X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztynku kwestia wprawy...Jak byś miała gości, to musiałabyś się spiąć...
    Ja dziś robię pasztet, uszka, sernik, sos tatarski i ciasto orzechowe... jeszcze choinkę ubrać i właśnie wstawiłam pranie - zmieniam pościel..:)
    nie ma szans, symultanicznie moge tylko wode gotowac w 2 garach :) dla gosci tylko gotowce :)
    Podziwiam Cie z calego serca :)

Pusurek, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hmm...mowisz, ze za ciepla parowke sie bierzesz....? w pracy? a maz wie? moze poczekaj jak do domu dojedziesz :P ;)

Bursztynku, na Ciebie zawsze można liczyć :) ale się uśmiałam :)
    Ja niestety w pracy nie mam takich parówek ;)

Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie ma szans, symultanicznie moge tylko wode gotowac w 2 garach :) dla gosci tylko gotowce :)
    Podziwiam Cie z calego serca :)

Bursztyn, podziwiam Twoja odwagę w przyznawaniu się do tego, ze nie jesteś perfekcyjną panią domu ;)

Kate 75, Bursztyn, Simba, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn to i tak jestes dobra gospodyni!!! Dwie zupy na raz!!!! Owszem jak mialam gosci to do poludnia sprzatanie a potem deska serow, grzybki mamusi, ciasto kupione, ewentualnie deska wedlin i duzo picia. Nie umiem gotowac a jak umiem to serdecznie tego nie lubie. Zawsze jak goscie przychodza to ja juz padnieta jestem. I fakt jak Was czytam to jestem pelna podziwu i zdziwienia ze tak sie da!!!

Bursztyn, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bez kitu siedzę i myślę o tej pysznej parówie i nie mogę się doczekać kiedy zostanę w biurze sama i ją wciągnę ;-)
    Bursztyn wrote:
    hmm...mowisz, ze za ciepla parowke sie bierzesz....? w pracy? a maz wie? moze poczekaj jak do domu dojedziesz :P ;)

Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    da się da..
    moja mama zawsze wszystko sama robiła sprzątanie gotowanie
    a jak przychodziła Wigilia to była padnięta
    dlatego od kilku lat staram się jej pomagać
    nie wiem jak jest u Was.. ale ja mogę robić kilka rzeczy na raz i byłaby w stanie się sprężyć..pod warunkiem.. że nie ma mojego męża w domu..
    jak przylezie to wtedy wszystko idzie mi wolniej przeszkadza rozprasza
    polarmiś wrote:
    Bursztyn to i tak jestes dobra gospodyni!!! Dwie zupy na raz!!!! Owszem jak mialam gosci to do poludnia sprzatanie a potem deska serow, grzybki mamusi, ciasto kupione, ewentualnie deska wedlin i duzo picia. Nie umiem gotowac a jak umiem to serdecznie tego nie lubie. Zawsze jak goscie przychodza to ja juz padnieta jestem. I fakt jak Was czytam to jestem pelna podziwu i zdziwienia ze tak sie da!!!

Bursztyn, Myszonek, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bursztyn, podziwiam Twoja odwagę w przyznawaniu się do tego, ze nie jesteś perfekcyjną panią domu ;)
    eee.. jaka tam odwaga :) wkoncu to zaden wstyd, nigdy nie mialam aspiracji na perfekcyjna pania domu :) wole inne zajecia ;)

moremi, Pusurek, Myszonek, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha
    ja w sobotę przewoziłam resztę gratów min okap kuchenny haha i śmiałam się do męża.. że perfekcyjna pani domu zawału by dostałam jakby go zobaczyła..
    jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby go od góry umyć.. czy żeby kurze pozbierać z żyrandoli ;-)
    teraz przynajmniej wszystko będzie odkurzone
    Bursztyn wrote:
    eee.. jaka tam odwaga :) wkoncu to zaden wstyd, nigdy nie mialam aspiracji na perfekcyjna pania domu :) wole inne zajecia ;)

Bursztyn, Iwone, Myszonek, mysza1975, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    da się da..
    moja mama zawsze wszystko sama robiła sprzątanie gotowanie
    a jak przychodziła Wigilia to była padnięta
    dlatego od kilku lat staram się jej pomagać
    nie wiem jak jest u Was.. ale ja mogę robić kilka rzeczy na raz i byłaby w stanie się sprężyć..pod warunkiem.. że nie ma mojego męża w domu..
    jak przylezie to wtedy wszystko idzie mi wolniej przeszkadza rozprasza
    Nasze mamy tak maja. Zadzwonilam
    Nawet do tesciowej czy w czyms nie pomoc, ugotowac ale ona juz wszystko ma gotowe. Tez sie umiem sprezyc ale wyjatkowo nie lubie gotowac bo nie lubie balaganu w kuchni. Mam to chyba po babci.
    Tez lubie sprzatac jak meza nie ma w domu.

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    te zupy to tak naprawde tylko dwa gary z woda. do jednego wrzucilam buraki, a do drugiego ryz, marchewke i koperek, same sie zrobily :) i to jest wszystko na co mnie stac :)

malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parowa zjedzona?

Bursztyn, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaha
    ja w sobotę przewoziłam resztę gratów min okap kuchenny haha i śmiałam się do męża.. że perfekcyjna pani domu zawału by dostałam jakby go zobaczyła..
    jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby go od góry umyć.. czy żeby kurze pozbierać z żyrandoli ;-)
    teraz przynajmniej wszystko będzie odkurzone
    to trzeba bedzie kupic biala rekawiczke ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Parowa zjedzona?
    hihi...raczej "skonsumowana" ;) moze jakies dzieci z tego beda ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuźwa następni przyleźli .. tak będą łazić teraz z życzeniami.. jak tak cały rok siedzą na dupie a teraz wszyscy przyłażą
    polarmiś wrote:
    Parowa zjedzona?

Iwone, grosza, Simba, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam zieloną ;-)
    byłą zielona przed ;-)
    haha
    ale wstyd ;-)
    Bursztyn wrote:
    to trzeba bedzie kupic biala rekawiczke ;)

Bursztyn, Iwone, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hihi...raczej "skonsumowana" ;) moze jakies dzieci z tego beda ;)
    Liczymy na to. Po cos to fniazdko Reni wije.

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Liczymy na to. Po cos to fniazdko Reni wije.
    dokladnie! :)
    Reni, zyczymy skonsumowania grubej, cieplej parowy pod choinka ;) tylko jej nie gotuj, bo sie juz nie bedzie do niczego nadawala...na surowo! ;)

Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys w szkole mojego dziecka robili film na dzien matki. Dzieci opowiadaly czym zajmuja sie mamy: a to ze gotuja, a ze sprzata a ze gotuje, opiekuje sie dziecmi a moj syn - moja mama w domu tylko czyta!!!! Bylam z siebie dumna!!!

Bursztyn, samira, Iwone, Reni, moremi, Niuta, Pusurek, grosza, Simba, Mango, mysza1975, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Kiedys w szkole mojego dziecka robili film na dzien matki. Dzieci opowiadaly czym zajmuja sie mamy: a to ze gotuja, a ze sprzata a ze gotuje, opiekuje sie dziecmi a moj syn - moja mama w domu tylko czyta!!!! Bylam z siebie dumna!!!
    buhahahaha!!! genialne ! I to sie nazywa perfekcyjna pani domu! :D

polarmiś, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

02bd127cb3d36b83m.jpg

Tak jeszcze wczoraj wyglądała moja piękna choinka. Kiedy dziś rano wstałam myślałam że się zapłaczę- leżała przewrócona na ziemi :(

Upiekłam już trzy ciasta i teraz zabieram się za kapustę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 13:05

samira, grosza, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1907 1908 1909 1910 1911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ