X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, nie smuc sie ;) bedziesz ze swoim M i bedziecie pracowac na wnuka :)

bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    W Bożego Narodzenia dni urocze,
    niechaj szczęściem serce gra,
    niech zdrowie dobre Was otoczy
    i na dni przyszłości trwa.
    Niech te Święta przyniosą Wam Boże Łaski,
    spokój, radość i dostatek wszelki,
    a Nowy Rok niech spełni marzenia
    ukryte na samym dnie serca.

Pogodnych Świąt Wszystkim Wam razem
    i każdej z osobna życzą Slash (tj. Gosia) z Mężem ;)

P.s. Dziewczyny ja już korzystam z okazji i złożę Wam życzenia. Bo być może się wyłączę na jakiś czas. Chciałam wkleić jakiś ładny obrazek, ale nie umiem.

Dzieki za zyczenia i dla Ciebie i Twojej rodziny rowniez wszystkiego najlepszego. Niech spelnia sie wszystkie Wasze marzenia i zdrowie Wam dopisuje :)

Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Myśmy teraz zabrali siostrę mojej mamy z Brukseli. Myślałam ze ochujeje od jej gadania i juz na początku podróży miałam czarne wizje jak my wytrzymamy te 15 godzin w samochodzie. Ale ze zaczęła sie skarżyć ze jest strasznie niewyspana i ze złe ostatnio śpi, to jej wcisnelam tabletkę nasenna. 5 godzin ulgi :) w drodze powrotnej wcisne jej dwie...

Oooo, to jest pomysł - może ja mojej teściowej tez coś wcisnę? Mam melatoninę, bardzo szybko się rozpuszcza i jest bezsmakowa, tylko ze w herbacie to chyba zostawi osad, no muszę coś wymyślić...

polarmiś, malgos741, Mango, Myszonek lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Slash, nie smuc sie ;) bedziesz ze swoim M i bedziecie pracowac na wnuka :)

Tak tak, to że będę z meżem jest dla mnie najważniejsze.
    Jednak chciałabym być tez z rodziną, ale niestety nie zawsze się ma to co się lubi.
    Dziękuję za słowa otuchy.

Simba, polarmiś, Kate 75, bliska77, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Oooo, to jest pomysł - może ja mojej teściowej tez coś wcisnę? Mam melatoninę, bardzo szybko się rozpuszcza i jest bezsmakowa, tylko ze w herbacie to chyba zostawi osad, no muszę coś wymyślić...

Moze ciasto? ;)
    Pamietam ze moj kumpel upiekl kiedys na swieta muffiny z marihuana. Powiedzial, ze to byly jego najlepsze Swieta w zyciu. Jedna, szczesliwa rodzina.

Bursztyn, polarmiś, Pusurek, Kate 75, Parka, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze ciasto? ;)
    Pamietam ze moj kumpel upiekl kiedys na swieta muffiny z marihuana. Powiedzial, ze to byly jego najlepsze Swieta w zyciu. Jedna, szczesliwa rodzina.

Już widzę pokolenie 60+ czy 70+ po mufinkach z maryśką :)

Simba, Kate 75, Parka, malgos741, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu nie? :)

bliska77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tak mi sie wydaje ze dzisiaj lub wczoraj mialam owulke. Byzkanko bylo ale zgodnie z zasada co kilka dni a czy cos wyjdzie z tego to ja mam nikle nadzieje ale probowac trzeba.

Zasymulowalabym jakas chorobe ale to jest pierwsza nasza ( dziecka) wigilia w zyciu z rodzina i beda jego ukochani kuzyni wiec nie moge mu tego zrobic. Choinka, prezenty, rodzina, oplatek.

Polarmisiu trening czyni mistrza, a próbowac trzeba zawsze, bo nadzieję też trzeba mieć zawsze :) Na wigilii będzie na pewno dobrze dziecko się ucieszy i tego się trzymajmy.
    Bursztyn wrote:
    Twoja tesciowa chyba musi byc straszna...
    Moja jest dobra kobieta, tylko potwornie duzo gada i ma humory, co mnie niezmiernie wkurwia, na szczescie dzieli nas 1500 km :)

Nie, nie jest straszna, tak tylko sobie narzekam, żeby o czymś pisać na forum :P Mnie dzieli 30 km jak na wiochę się wyprowadziłam i to mnie cieszy, ale 1500 km marzenie ...

Slash nie łam się pamietam jak kilka dni piszesz o tęsknocie do męża, będzie dobrze, na następne święta może się uda zebrać wszystkich razem :)

Gosiu może dobrze Polarek kusi na teścik.

Aniu.g super, że wasza rodzinka się powiększa we wszystkich kierunkach :)

Simba odpoczywaj i się luzuj :)

Ja skończyłam moje świąteczne wariacje, jutro pakuję prezenty i jadę coś dokupić na koniec kijki nad morzem, potem na sam wieczór lepię uszka i pierogi u mamy.
    Do wigilijnego toastu po wigilii też się dołączam symboliczną lampką czerwonego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 21:35

polarmiś, gosia7122, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze ciasto? ;)

Myślę, że nie jednej rodzinie przydały by się takie muffinki i święta stały by się bardziej świąteczne ;)

mysza1975, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Myślę, że nie jednej rodzinie przydały by się takie muffinki i święta stały by się bardziej świąteczne ;)
    Poswiecilabym sie z przygotowaniem muffinek ale skad sie bierze maryche?

Kate 75, malgos741, bliska77, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ot to jest pytanie ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 22:39

polarmiś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukladam sie do snu. Pa dziewczynki.

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez już się oczy kleją, czas na odpoczynek, Dobranoc wszystkim :)

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaliczyłam dzień przy garach a tu wszystko się schrzaniło. Umarła babcia mojego M. Mieszkała z córką 400 km od nas. Mój M z mama i bratem wybierają się na pogrzeb, nie wiadomo, czy nie zostaną tam na całe święta. Ja nie mogę, bo moja mama choruję i nie chcę jej zostawić samej.

To pewnie będą najsmutniejsze święta w moim życiu, a wszystkie potrawy zaprawione łzami, bo gotowałam i płakałam :-(.

malgos741, Iwone, bliska77, Kate 75, Pusurek, samira, Parka, Myszonek, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza przytulam <3

Andzia33 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    A ja zaliczyłam dzień przy garach a tu wszystko się schrzaniło. Umarła babcia mojego M. Mieszkała z córką 400 km od nas. Mój M z mama i bratem wybierają się na pogrzeb, nie wiadomo, czy nie zostaną tam na całe święta. Ja nie mogę, bo moja mama choruję i nie chcę jej zostawić samej.

To pewnie będą najsmutniejsze święta w moim życiu, a wszystkie potrawy zaprawione łzami, bo gotowałam i płakałam :-(.
    Mysza, przykro mi. Moze jednak uda mu sie wrocic? Twoja mama napewno tez Cie potrzebuje. Ja tez bez meza w te Swieta a mama w Polsce. Damy rade. Przytulam <3

bliska77, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza tule.

• grosza Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza przykro mi.
    Coś smutne nastroje z lekka nas opanowały.
    U mnie też kiepsko małego choroby ciąg dalszy , z M się pokłóciłam i to pewnie nieostatnia kłótnia przed Świętami ehh teraz myślę że najchętniej bym gdzieś wyjechała na święta w przyszłym roku musimy chyba tak zrobić i już nie będzie kłopotu :)

anna maria, samira, Bursztyn, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki ,Mysza przykro mi.U nas od wczoraj strasznie wieje ,lep napi.... mnie niemilosiernie.Dzisiaj jedziemy kupc choinke.Milego dnia zycze

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny <3

Współczuję i przytulam te, które mają smutny czas <3

Bursztyn, gosia7122, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1899 1900 1901 1902 1903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ