35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Iwone, piekna choinka, mam nadzieje ze szkody nie byly duze i dalo sie ja postawic do pionu
-
polarmiś wrote:Kiedys w szkole mojego dziecka robili film na dzien matki. Dzieci opowiadaly czym zajmuja sie mamy: a to ze gotuja, a ze sprzata a ze gotuje, opiekuje sie dziecmi a moj syn - moja mama w domu tylko czyta!!!! Bylam z siebie dumna!!!
Mojej koleżanki mama pracowała w supermarkecie, dokładała towar na półki, pilnowała porządku - i ta na pytanie czym zajmują się rodzice kiedyś powiedziała: mama jest starszym obserwatorem saliWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 12:28
polarmiś, Iwone, Reni, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
i jeszcze jedno mi się przypomniało - w tym roku byliśmy ze znajomymi na biwaku i Sebastian mówi, że jego córka przyniosła do domu świadectwo (ocena opisowa) i było napisane: Gabrysia pielęgnuje tradycje rodzinne
pyta więc dziecka: Jakie to my mamy tradycje rodzinne??
Gabi odpowiada: No nie wiem, sprzątanie jak mają przyjść goście....
hehehehe
Niuta, Iwone, Reni, samira, Mango, mysza1975, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:i jeszcze jedno mi się przypomniało - w tym roku byliśmy ze znajomymi na biwaku i Sebastian mówi, że jego córka przyniosła do domu świadectwo (ocena opisowa) i było napisane: Gabrysia pielęgnuje tradycje rodzinne
pyta więc dziecka: Jakie to my mamy tradycje rodzinne??
Gabi odpowiada: No nie wiem, sprzątanie jak mają przyjść goście....
heheheheWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 13:23
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, właśnie sie dowiedzieliśmy, ze mój tata nie może miec robionego tego indywidualnego ustawienie, bo stan jego serca na to nie pozwala i grozi najgorszym, także ogólnie mówiąc trzeba liczyć na to że standardowe ustawienie zadziała, ja pieprze, chyba pewne rzeczy zaczynają mnie przerastać, jak ja chcę odpocząć......
Iwone, samira, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga trzymaj się i nie denerwuj się, bo nie pomożesz tym tacie a możesz zaszkodzić dziecku.
Wiem co czujesz, bo przechodziłam to przy mojej mamie. Niestety już jej nie mam. Nie mam już ani mamy,ani tatybliska77, samira, grosza, Parka, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dziewczyny, właśnie sie dowiedzieliśmy, ze mój tata nie może miec robionego tego indywidualnego ustawienie, bo stan jego serca na to nie pozwala i grozi najgorszym, także ogólnie mówiąc trzeba liczyć na to że standardowe ustawienie zadziała, ja pieprze, chyba pewne rzeczy zaczynają mnie przerastać, jak ja chcę odpocząć......
bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie ciasto na makowiec rośnie, groch z kapusta wstawiony, a mój mężczyzna stroi się, bo jedzie po mamusię ;)Cos tam jeszcze wspominał o prezentach, co to on ich jeszcze nie kupił. Mysle, ze to wczorajsza nowina tak na niego podziałała - pierścionka z brylantem się nie spodziewam od razu, ale w wiechciem kwiatów na pewno wyskoczy, bo to bardzo w jego stylu.
polarmiś, anna maria, grosza, samira, Mango, Parka, Myszonek, mysza1975, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pasztet zrobiłam teraz paszteciki robię sałatkę tradycyjną i potem struclę z makiem.
Choinkę mój M zakupił będziem stroić jak przyjedzie z pracyprezenty czekają na spakowanie jeszcze 1 do kupienia został ale M po pracy kupi. Synuś śpi - jeszcze mu nie przechodzi jest kiepsko
Pusurek, Myszonek, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Mnie gotowanie chyba odpręża i właśnie najlepiej jak nikogo nie ma w chacie to sobie dla przyjemności pichcęReni wrote:da się da..
moja mama zawsze wszystko sama robiła sprzątanie gotowanie
a jak przychodziła Wigilia to była padnięta
dlatego od kilku lat staram się jej pomagać
nie wiem jak jest u Was.. ale ja mogę robić kilka rzeczy na raz i byłaby w stanie się sprężyć..pod warunkiem.. że nie ma mojego męża w domu..
jak przylezie to wtedy wszystko idzie mi wolniej przeszkadza rozpraszaKate 75 lubi tę wiadomość
-
Ale ją odratowałaś jak mniemam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 14:06
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO matko, czemu mi nikt nie powiedział, ze zawijanie makowca to jakiś kosmos?? Zrobiłam go z przepisu niejakiej Basi Ritz, wszystko wyszło ok, ale jak przyszło do zawijania, to okazało się, ze to jakaś sztuka z wyższej polki! Zaczęło mi się wszystko rozłazić, chciałam to włożyć w keksówki, ale nie mieściło się. Wywaliłam to wiec z powrotem na stół i zaczęłam układać na blasze. Wygląda jak dwie dżdżownice... Basia nie byłaby chyba zadowolona
Niech to chociaz smakuje dobrze, do czorta!
moremi, anna maria, samira, malgos741, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość