35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wykres zawsze mozna uzupelnic...Kate 75 wrote:Można to i tak zinterpretować, że taka wstydzioszka ze mnie

A tak na poważnie po akcjach z M. z poprzedniego tygodnia nie wiedziałam czy coś będzie , wyłączyłam bzyki i tak zostało .
Na szczęście w porę przyszła odwilż i udało się bzyknąć w pożądanym terminie.
-
statystyka bzykow to jest calkiem fajny pomyslKate 75 wrote:Jak będzie zielono to uzupełnię, po co puste bzyki pokazywać

Chyba, że ktoś robi statystykę bzyków +35
mozna by to przeanalizowac i opublikowac wyniki, kto wie - mogloby byc pomocne 
Myszonek lubi tę wiadomość
-
Moj maz wlasnie dzwonil z lotniska, po rozmowie z szefem- data powrotu 28.12 nie jest na 100% pewna....jak zawsze, tam zmienia sie wszystko z predkoscia swiatla....tak, ze do konca znow nie bedzie nic wiadomo
a tak sie ucieszylam
megan8, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku nie wiem czy Cie pociesze moj maz tez dzisiaj wyjechal i wraca 25.12. Br. A na dodatek wkrecil mnie w Wigilie u swoich rodzicow!!!!! Nie poszlabym w zwiazku z powyzszym ale ze wzledu na to ze bedzie tam duzo dzieci pojde- robie to dla swojego synka. Tak wiec nie jestes sama w tym temacie ale przyznasz ze masz lepiej bo spedzisz je sama lub u przyjaciol a ja u tesciow bez meza.Bursztyn wrote:Moj maz wlasnie dzwonil z lotniska, po rozmowie z szefem- data powrotu 28.12 nie jest na 100% pewna....jak zawsze, tam zmienia sie wszystko z predkoscia swiatla....tak, ze do konca znow nie bedzie nic wiadomo
a tak sie ucieszylam 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 16:25
Bursztyn, Myszonek, Kate 75, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widzialam bilet lotniczy kupiony przez firme, w tej robocie tak niestety jest...poza tym w kazdej chwili moge go sprawdzic, wystarczy jeden telefon do pracymegan8 wrote:współczuję Bursztynku w sumie to cosik podejrzane te zmiany powrotu ,ale nie chcę cię denerwować
megan8, Myszonek, Kate 75, samira, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tez ma taka prace?polarmiś wrote:Bursztynku nie wiem czy Cie pociesze moj maz tez dzisiaj wyjechal i wraca 25.12. Br. A na dodatek wkrecil mnie w Wigilie u swoich rodzicow!!!!! Nie poszlabym w zwiazku z powyzszym ale ze wzledu na to ze bedzie tam duzo dzieci pojde- robie to dla swojego synka. Tak wiec nie jestes sama w tym temacie ale przyznasz ze masz lepiej bo spedzisz je sama lub u przyjaciol a ja u tesciow bez meza.
rzeczywiscie, wspolczuje Wigilii u tesciow. Z przyjemnoscia wypije z Toba wigilijny toast wieczorem, jak wrocisz do domu, i ile wrocisz
polarmiś, Myszonek, Kate 75, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
oczywisciemegan8 wrote:trochę nadrobiłam
jestem jeszcze z brzuszkiem,mój wczoraj przyleciał ,teraz jest na zakupach ,więc mam chwilkę...
czuję się dobrze ,nic mnie nie boli
jedynie co to jetem ociężała i puchnę ,nic mi się nie chce
jestem spakowana i psychicznie gotowa na poród ,czekam na znak
"
jakbym nie mogła już tu wejść ,a by się coś działo to Bursztynek wam napisze ,że rodzinka mi się powiększyła
ja tez jestem gotowa na Twoj porod i bede Cie wspierac duchowo i smsowo
megan8, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWroce of course. Mam nadzieje, ze niezbyt późno.Bursztyn wrote:tez ma taka prace?
rzeczywiscie, wspolczuje Wigilii u tesciow. Z przyjemnoscia wypije z Toba wigilijny toast wieczorem, jak wrocisz do domu, i ile wrocisz
Bursztyn, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:widzialam bilet lotniczy kupiony przez firme, w tej robocie tak niestety jest...poza tym w kazdej chwili moge go sprawdzic, wystarczy jeden telefon do pracy

Widzę dziewczyny, ze też wyznajecie zasadę: zaufanie jest dobre, a kontrola jeszcze lepsza, czyli ufaj i kontroluj.
Myszonek, polarmiś, EwaT, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Megan pozostaje tobie życzyć Wesołych Świąt Szczęśliwego Rozwiązania i Szczęśliwego Nowego Roku

Polarmisiu ty już chyba po owulce więc chociaz ten czas niestracony gdy mąż wyjeżdża, a co wizyty u teściów no cóż najwyżej się szybciej ewakuujesz, ja bez obstawy do mojej teściowej nie chodzę, w takim wypadku bym prawdopodobnie się nagle rozchorowała z mega gorączką
Myszonek, ania.g, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak mi sie wydaje ze dzisiaj lub wczoraj mialam owulke. Byzkanko bylo ale zgodnie z zasada co kilka dni a czy cos wyjdzie z tego to ja mam nikle nadzieje ale probowac trzeba.Kate 75 wrote:Megan pozostaje tobie życzyć Wesołych Świąt Szczęśliwego Rozwiązania i Szczęśliwego Nowego Roku

Polarmisiu ty już chyba po owulce więc chociaz ten czas niestracony gdy mąż wyjeżdża, a co wizyty u teściów no cóż najwyżej się szybciej ewakuujesz, ja bez obstawy do mojej teściowej nie chodzę, w takim wypadku bym prawdopodobnie się nagle rozchorowała z mega gorączką
Zasymulowalabym jakas chorobe ale to jest pierwsza nasza ( dziecka) wigilia w zyciu z rodzina i beda jego ukochani kuzyni wiec nie moge mu tego zrobic. Choinka, prezenty, rodzina, oplatek.
Myszonek, samira, EwaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość