X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wyślij teściową priorytetem na księżyc najlepiej!

Pusurek, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • slash Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku jeszcze jest szybsza opcja - kurier ;) Szybciej dotrze do Bursztynka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 18:56

Bursztyn, Pusurek, ania.g, Lucky lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    To dobrze :)

Zresztą sama wiesz jak to jest tęsknić, widywać się rzadziej niz by się chciało. Ja uważam że trzeba być naprawdę silnym żby temu podołac.
    to prawda, nie jest latwo.

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hehehe...nic z tego, nie wpuszcza ja do tego kraju, nie ma szczepien przeciwko wsciekliznie :P ;)

Cwaniara :P

Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Pusurku jeszcze jest szybsza opcja - kurier ;) Szybciej dotrze do Bursztynka.
    nie dam sie wrobic, przekieruje ja do Ciebie. Zaopatrz sie juz teraz w kaganiec z tlumikiem :P

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Iwone jak wstawiasz zdjecia w tekst?
    Zarejestrowałam się na stronie http://www.fotosik.pl/ ale i bez logowania można. Po przesłaniu zdjęć na ich serwer kopiujesz link i wklejasz go na forum :)

polarmiś, Lucky lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha.
    Jutro pędze do sklepu ;)

Lucky lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja sie badylem pochwalę ;-)

vhmf.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 19:05

Iwone, ania.g, Pusurek, polarmiś, Mango, Bursztyn, Myszonek, Lucky, mysza1975, EwaT, Simba, malgos741, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie dam sie wrobic, przekieruje ja do Ciebie. Zaopatrz sie juz teraz w kaganiec z tlumikiem :P

Moze sie chociaz po polowie podzielimy? Ona teraz wpadla do kuchni ( ja siedze w salonie ) i dyryguje, i pokrzykuje, i sie rzadzi... No wez ja chociaz od srody, co? ;)

ania.g, polarmiś, Bursztyn, Mango, Lucky, malgos741, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moze sie chociaz po polowie podzielimy? Ona teraz wpadla do kuchni ( ja siedze w salonie ) i dyryguje, i pokrzykuje, i sie rzadzi... No wez ja chociaz od srody, co? ;)
    Pusurek tobie potrzebny teraz spokoj. Wspolczuje bardzo - tydzien z tesciowa. Moze zamknij sie w pokoiju i udawaj chora a ona z synem niech w kuchni szaleje. Maz zrozumie bo jestes w odmiennym stanie i bedzie Cie w tym wspieral.

Pusurek, Lucky, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Zarejestrowałam się na stronie http://www.fotosik.pl/ ale i bez logowania można. Po przesłaniu zdjęć na ich serwer kopiujesz link i wklejasz go na forum :)
    Kaze mi sciagnac adobe a nie wiem ktore. Trudno nie wstawie swojej pseudo choinki.

Lucky, Iwone, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Pusurek tobie potrzebny teraz spokoj. Wspolczuje bardzo - tydzien z tesciowa. Moze zamknij sie w pokoiju i udawaj chora a ona z synem niech w kuchni szaleje. Maz zrozumie bo jestes w odmiennym stanie i bedzie Cie w tym wspieral.

Najpierw musimy jej to powiedziec :D Ale jak juz powiem, to bede zmykac na gore do sypialni z ksiazka albo kompem, zeby odpoczac. No, bo przeciez nie moge sie przemeczac, prawda? ;)
    Dzieki za slowa otuchy! :)

polarmiś, Lucky, Iwone, grosza lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    hahah! wystaw ja na licytacje na allegro :P

polarmiś, Pusurek, ania.g, Lucky, Iwone, Simba, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Najpierw musimy jej to powiedziec :D Ale jak juz powiem, to bede zmykac na gore do sypialni z ksiazka albo kompem, zeby odpoczac. No, bo przeciez nie moge sie przemeczac, prawda? ;)
    Dzieki za slowa otuchy! :)

Musisz wypoczywać - koniecznie i tylko wypoczywac :)

polarmiś, Pusurek, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahah! wystaw ja na licytacje na allegro :P

Tam zaraz na licytacje daj na gumtree - ODDAM ZA DARMO :)

Jestem okropna - przepraszam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 19:45

moremi, Mango, ania.g, Lucky, mysza1975, Simba, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wkrótce 2000 strona - wspomnijcie tu o mnie gdyby mnie nie było, a zapewne mnie nie będzie. Może to będzie magiczna strona :)

Niuta choinka piękna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 19:48

Mango, Lucky, grosza, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Twoich serduszek nie widac na wykresie.

Zaraz postaram sie zeby byly widoczne, to chyba kwestia zmiany ustawień

Lucky lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Już po wizycie. Kropka ma 32mm i jest w odpowiednio umiejscowiona. Według USG i Ovufriend dziś jest równiutkie 5 tyg. ciąży. Na serduszko jeszcze za wcześnie. Na tym etapie jest ok. Ale żeby nie było za różowo to z lewej mam wypasioną torbiel 3,5 cm na 3,32. Plamienia mogą być z powodu tej torbieli. Jeszcze 27 listopada jej tam nie było. Prawdopodobnie jest skutkiem podwójnej kumulacji owulacji - pewnie stąd te pozytywne testy owulacyjne trzy dni pod rząd. Dostałam zwolnienie chociaż wcale go nie chciałam, gin uważa że powinnam odpoczywać. Nadal mam brać luteinę ale przepisała mi też jod. Następna wizyta 3 stycznia wieczorem.

Aniu, bardzo Ci gratuluję. Twoja ciąza to dla mnie jak objawienie, jakos tak nic nie wspominalas ze juz czas testowac, pamiętam to plamienie, a tu nagle .. bach.. taka wiadomość. Przecież dopiero co obie pojawiłysmy sie na forum ... To moze mi tez niedługo sie uda? No i Polarmisiowi :) i jeszcze Kate :) i w ogóle wszystkim nam!!!!

moremi, polarmiś, ania.g, Lucky, malgos741, Kate 75, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po całym dniu w pracy wracam do domu w którym tez straszy tesciowa. Przyjechala w sobotę. Wczoraj wyszłam z dziecmi do znajomych, ale dzisiaj nie mam dokąd pojsc, maz jeszcze w pracy. muszę sie z nia przemeczyc sam na sam!!

Pusurek, polarmiś, ania.g, Bursztyn, Myszonek, Lucky, malgos741, Kate 75, grosza, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn i slash, nikt jej nie wezmie! Teraz sprzata w mojej lodowce i jak twierdzi, "zabezpiecza produkty przed wysychaniem". Moze by sie sama zabezpieczyla?

A co do zaciazania, dziewczyny, kilka dni temu pisalam do slash, ze i na nas przyjdzie czas! No i prosze! Magia swiat dziala, wiec moze wystarczy jej dla wszystkich? Czego Wam bardzo zycze! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 20:05

moremi, ania.g, Bursztyn, Myszonek, Lucky, Simba, Kate 75, grosza, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1911 1912 1913 1914 1915 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ