Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny,sloneczko swieci trawa zielona normalnie swieta wielkanocne a nie wigilia.Milego dnia wszystkim zycze

nick nieaktualny, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga bardzo mi przykro z powodu tych komplikacji, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i przetrwacie ten ciężki okres w życiu waszej rodziny. Dużo sił dla ciebie, twojego taty i całej twojej rodziny, dbaj o siebie, przytulam <3

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:25

Kate 75, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga siły dla całej rodziny i zdrowia dla taty. Trzymaj się kochana. Myślami jesteśmy z Tobą.
    agafbh wrote:
    witajcie
    Tata wykończony fizycznie i psychicznie (w ciągu 10 dni to już będzie kolejne - chyba 4 znieczulenie ogólne), ja jestem bardzo tym wszystkim zmęczona, na święta Tata zostaje w szpitalu, córka smutna, ze Dziadka na wigilie w domu nie będzie......cóż chcę żeby te święta się już skończyły.....

miłego dnia

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wielkie dzięki Dziewczyny, już nie wiem po raz który

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta.
    Ja planuję dzisiaj ewakuować się z pracy wcześniej..muszę te prezenty kupić :-/
    Wczoraj składaliśmy szafę i od nowa ustawialiśmy meble w salonie, bo coś nie pasowało.. zeszło nam się do 24 ;-) mam nadzieję, że sąsiedzi wybaczą haha
    no ale zaczyna się już coś wyłaniać z tego pierdolnika ;-)
    mam nadzieję, że mi firanki założy na święta.. bo roleta z dykty nie bardzo mi pasuje
    wczoraj zniknęło już 6 worów z ciuchami.. bo były one spakowane z wieszakami więc od razu przewiesiłam je do szafy .. :-)
    miłego dnia

moremi, ania.g, Kate 75, malgos741, Bursztyn, nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu na chyba ostatnio na wielkanoc śnieg padał więc musi być zachowana równowaga ;-)
    anna maria wrote:
    witam dziewczyny,sloneczko swieci trawa zielona normalnie swieta wielkanocne a nie wigilia.Milego dnia wszystkim zycze

ania.g, Kate 75, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj :-)
    moremi wrote:
    Cześć dziewczyny :)

moremi lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, cały czas trzymam kciuki za Twojego tatę i za Ciebie. Przytulam, trzymaj się.

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Powodzenia u gin aniu, napisz jak było o ile czasu wystarczy, aby zajrzeć do kompa :)
    Zajrzę na pewno bo bym nie wytrzymała ;)

Kate 75 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzień dobry dziewczęta.
    Ja planuję dzisiaj ewakuować się z pracy wcześniej..muszę te prezenty kupić :-/
    Wczoraj składaliśmy szafę i od nowa ustawialiśmy meble w salonie, bo coś nie pasowało.. zeszło nam się do 24 ;-) mam nadzieję, że sąsiedzi wybaczą haha
    no ale zaczyna się już coś wyłaniać z tego pierdolnika ;-)
    mam nadzieję, że mi firanki założy na święta.. bo roleta z dykty nie bardzo mi pasuje
    wczoraj zniknęło już 6 worów z ciuchami.. bo były one spakowane z wieszakami więc od razu przewiesiłam je do szafy .. :-)
    miłego dnia
    Obrotna z Ciebie dziewczyna ;)Niezły sprint, ale jeszcze trochę i odpoczniesz. Powodzenia na zakupach, obyś szybko załatwiła sprawę :)

Reni lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dosyć tej partyzantki, koniec przerwy śniadaniowej trzeba zabrać się za robotę z powrotem. Odezwę się wieczorem.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZeść Dziewczyny :)
    Ja też w maratonie świątecznym :) Dziś jadę kupić resztę prezentów i gotowanie i pieczenie na całego..:)

Pusurku - wielkie gratulacje :)
    Caffe- dobrze, że zdrowa dzidzia się rozwija z długim ..ogonkiem...;)
    Aga - trzymam kciuki za Twojego Ojca
    Samirka - bierz się za suplementację Koguta, albo niech pójdzie do androloga - szkoda czasu...
    Polarmisiu - do pieska bardzo pasuje imię "Kora" a potem i Ty skorzystasz ;)
    Bursztynku - jak już urodzisz...to Twój mąż zwariuje na jego punkcie i łatwiej mu będzie pomyśleć o innej pracy - bliżej Was

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kate 75, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Myszonek, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - trzymaj sie dzielnie i zycze by wszystko ulozylo sie jak najlepiej.
    Olena - wiem ze Ci smutno i smuc tu ile chcesz po to tu jestesmy by sie wspierac!!
    Pusurek jeszcze raz gratuluje!!!! Podaj adres tej kłiniki:-)

Reni ciesze sie ze mieszkanie zaczyna przypominac przytulne gniazdko, oby jak najszybciej , bo strasznie nas zaniedbujesz!!!!!

Moremi - witamy.

nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziękuj..nie ma za co.. jesteśmy, żeby się wspierać nie tylko w kwestii prokreacji ;-)
    jesteśmy prawie jak rodzina :-*
    agafbh wrote:
    wielkie dzięki Dziewczyny, już nie wiem po raz który

Simba, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale czytam Was na bieżąco.. tyle tylko, że z komóry mało piszę, bo mam nerwa zaraz, że przestawia mi wyrazy ;-)
    polarmiś wrote:
    Reni ciesze sie ze mieszkanie zaczyna przypominac przytulne gniazdko, oby jak najszybciej , bo strasznie nas zaniedbujesz!!!!!

malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale czytam Was na bieżąco.. tyle tylko, że z komóry mało piszę, bo mam nerwa zaraz, że przestawia mi wyrazy ;-)
    Ja glownie pisze z tableta i tez ledwo widze co pisze, polskie znaki - aby je wstawic za duzo roboty. W telefonie jest opcja by nie wstawial domyslnie wyrazow.pamietam kiedys jak tu pisalam ze bola mnie stopy a telefon zmienil na pachna mi stopy!!

Reni, malgos741, moremi, Simba, Bursztyn, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu!!! Fakt idealne imie dla tego mojego pieska!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

Życzeń, które Wam życzę
    na razie nie wyliczę
    więc podaję pierwsze z kraju
    by Wam żyło się jak w raju
    by w Wigilię u rodzinki
    wszyscy mieli fajne minki
    by przy stole chciał zagościć
    pakiet zdrowia i miłości
    i u wszystkich był tak mocny
    by pozostał całoroczny.

Święta szybko się zbliżają,
    w święta ludzie się kochają.
    Przy dzieleniu się opłatkiem,
    płyną z oczu łzy ukradkiem.
    Życzmy sobie Wszystkiego Najlepszego,
    dając w policzek całusa wielkiego.
    W nocy Jezus się urodzi
    i serduszka nam odmłodzi.
    Wesołe święta, oby takie były
    i oby wszystkie życzenia się spełniły, szczególnie te fasolkowe :)

Starającym fasolek,kiełkującym szczęśliwej ciąży,i tym na finiszu szczęśliwego rozwiązania <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 10:10

Bursztyn, ania.g, Iwone, Niuta, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobnie jak Reni - zasuwam na pełnych obrotach i się trochę mniej udzielam, ale w chwilach wolnych czytam wszystkie wpisy i jestem na bieżąco. Dość długi czas było nas tu mało - stała ekipa kilkuosobowa. Teraz jest super - dużo dziewczyn się dołączyło - więcej historii radosnych i smutnych :)
    Dziewczynom podobnocyklowym do mnie przypominam, że święta za pasem i bzykanko czas rozpocząć...;)

Reni, nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1905 1906 1907 1908 1909 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ