35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMysza, przykro strasznie...
Dzień doberek w ostatnia niedziele adwentu. U mnie dziś ubieranie choinki i chyba jeszcze luz, bo szarżę na kuchnie rozpocznę jutro. Jutro przylatuje tez teściowa...
A ja w oczekiwaniu na @ i jestem bardzo zaskoczona, bo dziś 28 dzień cyklu i nic się nie dzieje... Zawsze były masakryczne bóle brzucha 2 dni wcześniej i @ przychodziła z reguły 3 dni po odstawieniu dupka. Cykle tez nie były dłuższe niż 28 dni. Na razie się nie nakręcam, ale ...samira, Alis, Nati74, malgos741, Parka, Myszonek, anna maria, Niuta, Viv78, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Laseczki
Jestem niewyspana bo Leon budzil mnie na sikanie o 5 rano, potem o 6.30 a na koncu o 7.30, no jak z dzieckiemupierdliwe to strasznie jest, ale trudno...
Pusurek, kiedy masz termin @ ?
Agus, jesli czytasz forum to daj znac jak Twoj tata.malgos741, Parka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek, to może teścik jutro z rana?
Slash, życzę ci, żeby 12 godzinna podróż zleciała szybko i żebyś znalazła coś fajnego dla kuzyna. Alkohol może być fajnym prezentem, zwłaszcza jakić trochę odjechany.
Za 2 godziny kończę pracę i zaczynam okres świąteczny. Może w drodze do domu uda mi się wpaść na stoisko z portfelami i dorzucić portfel do prezentu dla męża, bo mu się rozleciał. Ponieważ mąż ma teraz wolne, więc przeważnie wszędzie razem chodzimy i nie mam jak mu kupić.
Dzisiaj fundujemy sobie oboje prezenty przedświąteczne i idziemy na masaż. Tylko raz w życiu byłam na masażu i jakoś tak mi dziwnie, że jakiś obcy człowiek będzie mnie dotykał.malgos741, Parka, polarmiś, Myszonek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Laseczki
Jestem niewyspana bo Leon budzil mnie na sikanie o 5 rano, potem o 6.30 a na koncu o 7.30, no jak z dzieckiemupierdliwe to strasznie jest, ale trudno...
Bursztyn, po wielu miesiącach cięzkich negocjacji wybraliśmy w końcu imię dla dziecka płci męskiej, a teraz czytam, że twój pies się tak nazywa! No wiesz!Bursztyn, malgos741, Parka, polarmiś, samira, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Pusurek, to może teścik jutro z rana?
Slash, życzę ci, żeby 12 godzinna podróż zleciała szybko i żebyś znalazła coś fajnego dla kuzyna. Alkohol może być fajnym prezentem, zwłaszcza jakić trochę odjechany.
Za 2 godziny kończę pracę i zaczynam okres świąteczny. Może w drodze do domu uda mi się wpaść na stoisko z portfelami i dorzucić portfel do prezentu dla męża, bo mu się rozleciał. Ponieważ mąż ma teraz wolne, więc przeważnie wszędzie razem chodzimy i nie mam jak mu kupić.
Dzisiaj fundujemy sobie oboje prezenty przedświąteczne i idziemy na masaż. Tylko raz w życiu byłam na masażu i jakoś tak mi dziwnie, że jakiś obcy człowiek będzie mnie dotykał.upewnij sie tylko czy ten masaz moze byc stosowany u kobiet w ciazy bo z tego co wiem to nie kazdy moze.
malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Bursztyn, po wielu miesiącach cięzkich negocjacji wybraliśmy w końcu imię dla dziecka płci męskiej, a teraz czytam, że twój pies się tak nazywa! No wiesz!
Pusurek, Myszonek, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:
Pusurek, kiedy masz termin @ ?No i zgłupiałam całkiem. A teścik sobie zrobię może w wigilie, jak się do tej pory nic nie wydarzy.
Myszonek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wg mnie dziś, wg ovu za 2 dni, ale nie mam pojęcia czemu, bo mam cykle 28 dniowe, nie wiem czemu ovu wymyśliło, ze mam mieć w tym miesiącu dłuższy cykl
No i zgłupiałam całkiem. A teścik sobie zrobię może w wigilie, jak się do tej pory nic nie wydarzy.
Pusurek, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam, Pusurek trzymam kciuki za 2 kreseczki.
Alis ale będzie relaks ale się dowiedz czy możesz mieć masaż jeśli to relaksacyjny to chyba możesz
A ja odpoczywam po pracy wczoraj pracowałam do 17.30 więc prawie padłam a jeszcze według przepisu lekarza jeszczeale wypiłam lampkę winka zrobiłam pyszna kolacjo-obiad bo dewolaję poszły w ruch i sie ożywiłam. Chyba jestem jakimś robokopem.
Śniadanko dziś robił m pycha.Bursztyn, Pusurek, Myszonek, Mango, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Wg mnie dziś, wg ovu za 2 dni, ale nie mam pojęcia czemu, bo mam cykle 28 dniowe, nie wiem czemu ovu wymyśliło, ze mam mieć w tym miesiącu dłuższy cykl
No i zgłupiałam całkiem. A teścik sobie zrobię może w wigilie, jak się do tej pory nic nie wydarzy.
Pusurek, według Metod NPR, 18- dniowa faza lutealna to na 99 procent ciążanie czekałabym do wtorku, chyba ze chcesz mieć prezent pod choinkę, to rozumiem
Bursztyn, malgos741, Myszonek, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Pusurek, według Metod NPR, 18- dniowa faza lutealna to na 99 procent ciąża
nie czekałabym do wtorku, chyba ze chcesz mieć prezent pod choinkę, to rozumiem
No, może się skusze na test jutroJakos po prostu nie wierze, ze ta ciąża jest teraz możliwa, przecież się dopiero umówiliśmy do kliniki
Nie nie ufam tez ovu w 100 %Myszonek, grosza, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się w niedzielne południe
Skończyłam na chwilę okupować kuchnię,
Pusurek - trzymam kciuki za zieloność
Malgos, obybyły owocne
Alis - gratuluję porozumienia w sprawie imienia
Bursztynek - czego się nie robi dla ukochanej psinyBursztyn, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
nie było mnie sporo czasu,mielismy trochę problemów ,młody chorowal,ja ciagle mam cos z ciaza ale postanowilam wpac choć na chwilke przed swietami
witam wszystkie nowe dziewczyny
tym które doczekaly się 2 kresek zycze aby ciaze przebiegaly szybko i bez komplikacji
pozostałym zycze 2 kresek jak najszybciej
a zokazji Swiat zycze wam wszystkim aby spelnily się wszystkie wasze marzenia ,te wielkie i te malutkie ,zycze tez zdrowia,mnostwa humoru i jak najwięcej czasu w rodzinnym gronieMyszonek, polarmiś, Mango, samira, mysza1975, gosia7122, Viv78, malgos741, Kate 75, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Bursztyn, po wielu miesiącach cięzkich negocjacji wybraliśmy w końcu imię dla dziecka płci męskiej, a teraz czytam, że twój pies się tak nazywa! No wiesz!
Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuzynka mojego meza z Mediolanu urodzila wlasnie- miesiac przed terminem, synek, pierwsze dziecko. Ona ma 39 lat
to ta sama o ktorej pisalam, ze spotkala faceta, po 2 miesiacach zamieszkali razem, zaszla natychmiast w ciaze i wzieli slub, to wszystko w rekordowym tempie 4 miesiecy
Myszonek, mysza1975, samira, grosza, Simba, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
rozwiesiłam pranie i patrzę na skoczków,
w między czasie podgrzewam rosół.
Po 2 serii skoków wyprasuję zasłony oraz obrusy (bo w pracy jutro spotkanie świąteczne)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 14:33
Pusurek, samira, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość