35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate 75 wrote:Można to i tak zinterpretować, że taka wstydzioszka ze mnie
A tak na poważnie po akcjach z M. z poprzedniego tygodnia nie wiedziałam czy coś będzie , wyłączyłam bzyki i tak zostało .
Na szczęście w porę przyszła odwilż i udało się bzyknąć w pożądanym terminie. -
Kate 75 wrote:Jak będzie zielono to uzupełnię, po co puste bzyki pokazywać
Chyba, że ktoś robi statystykę bzyków +35mozna by to przeanalizowac i opublikowac wyniki, kto wie - mogloby byc pomocne
Myszonek lubi tę wiadomość
-
Moj maz wlasnie dzwonil z lotniska, po rozmowie z szefem- data powrotu 28.12 nie jest na 100% pewna....jak zawsze, tam zmienia sie wszystko z predkoscia swiatla....tak, ze do konca znow nie bedzie nic wiadomo
a tak sie ucieszylam
megan8, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Moj maz wlasnie dzwonil z lotniska, po rozmowie z szefem- data powrotu 28.12 nie jest na 100% pewna....jak zawsze, tam zmienia sie wszystko z predkoscia swiatla....tak, ze do konca znow nie bedzie nic wiadomo
a tak sie ucieszylam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 16:25
Bursztyn, Myszonek, Kate 75, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:współczuję Bursztynku w sumie to cosik podejrzane te zmiany powrotu ,ale nie chcę cię denerwować
megan8, Myszonek, Kate 75, samira, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Bursztynku nie wiem czy Cie pociesze moj maz tez dzisiaj wyjechal i wraca 25.12. Br. A na dodatek wkrecil mnie w Wigilie u swoich rodzicow!!!!! Nie poszlabym w zwiazku z powyzszym ale ze wzledu na to ze bedzie tam duzo dzieci pojde- robie to dla swojego synka. Tak wiec nie jestes sama w tym temacie ale przyznasz ze masz lepiej bo spedzisz je sama lub u przyjaciol a ja u tesciow bez meza.
rzeczywiscie, wspolczuje Wigilii u tesciow. Z przyjemnoscia wypije z Toba wigilijny toast wieczorem, jak wrocisz do domu, i ile wrociszpolarmiś, Myszonek, Kate 75, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:trochę nadrobiłam
jestem jeszcze z brzuszkiem,mój wczoraj przyleciał ,teraz jest na zakupach ,więc mam chwilkę...
czuję się dobrze ,nic mnie nie boli
jedynie co to jetem ociężała i puchnę ,nic mi się nie chce
jestem spakowana i psychicznie gotowa na poród ,czekam na znak"
jakbym nie mogła już tu wejść ,a by się coś działo to Bursztynek wam napisze ,że rodzinka mi się powiększyłaja tez jestem gotowa na Twoj porod i bede Cie wspierac duchowo i smsowo
megan8, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:tez ma taka prace?
rzeczywiscie, wspolczuje Wigilii u tesciow. Z przyjemnoscia wypije z Toba wigilijny toast wieczorem, jak wrocisz do domu, i ile wrociszBursztyn, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:widzialam bilet lotniczy kupiony przez firme, w tej robocie tak niestety jest...poza tym w kazdej chwili moge go sprawdzic, wystarczy jeden telefon do pracy
Widzę dziewczyny, ze też wyznajecie zasadę: zaufanie jest dobre, a kontrola jeszcze lepsza, czyli ufaj i kontroluj.
Myszonek, polarmiś, EwaT, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Megan pozostaje tobie życzyć Wesołych Świąt Szczęśliwego Rozwiązania i Szczęśliwego Nowego Roku
Polarmisiu ty już chyba po owulce więc chociaz ten czas niestracony gdy mąż wyjeżdża, a co wizyty u teściów no cóż najwyżej się szybciej ewakuujesz, ja bez obstawy do mojej teściowej nie chodzę, w takim wypadku bym prawdopodobnie się nagle rozchorowała z mega gorączkąMyszonek, ania.g, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Megan pozostaje tobie życzyć Wesołych Świąt Szczęśliwego Rozwiązania i Szczęśliwego Nowego Roku
Polarmisiu ty już chyba po owulce więc chociaz ten czas niestracony gdy mąż wyjeżdża, a co wizyty u teściów no cóż najwyżej się szybciej ewakuujesz, ja bez obstawy do mojej teściowej nie chodzę, w takim wypadku bym prawdopodobnie się nagle rozchorowała z mega gorączką
Zasymulowalabym jakas chorobe ale to jest pierwsza nasza ( dziecka) wigilia w zyciu z rodzina i beda jego ukochani kuzyni wiec nie moge mu tego zrobic. Choinka, prezenty, rodzina, oplatek.Myszonek, samira, EwaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość