35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash wrote:W Bożego Narodzenia dni urocze,
niechaj szczęściem serce gra,
niech zdrowie dobre Was otoczy
i na dni przyszłości trwa.
Niech te Święta przyniosą Wam Boże Łaski,
spokój, radość i dostatek wszelki,
a Nowy Rok niech spełni marzenia
ukryte na samym dnie serca.
Pogodnych Świąt Wszystkim Wam razem
i każdej z osobna życzą Slash (tj. Gosia) z Mężem
P.s. Dziewczyny ja już korzystam z okazji i złożę Wam życzenia. Bo być może się wyłączę na jakiś czas. Chciałam wkleić jakiś ładny obrazek, ale nie umiem.
Dzieki za zyczenia i dla Ciebie i Twojej rodziny rowniez wszystkiego najlepszego. Niech spelnia sie wszystkie Wasze marzenia i zdrowie Wam dopisujeMyszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Myśmy teraz zabrali siostrę mojej mamy z Brukseli. Myślałam ze ochujeje od jej gadania i juz na początku podróży miałam czarne wizje jak my wytrzymamy te 15 godzin w samochodzie. Ale ze zaczęła sie skarżyć ze jest strasznie niewyspana i ze złe ostatnio śpi, to jej wcisnelam tabletkę nasenna. 5 godzin ulgi
w drodze powrotnej wcisne jej dwie...
Oooo, to jest pomysł - może ja mojej teściowej tez coś wcisnę? Mam melatoninę, bardzo szybko się rozpuszcza i jest bezsmakowa, tylko ze w herbacie to chyba zostawi osad, no muszę coś wymyślić...polarmiś, malgos741, Mango, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Slash, nie smuc sie
bedziesz ze swoim M i bedziecie pracowac na wnuka
Tak tak, to że będę z meżem jest dla mnie najważniejsze.
Jednak chciałabym być tez z rodziną, ale niestety nie zawsze się ma to co się lubi.
Dziękuję za słowa otuchy.Simba, polarmiś, Kate 75, bliska77, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Oooo, to jest pomysł - może ja mojej teściowej tez coś wcisnę? Mam melatoninę, bardzo szybko się rozpuszcza i jest bezsmakowa, tylko ze w herbacie to chyba zostawi osad, no muszę coś wymyślić...
Moze ciasto?
Pamietam ze moj kumpel upiekl kiedys na swieta muffiny z marihuana. Powiedzial, ze to byly jego najlepsze Swieta w zyciu. Jedna, szczesliwa rodzina.Bursztyn, polarmiś, Pusurek, Kate 75, Parka, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moze ciasto?
Pamietam ze moj kumpel upiekl kiedys na swieta muffiny z marihuana. Powiedzial, ze to byly jego najlepsze Swieta w zyciu. Jedna, szczesliwa rodzina.
Już widzę pokolenie 60+ czy 70+ po mufinkach z maryśkąSimba, Kate 75, Parka, malgos741, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Tak mi sie wydaje ze dzisiaj lub wczoraj mialam owulke. Byzkanko bylo ale zgodnie z zasada co kilka dni a czy cos wyjdzie z tego to ja mam nikle nadzieje ale probowac trzeba.
Zasymulowalabym jakas chorobe ale to jest pierwsza nasza ( dziecka) wigilia w zyciu z rodzina i beda jego ukochani kuzyni wiec nie moge mu tego zrobic. Choinka, prezenty, rodzina, oplatek.
Polarmisiu trening czyni mistrza, a próbowac trzeba zawsze, bo nadzieję też trzeba mieć zawszeNa wigilii będzie na pewno dobrze dziecko się ucieszy i tego się trzymajmy.
Bursztyn wrote:Twoja tesciowa chyba musi byc straszna...
Moja jest dobra kobieta, tylko potwornie duzo gada i ma humory, co mnie niezmiernie wkurwia, na szczescie dzieli nas 1500 km
Nie, nie jest straszna, tak tylko sobie narzekam, żeby o czymś pisać na forumMnie dzieli 30 km jak na wiochę się wyprowadziłam i to mnie cieszy, ale 1500 km marzenie ...
Slash nie łam się pamietam jak kilka dni piszesz o tęsknocie do męża, będzie dobrze, na następne święta może się uda zebrać wszystkich razem
Gosiu może dobrze Polarek kusi na teścik.
Aniu.g super, że wasza rodzinka się powiększa we wszystkich kierunkach
Simba odpoczywaj i się luzuj
Ja skończyłam moje świąteczne wariacje, jutro pakuję prezenty i jadę coś dokupić na koniec kijki nad morzem, potem na sam wieczór lepię uszka i pierogi u mamy.
Do wigilijnego toastu po wigilii też się dołączam symboliczną lampką czerwonego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 21:35
polarmiś, gosia7122, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moze ciasto?
Pamietam ze moj kumpel upiekl kiedys na swieta muffiny z marihuana. Powiedzial, ze to byly jego najlepsze Swieta w zyciu. Jedna, szczesliwa rodzina.
Myślę, że nie jednej rodzinie przydały by się takie muffinki i święta stały by się bardziej świątecznemysza1975, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Myślę, że nie jednej rodzinie przydały by się takie muffinki i święta stały by się bardziej świąteczne
Kate 75, malgos741, bliska77, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja zaliczyłam dzień przy garach a tu wszystko się schrzaniło. Umarła babcia mojego M. Mieszkała z córką 400 km od nas. Mój M z mama i bratem wybierają się na pogrzeb, nie wiadomo, czy nie zostaną tam na całe święta. Ja nie mogę, bo moja mama choruję i nie chcę jej zostawić samej.
To pewnie będą najsmutniejsze święta w moim życiu, a wszystkie potrawy zaprawione łzami, bo gotowałam i płakałam.
malgos741, Iwone, bliska77, Kate 75, Pusurek, samira, Parka, Myszonek, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:A ja zaliczyłam dzień przy garach a tu wszystko się schrzaniło. Umarła babcia mojego M. Mieszkała z córką 400 km od nas. Mój M z mama i bratem wybierają się na pogrzeb, nie wiadomo, czy nie zostaną tam na całe święta. Ja nie mogę, bo moja mama choruję i nie chcę jej zostawić samej.
To pewnie będą najsmutniejsze święta w moim życiu, a wszystkie potrawy zaprawione łzami, bo gotowałam i płakałam.
bliska77, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysza przykro mi.
Coś smutne nastroje z lekka nas opanowały.
U mnie też kiepsko małego choroby ciąg dalszy , z M się pokłóciłam i to pewnie nieostatnia kłótnia przed Świętami ehh teraz myślę że najchętniej bym gdzieś wyjechała na święta w przyszłym roku musimy chyba tak zrobić i już nie będzie kłopotuanna maria, samira, Bursztyn, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość