35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 19:05
Iwone, ania.g, Pusurek, polarmiś, Mango, Bursztyn, Myszonek, Lucky, mysza1975, EwaT, Simba, malgos741, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nie dam sie wrobic, przekieruje ja do Ciebie. Zaopatrz sie juz teraz w kaganiec z tlumikiem
Moze sie chociaz po polowie podzielimy? Ona teraz wpadla do kuchni ( ja siedze w salonie ) i dyryguje, i pokrzykuje, i sie rzadzi... No wez ja chociaz od srody, co?ania.g, polarmiś, Bursztyn, Mango, Lucky, malgos741, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Moze sie chociaz po polowie podzielimy? Ona teraz wpadla do kuchni ( ja siedze w salonie ) i dyryguje, i pokrzykuje, i sie rzadzi... No wez ja chociaz od srody, co?
Pusurek, Lucky, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Zarejestrowałam się na stronie http://www.fotosik.pl/ ale i bez logowania można. Po przesłaniu zdjęć na ich serwer kopiujesz link i wklejasz go na forum
Lucky, Iwone, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Pusurek tobie potrzebny teraz spokoj. Wspolczuje bardzo - tydzien z tesciowa. Moze zamknij sie w pokoiju i udawaj chora a ona z synem niech w kuchni szaleje. Maz zrozumie bo jestes w odmiennym stanie i bedzie Cie w tym wspieral.
Najpierw musimy jej to powiedziecAle jak juz powiem, to bede zmykac na gore do sypialni z ksiazka albo kompem, zeby odpoczac. No, bo przeciez nie moge sie przemeczac, prawda?
Dzieki za slowa otuchy!polarmiś, Lucky, Iwone, grosza lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moze sie chociaz po polowie podzielimy? Ona teraz wpadla do kuchni ( ja siedze w salonie ) i dyryguje, i pokrzykuje, i sie rzadzi... No wez ja chociaz od srody, co?
polarmiś, Pusurek, ania.g, Lucky, Iwone, Simba, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Najpierw musimy jej to powiedziec
Ale jak juz powiem, to bede zmykac na gore do sypialni z ksiazka albo kompem, zeby odpoczac. No, bo przeciez nie moge sie przemeczac, prawda?
Dzieki za slowa otuchy!
Musisz wypoczywać - koniecznie i tylko wypoczywacpolarmiś, Pusurek, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahah! wystaw ja na licytacje na allegro
Tam zaraz na licytacje daj na gumtree - ODDAM ZA DARMO
Jestem okropna - przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 19:45
moremi, Mango, ania.g, Lucky, mysza1975, Simba, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wkrótce 2000 strona - wspomnijcie tu o mnie gdyby mnie nie było, a zapewne mnie nie będzie. Może to będzie magiczna strona
Niuta choinka piękna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 19:48
Mango, Lucky, grosza, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Już po wizycie. Kropka ma 32mm i jest w odpowiednio umiejscowiona. Według USG i Ovufriend dziś jest równiutkie 5 tyg. ciąży. Na serduszko jeszcze za wcześnie. Na tym etapie jest ok. Ale żeby nie było za różowo to z lewej mam wypasioną torbiel 3,5 cm na 3,32. Plamienia mogą być z powodu tej torbieli. Jeszcze 27 listopada jej tam nie było. Prawdopodobnie jest skutkiem podwójnej kumulacji owulacji - pewnie stąd te pozytywne testy owulacyjne trzy dni pod rząd. Dostałam zwolnienie chociaż wcale go nie chciałam, gin uważa że powinnam odpoczywać. Nadal mam brać luteinę ale przepisała mi też jod. Następna wizyta 3 stycznia wieczorem.
Aniu, bardzo Ci gratuluję. Twoja ciąza to dla mnie jak objawienie, jakos tak nic nie wspominalas ze juz czas testowac, pamiętam to plamienie, a tu nagle .. bach.. taka wiadomość. Przecież dopiero co obie pojawiłysmy sie na forum ... To moze mi tez niedługo sie uda? No i Polarmisiowii jeszcze Kate
i w ogóle wszystkim nam!!!!
moremi, polarmiś, ania.g, Lucky, malgos741, Kate 75, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja po całym dniu w pracy wracam do domu w którym tez straszy tesciowa. Przyjechala w sobotę. Wczoraj wyszłam z dziecmi do znajomych, ale dzisiaj nie mam dokąd pojsc, maz jeszcze w pracy. muszę sie z nia przemeczyc sam na sam!!
Pusurek, polarmiś, ania.g, Bursztyn, Myszonek, Lucky, malgos741, Kate 75, grosza, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn i slash, nikt jej nie wezmie! Teraz sprzata w mojej lodowce i jak twierdzi, "zabezpiecza produkty przed wysychaniem". Moze by sie sama zabezpieczyla?
A co do zaciazania, dziewczyny, kilka dni temu pisalam do slash, ze i na nas przyjdzie czas! No i prosze! Magia swiat dziala, wiec moze wystarczy jej dla wszystkich? Czego Wam bardzo zycze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 20:05
moremi, ania.g, Bursztyn, Myszonek, Lucky, Simba, Kate 75, grosza, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość