35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga bardzo mi przykro z powodu tych komplikacji, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i przetrwacie ten ciężki okres w życiu waszej rodziny. Dużo sił dla ciebie, twojego taty i całej twojej rodziny, dbaj o siebie, przytulam
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:25
Kate 75, bliska77, Reni, samira, polarmiś, malgos741, Pusurek, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aga siły dla całej rodziny i zdrowia dla taty. Trzymaj się kochana. Myślami jesteśmy z Tobą.
agafbh wrote:witajcie
Tata wykończony fizycznie i psychicznie (w ciągu 10 dni to już będzie kolejne - chyba 4 znieczulenie ogólne), ja jestem bardzo tym wszystkim zmęczona, na święta Tata zostaje w szpitalu, córka smutna, ze Dziadka na wigilie w domu nie będzie......cóż chcę żeby te święta się już skończyły.....
miłego dniabliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczęta.
Ja planuję dzisiaj ewakuować się z pracy wcześniej..muszę te prezenty kupić
Wczoraj składaliśmy szafę i od nowa ustawialiśmy meble w salonie, bo coś nie pasowało.. zeszło nam się do 24mam nadzieję, że sąsiedzi wybaczą haha
no ale zaczyna się już coś wyłaniać z tego pierdolnika
mam nadzieję, że mi firanki założy na święta.. bo roleta z dykty nie bardzo mi pasuje
wczoraj zniknęło już 6 worów z ciuchami.. bo były one spakowane z wieszakami więc od razu przewiesiłam je do szafy ..
miłego dnia
moremi, ania.g, Kate 75, malgos741, Bursztyn, Pusurek, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aniu na chyba ostatnio na wielkanoc śnieg padał więc musi być zachowana równowaga
anna maria wrote:witam dziewczyny,sloneczko swieci trawa zielona normalnie swieta wielkanocne a nie wigilia.Milego dnia wszystkim zyczeania.g, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dzień dobry dziewczęta.
Ja planuję dzisiaj ewakuować się z pracy wcześniej..muszę te prezenty kupić
Wczoraj składaliśmy szafę i od nowa ustawialiśmy meble w salonie, bo coś nie pasowało.. zeszło nam się do 24mam nadzieję, że sąsiedzi wybaczą haha
no ale zaczyna się już coś wyłaniać z tego pierdolnika
mam nadzieję, że mi firanki założy na święta.. bo roleta z dykty nie bardzo mi pasuje
wczoraj zniknęło już 6 worów z ciuchami.. bo były one spakowane z wieszakami więc od razu przewiesiłam je do szafy ..
miłego dniaReni lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
CZeść Dziewczyny
Ja też w maratonie świątecznymDziś jadę kupić resztę prezentów i gotowanie i pieczenie na całego..
Pusurku - wielkie gratulacje
Caffe- dobrze, że zdrowa dzidzia się rozwija z długim ..ogonkiem...
Aga - trzymam kciuki za Twojego Ojca
Samirka - bierz się za suplementację Koguta, albo niech pójdzie do androloga - szkoda czasu...
Polarmisiu - do pieska bardzo pasuje imię "Kora" a potem i Ty skorzystasz
Bursztynku - jak już urodzisz...to Twój mąż zwariuje na jego punkcie i łatwiej mu będzie pomyśleć o innej pracy - bliżej Was
polarmiś, samira, Kate 75, bliska77, Bursztyn, Pusurek, Myszonek, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga - trzymaj sie dzielnie i zycze by wszystko ulozylo sie jak najlepiej.
Olena - wiem ze Ci smutno i smuc tu ile chcesz po to tu jestesmy by sie wspierac!!
Pusurek jeszcze raz gratuluje!!!! Podaj adres tej kłiniki:-)
Reni ciesze sie ze mieszkanie zaczyna przypominac przytulne gniazdko, oby jak najszybciej , bo strasznie nas zaniedbujesz!!!!!
Moremi - witamy.
bliska77, Bursztyn, Pusurek, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie dziękuj..nie ma za co.. jesteśmy, żeby się wspierać nie tylko w kwestii prokreacji
jesteśmy prawie jak rodzina :-*agafbh wrote:wielkie dzięki Dziewczyny, już nie wiem po raz którySimba, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ale czytam Was na bieżąco.. tyle tylko, że z komóry mało piszę, bo mam nerwa zaraz, że przestawia mi wyrazy
polarmiś wrote:Reni ciesze sie ze mieszkanie zaczyna przypominac przytulne gniazdko, oby jak najszybciej , bo strasznie nas zaniedbujesz!!!!!malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale czytam Was na bieżąco.. tyle tylko, że z komóry mało piszę, bo mam nerwa zaraz, że przestawia mi wyrazy
Reni, malgos741, moremi, Simba, Bursztyn, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam
Życzeń, które Wam życzę
na razie nie wyliczę
więc podaję pierwsze z kraju
by Wam żyło się jak w raju
by w Wigilię u rodzinki
wszyscy mieli fajne minki
by przy stole chciał zagościć
pakiet zdrowia i miłości
i u wszystkich był tak mocny
by pozostał całoroczny.
Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają.
Przy dzieleniu się opłatkiem,
płyną z oczu łzy ukradkiem.
Życzmy sobie Wszystkiego Najlepszego,
dając w policzek całusa wielkiego.
W nocy Jezus się urodzi
i serduszka nam odmłodzi.
Wesołe święta, oby takie były
i oby wszystkie życzenia się spełniły, szczególnie te fasolkowe
Starającym fasolek,kiełkującym szczęśliwej ciąży,i tym na finiszu szczęśliwego rozwiązania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 10:10
Bursztyn, ania.g, Iwone, Niuta, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja podobnie jak Reni - zasuwam na pełnych obrotach i się trochę mniej udzielam, ale w chwilach wolnych czytam wszystkie wpisy i jestem na bieżąco. Dość długi czas było nas tu mało - stała ekipa kilkuosobowa. Teraz jest super - dużo dziewczyn się dołączyło - więcej historii radosnych i smutnych
Dziewczynom podobnocyklowym do mnie przypominam, że święta za pasem i bzykanko czas rozpocząć...Reni, samira, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość