X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny,sloneczko swieci trawa zielona normalnie swieta wielkanocne a nie wigilia.Milego dnia wszystkim zycze

bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga bardzo mi przykro z powodu tych komplikacji, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i przetrwacie ten ciężki okres w życiu waszej rodziny. Dużo sił dla ciebie, twojego taty i całej twojej rodziny, dbaj o siebie, przytulam <3

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:25

Kate 75, bliska77, Reni, samira, polarmiś, malgos741, Pusurek, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga siły dla całej rodziny i zdrowia dla taty. Trzymaj się kochana. Myślami jesteśmy z Tobą.
    agafbh wrote:
    witajcie
    Tata wykończony fizycznie i psychicznie (w ciągu 10 dni to już będzie kolejne - chyba 4 znieczulenie ogólne), ja jestem bardzo tym wszystkim zmęczona, na święta Tata zostaje w szpitalu, córka smutna, ze Dziadka na wigilie w domu nie będzie......cóż chcę żeby te święta się już skończyły.....

miłego dnia

bliska77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wielkie dzięki Dziewczyny, już nie wiem po raz który

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta.
    Ja planuję dzisiaj ewakuować się z pracy wcześniej..muszę te prezenty kupić :-/
    Wczoraj składaliśmy szafę i od nowa ustawialiśmy meble w salonie, bo coś nie pasowało.. zeszło nam się do 24 ;-) mam nadzieję, że sąsiedzi wybaczą haha
    no ale zaczyna się już coś wyłaniać z tego pierdolnika ;-)
    mam nadzieję, że mi firanki założy na święta.. bo roleta z dykty nie bardzo mi pasuje
    wczoraj zniknęło już 6 worów z ciuchami.. bo były one spakowane z wieszakami więc od razu przewiesiłam je do szafy .. :-)
    miłego dnia

moremi, ania.g, Kate 75, malgos741, Bursztyn, Pusurek, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu na chyba ostatnio na wielkanoc śnieg padał więc musi być zachowana równowaga ;-)
    anna maria wrote:
    witam dziewczyny,sloneczko swieci trawa zielona normalnie swieta wielkanocne a nie wigilia.Milego dnia wszystkim zycze

ania.g, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj :-)
    moremi wrote:
    Cześć dziewczyny :)

moremi lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, cały czas trzymam kciuki za Twojego tatę i za Ciebie. Przytulam, trzymaj się.

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Powodzenia u gin aniu, napisz jak było o ile czasu wystarczy, aby zajrzeć do kompa :)
    Zajrzę na pewno bo bym nie wytrzymała ;)

Kate 75 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzień dobry dziewczęta.
    Ja planuję dzisiaj ewakuować się z pracy wcześniej..muszę te prezenty kupić :-/
    Wczoraj składaliśmy szafę i od nowa ustawialiśmy meble w salonie, bo coś nie pasowało.. zeszło nam się do 24 ;-) mam nadzieję, że sąsiedzi wybaczą haha
    no ale zaczyna się już coś wyłaniać z tego pierdolnika ;-)
    mam nadzieję, że mi firanki założy na święta.. bo roleta z dykty nie bardzo mi pasuje
    wczoraj zniknęło już 6 worów z ciuchami.. bo były one spakowane z wieszakami więc od razu przewiesiłam je do szafy .. :-)
    miłego dnia
    Obrotna z Ciebie dziewczyna ;)Niezły sprint, ale jeszcze trochę i odpoczniesz. Powodzenia na zakupach, obyś szybko załatwiła sprawę :)

Reni lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dosyć tej partyzantki, koniec przerwy śniadaniowej trzeba zabrać się za robotę z powrotem. Odezwę się wieczorem.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZeść Dziewczyny :)
    Ja też w maratonie świątecznym :) Dziś jadę kupić resztę prezentów i gotowanie i pieczenie na całego..:)

Pusurku - wielkie gratulacje :)
    Caffe- dobrze, że zdrowa dzidzia się rozwija z długim ..ogonkiem...;)
    Aga - trzymam kciuki za Twojego Ojca
    Samirka - bierz się za suplementację Koguta, albo niech pójdzie do androloga - szkoda czasu...
    Polarmisiu - do pieska bardzo pasuje imię "Kora" a potem i Ty skorzystasz ;)
    Bursztynku - jak już urodzisz...to Twój mąż zwariuje na jego punkcie i łatwiej mu będzie pomyśleć o innej pracy - bliżej Was

polarmiś, samira, Kate 75, bliska77, Bursztyn, Pusurek, Myszonek, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - trzymaj sie dzielnie i zycze by wszystko ulozylo sie jak najlepiej.
    Olena - wiem ze Ci smutno i smuc tu ile chcesz po to tu jestesmy by sie wspierac!!
    Pusurek jeszcze raz gratuluje!!!! Podaj adres tej kłiniki:-)

Reni ciesze sie ze mieszkanie zaczyna przypominac przytulne gniazdko, oby jak najszybciej , bo strasznie nas zaniedbujesz!!!!!

Moremi - witamy.

bliska77, Bursztyn, Pusurek, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziękuj..nie ma za co.. jesteśmy, żeby się wspierać nie tylko w kwestii prokreacji ;-)
    jesteśmy prawie jak rodzina :-*
    agafbh wrote:
    wielkie dzięki Dziewczyny, już nie wiem po raz który

Simba, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale czytam Was na bieżąco.. tyle tylko, że z komóry mało piszę, bo mam nerwa zaraz, że przestawia mi wyrazy ;-)
    polarmiś wrote:
    Reni ciesze sie ze mieszkanie zaczyna przypominac przytulne gniazdko, oby jak najszybciej , bo strasznie nas zaniedbujesz!!!!!

malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale czytam Was na bieżąco.. tyle tylko, że z komóry mało piszę, bo mam nerwa zaraz, że przestawia mi wyrazy ;-)
    Ja glownie pisze z tableta i tez ledwo widze co pisze, polskie znaki - aby je wstawic za duzo roboty. W telefonie jest opcja by nie wstawial domyslnie wyrazow.pamietam kiedys jak tu pisalam ze bola mnie stopy a telefon zmienil na pachna mi stopy!!

Reni, malgos741, moremi, Simba, Bursztyn, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu!!! Fakt idealne imie dla tego mojego pieska!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

Życzeń, które Wam życzę
    na razie nie wyliczę
    więc podaję pierwsze z kraju
    by Wam żyło się jak w raju
    by w Wigilię u rodzinki
    wszyscy mieli fajne minki
    by przy stole chciał zagościć
    pakiet zdrowia i miłości
    i u wszystkich był tak mocny
    by pozostał całoroczny.

Święta szybko się zbliżają,
    w święta ludzie się kochają.
    Przy dzieleniu się opłatkiem,
    płyną z oczu łzy ukradkiem.
    Życzmy sobie Wszystkiego Najlepszego,
    dając w policzek całusa wielkiego.
    W nocy Jezus się urodzi
    i serduszka nam odmłodzi.
    Wesołe święta, oby takie były
    i oby wszystkie życzenia się spełniły, szczególnie te fasolkowe :)

Starającym fasolek,kiełkującym szczęśliwej ciąży,i tym na finiszu szczęśliwego rozwiązania <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 10:10

Bursztyn, ania.g, Iwone, Niuta, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobnie jak Reni - zasuwam na pełnych obrotach i się trochę mniej udzielam, ale w chwilach wolnych czytam wszystkie wpisy i jestem na bieżąco. Dość długi czas było nas tu mało - stała ekipa kilkuosobowa. Teraz jest super - dużo dziewczyn się dołączyło - więcej historii radosnych i smutnych :)
    Dziewczynom podobnocyklowym do mnie przypominam, że święta za pasem i bzykanko czas rozpocząć...;)

Reni, samira, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1905 1906 1907 1908 1909 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ