X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, piekna choinka, mam nadzieje ze szkody nie byly duze i dalo sie ja postawic do pionu :)

Iwone lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Iwone, piekna choinka, mam nadzieje ze szkody nie byly duze i dalo sie ja postawic do pionu :)
    Na szczęście nie mam ani jednej bombki szklanej. Wszystkie robiłam sama ze styropianu, wstążeczek,piórek i na szydełku. Choinka też się nie połamała :)

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Kiedys w szkole mojego dziecka robili film na dzien matki. Dzieci opowiadaly czym zajmuja sie mamy: a to ze gotuja, a ze sprzata a ze gotuje, opiekuje sie dziecmi a moj syn - moja mama w domu tylko czyta!!!! Bylam z siebie dumna!!!

Mojej koleżanki mama pracowała w supermarkecie, dokładała towar na półki, pilnowała porządku - i ta na pytanie czym zajmują się rodzice kiedyś powiedziała: mama jest starszym obserwatorem sali :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 12:28

polarmiś, Iwone, Reni, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze jedno mi się przypomniało - w tym roku byliśmy ze znajomymi na biwaku i Sebastian mówi, że jego córka przyniosła do domu świadectwo (ocena opisowa) i było napisane: Gabrysia pielęgnuje tradycje rodzinne :) pyta więc dziecka: Jakie to my mamy tradycje rodzinne??
    Gabi odpowiada: No nie wiem, sprzątanie jak mają przyjść goście....
    hehehehe

Niuta, Iwone, Reni, samira, Mango, mysza1975, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    i jeszcze jedno mi się przypomniało - w tym roku byliśmy ze znajomymi na biwaku i Sebastian mówi, że jego córka przyniosła do domu świadectwo (ocena opisowa) i było napisane: Gabrysia pielęgnuje tradycje rodzinne :) pyta więc dziecka: Jakie to my mamy tradycje rodzinne??
    Gabi odpowiada: No nie wiem, sprzątanie jak mają przyjść goście....
    hehehehe
    Dobre jedno i drugie. Usmialam sie!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 13:23

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, właśnie sie dowiedzieliśmy, ze mój tata nie może miec robionego tego indywidualnego ustawienie, bo stan jego serca na to nie pozwala i grozi najgorszym, także ogólnie mówiąc trzeba liczyć na to że standardowe ustawienie zadziała, ja pieprze, chyba pewne rzeczy zaczynają mnie przerastać, jak ja chcę odpocząć......

Iwone, samira, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymaj się i nie denerwuj się, bo nie pomożesz tym tacie a możesz zaszkodzić dziecku.

Wiem co czujesz, bo przechodziłam to przy mojej mamie. Niestety już jej nie mam. Nie mam już ani mamy,ani taty :(

bliska77, samira, grosza, Parka, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziewczyny, właśnie sie dowiedzieliśmy, ze mój tata nie może miec robionego tego indywidualnego ustawienie, bo stan jego serca na to nie pozwala i grozi najgorszym, także ogólnie mówiąc trzeba liczyć na to że standardowe ustawienie zadziała, ja pieprze, chyba pewne rzeczy zaczynają mnie przerastać, jak ja chcę odpocząć......
    Agus, badz dobrej mysli, trzeba wierzyc ze bedzie dobrze. Ja mocno wierze, ze standardowe ustawienia zadzialaja <3

bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie ciasto na makowiec rośnie, groch z kapusta wstawiony, a mój mężczyzna stroi się, bo jedzie po mamusię ;)Cos tam jeszcze wspominał o prezentach, co to on ich jeszcze nie kupił. Mysle, ze to wczorajsza nowina tak na niego podziałała - pierścionka z brylantem się nie spodziewam od razu, ale w wiechciem kwiatów na pewno wyskoczy, bo to bardzo w jego stylu. ;)

polarmiś, anna maria, grosza, samira, Mango, Parka, Myszonek, mysza1975, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parowa zjedzona. Urwalam się i jade po prezenty. Obym coś znalazła

anna maria, moremi, Myszonek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga będzie dobrze tak jak jest. Tata sobie poradzi

bliska77, anna maria, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny, jesteście niezastąpione, wiecie o tym prawda?

Bursztyn, anna maria, grosza, samira, Iwone, polarmiś, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    oj dziewczyny, jesteście niezastąpione, wiecie o tym prawda?
    Agus, wiem wiemy :)

anna maria, bliska77, grosza, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymaj się dzielnie - nie denerwuj się! na pewne rzeczy nie mamy niestety wpływu Jestem z Tobą :)

bliska77, Bursztyn, Myszonek, Kate 75 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pasztet zrobiłam teraz paszteciki robię sałatkę tradycyjną i potem struclę z makiem.
    Choinkę mój M zakupił będziem stroić jak przyjedzie z pracy :) prezenty czekają na spakowanie jeszcze 1 do kupienia został ale M po pracy kupi. Synuś śpi - jeszcze mu nie przechodzi jest kiepsko :(

Pusurek, Myszonek, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Powodzenia w szukaniu na pewno tłumy w sklepach są niestety
    Reni wrote:
    Parowa zjedzona. Urwalam się i jade po prezenty. Obym coś znalazła

• grosza Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mnie gotowanie chyba odpręża i właśnie najlepiej jak nikogo nie ma w chacie to sobie dla przyjemności pichcę
    Reni wrote:
    da się da..
    moja mama zawsze wszystko sama robiła sprzątanie gotowanie
    a jak przychodziła Wigilia to była padnięta
    dlatego od kilku lat staram się jej pomagać
    nie wiem jak jest u Was.. ale ja mogę robić kilka rzeczy na raz i byłaby w stanie się sprężyć..pod warunkiem.. że nie ma mojego męża w domu..
    jak przylezie to wtedy wszystko idzie mi wolniej przeszkadza rozprasza

Kate 75 lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ją odratowałaś jak mniemam :)

Iwone wrote:
    02bd127cb3d36b83m.jpg

Tak jeszcze wczoraj wyglądała moja piękna choinka. Kiedy dziś rano wstałam myślałam że się zapłaczę- leżała przewrócona na ziemi :(

Upiekłam już trzy ciasta i teraz zabieram się za kapustę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 14:06

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Ale ją odratowałaś jak mniemam :)
    Tak, tak już stoi na nowo przystrojona. Nie tak ładnie jak wtedy, ale też jest piękna ;)

polarmiś, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, czemu mi nikt nie powiedział, ze zawijanie makowca to jakiś kosmos?? Zrobiłam go z przepisu niejakiej Basi Ritz, wszystko wyszło ok, ale jak przyszło do zawijania, to okazało się, ze to jakaś sztuka z wyższej polki! Zaczęło mi się wszystko rozłazić, chciałam to włożyć w keksówki, ale nie mieściło się. Wywaliłam to wiec z powrotem na stół i zaczęłam układać na blasze. Wygląda jak dwie dżdżownice... Basia nie byłaby chyba zadowolona ;) Niech to chociaz smakuje dobrze, do czorta!

moremi, anna maria, samira, malgos741, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1908 1909 1910 1911 1912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ