35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszonek wrote:
a ja w ciągu ostatnich 2 miesięcy dostałam taki brzuszek jak w co najmniej 5-6 msc ciąży - więc przez dłuższy czas się otoczenie nie dowie (no chyba, że zrobiłby się jeszcze większy).
Już taki mój urok - nie mam tyłka, szerokich bioder i jak tyję to właśnie tak "ciężarnie" (szkoda, że na pusto)
Myszonek, Pusurek, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Pusurek, a podzieliłaś się już z kimś nowinką?
No, z ojcem dziecka, potem z Wami, potem z przyjaciółka z Polski, potem z córka. Jutro przyjeżdża teściowa, wiec mój mężczyzna na bank nie wytrzyma i jej wypaple. I zamykam juz dziob, tak na wszelki wypadek.
Myszonek, caffe, polarmiś, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Najbardziej znienawidzona kolęda w dni plodne, to Cicha Noc
Dobry mam humor dziś. To pewnie od nic nie robienia i od tych dobrych wieści forumowych
Misiek, pomysł z paczka na nazwisko psa - genialny! Możesz nazwać suke Kora.Myszonek, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
U mnie na usg lekarz pokazał jąderka i siusiaka. Potem jeszcze coś tam oglądał i moje pytanie jaki jest długi (syn) padło sekunde po tym jak gin znowu znalazł siusiaka i go pokazał
I szybko wyprostowałam pytanie, ze chodziło mi o to jak długi jest dzieciaczek
gin się uśmiechnął i ja też, no bo co miałam zrobić w takiej sytuacji
Myszonek, Simba, Niuta, anna maria, samira, Bursztyn, EwaT, malgos741, polarmiś, Kate 75, bliska77, Bozia3, Mango, mysza1975, gosia7122, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No, z ojcem dziecka
, potem z Wami, potem z przyjaciółka z Polski, potem z córka. Jutro przyjeżdża teściowa, wiec mój mężczyzna na bank nie wytrzyma i jej wypaple. I zamykam juz dziob, tak na wszelki wypadek.
anna maria, malgos741, grosza lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:U mnie na usg lekarz pokazał jąderka i siusiaka. Potem jeszcze coś tam oglądał i moje pytanie jaki jest długi (syn) padło sekunde po tym jak gin znowu znalazł siusiaka i go pokazał
Już lubię tego ginacaffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Już lubię tego gina
Będąc na wizycie przed ciążą gin powiedział, że cykl jest bezowulacyjny. Potem na nasze pytania opowiedział jaki jest dalszy plan działania. Z uśmiechem do męża powiedział, że pana też przebadamyPożartowali i poszliśmy do domu. Potem okazało się, ze w tym "bezowulacyjnym" cyklu zaszłam w ciążę. Na pierwszej wizycie gin mówi do mojego m: co, przestraszył się pan badań?
Mój odpowiedział, że nie
tylko wziął się do roboty
Uśmialiśmy się
Myszonek, Pusurek, anna maria, samira, Bursztyn, malgos741, Kate 75, bliska77, Bozia3, Mango, mysza1975, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my już po pierwszym szoku, siedzimy i zaczynamy się cieszyć wieścią. I śmiejemy się, ze klinika, do której jestesmy umówieni za miesiąc i która chwali się niezwykłą skutecznością, jest naprawdę skuteczna! Ledwo poszliśmy się zapisać, a już jestem w ciąży!
Polecam!
A tak naprawdę,to myślę, ze to, ze mój mężczyzna zrobił sobie badania nasienia i szybko zareagowaliśmy z lekami, to był klucz do sukcesu. Bo przez 2 lata nic, a teraz po 1,5 miesiąca leków ciąża?
Wiec dziękuje Wam bardzo, dziewczyny, bo to tez Wasza zasługa! Wszystkie porady dotyczące suplementacji, analizowanie wyników nasienia i wsparcie! To po prostu pomogło!Myszonek, caffe, Niuta, anna maria, Simba, samira, Bursztyn, ania.g, Iwone, EwaT, malgos741, polarmiś, Kate 75, Parka, Bozia3, Mango, mysza1975, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A mnie zemdlilo,no ale co sie dziwc najpierw zjadlam rybe w pomidorach(cala puszke),a za chwile ladny kawalek ciasta czekoladawego.Sama sobie jestem winna.
Pusurek, EwaT, malgos741, polarmiś, Kate 75, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A my już po pierwszym szoku, siedzimy i zaczynamy się cieszyć wieścią. I śmiejemy się, ze klinika, do której jestesmy umówieni za miesiąc i która chwali się niezwykłą skutecznością, jest naprawdę skuteczna! Ledwo poszliśmy się zapisać, a już jestem w ciąży!
Polecam!
A tak naprawdę,to myślę, ze to, ze mój mężczyzna zrobił sobie badania nasienia i szybko zareagowaliśmy z lekami, to był klucz do sukcesu. Bo przez 2 lata nic, a teraz po 1,5 miesiąca leków ciąża?
Wiec dziękuje Wam bardzo, dziewczyny, bo to tez Wasza zasługa! Wszystkie porady dotyczące suplementacji, analizowanie wyników nasienia i wsparcie! To po prostu pomogło!
Pasurek GRATULUJĘ pięknego świątecznego prezentuPusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jutro pracuję do 16 15 a potem jade do mamy pomóc w gotowaniu a we wtorek też pracuję. W tym roku prezenty będą na odwal się. Nie lubię takpolarmiś wrote:Jutro jest caly dzien i we wtorek do 15-stej. Dasz rade.
anna maria, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Ale numer worek z zielenią jeszcze nie jest pusty...hura
Masz prezent na gwiazdkęPusurek wrote:Dziewczyny! Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Sa dwie kreski!
Jestem przerażona, chyba szczęśliwa, cala się trzęsę. Matko, jakoś to za szybko się stało...Pusurek, anna maria, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Pusurek, gratulacje!!! Bardzo sie ciesze! Piekny prezent pod choinke, chyba nie moglas znalezc lepszego momentu
A mozesz napisac jakie suplementy czy cokolwiek innego bral Twoj maz na poprawe jakosci nasienia? Byc moze mogloby to pomoc wszystkim starajacym sie.anna maria, Pusurek, Kate 75, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziewczyny! Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Sa dwie kreski!
Jestem przerażona, chyba szczęśliwa, cala się trzęsę. Matko, jakoś to za szybko się stało...anna maria, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
caffe wrote:Też go lubię
Będąc na wizycie przed ciążą gin powiedział, że cykl jest bezowulacyjny. Potem na nasze pytania opowiedział jaki jest dalszy plan działania. Z uśmiechem do męża powiedział, że pana też przebadamyPożartowali i poszliśmy do domu. Potem okazało się, ze w tym "bezowulacyjnym" cyklu zaszłam w ciążę. Na pierwszej wizycie gin mówi do mojego m: co, przestraszył się pan badań?
Mój odpowiedział, że nie
tylko wziął się do roboty
Uśmialiśmy się
To jest dla mnie TOP CYKL 2013
anna maria, moremi, Reni, malgos741, polarmiś, Kate 75, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą, czytam sobie wieści z forum bo dopiero usiadłam a tu taka nowina Pusurek w ciąży
Jutro po 15 mam pierwszą wizytę u gina i nie mogę o tym przestać myśleć. Nie powtarzałam bety po raz trzeci i nie wiem co się tam dzieje. Poza napadową sennością i zmęczeniem nie mam żadnych objawów. Cycki w ogóle mnie nie bolą po prostu nic się z nimi nie dzieje ale może to za wcześnie, sama nie wiem.Pusurek, malgos741, anna maria, Kate 75, caffe, samira, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusurek, gratulacje!!! Bardzo sie ciesze! Piekny prezent pod choinke, chyba nie moglas znalezc lepszego momentu
A mozesz napisac jakie suplementy czy cokolwiek innego bral Twoj maz na poprawe jakosci nasienia? Byc moze mogloby to pomoc wszystkim starajacym sie.
Bral salfazin, folik ( teraz mu zabiore), wit. C 1000 mg i wit. E 500 mg.
Bursztyn, Niuta, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość