiczenia" i było zarąbiście, mięśnie bolały a ja się super relaksowałam ;-)

polarmiś, Pusurek, samira, inessa, Kate 75, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    wy tu o ćwiczeniach, to i ja się wypowiem, ja najbardziej preferowałam rowerek i wszelkie ćwiczenia w tańcu, uwielbiam tańczyć więc na YT zapodawałam sobie jakieś 'tańczące ćwiczenia" i było zarąbiście, mięśnie bolały a ja się super relaksowałam ;-)
    Maz mi kupil cwiczenia w rytm salsy, tzn. To jest taniec z elementami areobiku. Mam juz ja rok i jeszcze nie wlaczylam. Ale najpierw jedno potem drugie. Jak tu tanczyc z wielkimi cyckami? Moga sie oberwac!!!!

Pusurek, Simba, inessa, Kate 75, Myszonek, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jak tu tanczyc z wielkimi cyckami? Moga sie oberwac!!!!

Na cycki zakladasz dobry, sportowy stanik i ani nic nie skacze, ani sie obrywa :)

polarmiś, inessa, Kate 75, Myszonek, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Jak czytam ten wpis, to przypomina mi się duński :)

To sa bardzo, ale to bardzo podobne jezyki. Zreszta jeden z norweskich jezykow urzedowych bokmål ma swoje korzenie w jezyku dunskim :)

inessa, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Na cycki zakladasz dobry, sportowy stanik i ani nic nie skacze, ani sie obrywa :)
    Sportowa odziez nie przewiduje takich cyckow :-(

Pusurek, Myszonek, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    46-letnia Julia Roberts w ciazy ( to jej trzecia ciaza, pierwsza z blizniakami, potem synek i teraz trzecia).

Pusurek, samira, inessa, Kate 75, grosza, Myszonek, mysza1975, malgos741, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Sportowa odziez nie przewiduje takich cyckow :-(

E, nie wierze ;)
    http://www.onlyher.pl/products/165/p/1217

Zobacz, moze nie jest mega tani, ale to jest porzadny zakup i juz na jakis czas :) Pelno tego jest w necie, na pewno tez w lepszych cenach :)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny obejrzyjcie, filmik jest po angielsku. Ja sie normalnie pobeczalam!

http://www.abcnyheter.no/reise/2013/12/11/sjokkerte-flypassasjerer-fikk-oppfylt-julegave-oenskene

inessa, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie czytam ostatnio dużo o diecie dla kobiet z PCO. I wynika, ze nie powinnam jeść ani nabiału (bezmlecznie i żadne przetwory) ani glutenu (żadnych zbóż), ani warzyw strączkowych.zostają tylko pozostałe warzywa, owoce, ryby, mięso, kasza tylko jaglana bo nie zawiera glutenu. Próbuję sobie to jakoś poukładać, ale nie jest łatwo. Nie mam nadwagi, bo w sumie pilnuję co jem i ruszam się. Ale chciałabym mieć regularne cykle, a przynajmniej wcześniej owulację ( ta późniejsza może dawać jajeczko gorszej jakości)

samira, inessa, Myszonek, Olena lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie otwiera mi sie Pusurku

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !
    Widać, że duch sportowy na forum trwa. Ja ponieważ jestem wiejsko leśną babą to dziś w lesie 3,5 km na tych kijkach bez nart zrobiłam, skromniutko w stosunku do was, ale trochę padało. Na swoja obronę mam umyte okno, szafki i kafelki w kuchni, została podłoga z szorowaniem fug na deser.
    A propos słodyczy to ja jestem nienormalna bo bez nich po prostu mogę żyć i to nie z powodu diety zawsze taka byłam od dziecka, w związku z tym jak na stole znajdą się przykładowo kabonosiki i ciasto wybiorę to pierwsze. Mój dietetyk się zawsze dziwił jak to możliwe więc mu wyjaśniłam, że z słodyczy to najbardziej lubię np wino to się uspokoił, że jednak normalna jestem ;)
    Co do stanika sportowego to się zgadzam z Pusurek w całej rozciągłości, przed odchudzaniem miałam rozmiar 90 lub 95 DD lub E i gdyby nie dobre staniki na codzień i do ćwiczeń miałabym dziś zwis do kolan :D
    Wracam do mojej kuchni robić błysk :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 19:31

inessa, Myszonek, malgos741, Pusurek, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W teleexpresie właśnie pokazali kobiete która urodziła trojaczki jednojajowe zdarza sie to jeden na 12 mln ludzi :D

Kate 75, Olena, samira, megan8, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1852 1853 1854 1855 1856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ