SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztynku kwestia wprawy...Jak byś miała gości, to musiałabyś się spiąć...
    Ja dziś robię pasztet, uszka, sernik, sos tatarski i ciasto orzechowe... jeszcze choinkę ubrać i właśnie wstawiłam pranie - zmieniam pościel..:)
    nie ma szans, symultanicznie moge tylko wode gotowac w 2 garach :) dla gosci tylko gotowce :)
    Podziwiam Cie z calego serca :)

Pusurek, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hmm...mowisz, ze za ciepla parowke sie bierzesz....? w pracy? a maz wie? moze poczekaj jak do domu dojedziesz :P ;)

Bursztynku, na Ciebie zawsze można liczyć :) ale się uśmiałam :)
    Ja niestety w pracy nie mam takich parówek ;)

Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie ma szans, symultanicznie moge tylko wode gotowac w 2 garach :) dla gosci tylko gotowce :)
    Podziwiam Cie z calego serca :)

Bursztyn, podziwiam Twoja odwagę w przyznawaniu się do tego, ze nie jesteś perfekcyjną panią domu ;)

Kate 75, Bursztyn, Simba, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn to i tak jestes dobra gospodyni!!! Dwie zupy na raz!!!! Owszem jak mialam gosci to do poludnia sprzatanie a potem deska serow, grzybki mamusi, ciasto kupione, ewentualnie deska wedlin i duzo picia. Nie umiem gotowac a jak umiem to serdecznie tego nie lubie. Zawsze jak goscie przychodza to ja juz padnieta jestem. I fakt jak Was czytam to jestem pelna podziwu i zdziwienia ze tak sie da!!!

Bursztyn, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bez kitu siedzę i myślę o tej pysznej parówie i nie mogę się doczekać kiedy zostanę w biurze sama i ją wciągnę ;-)
    Bursztyn wrote:
    hmm...mowisz, ze za ciepla parowke sie bierzesz....? w pracy? a maz wie? moze poczekaj jak do domu dojedziesz :P ;)

Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    da się da..
    moja mama zawsze wszystko sama robiła sprzątanie gotowanie
    a jak przychodziła Wigilia to była padnięta
    dlatego od kilku lat staram się jej pomagać
    nie wiem jak jest u Was.. ale ja mogę robić kilka rzeczy na raz i byłaby w stanie się sprężyć..pod warunkiem.. że nie ma mojego męża w domu..
    jak przylezie to wtedy wszystko idzie mi wolniej przeszkadza rozprasza
    polarmiś wrote:
    Bursztyn to i tak jestes dobra gospodyni!!! Dwie zupy na raz!!!! Owszem jak mialam gosci to do poludnia sprzatanie a potem deska serow, grzybki mamusi, ciasto kupione, ewentualnie deska wedlin i duzo picia. Nie umiem gotowac a jak umiem to serdecznie tego nie lubie. Zawsze jak goscie przychodza to ja juz padnieta jestem. I fakt jak Was czytam to jestem pelna podziwu i zdziwienia ze tak sie da!!!

Bursztyn, Myszonek, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bursztyn, podziwiam Twoja odwagę w przyznawaniu się do tego, ze nie jesteś perfekcyjną panią domu ;)
    eee.. jaka tam odwaga :) wkoncu to zaden wstyd, nigdy nie mialam aspiracji na perfekcyjna pania domu :) wole inne zajecia ;)

moremi, Pusurek, Myszonek, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha
    ja w sobotę przewoziłam resztę gratów min okap kuchenny haha i śmiałam się do męża.. że perfekcyjna pani domu zawału by dostałam jakby go zobaczyła..
    jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby go od góry umyć.. czy żeby kurze pozbierać z żyrandoli ;-)
    teraz przynajmniej wszystko będzie odkurzone
    Bursztyn wrote:
    eee.. jaka tam odwaga :) wkoncu to zaden wstyd, nigdy nie mialam aspiracji na perfekcyjna pania domu :) wole inne zajecia ;)

Bursztyn, Iwone, Myszonek, mysza1975, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    da się da..
    moja mama zawsze wszystko sama robiła sprzątanie gotowanie
    a jak przychodziła Wigilia to była padnięta
    dlatego od kilku lat staram się jej pomagać
    nie wiem jak jest u Was.. ale ja mogę robić kilka rzeczy na raz i byłaby w stanie się sprężyć..pod warunkiem.. że nie ma mojego męża w domu..
    jak przylezie to wtedy wszystko idzie mi wolniej przeszkadza rozprasza
    Nasze mamy tak maja. Zadzwonilam
    Nawet do tesciowej czy w czyms nie pomoc, ugotowac ale ona juz wszystko ma gotowe. Tez sie umiem sprezyc ale wyjatkowo nie lubie gotowac bo nie lubie balaganu w kuchni. Mam to chyba po babci.
    Tez lubie sprzatac jak meza nie ma w domu.

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    te zupy to tak naprawde tylko dwa gary z woda. do jednego wrzucilam buraki, a do drugiego ryz, marchewke i koperek, same sie zrobily :) i to jest wszystko na co mnie stac :)

malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parowa zjedzona?

Bursztyn, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaha
    ja w sobotę przewoziłam resztę gratów min okap kuchenny haha i śmiałam się do męża.. że perfekcyjna pani domu zawału by dostałam jakby go zobaczyła..
    jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby go od góry umyć.. czy żeby kurze pozbierać z żyrandoli ;-)
    teraz przynajmniej wszystko będzie odkurzone
    to trzeba bedzie kupic biala rekawiczke ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Parowa zjedzona?
    hihi...raczej "skonsumowana" ;) moze jakies dzieci z tego beda ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuźwa następni przyleźli .. tak będą łazić teraz z życzeniami.. jak tak cały rok siedzą na dupie a teraz wszyscy przyłażą
    polarmiś wrote:
    Parowa zjedzona?

Iwone, grosza, Simba, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam zieloną ;-)
    byłą zielona przed ;-)
    haha
    ale wstyd ;-)
    Bursztyn wrote:
    to trzeba bedzie kupic biala rekawiczke ;)

Bursztyn, Iwone, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hihi...raczej "skonsumowana" ;) moze jakies dzieci z tego beda ;)
    Liczymy na to. Po cos to fniazdko Reni wije.

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Liczymy na to. Po cos to fniazdko Reni wije.
    dokladnie! :)
    Reni, zyczymy skonsumowania grubej, cieplej parowy pod choinka ;) tylko jej nie gotuj, bo sie juz nie bedzie do niczego nadawala...na surowo! ;)

Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys w szkole mojego dziecka robili film na dzien matki. Dzieci opowiadaly czym zajmuja sie mamy: a to ze gotuja, a ze sprzata a ze gotuje, opiekuje sie dziecmi a moj syn - moja mama w domu tylko czyta!!!! Bylam z siebie dumna!!!

Bursztyn, samira, Iwone, Reni, moremi, Niuta, Pusurek, grosza, Simba, Mango, mysza1975, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Kiedys w szkole mojego dziecka robili film na dzien matki. Dzieci opowiadaly czym zajmuja sie mamy: a to ze gotuja, a ze sprzata a ze gotuje, opiekuje sie dziecmi a moj syn - moja mama w domu tylko czyta!!!! Bylam z siebie dumna!!!
    buhahahaha!!! genialne ! I to sie nazywa perfekcyjna pani domu! :D

polarmiś, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

02bd127cb3d36b83m.jpg

Tak jeszcze wczoraj wyglądała moja piękna choinka. Kiedy dziś rano wstałam myślałam że się zapłaczę- leżała przewrócona na ziemi :(

Upiekłam już trzy ciasta i teraz zabieram się za kapustę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 13:05

samira, grosza, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1907 1908 1909 1910 1911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ