X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, nie smuc sie ;) bedziesz ze swoim M i bedziecie pracowac na wnuka :)

bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    W Bożego Narodzenia dni urocze,
    niechaj szczęściem serce gra,
    niech zdrowie dobre Was otoczy
    i na dni przyszłości trwa.
    Niech te Święta przyniosą Wam Boże Łaski,
    spokój, radość i dostatek wszelki,
    a Nowy Rok niech spełni marzenia
    ukryte na samym dnie serca.

Pogodnych Świąt Wszystkim Wam razem
    i każdej z osobna życzą Slash (tj. Gosia) z Mężem ;)

P.s. Dziewczyny ja już korzystam z okazji i złożę Wam życzenia. Bo być może się wyłączę na jakiś czas. Chciałam wkleić jakiś ładny obrazek, ale nie umiem.

Dzieki za zyczenia i dla Ciebie i Twojej rodziny rowniez wszystkiego najlepszego. Niech spelnia sie wszystkie Wasze marzenia i zdrowie Wam dopisuje :)

Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Myśmy teraz zabrali siostrę mojej mamy z Brukseli. Myślałam ze ochujeje od jej gadania i juz na początku podróży miałam czarne wizje jak my wytrzymamy te 15 godzin w samochodzie. Ale ze zaczęła sie skarżyć ze jest strasznie niewyspana i ze złe ostatnio śpi, to jej wcisnelam tabletkę nasenna. 5 godzin ulgi :) w drodze powrotnej wcisne jej dwie...

Oooo, to jest pomysł - może ja mojej teściowej tez coś wcisnę? Mam melatoninę, bardzo szybko się rozpuszcza i jest bezsmakowa, tylko ze w herbacie to chyba zostawi osad, no muszę coś wymyślić...

polarmiś, malgos741, Mango, Myszonek lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Slash, nie smuc sie ;) bedziesz ze swoim M i bedziecie pracowac na wnuka :)

Tak tak, to że będę z meżem jest dla mnie najważniejsze.
    Jednak chciałabym być tez z rodziną, ale niestety nie zawsze się ma to co się lubi.
    Dziękuję za słowa otuchy.

Simba, polarmiś, Kate 75, bliska77, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Oooo, to jest pomysł - może ja mojej teściowej tez coś wcisnę? Mam melatoninę, bardzo szybko się rozpuszcza i jest bezsmakowa, tylko ze w herbacie to chyba zostawi osad, no muszę coś wymyślić...

Moze ciasto? ;)
    Pamietam ze moj kumpel upiekl kiedys na swieta muffiny z marihuana. Powiedzial, ze to byly jego najlepsze Swieta w zyciu. Jedna, szczesliwa rodzina.

Bursztyn, polarmiś, Pusurek, Kate 75, Parka, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze ciasto? ;)
    Pamietam ze moj kumpel upiekl kiedys na swieta muffiny z marihuana. Powiedzial, ze to byly jego najlepsze Swieta w zyciu. Jedna, szczesliwa rodzina.

Już widzę pokolenie 60+ czy 70+ po mufinkach z maryśką :)

Simba, Kate 75, Parka, malgos741, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu nie? :)

bliska77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tak mi sie wydaje ze dzisiaj lub wczoraj mialam owulke. Byzkanko bylo ale zgodnie z zasada co kilka dni a czy cos wyjdzie z tego to ja mam nikle nadzieje ale probowac trzeba.

Zasymulowalabym jakas chorobe ale to jest pierwsza nasza ( dziecka) wigilia w zyciu z rodzina i beda jego ukochani kuzyni wiec nie moge mu tego zrobic. Choinka, prezenty, rodzina, oplatek.

Polarmisiu trening czyni mistrza, a próbowac trzeba zawsze, bo nadzieję też trzeba mieć zawsze :) Na wigilii będzie na pewno dobrze dziecko się ucieszy i tego się trzymajmy.
    Bursztyn wrote:
    Twoja tesciowa chyba musi byc straszna...
    Moja jest dobra kobieta, tylko potwornie duzo gada i ma humory, co mnie niezmiernie wkurwia, na szczescie dzieli nas 1500 km :)

Nie, nie jest straszna, tak tylko sobie narzekam, żeby o czymś pisać na forum :P Mnie dzieli 30 km jak na wiochę się wyprowadziłam i to mnie cieszy, ale 1500 km marzenie ...

Slash nie łam się pamietam jak kilka dni piszesz o tęsknocie do męża, będzie dobrze, na następne święta może się uda zebrać wszystkich razem :)

Gosiu może dobrze Polarek kusi na teścik.

Aniu.g super, że wasza rodzinka się powiększa we wszystkich kierunkach :)

Simba odpoczywaj i się luzuj :)

Ja skończyłam moje świąteczne wariacje, jutro pakuję prezenty i jadę coś dokupić na koniec kijki nad morzem, potem na sam wieczór lepię uszka i pierogi u mamy.
    Do wigilijnego toastu po wigilii też się dołączam symboliczną lampką czerwonego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 21:35

polarmiś, gosia7122, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze ciasto? ;)

Myślę, że nie jednej rodzinie przydały by się takie muffinki i święta stały by się bardziej świąteczne ;)

mysza1975, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Myślę, że nie jednej rodzinie przydały by się takie muffinki i święta stały by się bardziej świąteczne ;)
    Poswiecilabym sie z przygotowaniem muffinek ale skad sie bierze maryche?

Kate 75, malgos741, bliska77, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ot to jest pytanie ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 22:39

polarmiś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukladam sie do snu. Pa dziewczynki.

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez już się oczy kleją, czas na odpoczynek, Dobranoc wszystkim :)

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaliczyłam dzień przy garach a tu wszystko się schrzaniło. Umarła babcia mojego M. Mieszkała z córką 400 km od nas. Mój M z mama i bratem wybierają się na pogrzeb, nie wiadomo, czy nie zostaną tam na całe święta. Ja nie mogę, bo moja mama choruję i nie chcę jej zostawić samej.

To pewnie będą najsmutniejsze święta w moim życiu, a wszystkie potrawy zaprawione łzami, bo gotowałam i płakałam :-(.

malgos741, Iwone, bliska77, Kate 75, Pusurek, samira, Parka, Myszonek, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza przytulam <3

Andzia33 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    A ja zaliczyłam dzień przy garach a tu wszystko się schrzaniło. Umarła babcia mojego M. Mieszkała z córką 400 km od nas. Mój M z mama i bratem wybierają się na pogrzeb, nie wiadomo, czy nie zostaną tam na całe święta. Ja nie mogę, bo moja mama choruję i nie chcę jej zostawić samej.

To pewnie będą najsmutniejsze święta w moim życiu, a wszystkie potrawy zaprawione łzami, bo gotowałam i płakałam :-(.
    Mysza, przykro mi. Moze jednak uda mu sie wrocic? Twoja mama napewno tez Cie potrzebuje. Ja tez bez meza w te Swieta a mama w Polsce. Damy rade. Przytulam <3

bliska77, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza tule.

• grosza Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza przykro mi.
    Coś smutne nastroje z lekka nas opanowały.
    U mnie też kiepsko małego choroby ciąg dalszy , z M się pokłóciłam i to pewnie nieostatnia kłótnia przed Świętami ehh teraz myślę że najchętniej bym gdzieś wyjechała na święta w przyszłym roku musimy chyba tak zrobić i już nie będzie kłopotu :)

anna maria, samira, Bursztyn, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki ,Mysza przykro mi.U nas od wczoraj strasznie wieje ,lep napi.... mnie niemilosiernie.Dzisiaj jedziemy kupc choinke.Milego dnia zycze

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny <3

Współczuję i przytulam te, które mają smutny czas <3

Bursztyn, gosia7122, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1899 1900 1901 1902 1903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ