35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam Laski
m odkurza i umyje podłogi ,syn pojechał mi po wodę do Auchana Nałęczowianka bo jest promocja a już wrócił i wody niet ,wykupili
a ja robię bigosik a jutro babka piaskowa i murzynek makówki dopiero w wigilię ,i sałatkę taka tradycyjną
karpie przerobione i zamrożone będę w wigilie smażyła ...
w pierwszy dzień świąt z moimi rodzicami i synem idziemy na obiad i ciasto do teściów ,niestety bratanica z Anglii przyleci we styczniu dopiero bo teraz bardzo drogie bilety
_________________Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 14:59
Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA miałam napisać wynik b. nasienia mojego G
właśnie we środę odebrał M rozszerzone badanie nasienia -są mega szczegółowe) dlatego nie będę pisała tu wszystkiego napisze to co było w uwagach ,moim zdaniem nie za wesoło jest(chociaż podstawowe nie najgorsze to najważniejsza jest ich morfologia)
a w uwagach ma tak cyt: "oligo-astheno-terato-zoospermia(OAT) , Teratozoospermia .Obniżony odsetek żywych plemników "
wyjaśnienie z neta :
Teratozoospermia
Zwiększony odsetek nieprawidłowych form plemników. (w skrócie)
a oligo-astheno-terato-zoospermia(OAT)
Kombinacje zaburzeń opisanych powyżej (np. oligoasthenozoospemia - za mało plemników, zbyt duża część nie charakteryzuje się prawidłowym ruchem; oligoastheonteratozoospemia - jak wcześniej, dodatkowo zwiększony odsetek nieprawidłowych plemników).
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Przede mną i mamą dzisiaj jeszcze pierogi z kapustą i grzybami. Mój T. zrobił farsz do pasztecików (k.kapusta, podsmażona cebulka i pieczarki - jutro doda pasztetową wędzoną). Wieczorem ugotuję warzywa na sałatkę (tradycyjną), a na jutro zostanie: sernik, makowiec, kulebiak (w formie makowca, z kapuchą i grzybami) i T. dokończy paszteciki (tzn pozawija farsz w ciasto kruche); w wigilię rozmrozić uszka, dokończyć barszcz i usmażyć rybę -
a potem SPAĆPusurek, samira, polarmiś, malgos741, Kate 75, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witajcie...my w sklepie budowlanym..nawet mało ludzi ciekawe dlaczego.. My wczoraj mieliśmy drugą część przeprowadzki. rozkrecalismy ogromną szafę i ją przewozilismy..plus reszta gratów teraz w domu nie ma już nigdzie miejsca.
Myszonek, samira, Pusurek, Mango, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam dzisiaj na wizycie, wszystko wygląda, ze jest ok. Za miesiąc być może gin wykona badanie połówkowe.
Na 99,9% będę miała syna, bo wszystko elegancko pokazał. Spał, więc się nie zorientował, że mu się zagląda między nóżkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 18:11
Myszonek, Simba, Mango, anna maria, Bursztyn, samira, Reni, ania.g, malgos741, EwaT, Parka, mysza1975, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Poswiecilabym sie z przygotowaniem muffinek ale skad sie bierze maryche?
Zwykle rosnie miedzy bazylia i szczypiorem:)
caffe, Myszonek, Mango, Bursztyn, Reni, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Byłam dzisiaj na wizycie, wszystko wygląda, ze jest ok. Za miesiąc być może gin wykona badanie połówkowe.
Na 99,9% będę miała syna, bo wszystko elegancko pokazał. Spał, więc się nie zorientował, że mu się zagląda między nóżkiPusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No jak skad? Z doniczki na parapecie
Zwykle rosnie miedzy bazylia i szczypiorem:)
Myszonek, Simba, Bursztyn, Reni, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Byłam dzisiaj na wizycie, wszystko wygląda, ze jest ok. Za miesiąc być może gin wykona badanie połówkowe.
Na 99,9% będę miała syna, bo wszystko elegancko pokazał. Spał, więc się nie zorientował, że mu się zagląda między nóżkiMyszonek, caffe, Pusurek, Bursztyn, samira, malgos741, EwaT, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Caffe ja do osmego miesiaca mialam miec na 99,9 procent dziewczynke.
Lekarz pokazywał poszczególne elementy "instrumentu"zobaczymy co powie za miesiąc
Myszonek, Pusurek, samira, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Ja mam już wybrane - teraz tylko zaciążyć by się przydało
Z wybranych mamy Michał, DominikW sumie może to nie ma znaczenia, ale dałam mężowi w pewnym sensie wolną rękę żeby sam imię wymyślił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 18:47
Myszonek, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Sa dwie kreski!
Jestem przerażona, chyba szczęśliwa, cala się trzęsę. Matko, jakoś to za szybko się stało...caffe, Myszonek, Simba, Mango, anna maria, Bursztyn, Niuta, samira, Reni, Viv78, malgos741, Kate 75, Parka, mysza1975, bliska77, Bozia3, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziewczyny! Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Sa dwie kreski!
Jestem przerażona, chyba szczęśliwa, cala się trzęsę. Matko, jakoś to za szybko się stało...
GRATULUJĘSUPER
BOŻE NARODZENIE DZIAŁA
Pusurek, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość