35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZawstydzilam sie brakiem zaangazowania w gotowanie i ugotowalam kapusniak ( bardzoswiatecznyale bez miesa) pierwszy raz w zyciu .
Mi sie wydaje ze ja nie lubie swojej kuchni- w sensie wygody w gotowaniu, nie mam gdzie sie rozlozyc i to mnie zniecheca. W domu rodzinnym pamietam jak zmawa godzinami w kuchni pichcilysm. Poza tym tak mysle, ze jak codziennie trzeba cos ugotowac to w pewnym momencie juz ma sie dosyc tej rutyny.
Aga ojciec dojdzie do siebie, nie moze sie teraz stresowac, duzo odpoczynku i bedzie dobrze. Tak pomyslalam ze zycie jest niesprawiedliwe, tak dlugo czekalas na dziecko , zaszlas w ciaze i zamiast cieszyc sie swoim stanem zamartwiasz sie zdrowiem rodzica. Niesprawiedliwe.Simba, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Ja ide w tym cyklu z Kate , jestem po domniemanej owulce i moge odpoczac od babyseksu!!! Zreszta meza nie ma wiec spoko. Wszystko dziala wiec nie mialam pretekstu zapraszac elektryka czy hydraulika.
-
polarmiś wrote:Ja ide w tym cyklu z Kate , jestem po domniemanej owulce i moge odpoczac od babyseksu!!! Zreszta meza nie ma wiec spoko. Wszystko dziala wiec nie mialam pretekstu zapraszac elektryka czy hydraulika.
2 dni przed i 1 dzień po
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Polarmisiu, spójrz na moj wykres, co prawda owulacja była późna u mnie, więc dniami się nie zgodzimy, ale obie mamy 3 dpo i spojrz jak podobnie nam sie tempki ułożyły
Mango, Parka, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:u mnie nadal cisza ,nic się nie dzieje
puchną mi tylko nogi i dłonie ,w nocy ciężko się obrócić z boku na bok
po za tym ok
jestem na chwilę i nie wiem czy coś poczytam
Reni , Iwone dziękuje za piękne życzenia pod wykresem
nie umiem tak wklejać obrazkówmegan8, samira, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Już po wizycie. Kropka ma 32mm i jest w odpowiednio umiejscowiona. Według USG i Ovufriend dziś jest równiutkie 5 tyg. ciąży. Na serduszko jeszcze za wcześnie. Na tym etapie jest ok. Ale żeby nie było za różowo to z lewej mam wypasioną torbiel 3,5 cm na 3,32. Plamienia mogą być z powodu tej torbieli. Jeszcze 27 listopada jej tam nie było. Prawdopodobnie jest skutkiem podwójnej kumulacji owulacji - pewnie stąd te pozytywne testy owulacyjne trzy dni pod rząd. Dostałam zwolnienie chociaż wcale go nie chciałam, gin uważa że powinnam odpoczywać. Nadal mam brać luteinę ale przepisała mi też jod. Następna wizyta 3 stycznia wieczorem.
polarmiś, Mango, Parka, Myszonek, mysza1975, malgos741, Kate 75, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Prawdopodobnie jest skutkiem podwójnej kumulacji owulacji - pewnie stąd te pozytywne testy owulacyjne trzy dni pod rząd.
sorry
Bardzo sie ciesze ze jest maly czlowieczek w odpowiednim miejscu
a co do torbieli to mogl jej gin nie zauwazyc wczesniej bo raczej trudno zeby tak szybko uroslapolarmiś, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie moje Kochane.
Nie ma nic piękniejszego jak zasnąć i obudzić się u boku Męża.
Jestem taka szczęśliwa, że jesteśmy razem, Mąz zrobi obiadek, zaopatrzył mnie w owoce i popedził do pracy, więc postanowiłam na chwilke do Was zaglądnąc. Uzależnienie robi swoje.
Mysza – tak mi przykro z powodu babci.
Pusurku – mega gratulacje, ogromnie się cieszę. Ale mi prezent odwaliłaś na święta odjechany. Mi jak mi – wszystkim
Poza tym jestem za zorganiozowaniem spotkania już nawet po nowym roku. Stanełybysmy wszystkie i próbowały wcelować która to slash, która pusurek itd.
Pozdrawiam Was wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 18:13
polarmiś, Pusurek, Mango, Myszonek, Simba, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Aniu, przyznam sie szczerze ze jednak nie bardzo rozumiem zdanie: "podwojna kumulacja owulacji..."?
(ale oczywiscie mam nadzieje ze zniknie)
Bursztyn, Myszonek, malgos741, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4