X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza bardzo mi przykro i przytulam <3

Witam wszystkie miłe Panie w przedświąteczną niedzielę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, przykro strasznie...

Dzień doberek w ostatnia niedziele adwentu. U mnie dziś ubieranie choinki i chyba jeszcze luz, bo szarżę na kuchnie rozpocznę jutro. Jutro przylatuje tez teściowa...
    A ja w oczekiwaniu na @ i jestem bardzo zaskoczona, bo dziś 28 dzień cyklu i nic się nie dzieje... Zawsze były masakryczne bóle brzucha 2 dni wcześniej i @ przychodziła z reguły 3 dni po odstawieniu dupka. Cykle tez nie były dłuższe niż 28 dni. Na razie się nie nakręcam, ale ...

samira, Alis, Nati74, malgos741, Parka, Myszonek, anna maria, Niuta, Viv78, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laseczki

Jestem niewyspana bo Leon budzil mnie na sikanie o 5 rano, potem o 6.30 a na koncu o 7.30, no jak z dzieckiem ;) upierdliwe to strasznie jest, ale trudno...

Pusurek, kiedy masz termin @ ?
    Agus, jesli czytasz forum to daj znac jak Twoj tata.

malgos741, Parka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek, to może teścik jutro z rana?

Slash, życzę ci, żeby 12 godzinna podróż zleciała szybko i żebyś znalazła coś fajnego dla kuzyna. Alkohol może być fajnym prezentem, zwłaszcza jakić trochę odjechany.

Za 2 godziny kończę pracę i zaczynam okres świąteczny. Może w drodze do domu uda mi się wpaść na stoisko z portfelami i dorzucić portfel do prezentu dla męża, bo mu się rozleciał. Ponieważ mąż ma teraz wolne, więc przeważnie wszędzie razem chodzimy i nie mam jak mu kupić.

Dzisiaj fundujemy sobie oboje prezenty przedświąteczne i idziemy na masaż. Tylko raz w życiu byłam na masażu i jakoś tak mi dziwnie, że jakiś obcy człowiek będzie mnie dotykał.

malgos741, Parka, polarmiś, Myszonek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Laseczki

Jestem niewyspana bo Leon budzil mnie na sikanie o 5 rano, potem o 6.30 a na koncu o 7.30, no jak z dzieckiem ;) upierdliwe to strasznie jest, ale trudno...

Bursztyn, po wielu miesiącach cięzkich negocjacji wybraliśmy w końcu imię dla dziecka płci męskiej, a teraz czytam, że twój pies się tak nazywa! No wiesz! :D

Bursztyn, malgos741, Parka, polarmiś, samira, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Pusurek, to może teścik jutro z rana?

Slash, życzę ci, żeby 12 godzinna podróż zleciała szybko i żebyś znalazła coś fajnego dla kuzyna. Alkohol może być fajnym prezentem, zwłaszcza jakić trochę odjechany.

Za 2 godziny kończę pracę i zaczynam okres świąteczny. Może w drodze do domu uda mi się wpaść na stoisko z portfelami i dorzucić portfel do prezentu dla męża, bo mu się rozleciał. Ponieważ mąż ma teraz wolne, więc przeważnie wszędzie razem chodzimy i nie mam jak mu kupić.

Dzisiaj fundujemy sobie oboje prezenty przedświąteczne i idziemy na masaż. Tylko raz w życiu byłam na masażu i jakoś tak mi dziwnie, że jakiś obcy człowiek będzie mnie dotykał.
    Alis, masaz super sprawa, jak fajny ten obcy to niech dotyka ;) upewnij sie tylko czy ten masaz moze byc stosowany u kobiet w ciazy bo z tego co wiem to nie kazdy moze.

malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Bursztyn, po wielu miesiącach cięzkich negocjacji wybraliśmy w końcu imię dla dziecka płci męskiej, a teraz czytam, że twój pies się tak nazywa! No wiesz! :D
    bardzo sie ciesze i gratuluje doskonalego wyboru! :D

Pusurek, Myszonek, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Pusurek, kiedy masz termin @ ?
    Wg mnie dziś, wg ovu za 2 dni, ale nie mam pojęcia czemu, bo mam cykle 28 dniowe, nie wiem czemu ovu wymyśliło, ze mam mieć w tym miesiącu dłuższy cykl ;) No i zgłupiałam całkiem. A teścik sobie zrobię może w wigilie, jak się do tej pory nic nie wydarzy.

Myszonek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wg mnie dziś, wg ovu za 2 dni, ale nie mam pojęcia czemu, bo mam cykle 28 dniowe, nie wiem czemu ovu wymyśliło, ze mam mieć w tym miesiącu dłuższy cykl ;) No i zgłupiałam całkiem. A teścik sobie zrobię może w wigilie, jak się do tej pory nic nie wydarzy.
    trzymam zatem kciuki za 2 kreski pod choinka :)

Pusurek, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, Pusurek trzymam kciuki za 2 kreseczki.
    Alis ale będzie relaks ale się dowiedz czy możesz mieć masaż jeśli to relaksacyjny to chyba możesz ;-)
    A ja odpoczywam po pracy wczoraj pracowałam do 17.30 więc prawie padłam a jeszcze według przepisu lekarza jeszcze <3 ale wypiłam lampkę winka zrobiłam pyszna kolacjo-obiad bo dewolaję poszły w ruch i sie ożywiłam. Chyba jestem jakimś robokopem. :-)
    Śniadanko dziś robił m pycha.

Bursztyn, Pusurek, Myszonek, Mango, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Parka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Pusurek, według Metod NPR, 18- dniowa faza lutealna to na 99 procent ciąża :) nie czekałabym do wtorku, chyba ze chcesz mieć prezent pod choinkę, to rozumiem :)

Bursztyn, malgos741, Myszonek, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Pusurek, według Metod NPR, 18- dniowa faza lutealna to na 99 procent ciąża :) nie czekałabym do wtorku, chyba ze chcesz mieć prezent pod choinkę, to rozumiem :)

No, może się skusze na test jutro ;) Jakos po prostu nie wierze, ze ta ciąża jest teraz możliwa, przecież się dopiero umówiliśmy do kliniki ;)
    Nie nie ufam tez ovu w 100 % ;)

Myszonek, grosza, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w niedzielne południe :)
    Skończyłam na chwilę okupować kuchnię,

Pusurek - trzymam kciuki za zieloność :)
    Malgos, oby <3 były owocne :)
    Alis - gratuluję porozumienia w sprawie imienia :)
    Bursztynek - czego się nie robi dla ukochanej psiny :)

Bursztyn, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny

nie było mnie sporo czasu,mielismy trochę problemów ,młody chorowal,ja ciagle mam cos z ciaza ale postanowilam wpac choć na chwilke przed swietami

witam wszystkie nowe dziewczyny
    tym które doczekaly się 2 kresek zycze aby ciaze przebiegaly szybko i bez komplikacji
    pozostałym zycze 2 kresek jak najszybciej

a zokazji Swiat zycze wam wszystkim aby spelnily się wszystkie wasze marzenia ,te wielkie i te malutkie ,zycze tez zdrowia,mnostwa humoru i jak najwięcej czasu w rodzinnym gronie

Myszonek, polarmiś, Mango, samira, mysza1975, gosia7122, Viv78, malgos741, Kate 75, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A jak to bedzie dziewczynka to jakie imie? Macie juz czy negocjujecie?

Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nastała cisza :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    pewnie kupuja albo pakuja prezenty :)

Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Bo pewnie wszyscy patrzą na naszych skoczków i szczypiornistki! A przynajmniej ja tak robię ;)

Myszonek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzynka mojego meza z Mediolanu urodzila wlasnie- miesiac przed terminem, synek, pierwsze dziecko. Ona ma 39 lat :) to ta sama o ktorej pisalam, ze spotkala faceta, po 2 miesiacach zamieszkali razem, zaszla natychmiast w ciaze i wzieli slub, to wszystko w rekordowym tempie 4 miesiecy :D

Myszonek, mysza1975, samira, grosza, Simba, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozwiesiłam pranie i patrzę na skoczków,
    w między czasie podgrzewam rosół.
    Po 2 serii skoków wyprasuję zasłony oraz obrusy (bo w pracy jutro spotkanie świąteczne)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 14:33

Pusurek, samira, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1900 1901 1902 1903 1904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ