X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    :) a ja w ciągu ostatnich 2 miesięcy dostałam taki brzuszek jak w co najmniej 5-6 msc ciąży - więc przez dłuższy czas się otoczenie nie dowie (no chyba, że zrobiłby się jeszcze większy).
    Już taki mój urok - nie mam tyłka, szerokich bioder i jak tyję to właśnie tak "ciężarnie" (szkoda, że na pusto ;) )
    A ja nie miałam w ogóle brzucha wiec powiększenie się go wzbudzi podejrzenia ;)

Myszonek, Pusurek, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A ja nie miałam w ogóle brzucha wiec powiększenie się go wzbudzi podejrzenia ;)

Czyli mam lepszy start do ewentualnego ataku z ukrycia ;)

caffe, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pusurek, a podzieliłaś się już z kimś nowinką? :)

No, z ojcem dziecka :D, potem z Wami, potem z przyjaciółka z Polski, potem z córka. Jutro przyjeżdża teściowa, wiec mój mężczyzna na bank nie wytrzyma i jej wypaple. I zamykam juz dziob, tak na wszelki wypadek. ;)

Myszonek, caffe, polarmiś, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Czyli mam lepszy start do ewentualnego ataku z ukrycia ;)
    No fakt hehehe ;)

Myszonek lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej znienawidzona kolęda w dni plodne, to Cicha Noc ;)
    Dobry mam humor dziś. To pewnie od nic nie robienia i od tych dobrych wieści forumowych ;)
    Misiek, pomysł z paczka na nazwisko psa - genialny! Możesz nazwać suke Kora.

Myszonek, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na usg lekarz pokazał jąderka i siusiaka. Potem jeszcze coś tam oglądał i moje pytanie jaki jest długi (syn) padło sekunde po tym jak gin znowu znalazł siusiaka i go pokazał :) I szybko wyprostowałam pytanie, ze chodziło mi o to jak długi jest dzieciaczek :P gin się uśmiechnął i ja też, no bo co miałam zrobić w takiej sytuacji :P

Myszonek, Simba, Niuta, anna maria, samira, Bursztyn, EwaT, malgos741, polarmiś, Kate 75, bliska77, Bozia3, Mango, mysza1975, gosia7122, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No, z ojcem dziecka :D, potem z Wami, potem z przyjaciółka z Polski, potem z córka. Jutro przyjeżdża teściowa, wiec mój mężczyzna na bank nie wytrzyma i jej wypaple. I zamykam juz dziob, tak na wszelki wypadek. ;)
    Mój też ma problem z trzymaniem języka za zębami, ale tym razem stanął na wysokości zadania i nic nie pisnął wtedy kiedy trzeba :)

anna maria, malgos741, grosza lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U mnie na usg lekarz pokazał jąderka i siusiaka. Potem jeszcze coś tam oglądał i moje pytanie jaki jest długi (syn) padło sekunde po tym jak gin znowu znalazł siusiaka i go pokazał :)

Już lubię tego gina :)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Już lubię tego gina :)
    Też go lubię :)

Będąc na wizycie przed ciążą gin powiedział, że cykl jest bezowulacyjny. Potem na nasze pytania opowiedział jaki jest dalszy plan działania. Z uśmiechem do męża powiedział, że pana też przebadamy :) Pożartowali i poszliśmy do domu. Potem okazało się, ze w tym "bezowulacyjnym" cyklu zaszłam w ciążę. Na pierwszej wizycie gin mówi do mojego m: co, przestraszył się pan badań? :) Mój odpowiedział, że nie ;) tylko wziął się do roboty ;) Uśmialiśmy się :)

Myszonek, Pusurek, anna maria, samira, Bursztyn, malgos741, Kate 75, bliska77, Bozia3, Mango, mysza1975, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my już po pierwszym szoku, siedzimy i zaczynamy się cieszyć wieścią. I śmiejemy się, ze klinika, do której jestesmy umówieni za miesiąc i która chwali się niezwykłą skutecznością, jest naprawdę skuteczna! Ledwo poszliśmy się zapisać, a już jestem w ciąży! :D Polecam! :D

A tak naprawdę,to myślę, ze to, ze mój mężczyzna zrobił sobie badania nasienia i szybko zareagowaliśmy z lekami, to był klucz do sukcesu. Bo przez 2 lata nic, a teraz po 1,5 miesiąca leków ciąża?
    Wiec dziękuje Wam bardzo, dziewczyny, bo to tez Wasza zasługa! Wszystkie porady dotyczące suplementacji, analizowanie wyników nasienia i wsparcie! To po prostu pomogło! <3

Myszonek, caffe, Niuta, anna maria, Simba, samira, Bursztyn, ania.g, Iwone, EwaT, malgos741, polarmiś, Kate 75, Parka, Bozia3, Mango, mysza1975, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie zemdlilo,no ale co sie dziwc najpierw zjadlam rybe w pomidorach(cala puszke),a za chwile ladny kawalek ciasta czekoladawego.Sama sobie jestem winna.

Pusurek, EwaT, malgos741, polarmiś, Kate 75, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A my już po pierwszym szoku, siedzimy i zaczynamy się cieszyć wieścią. I śmiejemy się, ze klinika, do której jestesmy umówieni za miesiąc i która chwali się niezwykłą skutecznością, jest naprawdę skuteczna! Ledwo poszliśmy się zapisać, a już jestem w ciąży! :D Polecam! :D

A tak naprawdę,to myślę, ze to, ze mój mężczyzna zrobił sobie badania nasienia i szybko zareagowaliśmy z lekami, to był klucz do sukcesu. Bo przez 2 lata nic, a teraz po 1,5 miesiąca leków ciąża?
    Wiec dziękuje Wam bardzo, dziewczyny, bo to tez Wasza zasługa! Wszystkie porady dotyczące suplementacji, analizowanie wyników nasienia i wsparcie! To po prostu pomogło! <3

Pasurek GRATULUJĘ pięknego świątecznego prezentu <3

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro pracuję do 16 15 a potem jade do mamy pomóc w gotowaniu a we wtorek też pracuję. W tym roku prezenty będą na odwal się. Nie lubię tak
    polarmiś wrote:
    Jutro jest caly dzien i we wtorek do 15-stej. Dasz rade.

anna maria, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale numer worek z zielenią jeszcze nie jest pusty...hura
    Masz prezent na gwiazdkę
    Pusurek wrote:
    Dziewczyny! Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Sa dwie kreski!
    Jestem przerażona, chyba szczęśliwa, cala się trzęsę. Matko, jakoś to za szybko się stało...

Pusurek, anna maria, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek, gratulacje!!! Bardzo sie ciesze! Piekny prezent pod choinke, chyba nie moglas znalezc lepszego momentu :)

A mozesz napisac jakie suplementy czy cokolwiek innego bral Twoj maz na poprawe jakosci nasienia? Byc moze mogloby to pomoc wszystkim starajacym sie.

anna maria, Pusurek, Kate 75, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dziewczyny! Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Sa dwie kreski!
    Jestem przerażona, chyba szczęśliwa, cala się trzęsę. Matko, jakoś to za szybko się stało...
    Ale numer: super!!!Cieszę się bardzo :)

anna maria, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Też go lubię :)

Będąc na wizycie przed ciążą gin powiedział, że cykl jest bezowulacyjny. Potem na nasze pytania opowiedział jaki jest dalszy plan działania. Z uśmiechem do męża powiedział, że pana też przebadamy :) Pożartowali i poszliśmy do domu. Potem okazało się, ze w tym "bezowulacyjnym" cyklu zaszłam w ciążę. Na pierwszej wizycie gin mówi do mojego m: co, przestraszył się pan badań? :) Mój odpowiedział, że nie ;) tylko wziął się do roboty ;) Uśmialiśmy się :)
    no, ten Twoj bezowulacyjny zaciazony cykl stal sie juz legenda na Ovu :) To jest dla mnie TOP CYKL 2013 :)

anna maria, moremi, Reni, malgos741, polarmiś, Kate 75, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą, czytam sobie wieści z forum bo dopiero usiadłam a tu taka nowina Pusurek w ciąży :)
    Jutro po 15 mam pierwszą wizytę u gina i nie mogę o tym przestać myśleć. Nie powtarzałam bety po raz trzeci i nie wiem co się tam dzieje. Poza napadową sennością i zmęczeniem nie mam żadnych objawów. Cycki w ogóle mnie nie bolą po prostu nic się z nimi nie dzieje ale może to za wcześnie, sama nie wiem.

Pusurek, malgos741, anna maria, Kate 75, caffe, samira, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pusurek, gratulacje!!! Bardzo sie ciesze! Piekny prezent pod choinke, chyba nie moglas znalezc lepszego momentu :)

A mozesz napisac jakie suplementy czy cokolwiek innego bral Twoj maz na poprawe jakosci nasienia? Byc moze mogloby to pomoc wszystkim starajacym sie.

Bral salfazin, folik ( teraz mu zabiore :P ), wit. C 1000 mg i wit. E 500 mg.

Bursztyn, Niuta, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1903 1904 1905 1906 1907 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ